Results 46 to 60 of 76
-
26-04-2007, 11:04 #46
ολοι κολλαμε καποια στιγμη...ας ειναι και αρχη...το θεμα ειναι να μην τα παρατησεις τωρα!..ετσι παιρνουμε τα κιλα και ειναι αμαρτια!..πραγματικα κριμα!...συνεχισε την προσπαθεια σου..και μεις μαζι σου!...φιλια!
- 26-04-2007, 15:09 #47
Μηπως το παρακανες με τα βαρη στο γυμναστηριο;Μπορει να μν κατεβαινει η ζυγαρια αλλα για δες λιγο τους ποντους σου...ειμαι σιγουρη οτι θα εχουν μειωθει.Και σε καθε περιπτωση προσπαθησε τωρα στις αρχες να αναλωνεσαι περισσοτερο με αεροβια ασκηση για να καις λιπος.
.
Εχεις παει θαυμασια,δν υπαρχει λογος να απογοητευεσαι!Ολοι το περναμε αυτο!
.
Keep going down!!
27-04-2007, 20:04 #48
Γεια dark-matter.
Πως πας?Ξεκολλησες?
Μην το βαλεις κατω.Ισως μια μικρη αλλαγη στην διατροφη η περισσοτερο νερο ακομα και μια μερα αποτοξινωση (εαν την αντεχεις)μονο με υγρα σε βοηθησει.
Ελα dark-matter το καλοκαιρι κοντευει!!Ψηλα το κεφαλι!!
Υπαρχουν και αλλοι μυς που φωναζουν να εμφανιστουν και να γινουν και αυτοι φετες!!!
Με χαρα και τσαχπινια παιδια!!!
30-04-2007, 16:56 #49
30-04-2007, 23:04 #50
Πωπω! Θυμάμαι πόσο απαισιόδοξος και απογοητευμένος ήσουν, όταν πρωτοέγραψες εδώ.
Τώρα;Πάμε καλά από διάθεση έ;
Εμ...λογικό είναι!Δεν έχεις καταφέρει και λίγα!Έφυγαν 8 κιλά τόοοοοοσο σύντομα!
ʼντε,έχεις λίγο δρόμο ακόμα αλλά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!
Καλή συνέχεια!
01-05-2007, 11:50 #51
Εγώ
Από τα 19 μου παλεύω με την παχυσαρκία.
Με τον άντρα μου δεν είχαμε σεξουαλικές σχέσεις γιατί ήμουν ʽαγελάδαʽ.
Αυτή τη στιγμή κάνω κι εγώ δεν ξέρω ποια νούμερο προσπάθεια να αδυνατίσω.
Μόλις χώρισα από μια σχέση ενάμιση χρόνου και νοιώθω ότι το βάρος μου για άλλη μια φορά έχει καταρρακώσει την αυτοπεποίθησή μου και με έχει κάνει να σέρνομαι.
Είμαι χάλια ψυχολογικά, αλλά το καλό είναι ότι μου έχει κοπεί η όρεξη και νοιώθω το φαγητό σαν εχθρό.
Εχθές έφαγα μετά από μια βδομάδα γιατί ένοιωθα φοβερή κατάπτωση.
Νοιώθω ότι ότι βάλω μέσα μου με καταστρέφει.
Θέλω να χάσω τα κιλά μου άμεσα, και να βρω τον χαμένο μου εαυτό.
Ψάχνοντας στο ίντερνετ σας βρήκα, και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου και το φόβο μου.
Έχω χάσει 6 κιλά σε 10 μέρες και θέλω να συνεχίσω.
Πάω γυμναστήριο και κάνω μόνο διάδρομο 1 ώρα τρεις φορές την εβδομάδα.
Δεν αντέχω τα προγράμματα και τις δίαιτες και βασικά αυτή τη στιγμή δεν αντέχω να τρώω. Δεν θέλω να τρώω.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας.
01-05-2007, 14:32 #52
@Αrtemis καλώς ήλθες στην παρέα μας!
Ομολογώ πως τρόμαξα λίγο με την ιδέα πως ένας άνθρωπος έχει να φάει μια εβδομάδα!
Νομίζω πως αυτό δε βοηθά να χάσεις βάρος.Το αντίθετο κάνει.Πέφτει ο μεταβολισμός και αποθηκεύει λίπος, το σώμα, καθώς διάγει περίοδο στέρησης και λειτουργεί αναδραστικά.Επίσης, έτσι δε θα έχεις και ενέργεια για να κάνεις περισσότερο και με μεγαλύτερο ρυθμό τις ασκήσεις σου στο γυμναστήριο.Είναι βέβαιο πως θα νιώθεις ατονία και κόπωση, ενώ σίγουρα επηρεάζει και τα μαλλιά και το δέρμα αυτή η διατροφική πρακτική.
Θεωρώ πως καλύτερα να κάνεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα για να κάνεις καύσεις και να λειτουργεί ο μεταβολισμός σε καλό επίπεδο.Αν έχεις τη δυνατότητα συμβουλεύσου κάποιον ειδικό.
Αν θες πες μας τι βάρος και ύψος έχεις...
Φιλικά...
01-05-2007, 21:27 #53
kleanthi σ ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Έχεις δίκιο για όσα λες αλλά με έχει πιάσει ακατανίκητο άγχος με το βάρος μου.
Είμαι 1.69, και αυτή τη στιγμή ζυγίζω 96,5 κιλά.
02-05-2007, 01:31 #54
Χαλάρωσε λίγο, αν γίνεται...
Το ύψος σου δεν είναι λίγο ( μπορεί να μου φαίνεται έτσι, γιατί εγώ είμαι κοντός) και φαντάζομαι ότι δεν είναι και τόσο τρομερό το πρόβλημα.Αν έχεις πεισμώσει τόσο πολύ, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις στην προσπάθεια σου και θα έχεις αποτέλεσμα και επιθυμητό, αλλά το κυριότερο μόνιμο.
Το ζήτημα, όμως, είναι να φτάσεις στο στόχο σου αλλά να είσαι και υγιής.Γιατί οι ακρότητες ποτέ δε βοήθησαν κανέναν.
Πίστεψε με είμαι παθών και μαθών...
Φιλικά.
02-05-2007, 10:02 #55
Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση.
Σήμερα το πρωϊ ζύγιζα τα ίδια κιλά, αλλά το απόγευμα έχει γυμναστήριο, και ξεκίνησα να πίνω και πολύ νερό.
Την καλημέρα μου σε όλους.
ʼρτεμις
02-05-2007, 16:57 #56
Θα τολμήσω να καταχωρίσω ενα άσχετο με το θέμα post.
Εάν κάποιοι, ενοχληθούν, ας μου το πούν άμεσα.
Η συντριπτική πλειοψηφία όσον είναι εδω μέσα είναι υπέρβαροι η και παχύσαρκοι. Όλοι φαντάζομαι επίσης θα έχουν βιώσει τον κοινωνικό αποκλεισμό , και την " γκετοποίηση".
Επίσης είναι κοινώς παραδεκτα :
α) οτι οι παχυσαρκοι έχουν λιγότερες πιθανότητες , στατιστικά, ερωτικής η και συναισθηματικής ολοκλήρωσης, μιας και είναι περισότερο δύσκολο να βρούν σύντροφο.
β) οτι υπάρχει ενα ποσοστό του πλυθησμού που βρίσκει ερωτικούς τους υπέρβαρους ανθρώπους.
Καταλήγω...... Γιατί να μην αναπτύξουμε στο φόρουμ, ένα τμήμα που να έχει να κάνει αμιγώς με την έυρεση υπέρβαρου συντρόφου? ερωτικού ή και μόνιμου?
Σκεφτείτε το και εδω είμαι να ανταλλάξουμε απόψεις.
03-05-2007, 02:17 #57
Γεια dark-matter!!!
Πως παει;Ειδα οτι ξεκολλησες!!!Μπραβο!!
Ακομη λιγο και τα τσακισες!!Μην αμελεις τις εξετασεις σου και να προσεχεις την υγεια σου.
Το λεω γιατι ξερεις οτι εχω καποιες επιφυλαξεις για την διατροφη που ακολουθεις,και θα στο λεω χωρις παρεξηγηση παντα.
Παρ'ολα αυτα σου βρηκα τις κρεμες που ζητουσες για ραγαδες,και αλλες πληροφοριες που ισως βοηθησουν.
Χρειαζεται:αποφευγουμε αυξομειωσεις στο βαρος.
πινουμε τουλαχιστον 8 ποτηρια νερο.
χρεισιμοποιουμε ενυδατικη κρεμα καθημερινα.
κανουμε πιλινγκ σωματος 2 φορες την εβδομαδα.
Πως τις αντιμετωπιζουμε:η με καλλυντικα που κυκλοφορουν στο εμποριο
η επεμβατικα που κοστιζει περιπου απο 150 ευρω -200ευρω χρειαζονται περιπου 6-8 συνεδριες οταν γινεται με λειζερ και 300 ευρω περιπου για radiofrequency(ραδιοσυχνοτητα).
Αυτα απο το περιοδικο prevetion.
Ψαξτο.Ισως βρεις την λυση που ζητας για παντα.Το αρθρο γραφτηκε απο δερματολογους.Δεν εχει καμια σχεση με ινστιτουτα αδυνατισματος.Δεν εχεις να χασεις τιποτα.
Θα σου πω και κρεμες:RETINOL ANTI-STRETCH MARKS ROC
ACTION INTEGRALE VERGETUREW VICHY
PRENATALE BENOSTAN
STRETCHMARK CORRECTOR L'OPEAL
SPECIFIC VERGETURES GALENIC
Στα φαρμακεια.Ευχομαι ειτε ετσι ειτε αλλιως να κανεις την δουλεια σου.
Οσο για την προταση σου την θεωρω ευρηματικη!!Γιατι οχι;!Μπορει να υπαρχει και αυτο ανετα.Αλλωστε για παρομοια θεματα που αφορουν συντροφους γενικα υπαρχουν τοσες σελιδες στο διαδυκτιο που χανεσαι.Αυτη θα διαφερει γιατι δεν θα ειναι πονηρα διμηουργημενη αλλα τα κινητρα ειναι ειληκρινη και με καλη διαθεση.
Αλλωστε στην τελικη κατα ποσο θα ειναι αποδεχτη απο ατομα θα φανει.Ειναι θεμα επιλογης
Και που ξερεις μπορει να ειναι μια συμαντικη βοηθεια για καποιους να χασουν τα περιτα κιλα τους πιο ευχαριστα και χωρις πονο ψυχης.
Περιμενω νεα σου για το πως πας.
ΦΙΛΙΑ!!
03-05-2007, 09:59 #58
Καλημέρα σε όλους
dexa είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας δίνεις για τις ραγάδες.
Έχω μια απορία, όταν κολλάει η ζυγαριά γιατί κολλάει? Γιατί ενώ κάνεις δίαιτα δεν χάνεις? Πως γίνεται αυτό? Τι συμβαίνει στον οργανισμό, και το κυριότερο πως ξεκολλάς?
:-)
03-05-2007, 13:31 #59
αrtemis ευχαριστω.
Οσο για αυτο που ρωτας ,εντελως εμπειρικα ,μετα απο χρονια διαιτας ,θα πω οτι ΝΟΜΙΖΩ οταν κολλαει η ζυγαρια οφειλεται στον μετοβολισμο ,ο οποιος οταν κουραζεται η συνηθιζει μια διατροφη,ας πουμε οτι ''το ριχνει στο τεμπελιο'' και θελει για να ξεκολλησει κατι ''σοκαριστικο ''η μια ριζικη αλλαγη στην διατροφη που θα διαρκεσει 1 η 2 ημερες.
Αυτο μπορει να ειναι μια αποτοξινωση ειτε μονο με υγρα η με σαλατες.Ακομα μπορει να ειναι και 1-3 ημερες μονο σουπιτσες .Οι knor που κυκλοφορουν στο εμποριο εχουν πολυ λιγες θερμιδες εως ελαχιστες και ειναι και μια πολυ καλη λυση για να αλλαζουμε λιγο την διατροφη μας οταν την βαριομαστε.
Αυτα ολα με την προυποθεση οτι κανουμε τουλαχιστον τρια γευματα την ημερα για να δουλευει ο μεταβολισμος και να καιει θερμιδες.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ!!!Δεν ειναι λυση.
Μακαρι εαν δεν τρωγαμε καθολου να 'χαναμε ολα τα κιλα μας.Αυτη ειναι η ευκολη λυση.Δυστηχως εχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΗ οτι δεν χανονται ετσι κιλα .ΖΩΕΣ χανονται που δεν ειναι και το ζητουμενο.
ΦΙΛΙΑ!!!
07-05-2007, 17:10 #60
Λοιπόν.... Στασιμότητα στα κιλά.... και συνεχίζω με την ίδια διάθεση και πυγμή.
ΝΕΑ ΑΤΑΚΑ... : Ρε !!!! το μπράτσο σου είναι όσο το μπούτι μου !!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....