Teleutaia lisi... Daktylios - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 142
    Senior Member
    Καλως ηρθα!!!
    Ειμαι εδω και ειμαι καλα .Επισης ειμαι 5 κιλα μειον!
    Το χειρουργειο ξεκινησε στης 7.00 το πρωι και κρατησε 5 ωρες.
    Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορουσαν να πανε καλυτερα τα πραγματα .Ολα πηγαν πολυ καλα.
    Κρατησε τοσο γιατι μου ειχε ζητησει πριν την επεμβαση να κανω καποιες εξετασεις μια απο τις οποιες λεγεται υπερηχογραφημα ανω κατω κοιλιας.
    Ανακαλυψαμε οτι εχω πετρες στην χολη.Προφητικος ο γιατρος!!
    Ετσι ειπαμε αφου θα ''φαω'' την ναρκωση ασ τα κανω ολα μαζι γιατι ετσι και αλλιως η χολη ηταν θεμα χρονου.
    Οι πετρες καταπληκτικες!!!
    Τουλαχιστον κολλιε μπορω να κανω ανετα .Ενα χρωμα ενα σχημα ..!!!
    Τι να πω βρε παιδι μου με στυλ και φαντασια!!!
    Περασα ενα 24ωρο με πονους εντονους στο στομαχι αλλα και στην πλατη!!Πολυ πονος παιδια η πλατη!!!Ζητουσα απο τις νοσοκομες οτι εχουν και δεν εχουν νατο δωσουν να ηρεμησω.
    Την αλλη μερα πρωι αλλαγη γαζες,οδηγιες ,πληρωμη και αντε γεια!!
    Σημερα παρασκευη ειμαι πιο καλα .Μπορεσα να πιο ενα αριανι απο της 8.00 το πρωι μεχρι της 12.00 το μεσημερι.
    Και τωρα στης 2.30 εφαγα 4-5 κουταλακια του γλυκου κρεατοσουπα αλεσμενη.
    Απο το σαββατο το βραδι ειμαι με υγρα.Και η αληθεια ειναι οτι δεν πειναω.Αισθανομαι φουσκωμενη να το πω πρισμενη να το πω....
    Και με ποναει ακομα ο αριστερος ομως.Υποφερτα μεν αλλα ποναει.
    Το πρωτο μηνα μου ειπε υγρα τουλαχιστον γυρω στα τρια λιτρα την ημερα και σουπες και κανενα γιαουρτακι.Μετα βλεπουμε.
    Μου ειπε οτι μου εβαλε μικρο νουμερο δακτυλιδι γιατι το στομαχι δεν αντιστοιχει παντα στα κιλα του ασθενη.
    Αυτα για αρχη.Οτι θελησεται ρωτατε.Αναμενω!!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    dexa!!!!!!!!!!!!!!!πωσ εισαι κουκλιτσα?ελπιζω καλα και ανανεωμενη!!!ξεκιναμε αντιστροφη μετρηση!δεν ξερω τι αλλο να σου πω....χαιρομαι για σενα ειλικρινα και σε σκεφτομουν πωσ να τα πηγεσ...οι πονοι θα περασουν φανταζομαι γρηγορα και απο οτι εχω ακουσει θα ξερεισ και εσι καλυτερα...φτωχα λογια αλλα με πολλη αγαπη για σενα κουκλαρα!!!λακια!!!

Senior Member
    Γεια σου dexa! Όπως βλέπεις έχεις fan club! Για λίγες μέρες έλειψες και όλοι ανησυχήσαμε! Καλή συνέχεια κι από μένα, τώρα δ σε πιάνει τίποτα!Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι ελπίζω να παραμείνεις έτσι ευχάριστη και χαρούμενη και αφού αδυνατίσεις και να μη γίνεις σαν αυτές τις ξενέρωτες κοκαλιάρες...

Senior Member
    μπραβο ντεξα!!!!
    ολα καλα να σου πανε απο δω και μπρος και να πετυχεις οτι ονειρευεσαι

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
    Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ καλυτερα.
    Ο πονος πλεον ελαχιστος.Ισως περισσοτερο με ενοχλει η χολη παρα ο δακτυλιος.
    ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ....!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΞΥΓΚΑΣ!!!!!!!!!
    Δεν μπορειται να φανταστειται πως καταντησα μεσα σε δευτερα!!!
    Στο δευτερο χικ.... αισθανομαι οτι εχει διαλυθει ολη η αριστερη πλευρα μου!!!
    Εχουν φυγει πλευρα ,χερι ,ωμος και ο λαιμος μαζι.Μεχρι και το αφτι μου δεν αισθανομουνα!!
    Αφου ηπια νερο και περασε εχω παρει voltaren υποθετο και ενα 1000 depon και καθομαι και βογγαω μεχρι να με πιασουν τα παυσιπονα!!
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!
    SMOKE8 μανα μου εγω ακομα και να καταφερω να αδυνατισω (πρωτα ο θεος καλα να ειμαστε)δεν προκειται να το κουνησω απο εδω.Η μασκοτ θα γινω...!!!!!!!!!
    Και αυτο γιατι μανα μου εχω μαθει να πορευομαι στο μελλον παντα με συμβουλο το παρελθον!!!
    Αλλωστε φιλη μου εγω ποτε δεν θα γινω κοκαλιαρα!!
    Πρωτον δεν ειναι του τυπου μου και Δευτερον απο τωρα μου κανει συμφωνιες ο αντρας μου μην τολμησω και κατεβω κατω απο τα 80 κιλα,γιατι λεει δεν θα ειμαι ωραια!!!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΛΕ!!!!!!!!!
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑΤΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΤΕΞΑΚΙ ΜΟΥ,
    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 80,ΦΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Senior Member
    μπραβο dexaki ολα παρελθον αποτελουν πια...θα φτασεις τα 80 τοσο γρηγορα που ουτε καν θα το συνειδητοποιησεις...επισης εισαι πολυ τυχερη που σου εβαλαν μικροτερο δακτυλιο γιατι δεν θα φαινεται εκεινο το καρουμπαλακι τοσο εντονα συγκριτικα με αλλα ατομα!...αντε καλο κατεβασμα!και μεις εδω για εμψυχωση!

Senior Member
    Ευχαριστω κοριτσια!!!
    Σημερα αισιως εχω χασει 7.5 κιλα!!!
    Ελπιζω συντομα να γινουν 15!!!!
    Αυριο βγαζω ραμματα!!
    Εντελει δεν ειναι και τοσο ροδινα τα πραγματα με τις επεμβασεις .''ο σκοπος αγιαζει τα μεσα''!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1

Junior Member

kalh anarrwsh

Originally posted by dexa
    Ευχαριστω κοριτσια!!!
    Σημερα αισιως εχω χασει 7.5 κιλα!!!
    Ελπιζω συντομα να γινουν 15!!!!
    Αυριο βγαζω ραμματα!!
    Εντελει δεν ειναι και τοσο ροδινα τα πραγματα με τις επεμβασεις .''ο σκοπος αγιαζει τα μεσα''!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1
    Καλη αναρρωση dexa.Xαιρομαι που αποφασισες και προχωρησες στην επεμβαση....καλη αναρρωση και καλη κατηφορα.Αν θελεις μου απαντας ομως:γιατι δεν εκανες την επεμβαση σου σε δημοσιο νοσοκομειο της θεσσαλονικης...;; και τελικα ποσο σου κοστισε;;;να σαι παντα καλα!!!

Senior Member
    Καλως ηρθες γνωστη elenam!!!
    Γιατι πρεπει να εισαι η elenam απο το αλλο site εαν καταλαβα καλα.
    Θα πρεπει να αισθανεσαι καπως σ'αυτο το site που γραφουν ολοι οπως θελουν και παραδοξως κανεις δεν εχει προβλημα.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ!!!
    Οσο για την ερωτηση σου αν και την ειχα απαντησει στο αλλο site θα ξαναπω το εξης:
    Δεν την εκανα σε νοσοκομειο γιατι τοσο καιρο στο ιντερνετ δεν διαβασα ουτε για μια μαρτυρια απο κανεναν για γιατρο δημοσιου τουλαχιστον οτι αφορα την Θεσσαλονικη.
    Και αν και βρηκα μονη μου ρωτωντας τα ιδια νοσοκομεια ,επαιξε πολυ σημαντικο ρολο για μενα αυτο που ανεφερα παραπανω.Ετσι κατεληξα σε ιδιωτη γιατρο τον κο Αποστολακο,και χειρουργειθηκα στο διαβαλκανικο θεσσαλονικης.
    Οδακτυλιος ως δακτυλιος μου κοστισε 5500 ευρω.Και λεω ετσι γιατι με τις προεγχειριτικες εξετασεις ανακαλυψαμε οτι εχω και πετρα στην χολη την οποια εγχειρησαμε συνγχρονως.
    Απο τα οποια 5500 ευρω πληρωσα εγω τα 700 ευρω μονο.....

Ελπιζω να σου απαντησα κατανοητα.
    Ευχαριστω και παλι για τις ευχες σου!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Junior Member

ευχες

η ιδια ελεναμ ειμαι...χαιρομαι για σενα..που βρηκες επιτελους αυτο που αναζητουσες....νασαι παντα γερη και δυνατη....και συντομα ..η εστω και αργουτσικα..να πετυχεις το στοχο σου..
    οσο για τα δημοσια νοσοκομεια...τα ιδια σου λεγαμε κι εμεις.....οτι δεν υπηρξε ποτε γνωστος σε καποιον απο εμας που να χειρουργηθηκε σε δημοσιο νοσοκομειο..κανενας απο τους γιατρους μας..δεν χειρουργει..σε δημοσιο νοσοκομειο...τωρα αν στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν καποιοι που αγνοουμε ειναι αλλο θεμα..παντως κι εσυ σε ιδιωτη γιατρο κατεληξες.......ειμαι βεβαιαη πως επραξες το δυνατον καλυτερο για σενα.....φιλια πολλα κοριτσακι....να σε χαιρεται η οικογενεια σου...ελπιζω τωρα να βρεις τη ηρεμια σου και να δεις με αλλο "ματι"τη διενεξη...που προκληθηκε..στο αλλο site..κανενας...δεν ειναι εμπαθης..με κανεναν....να ξερεις οτι χαιρομαι...πραγματικα...για σενα!!!!!
    Υ.Γ5500-700=4800..ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ τα κατεβαλλε ..ποια ασφαλεια;;

Senior Member
    Πρωτα τα νεα:τα ραμματα τελος!
    Ογιατρος λεει οτι παω καλα.Περιμενω να συμπληρωθει ο μηνας για το πρωτο γεμισμα!!

Καλη μου elenam ευχαριστω ακομη μια φορα για τις ευχες σου.
    Οσο για την διενεξη που ειχαμε στο αλλο site τουλαχιστον εσυ πρεπει να ξερεις απο πρωτο χερι πως και γιατι προκληθηκε.
    Και οσο για το αν ειναι καποιοι εμπαθης μαζι μου εγω το καταλαβα πριν αποφασισω να αποχωρησω,και δικαιωθηκα με την αποχωρηση μου μαθαινοντας τα σχολια που ακολουθησαν!!!!!!!!!
    Ειναι κατι που ειμαι βεβαιη οτι γνωριζεις.Οποτε τα λογια ειναι περιττα........οπως λεει και καποιο σοφο ασμα!!

Οσο για τι ασφαλειες εχω να το ξαναπω οτι εχω Ο.Γ.Α ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Χαιρομαι που χαιρεσαι ....πραγματικα για μενα!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!1

Senior Member
    Εχω κλεισει 15 ημερες δακτυλιο.
    Πια καταπινω πολυ πιο ανετα .Ειδικα το νερο το πινω σχεδον κανονικα οπως και πριν.
    Βαρεθηκα τα αλεσμενα.
    Νομιζω οτι στα ξαφνικα θα μου τραγουδισει καποιος ''ΒΡΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΕΜΠΑ.....''!!!!!
    ΥΠΟΜΟΝΗ αλλες 15 ημερες για να κανω το πρωτο γεμισμα.
    Ελπιζω να συνεχισω ετσι.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    υπομονη ντεξα, ολα θα πανε καλα
    το φοβιστικο εχει περασει, η πορεια σου δειχνει μια χαρα, κιλα εχεις αρχισει ηδη να χανεις και πλησιαζεις και στην διατροφικη αποκατασταση

Senior Member
    Ευχαριστω 2sweet2b4go10.
    Ελπιζω να ακολουθω τις εντολες του γιατρου οπως πρεπει.
    Ηδη τρωω πια 2 φορες την ημερα.Συνεχιζω και πινω το αριανη μου αντι για γαλα και ενα ποτηρι στημενο φυσικο χυμο.
    Το νερο ακομα παλευω να φτασω τα 2 λιτρα.Για να δουμε........
    Αυτες τις μερες με τις εκπομπες εχει τρομαξει το ματι μου.
    Εχουν περασει απο το μυαλο μου ολες οι πιθανες επιπλοκες που μπορουν να συμβουν και μετα απο ενα μηνα ,και ενα χρονο απο την επεμβαση.
    Τι να πω ....Ειμαι ψιλοσοκαρισμενη...
    Δεν το μετανιωσα αλλα τελικα οτι αφορα την υγεια μας πρεπει να το περναμε απο ψιλο κοσκινο πριν παρουμε οποιαδηποτε αποφαση.
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast