Results 1 to 3 of 3
Thread: aaaaaaaaaax
-
08-04-2007, 03:19 #1
aaaaaaaaaax
geia sas kai xristos anesth!!eimai i yvonne(evdoxia) apo xalkidiki.meno tora elefsina me ton arravoniastiko mou.tin triti pou mas erxetai tha pao gia exetaseis sto ''iasis'' peiraia kai tin tetarti prota o theos baino xeirourgeio gia lap band.o xeirourgos mou einai o x.saxpatzidis.eimai 26 xrn,1.74 kai 128 kila.pernao stadio frikis...thelo apegnosmena na einai ok oi exetaseis kai na kano tin epemvasi kai oposdipote na vgo orthia apo to nosokomeio.kata tixi vrethika edo alla den krivo to gegonos oti eimai anakoufismeni pou diavazo tin empeiria sas sxetika me to daxtylio.apla fovamai kai exo apistefto agxos...ti lete k seis?
- 10-04-2007, 00:36 #2
Ευδοξία καλως ήρθες στο forum.
Είμαι κι εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα. Σε καμιά 10αριά μέρες θα βάλω τον δακτύλιο αλλά δεν είμαι ανχωμένη απο τώρα. Ίσα ίσα που είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να το κάνω γιατί ξέρω πως μετά θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εγώ θα το κάνω στη Θεσσαλονίκη και ο γιατρός μου είναι ο κος Αποστολάκος Στάθης.΄Οπως έχεις διαβάσει εδώ μέσα είναι πολλοί αυτοί με τον δακτύλιο που τον έχουν κάνει και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Αρκεί να ακολουθούν τις οδηγίες του.
Σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ... και θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου.
Όλα να πάνε καλά.
16-04-2007, 01:37 #3
YVONNE Καλως ηρθες!!
Μπραβο κοπελιαγια την αποφαση που πηρες!!
Και εγω ειμαι στην ιδια διαδικασια με σενα.στην θεσσαλινικη με τον Αποστολακο.Μεχρις στιγμης ειμαι σχεδον σιγουρη οτι εχω πετυχει souper γιατρο.Μακαρι !!!
Και εγω εχω αγχος.Δεν πειραζει ετσι πρεπει να ειναι.Να εμπιστευτεις τον γιατρο σου για τον οποιο εχω ακουσει τα καλυτερα απο πολλα παιδια!!!
Επισης εχω πεισμωσει παρα πολυ και το εχω παρει αποφαση οτι αυτο ειναι!Κιλα τελος!!
Ετσι να σκεφτεσαι και εσυ.Δεν θα μας κανουν αυτα οτι θελουν!!
Καλη επιτυχια και καλη δυναμη.Ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεις τον στοχο σου!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή