σχετικα με τη διαιτα "δεκα κιλα σε εικοσι μερες"
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member
    την ξεκινησα να την κανω αλλα την παρατησα!...πρεπει να εχεις μεγαλη ψυχικη δυναμη για να την κανεις...και επισης να το εχεις παρει πολυυυυ αποφαση!...πραγμα που σε εμενα δεν ειχε συμβει τουλαχιστον και για αυτο μου το ξαναγυρισε σε βουλιμια!....αν εχεις τις ψυχικες αντοχες, καν΄τη....απλα δεν ειναι και ο ενδεδειγμενος τροπος για να χασεις βαρος...ημουν 76 οταν την εκανα και τωρα ειμαι 81-82...αποτι καταλαβες δεν μου βγηκε σε καλο!..αυτα!....
    ευχομαι να αποφασισεις σωστα!...φιλικα, free!

Sweetvirtus ποια ειναι αυτη η διαιτα? Πως μπορώ να την βρώ???

Ναι,θα χασετε ισως και 10 κιλα και μετα απο λιγο καιρο θα παρετε πισω 15!
    .
    Αφενος θα θελετε να φατε αυτα που εχετε στερηθει και αφετερου θα εχετε χασει ΜΟΝΟ υγρα και μυικο ιστο που οταν φατε κανονικα(δν μιλαω για μεγαλες ποσοτητες)θα τα παρετε ΟΛΑ πισω
    .
    Αξιζει;;;Εσεις αποφασιζετε...
    .
    Επιπλεον με τετοιοες διαιτες πεινας,καταστρεφετε τον μεταβολισμο σας κ ακομη κ αταν αποφασισετε να χασετε τα κιλα σας με υγιεινο τροπο,ο οργανισμος θααποθηκευει μον ο λιπος απο οτι τρωτε και τοτε...μαντεψτε!Θα κανετε διαιατα κ δν θα χανετε.Σας ακουγετε καλο αυτο;
    .
    Εχω καταστρεψει το μεταβολισμο μ απο τετοιες διαιτες κοριτσια κα οχι μονο εγω.Μακρια!Μονο κακο σας κανουν!
    .
    Φιλικα

Αχ...μακαρι να μπορουσατε να καταλαβετε οτι με τετοιες διαιτες προδικαζετε τον οργανισμο σας...
    .
    Καλη δυναμη σας ευχομαι οτι κ να κανετε κουκλιτσες μου
    .

Μαρουλάκι μου μη στεναχωριέσαι,
    δεν την ζήτησα για να την κάνω την δίαιτα αλλά για να μάθω τί είδους δίαιτα είναι αυτή που κάνει θαύματα.Εντελώς πληροφοριακά δηλαδή. Εγώ εξάλλου εχω κανονίσει για τις 24 του μηνός να βάλω τον φιόνγκο!!!

Συμφωνώ με όλα οσα έγραψες παρα πάνω.

Φιλια

Μπραβο Ανετουλα!!Σου ευχομαι τα καλυτερα για την εγχειρηση σου!Ολα θα πανε καλα!!!

Senior Member
    Originally posted by sweetvirtus
    Καλημερα σε ολους σας..Ειμαι νεα στο φορουμ σας,οπως ηδη ανεφερα σε ενα αλλο ποστ και ειδα μια διαιτα που προτεινε η λολλιποπ,που υποσχεται απωλεια δεκα κιλων σε εικοσι μερες..Ισχυει αυτο?Να το δοκιμασω δηλαδη,ή τζαμπα θα πεινασω?Ξερω οτι ο τροπος αυτος απωλειας κιλων δεν ενδεικνυται,ομως θελω να χασω μερικα κιλακια γρηγορα για να παρω θαρρος..Λοιπον?την εκανε κανεις?Ειχε αποτελεσμα??
    σουιτ, πολλες διαιτες υποσχονται γρηγορο χασιμο, μονο που δεν προειδοποιουν οτι πιο γρηγορα ακομα βαζεις τα διπλασια...
    εχει πολλες τετοιες διαιτες παντου, κι εδω μεσα και αλλου στο διαδικτυο, και σε περιοδικα κλπ...
    εγω πλεον εχω αποφασισει να μη δινω πληροφοριες για τετοιες διαιτες, και φυσικα ο καθενας ειναι ελευθερος να τις κανει αν θελει, αλλα εγω αν συμβαλω σε αυτο , νοιωθω οτι ειναι σα να λεω σε καποιον, τροπους για να παχυνει...