Results 46 to 60 of 142
Thread: Teleutaia lisi... Daktylios
-
28-05-2007, 14:27 #46
ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!1
Ειμαι στην 22η μερα δακτυλιου.
Πλεον μπορω να τρωω πολυ πιο ανετα και δεν εχω το πρωτο φουσκωμα που ειχα μετα το χειρουργειο.
Μπορω να πιο ενα ποτηρι νερα σε τρεις δοσεις εκει που το επινα γουλια γουλια.
Βεβαια ακομα ειναι απλα τοποθετειμενος ο δακτυλιος.Στις 30 μερες θα γινει το πρωτο σφυξιμο.
Ετσι συμβαινει ως συνηθως τον πρωτο μηνα?????????
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
- 31-05-2007, 13:57 #47
ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ 1η ΔΕΚΑΔΑ!!!!!!!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη.
Ισως ειναι τα πιο ευκολα 10 κιλα της ζωης μου που τα εχασα τοσο ευκολα και γρηγορα.
Πηρα τα 'πανω μου και επισης πηρα την αποφαση οτι τελικα αξιζει η ταλαιπωρια οτι και αν σημαινει αυτο με ανταμοιβη την προσδοκια της επιτευξης του σκοπου που εχω.
Το χασιμο των κιλων μου!!!!!
Με περισσοτερο πεισμα και δυναμη προχωραω βαζοντας στοχους .
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
31-05-2007, 18:02 #48
ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ΜΠΡΑΒΟ dexaki!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ,ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ;;;;;ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...........ΚΙΛΑ ΤΡΕΜΕΤΑΙ....ΣΕ ΛΙΓΟ ,ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!
31-05-2007, 23:22 #49
δεχακι μου ναι, ετσι γινεται τον πρωτο μηνα!...ο δακτυλιος θεωρητικα λειτουργει μετα τις 3 ρυθμισεις...βεβαια υπαρχουν ατομα που δεν εχουν κανει ουτε μια και χανουν!..απλα σου μιλαω θεωρητικα!...προετοιμασου ψυχολογικα για εναν νεο εαυτο και για νεα δεδομενα!...ολοι οι αντρες στα ποδια σου!..φιλια και καλη κατηφορα!
01-06-2007, 21:06 #50
χαρικα κι εγω πολυ για τη dexa γιατι εχω τουλαχιστον 2 περιπτωσεις στο περιβαλλον μου που εκαναν την επεμβαση
σα να ζηλευω λιγακι που χανεται τοσο ευκολα κιλα .....κι εχω αρχισει να λεω στον καλο μου για πλακα οχι δαχτυλιδι .....στο χερι .....στο στομαχι θελω ....κι αυτος γελαει .
κουραγιο και καλη κατηφορα .....θα θελα κι εγω .....αληθεια βαζουν δακτυλιο για 10 κιλα?
02-06-2007, 03:09 #51
Δακτυλιο δεν βαζουν χαρα για 10 κιλα,αλλα ενα κοσμηματακι απο τον αντρα σου για κεθε 2 κιλα που χανεις μην πεις ΟΧΙ!!!!!!!!Δεν ειναι σωστο.
Και μεχρι να χασεις τα 10 κιλα θα συμπληρωσουμε το σετακι !!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!1
06-06-2007, 01:46 #52
Σοφη για εσενα και οποιον ενδιαφερεται για δακτυλιο μπητε στο www.Sambalis.gr
Νομιζω θα σας λυθουν οι περισσοτερες αποριες που εχετε.
ΦΙΛΙΑ!!!!1
06-06-2007, 03:28 #53
ΦΙΛΙΑ!
08-06-2007, 11:48 #54
DEXAKI,σήμερα κλείνεις ένα μήνα με το δαχτυλιδάκι σου!!!!!!!!!!!'Έτσι θα περάσουν και οι άλλοι και πριν το καταλάβεις θα είσαι θεά!!!!!!!!(τώρα είσαι ημίθεα.χα!χα!)Συνέχισε δυνατά φιλενάδα,όπως εσύ ξέρεις(με την δύναμη του φεγγαριού βέβαια.......)ΦΙΛΑΚΙΑ,ΠΟΛΛΑ,ΠΟ ΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
08-06-2007, 16:05 #55
Eυχαριστω Σιφη μουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου επιτελους να τελειωνεις με τα διαδικαστικα και να μπεις και εσυ στον συλλογο των ΔΑΚΤΥΛΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!
12-06-2007, 02:01 #56
Την παρασκευη το πρωι ,ΠΡΩΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗΝ ΑΝΕΤΟΥΛΑ!!!!!!!!!!
Αιντε βρε γιατι τελευταια καταπιναμε σχεδον τα παντα!
Να ξαναρχισει το τικερακι να κατεβαινει γιατι τελευταια εχει παθει αγκυλωση!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
16-06-2007, 16:38 #57
ΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ,ΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕΕΕΕΕ! !!!
Εχτες φουσκωσαμε επιτελους.2,5CC το πρωτο γεμισμα.
Η Ανετουλα ειναι γλυκα ειναι τρελλα ειναι σκετη καραμελα!!!!
Μαζι στο ραντεβου ,μαζι τ'ακουγαμε ,μαζι φουσκασαμε και μαζι το διασκεδασαμε και το χαρηκαμε!!
Ειπαμε παρααααα πολλαααααα!!!Νομιζω οτι εαν ειμασταν ολη μερα μαζι θα λεγαμε κι'αλλα πολλα.Δεν θα σταματουσαμε.Υλικο υπηρχε για ωρες,μερες ......χρονια!!!!!!!
Ανετουλα σ'αυχαριστω γιατι εισαι καλος ανθρωπος ,γιατι εισαι καλη φιλη,γιατι εισαι μια γεματουλα χωρις μικρα ανοητα κομπλεξακια που χαλαν την ζωη μας ,γιατι εισαι χαρουμενη και εχεις το πιο ομορφο και αισιοδοξο γελιο που εχω ακουσει και δει!!
Ειμαι σιγουρη οτι οι φιλες σου απο παιδια σε χαιρονται με την ψυχη τους.
Ελπιζω να ξαναιδωθουμε.
Ογιατρος μας μες στην λεπτομερεια!!Με καινουργιες οδηγιες για το πως να τρωμε ,να πινουμε ,να χορταινουμε,να αθλουμαστε,να διασκεδαζουμε να γλιτωνουμε απο τον πνιγμο,και αλλα παρα πολλα.
Υπεροχος ο γιατρος μας.Ευχαριστουμε κ.Αποστολακο που εισαι τοσο διαφωτιστικος και με μεγαλη υπομονη ,τοση ωστε καθε που συνατιομαστε να λυνεται τις αποριες που εχω στα χαρτακια μου χωρις να δυσανασχετηται.
Και να μην το ξεχασω μετα το φουσκωμα πηραμε ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!
Ειναι η χρονια μουουου!!!!!
Ζητω οι πλατηφορμες!Τα μονα παπουτσια με εγγυηση αντοχης στον χρονο και στο βαρος!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!
18-06-2007, 00:57 #58
Μπραβο σου Dexa μου.Εκπληκτικη η απωλεια σου!!13 κιλα σε ενα μηνα!!Καταπληκτικα!!
Με γεια και τα πα******κια!Συντομαι σου ευχομαι να ανανεωσεις και τη γκαρνταρομπα σου!!
Καλη καθοδο κοριτσαρα μου!!Να σε δεις οπως επιθυμεις και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν!
18-06-2007, 17:05 #59
Βρε μαρουλακι βρε μαρουλακι!!!!!!!!!!!
Που χαθηκες βρε μαρουλακι?Εχω πολυ καιρο να ακουσω νεα σου.
Ευχαριστω για τις ευχες σου παρα πολυ.
Αλλωστε εμεις γνωριζομαστε απο πολυ παλια...........και ξερεις.........
Και εσυ ησουν απο εκεινους που απλα εχεις κατανοηση και λογικη.
Τυχαιο το ονομα?ΟΧΙ!!!
Γιατι εισαι μια κοπελα τρυφερη ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟς ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ!!!
Να μου πεις νεα σου.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
25-06-2007, 14:49 #60
Aλλα 2 κιλα και ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!!!
Που θα παει θα σας εξαφανισω!!!
Θα σας συντριψω!!!
Θα σας τσαλαπατησω!!!
Και μετα θα κανω οτι δεν σας γνωριζω!!!ΑΠΑΞΙΩ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!1
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια