Results 1 to 6 of 6
Thread: Καλημέρα κι από μένα!
-
12-04-2007, 13:37 #1
Καλημέρα κι από μένα!
Σας ανακάλυψα μόλις πριν από λίγο, και δεν έχασα χρόνο..γράφτηκα απευθείας!
Αλλωστε σήμερα είναι η πρώτη μέρα της δίαιτας που επιτέλους αποφάσισα να κάνω, οπότε το θεώρησα λίγο..σημαδιακό... και το τικεράκι το βρίσκω ιδιαίτερα βοηθητικό..(ελπίζω να αποδειχτεί όντως..)
Φιλιά πολλά σε όλους και καλή τύχη σε ό,τι προσπαθούμε!
- 12-04-2007, 15:31 #2
Καλως ηρθες μανουλα!Πες μας λιγα πραγματα για σενα!Ηλικια,υψος...Κανεις διατροφη απο διαιτολογο η δικη σου προσπαθεια;
.
Αφου το πηρες αποφαση ολα καλα θα πανε!Δυνατα και υπομονη!
.
Φιλια!
12-04-2007, 17:03 #3
είμαι 31, με ύψος 1.73. Βασικά πριν από 3.5 χρόνια στην εγκυμοσύνη έβαλα 27 κιλα και έφτασα αισίως τα 94 (από 67 που ξεκίνησα) και 1.5 χρόνο μετά ξεκίνησα μια δεύτερη εγκυμοσύνη από τα 76, κι έφτασα πάλι στα 94. Σήμερα είμαι στα 79, πολύ καιρό δηλαδή, και επειδή η ζωή μου πλέον είναι στο σπίτι με 2 μικρά παιδιά, αδυνατώ τόσο καιρό να χάσω έστω κι ένα κιλό.. όταν είσαι όλη την ώρα στην κουζίνα και μαγειρεύεις, πώς να κάνεις δίαιτα?
αυτός είναι και ο λόγος που δεν πάω σε διαιτολόγο. Δεν νομίζω πως θα αντέξω να φτιάχνω διαφορετικά φαγητά ΚΑΙ για μένα (ήδη φτιάχνω κάθε μέρα τόσα..).
Σε πρώτη φάση λοιπόν θα προσπαθήσω μόνη μου- άλλωστε δίαιτες από διαιτολόγους έχω πολλές. Το μόνο συν πιστεύω πως έχουν αυτοί είναι ότι υπάρχει ο εβδομαδιαίος έλεγχος..
Είμαι αυτή τη φορά πιο αποφασισμένη να πετύχω, μιας που πλέον βαρέθηκα να μην χωράω στα ρούχα μου..θέλω πίσω τον παλιό μου εαυτό..
13-04-2007, 00:19 #4
Εχουμε και μεις εβδομαδιαιο ελεγχο!!:P :P
.
Kαλη δυναμη σου ευχομαι!
14-04-2007, 18:28 #5
Originally posted by manoula
είμαι 31, με ύψος 1.73. Βασικά πριν από 3.5 χρόνια στην εγκυμοσύνη έβαλα 27 κιλα και έφτασα αισίως τα 94 (από 67 που ξεκίνησα) και 1.5 χρόνο μετά ξεκίνησα μια δεύτερη εγκυμοσύνη από τα 76, κι έφτασα πάλι στα 94. Σήμερα είμαι στα 79, πολύ καιρό δηλαδή, και επειδή η ζωή μου πλέον είναι στο σπίτι με 2 μικρά παιδιά, αδυνατώ τόσο καιρό να χάσω έστω κι ένα κιλό.. όταν είσαι όλη την ώρα στην κουζίνα και μαγειρεύεις, πώς να κάνεις δίαιτα?
αυτός είναι και ο λόγος που δεν πάω σε διαιτολόγο. Δεν νομίζω πως θα αντέξω να φτιάχνω διαφορετικά φαγητά ΚΑΙ για μένα (ήδη φτιάχνω κάθε μέρα τόσα..).
Σε πρώτη φάση λοιπόν θα προσπαθήσω μόνη μου- άλλωστε δίαιτες από διαιτολόγους έχω πολλές. Το μόνο συν πιστεύω πως έχουν αυτοί είναι ότι υπάρχει ο εβδομαδιαίος έλεγχος..
Είμαι αυτή τη φορά πιο αποφασισμένη να πετύχω, μιας που πλέον βαρέθηκα να μην χωράω στα ρούχα μου..θέλω πίσω τον παλιό μου εαυτό..
εγω παλι, μετα απο σκεψεις και πειραματα πολλων χρονων, εχω καταληξει στο οτι δεν χρειαζεται καν διαφορετικο μαγειρεμα η να μην υποκυπτεις στον πειρασμο, η κατι αλλο εξισου ιεροεξεταστικο...
χρειαζεται μονο να βρεις το κινητρο!!!
που θα το βρεις?
ελα μου ντε!!!
νομιζω οτι ο καθενας το βρισκει αλλου και ειναι και η προσωπικη δουλεια που εχει να κανει...αυτο και οχι η διαιτα....το κινητρο....
οσο για την διατροφη, δεν χρειαζεται καν να μαγειρευεις κατι αλλο...
μιας και φροντιζεις τα παιδακια σου, ειναι βεβαιο οτι μαγειρευεις φρεσκο και θρεπτικο φαγακι...
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τρως οτι αυτα, σε μικρη ποσοτητα , χωρις γλυκα και ψωμια...τπτ περισσοτερο...
αν ησπουν μονη, θα μπορουσες να μαγειρευεις πιο ελαφρια και να τρως μεγαλυτερη ποσοτητα αδυνατιζοντας...αλλα και με κανονικο φαι, αδυνατιζεις μια χαρα...αρκει να ελεγχεις την ποσοτητα...
καλη δυναμη!
16-04-2007, 01:05 #6
Kαλως ηρθες μανουλα!!
Ειλικρινα σε καταλαβαινω ποσο παλευεις γι'αυτα τα κιλα που θελεις να χασεις,και ξερω οτι ειτε 5 ειναι ειτε 50 μπορει να ειναι το ιδιο δυσκολο.
Εφοσον πηρες την αποφαση να προσπαθησεις τελειως μονη σου ευχομαι καλη δυναμη και καλη επιτυχια.οτιδηποτε χρειαστεις μην διστασεις.ολοι εχουν την καλη διαθεση να βοηθησουν.καλυτερα απο εμας δεν ξερει κανεις τη περνας.
Μονο μην αγχωνεσαι.Σιγα -σιγα ολα θα γινουν.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....