Siga siga mpainw ki egw se seira! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Senior Member
    Anetoula που εισαι;
    Τωρα ανησυχω παρα πολυ.Που εισαι βρε κοπελια;
    Πρεπει να εισαι στην 5η μερα μετα το χειρουργειο.Ελπιζω απλα να ξεκουραζεσαι ακομη.
    Θα σου πω παλι καλη αναρωση !!
    Μην μας ξεχνας!!!
    Περιμενω ανυπομονα νεα σου!!!!

Με χαρα και τσαχπινια παιδια!!!

Έγραφα τόση ώρα ένα ολόκληρο κατεβατό και χάθηκε με μία χαζομάρα που έκανα.Θα ξημερωθώ!! ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Dexa μου είμαι καλά,

δε σας έχω ξεχάσει απλά όπως το είπες ξεκουραζόμουνα. Η επέμβαση πήγε souper. Όλα καλά. Χάριν στον γιατρό κο Αποστολάκο και την αναισθησιολόγο Δώρα που δε θυμάμαι δυστυχώς το επίθετο της. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είμαι στην 4 μέρα και έχω χάσει ήδη 6 κιλά. Είναι τα πρώτα υγρά ξέρεις. Την τρίτη θα βγάλω τα ράμματα. Σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο στην μπανιέρα και την αλλαγή μόνη μου παρακαλώ. Καλο???

Όταν βγήκα απο το χειρουργείο το είχα μετανοιώσει γιατί ένοιωθα πολύ πόνο στις τρύπες. Κάτι πολυ φυσιολογικό αλλά εγώ δε το θυμόμουνα πως θα έχει πόνο η όλη φάση! Είχα κρατήσει μόνο τα καλά. Ευτυχώς δε κράτησε πολύ.

Όλα γίνανε ΑΚΡΙΒΏΣ όπως τα είπε ο γιατρός. Είναι αξιόπιστος και το επιβεβαιώνει μέρα με την μέρα.

Η διατροφή μου αποτελείται απο γάλα το πρωί(κάνω μιάμιση ώρα να το πιώ), φυσικό χυμό πορτοκάλι, νερό φυσικά και σουπίτσες(να'ναι καλά η μανούλα μου).

Χτές έκανα και την πρώτη μου βόλτα στα μαγαζιά και έκατσα και για καφεδάκι. Κουράστηκα έυκολα όμως είναι η αλήθεια. Σήμερα ξανά το πρωί. Το βράδι οι φίλοι μου επέμεναν αλλά είπα να μιλήσω και με τους άλλους μου φίλους!!!

Την τρίτη θα βγάλω τα ράμματα και δε φοράω πλέον γάζες.

Τι να πώ άλλο δε ξέρω.

Να πώ σε αυτούς που το σκέφτονται πως δεν είναι τίποτα και να το κάνουν. Εμένα έχει αλλάξει ήδη η διάθεση μου και είμαι συνεχώς με ένα χαμόγελο απο την ώρα που ξυπνάω το πρωί .

Καλή σου επιτυχία καλή μου Dexa και όλα θα πάνε καλά, θα δείς.

Φιλιά πολλά

Senior Member
    Anetoula καλως ηρθες!!!!
    Χαιρομαι πραγματικα που διαβασα τα νεα σου.Ειχα ανυσηχησει αλλα τελικα δεν επρεπε.
    Επισης χαιρομαι γιατι η εμπειρια σου ηταν πολυ καλη και εμεινε ευχαριστημενη απο τον γιατρο.Δεν ξερεις ποσο θαρρος μου εχεις δωσει και περιμενω ανυπομονα να ερθει Η Μ Ε Ρ Α αυτη και για μενα.
    Σου εχω στειλει ενα 2U2 ,και σου γραφω για κατι που εχω ανακαλυψει χαρι στην προνοητικοτητα του Αποστολακου.Εχεις δικιο ο γιατρος μας ειναι πολυ καλος.
    Θελω να μου πεις τι χρειαζεται να εχω μαζι μου.Η οτι θεωρεις οτι πρεπει να ξερω απο πιο μπροστα για να ειμαι προετοιμασμενη.Εχω το πιο πιθανον ειναι να μεινω μεσα 2 νυχτες ,σου εξηγω γιατι στο 2U2.

ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

Περιμενω νεα σου.
    ΦΙΛΙΑ!!!
    ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!

Junior Member

κορίτσια καλη επιτυχία!!

Dexa : Καλη επιτυχία με την επέμβασή!!!
    Σου ευχομαι μέναν πόνο, να πάνε όλα καλά. Να μας ενημερώνεις για την πορεία σου!!! Πότε μπαίνεις Τελικά?

Ανετούλα: ελπίζω η νέα σου ζωη να σου φέριε όλ ααυτά που επιθυμείς. Καλή δύναμη!!!

Φιλάκιαααα

Member
    ΑΝΕΤΟΥΛΑ ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

Member
    Καλή ανάρρωση κι από μένα Ανετούλα!!!
    Μπράβο κοπέλα μου.... καλή συνέχεια!!!
    Φιλάκια πολλά

Senior Member
    Ανετουλα γεια!!
    Που εισαι φιλη μου σαν να χαθηκες παλι .Εισαι καλα;
    Τωρα θα εχεις κλεισει 10 μερες απο τον δακτυλιο.Πως παει το δαχτυλιδακι;;
    Περιμενω νεα σου.Κοιτα το 2u2 σου.

ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Αnetoula καλημερα!!
    Περιμενω και σημερα νεα!!!
    Ελπιζω να εισαι καλα και το δαχτυλιδακι να δουλευει ρολοι!!!
    Αντε βρε ευχομαι και σε ανωτερα ,Το δαχτυλιδακι να καταληξει ΣΕΤ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Ανετουλα καλημερα και παλι !!
    Ακομα να ακουσω νεα σου.Θα θεωρησω οτι πηγες διακοπες , οτι εισαι καλα και το δαχτυλιδακι θαυμα!!!
    Οταν ξεκουραστεις γραψε ενα''ειμαι η ανετουλα και ειμαι καλα'' για να ηρεμησω!!

ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    καλως ηρθεα ανετουλα..εκανες την σωστοτερη κινηση!...ολα θα πανε καλα.!..αντε να βλεπουμε την πορεια σου να παιρνουμε και εμεις θαρρος!)))....
    dexa μου ποτε με το καλο εσυ?

Senior Member
    Αnetoula γιου-χου!!!
    Που εισαι βρε κοπελια??
    Ακομα μια μερα χωρις νεα!!
    Ελπιζω οτι απλα στις διακοπες που φανταζομαι οτι πηγες ,βρηκες τον ψηλο μελαχρινο μπλε ματια και ξεχασες να μας στειλεις ενα σημειο ζωης!!!ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!
    FREE την τριτη στης 8 /5 ειναι η μερα μου.
    Περιμενω ανυπομονα και ο θεος βοηθος να πανε ολα καλα!!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Ανετουλα μπες στο chat!!!

Αγαπημένοι μου φίλοι ειμαι η Ανέτα και είμαι καλά!!!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για το ενδιαφέρον!Είστε πολύ καλοί!
    Λόγω εργασίας δεν μπορώ να έχω καθημερινή επικοινωνία με το forum παρα μόνο σαβ/κο.
    Είμαι ήδη στην 12η μέρα της επέμβασης. Έχω βγάλει τα ράμματα και είμαι jet!!Ελπίζω τα σημάδια να φύγουν γρήγορα και τέλος πάντων να φύγουν κάποια στιγμή!
    Έχω χάσει ήδη 7,5 κιλά. Το καθημερινό μου γεύμα είναι σουπίτσες σε διάφορες γεύσεις(να ναι καλά η μανούλα μου). Την υπόλοιπη μέρα γάλα λευκό ή κακάο (light) και φυσικό χυμό πορτοκάλι απαραίτητα καθημερινά. Ε μ'αυτά και μ'αυτά περνάει η μέρα. Η αλήθεια είναι πως έρχονται στιγμές που πεινάω και θέλω να μασήσω κάτι, αλλά μου περνάει γρήγορα, μόλις πιώ λίγο απο τα παρα πάνω πού είπαμε.
    Το τέλειο είναι πως μου έφυγαν μαχαίρι οι καούρες! Ένα πράγμα μαγικό! Φαντάζομαι πολλοί απο εσάς έχετε απο αυτές! Δεν έχω κάνει ούτε μία φορά εμετό. Πολύ καλό αυτό!
    Ανυπομονώ όμως να πέσω κάτω απο τα 100. Τώρα είμαι 124,5. Έχω μέλλον θα μου πείτε!

Ήτανε κάτι που το είχα βάλει στο μυαλό μου εδώ και 1,5 χρόνο και με έτρωγε! Τώρα το έκανα και είμαι ήσυχη. Ξέρω πως πάση θυσία τα κιλά θα χαθούνε. Ότι και να γίνει παρά πάνω δε πάω....μόνο ΚΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Σύνθημα μας είναι ένα: Απ'τα ψηλά στα χαμηλά και απ'τα πολλά στα λίγα!!

Φιλιά πολλά πολλά παιδιά

Συγχαρητήρια!!!!! Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο! Είναι τόσο όμορο να διαβάζει κανείς το χαρούμενο μήνυμά σου. Φασούλι το φασούλι, αδειάζει το σακούλι... Υπομονή το "κάτω από 100" ΕΡΧΕΤΑΙΙΙιιιι.....

Senior Member
    Ανετουλα Σ'ΑΓΑΠΩ!!!
    Φιλη μου ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Χαρηκα παρα πολυ που εισαι καλα .
    Και τελικα βρε παιδι μου ειμαι και λιγο μεντιουμ!!
    Τη θαλασσα την βρηκα!!!Το αγορι??????????
    Περιμενω το αλλο σαββατοκυριακο νεα σου παλι.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast