Results 106 to 120 of 142
Thread: Teleutaia lisi... Daktylios
-
17-07-2008, 09:08 #106
καλημερα σε ολους
και συνχαρητηρια στην dexa.........ελπιζω ειλικρινα να φτασω καποια στιγμη σαν εσενα
εκανα το χειρουργιο στις 3 ιουλιου στον κωνσταντινιδη -κορυφη - ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο ολο το τεαμ του
ημουν 130 σημερα ειμαι 120 κιλα και εχω λιγο απογοητευτει
βασικα συγκρινω με τα λεγομενα σας ...........
1. εχω κολησει στα δεκα κιλα μια εβδομαδα τωρα κολημενη στο 120 τα δεκα τα εχασα παρα πολυ ευκολα και τωρα κολησα? ετρωγα 4 φορες γιαουρτακια ζελε και κρεμες και τωρα για 2 εβδομαδες μου εχει ξεκινησει σιγα σιγα το μασημα ...
2. ηταν να μου ρθουν..οι ρωσοι καταλαβατε ....στις 5 του μηνος και λογω φαρμακων και λοιπων εχω καθυστερηση ακομα τιποτα...ειναι φυσιολογικο η να αρχισω να ανυσηχω
3. πηγα για τα ραμματα τα οποια λεει τα αποροφαει ο οργανισμος δε ειναι ακριβως ραματα μου πε οτι το εχει σφιξει ελαχιστα και μετα τις 4 εβδομαδες θα θελει σφιξιμο.......
δε ξερωωω θελω να χασωωωωωωω
- 17-07-2008, 09:54 #107
Έλα βρε,Ναταλάκι μου...Έχεις χάσει 10 κιλά σε δύο εβδομάδες και νιώθεις απογοητευμένη;
Ήδη είναι πάρα πολλά,αλλά είναι από το χειρουργείο και τις μετεγχειρητικές σχετικά αφαγίας μέρες...
Δεν είναι δυνατόν να χάνεις βάρος με την ταχύτητα αυτή...Καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου ν'αλλάξεις...
Έχεις κουραστεί,αδημονείς να χαρείς ό,τι στερήθηκες,αλλά δεν πάει έτσι...
Να είσαι χαρούμενη που είσαι σε καλά χέρια,να εύχεσαι όλα να πάνε και στην πορεία καλά
και σιγά σιγά θα πλησιάζεις το στόχο σου!Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια...
Είδες και η dexa,της οποίας την εξέλιξη επιδιώκεις,πόσο χρόνο χρειάστηκε να χάσει αυτά τα κιλά...
Ψυχραιμία λοιπόν,συνεργασία κι όλα έχουν πια δρομολογηθεί προς την ποθητή κατεύθυνση!
17-07-2008, 10:23 #108
nadine moυ καλημερα και ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις
εχεις δικιο αλλα οπως λες εχω στερηθει πολλα και θελω να τα παρω γρηγορα...ειμαι καλα δοξα σοι και θα περιμενω και θα επιμενω οσο χρειαστειιιι .........
λαχταρα να αλλαξω οσο δε φανταζεσαι ........απο τεταρτη δημοτικου παλευω να χασω και χανω παιρνω...λαχταρα και καημο τοσο εγω οσο και οι γονεις μουυυ
αχ kai βαχ που λενεεε ........
nadine moy kai Οποιος αλλος ξερει κατι παραπανω η περιοδος? φυσιολογικο η να ανυσυχησωωω???
φιλακια παω λιγο να δουλεψωω και επανερχομαιιι
17-07-2008, 11:09 #109
Δεν ξέρω τι να σου πω,χαρά μου...
Ένα χειρουργείο είναι σίγουρα μεγάλη αναστάτωση για τον οργανισμό...
Δε θυμάμαι και με το δικό μου κύκλο τι είχε γίνει τότε...
Γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στους γιατρούς σου;
Ευχάριστα πάντως αποκλείεις να έχουμε;
17-07-2008, 12:53 #110
ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ........Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΠΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ...
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΩΩ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
27-07-2008, 21:18 #111
Καλησπέρα κι εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!
Καιρό έχω να μπω στο site μας και σήμερα που τα κατάφερα,είδα πως η Ναταλία μας είναι ψιλοαπογοητευμένη....
Αυτό βέβαια,πριν 10 μέρες...κι ελπίζω πως μέχρι σήμερα που γράφω εγώ,να έχει ξεπεραστεί η όποια απογοήτευσή της...!!!
Πρώτα απ'όλα να της πω,πως το κόλλημα στη ζυγαριά είναι απόλυτα φυσιολογικό!!!Απλά συνεχίζεις!!!Κι εγώ κόλλησα μετά τις 20 μέρες(αν θυμάμαι καλά την χρονική στιγμή) και το κόλλημα αυτό διήρκεσε σχεδόν 2 βδομάδες!!!!
Κι αναρωτιόμουν γιατί...αφού εγώ τα κάνω όλα σωστά...Αφού ξεκόλλησα δεν σταμάτησα να χάνω!!!Αλλά όχι παραπάνω από ένα κιλό την εβδομάδα!!!Κι αφού μας χειρούργησε ο ίδιος γιατρός βρε Ναταλάκι,σίγουρα μας παρακολουθεί κι η ίδια ομάδα(διατροφολόγος,γαστρε ντερολόγος)!!Εγώ μέχρι σήμερα έχω χάσει 15,5 κιλά και χειρουργήθηκα στις 15/5/2008.
Βλέπεις λοιπόν πως εσύ έχασες πολύ περισσότερα σε μικρότερο διάστημα?
Μην αγχώνεσαι λοιπόν κι όλα θα πάνε καλά!!!Το σπουδαίο είναι να χάνουμε λίπος κι όχι μυικό ιστό ή υγρά!!!
Αύριο πάω για λιπομέτρηση κα να σου πω επίσης πως πριν μια βδομάδα που πήγα στην γαστρεντερολόγο μου απέκλεισε το ενδεχόμενο σφιξίματος!!!Το ζητούμενο είναι 3-4 κιλά τον μήνα υγιεινά και σταθερά!!!
Όσο για την περίοδο...εγώ έχω κανονικά,αλλά κάθε οργανισμός είναι μονδικός!!!
Καλή δύναμη και το κεφάλι ψηλά!!!!!
Έτσι θα πάνε τα κιλά χαμηλά!!!!
Φιλιά πολλά σε όλη την παρέα!!!
28-07-2008, 02:53 #112
maryana μου,πολύ χαίρομαι που συνεχίζεις μια χαρά!
Έχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα που σε παρακολουθεί!
Μακάρι να είχα κι εγώ χειρουργηθεί στο γιατρό σου...
Ωραίο το σλογκανάκι σου:"κεφάλι ψηλά-κιλά χαμηλά"
Καλή σου δύναμη και μη χανόμαστε...Φιλάκια!
28-07-2008, 07:32 #113
kalημερα σε ολους και καλη εβδομαδα
μαριαννακι μουυυ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον
και να σας εκμηστηρευτω και κατι περισσοτερη συμπαρασταση υπαρχει εδω παρα απο γνωστους και φιλους χιχι ............
ειμαι πολυ καλυτεραα.,...οι ρωσοι που λεω και εγω ηρθαν δοξα σοι πριν λιγες μερες και η ζυγαρια ξεκολησε αλλα δυο κιλα απο τοτε συνολο 12.
αρχισα να τρωω κρεατακι σιγα σιγα και ειμαι που λενε στρατιωτακι στις εντολες τους χωρις να πεινω......μια χαρα αρχισα και λιγο γυμναστικουλα θαλασιτσα και περπατημα μια χαρα
αυτη την εβδομαδα θα παω στη γαστρεντολογο διαιτολογο και θα μου δωσει πλανο για τις διακοπες που φετος μου ανηκουν δε χαριζομαι σε κανεναν και σε τιποτα....ασκηση και ξεκουραση δε παιζει τιποτα αλλο.........
nantine μου ο γιατρος και ολο το επιτελειο οντως ειναι κορυφη και πανω απο ολα ανθρωποιιι......οτι θελεις αν θες να σε φερουμε σε επαφη ....
ολα καλα
το μονο συμπτωμα που ειχα μια μερα οπως γυρισα κουρασμενη και επειδη το δαχτυλιδι δε το νιωθω ξεχαστηκα και διψαγα κιολας και ηπια πολυ νερο και αποτομα ....τα δα ολα με επιασε λοξυγκας εβγαζα νερα και πολυ πονος αλλα τετοιος πονος ουτε στον εχθρο μουυ .....εβγαιναν τα σωθικα μουυυ ..........
χιχι κεφαλι ψηλα κιλα χαμηλα και δε πειναω δε ποναωωω
28-07-2008, 12:38 #114
Σ'ευχαριστώ πολύ,Ναταλάκι μου,αλλά ήδη έχω βάλει δύο φορές δακτύλιο και δε σκέφτομαι να τριτώσει το κακό...
Ξέρεις,έχουμε το ίδιο όνομα,έβαλα τον πρώτο μου δακτύλιο 3/7/2004,τα 130 είναι περίπου τα κιλά μου...
Κάπως ταυτίζομαι μαζί σου,αν και κάποια χρόνια μεγαλύτερη σου...Παρακολουθώ και χαίρομαι την πορεία σου!
Ν'απολαύσεις στο έπακρο τις φετινές σου διακοπές καθώς και-κατά το δυνατόν-κάθε στιγμή σου από δω και πέρα!
Μου αρέσει που λες πως δεν χαρίζεσαι σε τίποτα και κανέναν! Μου το'χουν πει κι εμένα ως παρότρυσνη...Το παλεύω...
Καλή συνέχεια με σταθερότητα και προσοχή!(Τον γνωρίζω τον πόνο που αναφέρεις...)Φιλάκια!
28-07-2008, 12:41 #115
Μπορεί κάποιος/α να μου εξηγήσει τη χρησιμότητα του γαστρικού δακτυλίου? Μόνο και μόνο για το αίσθημα της πείνας χρησιμοποιείται? Για να νιώθεις χορτάτος με το μισό φαγητό πχ?
28-07-2008, 13:58 #116
Αυτή είναι η ιδέα του...Φαντάσου μια κλεψύδρα...
Μόλις γεμίσει το άνω τμήμα του αισθάνεσαι κορεσμό,
χωρίς να χρειάζεται να γεμίσει όλο σου το στομάχι ώστε να σου έρθει η αίσθηση αυτή.
Υποτίθεται ότι το υπερβάλον το κάνεις εμετό,υποτίθεται ότι τα υγρά κατεβαινουν αβίαστα...
29-07-2008, 10:40 #117
Καλημέρα στα κορίτσια!!!!!
Σήμερα είμαι χαρούμενη!!!!
Πήγα χθες κι έκανα λιπομέτρηση...κι έχω χάσει συνολικά 16,1 κιλά εκ των οποίων τα 2/3 λιπος!!!!!
Αυτό ήταν το σπουδαιότερο!!!Και να πω στο Ναταλάκι πως μου είπε η διατροφολόγος πως πάω γρήγορα
και δεν πρέπει!!!!χαχαχαχα!!Στο λέω επειδή αγχώθηκες....!Και φαντάσου πως εγώ το έβαλα πολύ πριν από σένα....
κι εσύ έχεις χάσεις πολύ περισσότερα!!!Και σκέψου και το άλλο...όσο πιό αργά..τόσο το καλύτερο για το δέρμα!!!
Προς το παρόν δεν έχω χαλάρωση...αλλά όταν χάσω και τα υπόλοιπα 24????Γι αυτό 3-4 τον μήνα κι είμαστε θεές επί γης!!!!
Αυτά κορίτσια και καλή δύναμη!!!
Αυτή την φορά θα γίνει το δικό μας κι όχι της ζυγαριάς!!!!
Φιλιά πολλά σε όλη την παρέα!!!!!!
30-07-2008, 16:25 #118
Kalhspera se olous. Prwth mou fora edw meta apo 2 meres psaksimo pou ekana sto internet na brw kapoies plhrofories oso afora to daxtylidi. Eida kai diabasa osa exete grapsei kai prepei na pw oti polla apo ayta pou eida htane poly sygkinitika kai en8arinoun olous osoi exoun problhma barous kai tyxainei na eimai kai mia ap aytous. Epishs, apo ayta pou diabasa kai pou eixa dei kai se kapoia allh selida, apofashsa na kleisw ranteyou me ton ko. Kwnstantinidi kai perimenw na ton dw stis 3 Septembriou (dystixos arghsa kai exoun arxhsei oi diakopes tous twra
). Den exw milhsei se kanenan allo giatro kai gnwrizw mono osa exw diabasei aytes tis 2 meres kai exw kai egw kapoies erwthseis.
Mhpws kapoios exei kanei olh ayth thn diadikasia meso IKA? Exw diabasei oti dinoun eos kai 3.600 eurw syn FPA gia thn epembash alla h8ela na katalabw ligo kalytera olh thn diadikasia. Pas ston giatro pou epilegeis (ite idiotikos ite dhmosios) kai sou grafei mia ek8esh? Kai meta ti? Kserw oti prepei na perasw apo epitroph alla mporei kapoios na mou ta pei me ligo perissoterh leptomeria?
Epishs, ena apo ta teleytaia mhnymata pou eida apo thn kopela Natali htane oti epishs ekane thn epembash me ton ko. Kwnstantinidi. 8a h8ela para poly na ma8w perissoteres plhrofories gia ton giatro kai thn omada tou kai an mporouses na mou peis poso kostise h epembash gia sena? Kai ektos apo to kostos ths epembashs, h synexeia, h parakolou8hsei, sigoura exei kapoio epipleon kostos etsi den einai?
Eyxaristw poly kai eyxomai oti kalytero gia olous mas se ayto ton agwna.
P.S. Egw eimai 1.68 ypsos kai ayth thn stigmh to poso zygizo mou einai agnwsto giati exoume malwsei me thn zygaria mou alla ypologisw oti eimai peripou sta 130 kila.
30-07-2008, 18:57 #119
Καλώς ήρθες,enastrh,μαλωμένη με τη ζυγαριά σου
(καλό!)
Μέχρι να σου απαντήσουν τα άτομα που χειρουργήθηκαν στον γιατρό με τον οποίο έχεις ραντεβού,
να σου πω ότι κατά κανόνα η παρακολούθηση περιλαμβάνεται στο πακέτο αμοιβής του γιατρού.
Έβαλα κι εγώ δακτύλιο πριν 4 χρόνια ως ασφαλισμένη του ΙΚΑ,
αλλά εντωμεταξύ άλλαξαν κάποια πράγματα και δυστυχώς δε γνωρίζω λεπτομέρειες...
Ως προς το χειρουργείο δεν είναι τίποτα από άποψη πόνου και ταλαιπωρίας....Ένα βράδυ η όλη υπόθεση!Μην αγχώνεσαι γι'αυτό...
Σου εύχομαι όλα να πάνε μια χαρά!Ένας μήνας είναι μέχρι το ραντεβού σου...Το ζήτημα έχει δρομολογηθεί...
Απόλαυσε τις διακοπούλες σου!Φιλάκια!
30-07-2008, 20:32 #120
Geia sou Nadine,
Na sou pw, to mono pragma pou den me aposxolei kai den exw sto myalo mou einai to pws 8a nai to xeirourgeio kai an 8a ponesw kai tetoia. Den ta fobamai ayta. Eimai kapws as poume anais8hth se ayta. Mono na leitourgisei to pragma kai apo kei kai pera den me noiazei tipota allo.
8elw para poly na proxwrisoun ola oso pio grhgora ginetai gi ayto kai rwtaw kai gia tis diadikasies tou IKA, leptomeris, kai epishs poso xronovora einai. Den 8a anteksw anousies grafiokratikes ka8hsteriseis. Tote einai pou 8a mou thn dwsei. Twra 8a mou peis, edw kai poso kairo einai pou exeis perita kila kai twra pou to apofashses 8es edw kai twra na ginoun ola. Ti na kanw, me exei piasei twra kai den 8a mai ikanopioimenh mexri na ginoun ola. Ypomonh omws. Giati kai meta 8a prepei na kanw ypomonh, apo ti blepw, kai na afhsw ton xrono na trexei kai siga siga na peftoun kai ta kila.
Filia.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....