Results 31 to 45 of 76
-
13-04-2007, 23:23 #31
Το τελευταιο μ μνμ ηταν για τη Ντανιελα(κοιτα την παραθεση π εχω κανει) οχι για σενα Dark Matter!Eσυ απο οτι βλεπω μια χαρα τα πας!Συνεχισε ετσι!
- 14-04-2007, 17:45 #32
ηθελα να σε ρωτησω μιας και το εθιξες και μονος σου...λες πως καταφερες ξανα μια εντυπωσιακη απωλεια κιλων τα οποια ομως ξαναπηρες γρηγορα...
πολυ γνωριμο φαινομενο, νομιζω το εχουμε παθει ολοι, το φοβομαστε και ειναι το βασικο προβλημα στο θεμα των κιλων...μεγαλυτερο απ την απωκεια...
εχεις σκεφτει καποιον τροπο να μη σου ξανασυμβει αυτη τη φορα?
16-04-2007, 04:14 #33
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ DARK-MATTER!!
Aκουω νεα.Πως παει;;
Το ελυσες το προβλημα δυσκιλιοτητας;;Εαν οχι μην το αφηνεις !!Πρεπει να λυθει οπωσδηποτε!!
Μπραβο για το γυμναστηριο!!!Θα κανεις κορμι super!!!
Και αδυνατος και φετες!!!
Να παρακολουθεις συνεχεια την υγεια σου.
Και αν χρειαζεται παρε και καμια βιταμινη,αφου ρωτησεις φυσικα πρωτα.καλο κανει κακο δεν κανει!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
16-04-2007, 06:47 #34
Λοιπόν...
Χρόνια Πολλά dexa!
Η δυσκοιλιότητα αντιμετωπίζεται ήδη με το dulcolax. Εξετάσεις εχω βάλει πρόγραμμα να κάνω κάθε 30 μέρες.
προς το παρόν όλα καλά.
όσο για το κορμί φέτες! ... αν και δεν είναι πρόθεση μου, ... ανακάλυψα κάποιους μύς που δεν ήξερα οτι υπάρχουν και ξαφνικά έχουν πεταχτεί, ... στα χέρια στους όμους κλπ... ʼρα
Ναι στις φέτες - Όχι στην Φέτα !!!!!
Φιλιά σε όλες και όλους....
Καλή συνέχεια μας...
16-04-2007, 12:38 #35
DARK-MATTER Ο ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ!!!
Ειδες βρε παιδι μου οσο ψαχνει ο ανθρωπος βρισκει!!
Μπραβο dark-matter!!Nα τους βρεις ολους τους μυς και να τους βαλεις σε μια σειρα!!
Η Θ Ι Κ Ο;Α Κ Μ Α Ι Ο Τ Α Τ Ο !!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
18-04-2007, 07:22 #36
18-04-2007, 19:49 #37
ΜΠΡΑΒΟ DARK-MATTER !!
Εχασες 7 κιλα σε 22 ημερες!!Τελεια!!
Αλλα 19 κιλα και ΤΕΛΟς!!
Ο Ιουνης θα σε βρει ετοιμο να απλωσεις κορμαρα στην παραλια και ασε τον ηλιο να κανει την δουλεια του πανω στις φετες που θα βρει!!
19-04-2007, 13:30 #38
19-04-2007, 16:39 #39
Ε... καλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
Σας ευχαριστώ και τις 2 σας.
Και εδω πέφτει μια πρόωρη αλλά κρίσιμη ερώτηση......
Υπάρχει σκέυασμα που να καλύπτει η να διορθώνει κάπως τις ραγάδες???
εεεε????
Η τέλος πάντων, μιας και θα έχω αρκετές σε κοιλιά και μπράτσα... τι να κάνω?
19-04-2007, 16:45 #40
Μετά απο αρχική απώλεια 7 κιλών, φάνηκαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις ( ατάκες ) του κόσμου στο προσωπο μου. Αποφάσισα να ξεχωρίσω τις πιο ... κουφές, ωραίες, έξυπνες κλπ κλπ, και θα σας τις παραθέτω, έτσι για να σπάμε και πλακίτσα.
ps : Φανταστείτε τι θα γίνει όταν κάποις χάσει πχ 30 κιλα. !!!
Λοιπόν,
- Φίλος ομοιοπαθής : Ρε σε.... εξαυλωθηκες !!!
- 50ρα σικ : Ω... πως αλλάξατε, πλέον είστε παρουσιάσιμος !!!!!!!!!!!!
- Γνωστός στον δρόμο : Πάχυνες? " ζζζζζζζζζζζζζντοοοοοοοοοο οοοοοιιιιινννννκ!!!!!!
- Πωλήτρια σε κατάστημα με πουκάμισα : Μα τι λέτε 45ρι εσεις? 43 ή 42 θα πάρετε
Αυτά.... Αν σας ενδιαφέρει οταν μου λένε μια ετσι κουφή ατακα... και ως χάρην παρότρυνσης προς όλους, να μου το πείτε να τις γράφω.
19-04-2007, 19:53 #41
Ναι ρε συ Dark!!! Κανε μου την χάρη και γράφε μας τις ατάκες... Πολλοί από μας ενα όχι όλοι θα έχουν ακούσει παρόμοιες 1000 φορές...
Εμένα για παράδειγμα... που μετά από 2,5 μήνες προσπάθεια κατάφερα να χάσω 4 κιλά, και ήμουν όλο χαρά... ξέρεις τι μου είπανε?
Μια ζητιάνα στο δρόμο: "Καλή λευτεριά κοπέλα μου!!"
Ένας καταστηματάρχης: "Μα καλά, πως άφησες τον εαυτό σου κι έγινε έτσι κοπέλα μου?"
Καταλαβαίνεις ψυχολογία τωρα!!!
19-04-2007, 20:25 #42
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΑΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.....ΘΕΩΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΘΛΙΨΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ Η ΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ 5 ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ LADOSEH TA EFFEXOR KAI AN SE TROMAZEI H IDEA AYTON...PARE REDUCTIL...ΔΝ ΧΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΛΟ....ΘΑ ΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑ΄....ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
19-04-2007, 23:18 #43
Σχετικα με τις ραγαδες μπορεις να ρωτησεις σε ενα φαρμακειο..ειναι μια κρεμα πολυ καλη μονο π δν θυμαμαι ονομα αλλα υπαρχει σιγουρα σε ολα τα φαρμακεια!Απλα ζητα κατι για τις ραγαδες.
.
Οσο για τις ατακες...μετα απο 6 χαμενα κιλα η κορυφαια π ακουσα ειναι απο εναν γνωστο μου...Μα καλα μ λεει,στο πληντυριο μπηκες κ μαζεψες;;;!!
.
Και οταν ειχα παει στο φαρμακειο να ρωτησω για κανενα σκευασμα που να ενισχυει το μεταβολισμο και εχοντας κ μια σχετικη συζητηση με τη φαρμακοποιο για τη διατροφη μου μ ειπε: Ok δν ειναι να αγχωνεσαι..μια χαρα φαινεσαι!!
.
Πολλα πραγματα τελικα ειναι θεμα ψυχολογιας..αρκει να το παρουμε χαμπαρι...
.
Καλη μας δυναμη.
20-04-2007, 02:37 #44
Ναι!!Υπαρχουν κρεμες στα φαρμακεια που χρεισιμοποιουν ως συνηθως εγκυες για τις ραγαδες.
Να παρεις οπωσδηποτε dark-matter ,γιατι το προβλημα δεν ειναι μονο αυτες που πιθανον ηδη εχεις,αλλα με το χασιμο δημιουργουνται και αλλες.Και μια συσφικτικη κρεμα να παρεις.Μην μασησεις εαν σου πουν οτι μονο γυναικες.....!Αηδιες !Ολοι μπορουν να τις φορεσουν!!
Οι ατακες καταπληκτικες!
Η δευτερη ειδικα....ναι μεν αλλα..!!Ενα κομπιμεντο θα σου εκανε και αυτον το ...τωσε!!!!
Εμμεσως πλην σαφως πεταξε οχι μονο το καρφι αλλα και το σφυρι μαζι!!!
ΙΔΕΑ!!!Καινουργιο θεμα ''ΑΤΑΚΕΣ.....!!!!''.
Μια εποχη απο εκεινες τις καλες... ειχα βαλει 15 κιλα σε 1 1/2 μηνα .
η γειτανισσα:ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ!;!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!
Τι να πεις τωρα;;Αντε γεια!!!!
25-04-2007, 19:30 #45
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....