Teleutaia lisi... Daktylios - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Member
    σοφάκι δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε να βρεθούμε τις ίδιες ώρες ανυπομονώ να τα πούμε έχω λίγα νέα

Junior Member
    Originally posted by free
    ποπο 75??και φαινεται 60...ωραια, ωραι!..αντε να μας ερθει να την καλοδεχτουμε!
    έχει ύψος 1,78

Member
    καλά μιλάμε ότι έχουμε σκάσει όλοι από τη ζήλια μας (με την καλή έννοια βέβαια)

Senior Member
    Η κοπελεια ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!!
    Ενα μεγαλο μπραβο και συνχαρητηρια!!
    Περιμενουμε να ερθει στην παρεα μας και να πει για την εμπειρια της ,και πως ειναι μετα απο τοσο καιρο!!
    Αχ κοπελιες !!Που θα παει ετσι θα φωτογραφιζομαστε και εμεις!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Mπραβο στη κουκλα!!Καλη συνεχεια στον αγωνα της αν και οπως την ειδα μονο συντηρηση θελει απο δω και περα!!

Με το καλο να η δεχτουμε να μας δωσει θαρρος!!

Senior Member
    Και που λετε η πρωτη εικοσαδα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!
    Τωρα παω για την δευτερη και ξεκιναω πηγαινοντας την Κυριακη διακοπες με την κορη μου ,οι δυο μας παρειτσα.
    Μανα και κορη!!!!Ολη μερα με τα καλλυντικα τα κοκκαλακια ,και τα μαγιο με τα παρεο θα εχουμε να κανουμε!!!
    Ευχομαι μεχρι να τελειωσει το 2007 να εχω φτασει στα 100 κιλα ,και το 2008 να με βρει αλλαγμενη και ανανεωμενη!!!
    Παντως οσο μπορεσω θα το παλεψω,και πρεπει να σας πω οτι τα XS με εχουν βοηθησει και εχω χασει πιο ευκολα τα τελευταια κιλα και ποντους .Και απ'οτι συζηταμε και με την Μαρω και εκεινη ειδε διαφορα απο την μερα που τα ξεκινησε.
    Μπραβο marou-laki ,μπραβο Μαρω ,μπραβο βασιλισσα του δαχτυλιδιου φιφικα ,μπραβο κατερινα ,και σε ολα τα παιδια που προχωρουν ακαθεκτα προς τον στοχο τους,και υπομονη για τα υπολοιπα που ακομα δεν ξεκινησαν αλλα ολα θα γινουν γιατι εδω μεσα ειμαστε σαν τα ''φιλαρακια ''και αργα η γρηγορα τα καταφερνουμε και βοηθαμε ο ενας τον αλλον .
    Ανετουλα χαθηκες και θελω πολυ να μαθω νεα σου μετα το δευτερο σφιξιμο.
    Και σοφη αντε με την δυναμη του φεγγαριου παρε μια ανασα και ξεκινα ,αρτεμη το ιδιο ισχυει και για σενα ,και μην ακουτε κανεναν απο τους γυρω που ειναι τοσο καλοδιαθετη και ευγενικοι ανθρωποι.Επιτελους μαθεται να θυμωνεται η να βαζεται και κανεναν στην θεση του!!!!!!

Θα τα πουμε μετα τις διακοπες ,πιο αδυνατη ,πιο μαυρη ,πιο ανανεωμενη ελπιζωωωω!!!!
    Μεχρι τοτε ευχομαι σε ολους να ειστε καλα ,και να περνατε ακομα καλυτερααα!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Member
    μπράβο μαρινάκι μας γερά με τσαμποκά και για τη δεύτερη εικοσάδα ,και σαραντάδα ,και εξηντάδα,και πάει λέγοντας ματς μουτς

Senior Member
    Καλως ηρθα!!!!!!!!!!!
    Και σας πληροφορω οτι μου λειψατε αφανταστα!!!!!!!
    Τι κακο και αυτο να μην υπαρχουν ιντερνετ καφε παντου και αυτα που υπαρχουν ειναι '' να σε παρω να φυγουμε σε αλλη γη σε αλλα μερη.....''!!!!!
    Λοιπον οι διακοπες καλες απλες λιτες και απεριττες!!!!
    Οτι χρειαζοταν για να ξεφυγω απο τους πολυξερους που υπαρχουν εκ των πραγματων παντου πανω σε αυτη τη γη,και να ηρεμησω ελαφρως !!!
    Το παιδι εκανε τα μπανακια του και εχει ανεβει σε οτι μηχανοκινητο παιχνιδι κυκλοφορει στην αγορα συν τα λουνα παρκ τα ψωνια του κ.α .
    Εγω με την βοηθεια του λαμπυριζον καροτεν εγινα ''αραπινες μαυρες ερωτιαρες...'' εως φοβεριστικη μπορω να πω ,και συναμα λαμπυριζον!!!!Εχει ποτισει ελαφρως το δερματακι απο το glitter και ''ΛΑΜΠΩΩΩΩΩ......!!!!!'' οπως λεει και ενα αλλο παλιο γνωστο ασμα!!!
    Ας ελπισω μεχρι τα χριστουγεννα να φυγει η λαμψη ,αλλιως με βλεπω με μπαλιτσες και χριστουγεννιατικα λαμπακια επιπλεον....!!!
    Τα κιλα παραδοξως ,αν και κατεβαλα υπερανθρωπη προσπαθεια σε καθημερινη βαση με οτι θαλασσινο κυκλοφορει ,τα συντηρησα και εχασα και ενα επιπλεον!!!!
    Ισως οφειλεται στο διαμερισμα του 3ου οροφου που μεναμε στις διακοπες χωρις να υπαρχει ανελκυστηρας!!!!

Τωρα ομως ειμαι εδω και ετοιμοι για μουχαμπετια ,ειδικα μεταμεσονυχτια !!!!Οι παλιες γνωριζουν και οι καινουργιες καλοδεχομενες!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλώς ήρθες απ'τις διακοπές dexaki! Φαντάζομαι ανανεώθηκες πλήρως. Όσο για το τίκερ που βλέπω κοπελιά....τι να πω!! χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω άλλο νούμερο, τα συγχαρητήριά μου! Τσάκα-τσάκα θα φτάσεις και τα 30 και τα 40 και πάει λέγοντας. Καλή συνέχεια!

Φιλούρες!!!

Senior Member
    Ευχαριστω κουκλα!!!!
    Που βρισκεσαι εσυ μανα μου???
    Εισαι ακομη στην πατριδα??
    Η γυρισες πισω στην βροχερη Αγγλια???

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Senior Member
    Χμ, εγώ είμαι λίγο όπου φυσάει ο άνεμος χαχαχα

Φεύγω μεθαύριο για Αγγλία (να παραδώσω πτυχιακή) και μετά μάλλον Ολλανδία να ψάξω για δουλειά. Ελπίζω να καταλήξω κάπου σύντομα.

Φιλιά πολλά!!

Senior Member
    HILDAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιατι ρε μανα μου στην αλλα ακρη της γης!!!????????
    Τι αποφαση φοβεριστικη ειναι αυτη?????
    Απο την αλλη βεβαια θα εχουμε και καποιον στην ολλανδια!!!Χρειαζεται!!!Θες μια τουλιπα σε ποιον να την παραγγειλεις?????Στην hilda!!!!!!!!!

Oτι και να αποφασισεις σου ευχομαι τα καλυτερα ,και ολα να σου ερθουν δεξια!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    Thanks βρε κοπελιά! Βασικά όλα εξαρτώνται από το θέμα της δουλειάς. Αν βρω κάτι καλό στην Ολλανδία θα καθήσω. Αν όχι, τα κουβαδάκια μου και σ'άλλη παραλία! Τουτέστιν, θα γυρίσω σπιτάκι μου και θα δοκιμάσω και την ελληνική αγορά (γι'άλλη μια φορά). Και φυσικά όπου και να είμαι είστε όλοι ευπρόσδεκτοι για εξορμήσεις

Φιλούρεςςς!!

Senior Member
    ...Και που λετε πηγα την προηγουμενη δευτερα για σφιξιμο και οπως πηγα εφυγα.Διοτι ο γιατρος μου ,δεν δεχτηκε να το σφυξει το δχτυλιδακι διοτι λεει χανω ,και εφοσον δεν μπορω να φαω φρεσκο ψωμι η πανω απο ενα μικρο γιουβαρλακι σημαινει οτι δεν χρειαζομαι σφιξιμο.
    Ελα που εγω ειμαι ακομα διακοπες με το μυαλο μου!!!Και πρεπει να σας πω οτι εγω εχω το εξης συνηθειο.Δεν τρωω ποτε παγωτο το καλοκαιρι.Οταν ξεκιναν οι ψυχρουλες με πιανει τρελλα!!!Τρωω παγωτα μανιωδως!!Τι να σου κανει και το καημενο το δαχτυλιδακι??!!!

Πρεπει να μπω στο χειμερινο προγραμμα ,και αυτος ο καιρος δεν βοηθαει!!!
    Αντε βρε χιονισε επιτελους !!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!11

Senior Member
    ''Αγαπητό ημερολόγιο,
    Ειναι Δευτέρα. Το πρωί σηκώθηκα, έπλυνα τα δόντια μου, χτένισα τα μαλλιά μου και η μαμά με ζύγισε. Δεν είπε τίποτα, αλλά την είδα που πάλι δάγκωσε τα χείλια της. Βγήκα από το μπάνιο χωρίς να πώ τίποτα και πήγα στην κουζίνα για πρωινό. Τα κατάφερα όμως και δεν άγγιξα τα δημητριακά με το γάλα.. Θα αδυνατίσω για να σταματήσει η μαμά να στεναχωριέται. Θα την κάνω χαρούμενη!!!
    Η δασκάλα μου, μου είπε μπράβο για την ορθογραφία και ότι είμαι πολύ καλός μαθητής. Στο διάλειμμα πεινούσα πολύ και αγόρασα ένα κρουασάν και ο Γιώργος μου είπε «Πάλι τρώς ρε χοντρέ;». Κοκκίνησα αλλά δεν είπα τίποτα. Καλά δεν έκανα;
    Το μεσημέρι που γύρισα ευτυχώς έλειπε η μαμά και γλύτωσα τις
    φακές!!! ΜΠΛΙΑΧ!!!!! Πήγα στο ντουλάπι του Σπύρου που η μαμά κρύβει τα γλυκά και έφαγα τα πατατάκια του. ʼνοιξα την τηλεόραση και είδα το Bob το σφουγγαράκι.. Όταν τελείωσε ο Bob πήγα στη γιαγιά και μου έδωσε γλυκό κέικ που πήρα μπράβο στην ορθογραφία. Ήταν τέλεια!!!!
    Μετά διάβασα τα μαθήματα μου, είδα πάλι λίγο τηλεόραση και έπαιξα nintendo με το Σπύρο. Το βράδυ ήρθε ο μπαμπάς από τη δουλειά με σουβλάκια και τον μάλωσε η μαμά γιατι λέει ότι μας κακομαθαίνει. Φάγαμε και μας έδιωξε για ύπνο. Σήμερα ήταν ωραία μέρα. Ελπίζω μέχρι αύριο να έχει χαλάσει η ζυγαριά...!!! ''

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,Ως ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ.
    θΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ FOROYM ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!!

Καμμενε ευχαριστω πολυ!!!!Ευχομαι να μην σε ενοχλησε η παρουσια του κειμενου εδω!!
    Εαν ναι ζητω συγνωμη προκαταβολικα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast