ξεκιναω¨)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

ξεκιναω¨)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ¨)ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΜΑΙ 1,56 77,7ΚG εκανα λιπομετρηση ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 7,5%ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ.ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΡΓΟΣ.ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΑΙ ΣΤΑ77,7ΚΙΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1300CALΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΥΙΚΟΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 75,6 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ¨)ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΛΑΚΙΑ !!!!!!!!

Senior Member
    Κατερινα, καλη επιτυχια!!!!!
    μακαρι η διαθεση σου να παραμεινει απαιχτη για πολυ πολυ καιρο :)
    χαιρομαι για την αποφαση που πηρες, μιας και , αφενος τα κιλα σου δεν ειναι πολλα ωστε να καταφυγεις σε επεμβαση, αφετερου το να μπεις σε μια ισορροπημενη διατροφη θα σου κανει και γενικοτερα πολυ καλο αφου πασχεις απο βουλιμια κι οχι μονο στο να χασεις αλλα και στο να συνεχισεις να εισαι σε μια επιθυμητη κατασταση, κι αφετριτου το μπαλονακι απ οτι εχουν πει καποιοι που το δοκιμασαν , δεν θεωρειται και πολυ πετυχημενη μεθοδος απωλειας...

Senior Member
    Κατερινα καλη επιτυχια!!!

Πιστευω καλα εκανες και δεν εβαλες μπαλονακι.αλλωστε απ'οτι εχω διαβασει απο αλλα μελοι που το τολμησαν δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενοι.
    Εφοσον εχεις το θεμα του μεταβολισμου θα χρειαστεις λιγο περισσοτερο χρονο για να φτασεις στον στοχο σου.Να σου πω οτι τα κιλα σου δεν ειναι τρομερα οποτε μην το αγχωνεσαι και το βιαζεσαι .
    Θα σου προτεινω ομως να βρεις πραγματα να απασχολεισαι εσυ και βασικα τα χερια σου.Ετσι θα περναει η ωρα,και θα αποφευγεις το φαγητο.Και στην τελικη ποιος ξερει ,μπορει να βρει και κατι πολυ ενδιαφερουν που θα σου αλλαξει την ζωη.π.χ. ο χορος.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 2SWEET2BFORGOTTEN.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ¨)ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ!!!!!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ<ΞΥΠΝΗΣΑ> ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Η ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΜΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!

Originally posted by katerina23
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 2SWEET2BFORGOTTEN.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ¨)ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ!!!!!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ<ΞΥΠΝΗΣΑ> ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Η ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΜΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!
    .
    Υποκλινομαι κοριτσαρα μου!!!Θα τα καταφερεις!!Εισαι θεα,μν σταματας!!Ειμαστε ακριβως στην ιδια κατασταση!!!!
    .
    Μπραβο σου και παλι

Senior Member
    ευχαριστω βρε καταπρασινο τρυφερο μαρουλακι!!!εισαι και εσυ στην ιδια κατασταση?φυσικα και θα τα καταφερουμε γιατι γουσταρουμε!!!!!ξυπνησα παλιν χθεσ το βραδυ και παραστρατησα τρωγοντασ μια μπανανα ομωσ η διαιτολογοσ μου μου ειπε μακαρι να κανω συνεχεια τετοια παραστρατηματα χε χε χε....αλλεσ φορεσ κατεβαζα γλυκα και πιτσεσ μη σασ πω οτι μαγειρευα κιολασ 3 το πρωι...ειμαι ευτυχισμενη αυτο λεω μονο και κλεινω και ευχαριστω και σασ αγπω και χιλιαδεσ και.......

α!!!!!!!πωσ μπορω και γω να κανω το κολπακι με το γραφηματακι που δειχνει το βαροσ?ειμαι λιγο στοκοσ ¨)λακια~~~!!!!

Junior Member
    Γειά σου Κατερίνα!
    Σου ευχομαι καλή επιτυχία!, κράτα γερά!, καιγω ξεκινάω μαζι σου απο αυριο.
    Ειμαι 26, 1,65 και 87,5 κιλά, ελπίζω να τα καταφέρουμε.
    Αλλά ακου μια συμβουλή!
    Επειδη πριν εναμιση χρόνο ημουν καιγω 78 κιλά πηγα διαιτολόγο και έφτασα στα 66, όταν έχασα παλι τον ελεγχο του εαυτού μου, απογοητευθηκα και ετρωγα ακόμη ποιο πολυ! Εφάσα πάλι 78 σε 6 μήνες απο δική μου κουταμάρα. Δέν έπρεπε να απογοητευθώ τόσο πολύ και οι δικοί μου δεν με στηριξαν καθόλου, ίσα ίσα μου την έλεγαν και όλας!
    Τώρα όπως βλέπεις ξεκίναω απο τα 87,5 έχω τρομάξει με τον εαυτό μου.
    Μην το κάνεις σε παρακαλώ αυτο το λάθος, αν κάποια στιγμη πισωγυρίσεις λίγο.
    έλπίζω εσύ να πετύχεις και να μείενεις σταθερή στον στόχο σου!

Μπορείς να μου πεις κάποιες πληροφορείες για την διαιτολόγο σου μήπως την προτιμήσω καιγω?
    Ειμάι απο Αθηνα.

Φιλία
    keep going!!!!

Senior Member
    CHRISTI ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ U2U.ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ