Results 1 to 15 of 22
Thread: γεια σε ολους!!!
-
26-03-2007, 02:15 #1
γεια σου και καλως ηρθες!!..καλη αρχη στην προσπαθεια σου! ειμαστε εδω για σενα!
και γω καπου τοσα εχω για διωξιμο!!
φιλια!
- 27-03-2007, 01:20 #2
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΗΡΩ!!ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΣΧΕΔΟΝ 70 ΚΙΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ,ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΖΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ,ΠΟΛΛΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ,ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ.
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 145 ΚΙΛΑ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
27-03-2007, 20:36 #3
Καλως μας ηρθες κουκλιτσα..και γω καπου τοσα θελω να σουταρω!
Μακρια απο διαιτες εξπρες ετσι;Ο,τι θες εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε και να σ σταθουμε!
Καλη δυναμη!
28-03-2007, 01:44 #4
καλως ορισες κοριτσι μου.καλη επιτυχια στον στοχο σου....
28-03-2007, 13:04 #5
καλωσορισες!!!
31-03-2007, 02:09 #6
Kalispera se olous.
Molis egina melos se auth thn poly omorfh parea. To onoma mou einai Aneta, eimai 28 xronwn kai eimai ypervarh me 130 kila.
Exw niwsei ki egw ton ratsismo alla apo agnwsto kosmo eutyxws kai oxi apo dikous mou anthrwpous. Eimai apo toys tyxerous ypervarous. Ektos apo tin oikogeneia mou exw kales kai ali8ines files edw kai xronia stis opoies pistevw pws xrwstaw polla oswn afora to 8ema. Pote tous de me kanane na niwsw h xodrh ths pareas. Me adimetwpizoun sa na eimai opws autes. Katalavainete ti ennow. Pragma omws pou ektos apo kalo mou ekane kai kako. Panta epanapavomai kai yposyneidita lew mesa mou pws toulaxiston oi filoi mou me agapane giauto pou eimai kai as eimai paxoulh, opote kai stamataw tin opoiadipote diaita kanw kata kairous (exw kanei para polles opws oloi sas).
Edw kai 1,5 xrono peripou psaxnw, enimerwnomai alla perissotero skeftomai ton gastriko daktylio. Arxes fevrouariou episkeftika enan giatro sti thesaloniki o opoios katatopise akrivws emena kai tous dikous mou kai etsi pira tin apofash na kanw tin epemvash. Oi eksetaseis omws pou mou epevale o giatros einai autes pou me ka8isteroun giauto kai perasan 2 mines.
Euxomai se autous pou to exoun kanei hdh kalh synexeia.
Oson afora aftous pou to skeftontai ... 8a to kanw kai 8a sas pw.
Tha ta leme pio syxna apo dw kai sto eksis. Na eiste oloi kala.
Filia polla
Aneta
31-03-2007, 03:36 #7
Ανέτα καλώς ήλθες! Στη σελίδα Δακτύλιος μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που ενδεχομένως θες για το δακτύλιο! Ρίξε μια ματιά. Αξίζει!
31-03-2007, 11:16 #8
sweetvirus καλωσορισες
καλη δυναμη στην προσπαθεια σου και καλη διαμονη στην παρεα μας...
ενα πραμα το οποιο πιστευω ειναι οτι οι συμβουλες δεν πιανουν μια μπροστα στις εμπειριες...με λιγα λογια , αν δεν παθεις δε θα μαθεις που λενε και οι μαμαδες...
οστοσο εγω θα το πω κι ας πεσει κατω...
το φορουμ αυτο οπως και ο περιβαλλων χωρος :) ειναι ΓΕΜΑΤΟ απο υπερβαρα ατομα που τα περισσοτερα επιπλεον κιλα τους τα πηραν απο διαιτες εξπρες...
πραγματι εχεις κιλα για χασιμο, και δεν ειναι ουτε λιγα ουτε πολλα...
μπορεις να τα χασεις μονιμα αν δεν χασεις την ψυχραιμια σου και δωσεις στον εαυτο σου τον χρονο , η μπορεις να βαζεις -βγαζεις μια ζωη τα διπλα καθε φορα....
ειναι δικη σου η αποφαση...
οπως και η αποφαση για το ποτε και πως θα το κανεις...αν θες γνωμες, ολοι εδω εχουμε και ειμαστε και προθυμοι να τις μοιραστουμε...ειναι σημαντικο ομως οτι κανεις να το κανεις οταν εσυ θα εισαι ετοιμη...
απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι βοηθαει η επαφη με εναν τετοιο χωρο πολυ...κατι γινεται στον εγκεφαλο και προχωραει το θεμα ;)
ελπιζω να τα λεμε :)
31-03-2007, 11:20 #9
Ανετα μας καλωσηρθες
χαιρομαι που στην αποφαση σου σε οδηγησε μακροχρονο ψαξιμο, μιας και θεωρω οτι τετοιες αποφασεις πρεπει να τις ζυγιζει κανεις καλα,ψαχνοντας και ολες τις εναλλακτικες και να τις κανει οταν ειναι σιγουρος για την επιλογη και ετοιμος ψυχικα να προχωρησει...
θαρρω πως εισαι σε μια τετοια φαση και σου ευχομαι να κανεις αυτο που θελεις το συντομοτερο και με τη μεγαλυτερη ευκολια.
εμεις θα ειμαστε εδω :)
31-03-2007, 20:51 #10
ΑΝΕΤΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.
ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΦΙΛΙΑ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!
31-03-2007, 20:59 #11
Γεια σε ολους! Υπαρχει καποιο παιδι εδω μεσα που να ξερει καποια χημικη διαιτα μα μεγαλη και γρηγορη απωλεια κιλων(και δικιμασμενη βεβαια για να μην την κανω αδικα και απογοητευτω)????? Σας παρακαλω,αν θελετε να βοηθησετε γραψτε μου την διαιτα και μην αρχισετε να μου λετε οτι: "θα χαλασω την υγεια μου","θα ξαναπαρω τα κιλα","δεν κανει να κανω χημικες"...κτλ κτλ κτλ γιατι δεν θα καταφερετε να με πεισετε. Ειμαι αποφασισμενη.
Ευχαριστω και περιμενω με ανυπομονυσια
31-03-2007, 22:54 #12
chara γεια και χαρά!
Αν θέλεις ανάφερε τους λόγους που θέλεις κάνεις μια τέτοιου είδους δίαιτα.Θέλεις να έχεις τόσο άμεσο αλλά αβέβαιο αποτέλεσμα;Θέλεις να ταλαιπωρηθείς αλλά να αποκτήσεις γρήγορα το ιδανικό βάρος;
Ξέρεις, εμείς, εδώ, δεν είμαστε ειδικοί για να μπορέσουμε να σου πούμε τη χημική δίαιτα που σου ταιριάζει.Κάποιες προτάσεις μόνο μπορούμε να κάνουμε, από προσωπική πείρα - η οποία δεν είναι καλή με αυτού του είδους τα διατροφικά μοντέλα.
31-03-2007, 23:30 #13
CHARA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ www.anew.gr 6 ΔΙΑΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ.ΔΙΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ.
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!ΦΙΛΙΑ!!
02-04-2007, 01:23 #14
ΑΝΕΤΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ.
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
ΦΙΛΙΑ!!!
02-04-2007, 14:13 #15
Ευχαριστω πολυ dexa!
Να ειστε ολοι καλα!
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία