Results 1 to 8 of 8
Thread: xenikal
-
16-04-2007, 00:04 #1
xenikal
kalispera sas........eimai neo melos k exw pa8ei thn plaka mou me ayto to pareaki....8a h8ela sas parakalw thn boh8eia sas....exw problhma paxysarkias k ektos aytoy problhma toyaletas...mou systysan ta xenikal ws lysh....prin 1 xrono eipa na ta dokimasw...ta phra gia enan mhna alla den eida kanena apotelesma ....oyte toualeta alla oute k apwlia ...twra thelw na dwsw mia deyterh eykairia giati akouw ta kalytera mhpws 8elei kapoia eidikh diatrofh ektos apo ta synh8hsmena diaitologia????parakalw an kapoia-os exei dei apotelesmata na me boh8hsei.....................
- 16-04-2007, 02:33 #2
Καλως ηρθες aronimpaka!!
Τα xenikal τα πηρα πριν 2-3 χρονια.Δεν τα συνεχισα γιατι ειχα κουραστει να πηγαινω τουαλετα μια και εγω δεν εχω και πρεβλημα δυσκιλιοτητας φανταζεσαι τι γινοταν.
τα xenikal υποτιθεται οτι αποβαλουν το λιπος απο την τροφη που τρως στην ...μορφη που ολοι ξερουμε.Αυτο δεν σημαινει οτι τρωμε οτι βρουμε μπροστα μας.Και με αυτα θελει να κανεις διατροφη.
Ισως δεν σου ταιριαξαν.
Εγω θα σου προτεινα πρωτον οτι παιρνεις νατο παιρνεις με τη συμφωνη γνωμη γιατρου.
Δευτερον υπαρχουν και αλλα σκευασματα που ισως σου ταιριαξουν καλυτερα π.χreductil.
Και τριτον μην το στεναχωριεσαι.Τωρα που γνωριστηκαμε θα δεις που ολα θα σου φαινονται πιο ευκολα.Εδω θα βρεις καλους φιλους !!
Γραψε λιγα πραγματα παραπανω για σενα καθως και ποσα κιλα και υψος εισαι για να μιλαμε πιο συγκεκριμενα.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
16-04-2007, 16:46 #3
dexa eyxaristw para poly gia thn amesh apanthsh soy.......shmera einai h deyterh mera poy ta pernw .....kanontas syxronos k mia prospa8eia diatrofhs....den exw paei akomh toyaleta alla lew na perimenw ligo akomh...esena se epiasan apo thn prwth mera???o giatros moy to kserei bebaia aythn th fora aplws den moy edwse kapoia diatrofh....eimai apo aigina k einai dyskolo na milhsw me diaitologo giati den exoyme edw....to reductil ti einai gia adynatisma???oso gia mena eimai 74 kila k eimai 1,63 to xeirotero einai pws fainomai poly perissotera.....8elw oposdhpote na xasw toulaxiston 15 kila eimai poly xalia psyxologika kleinomai k den 8elw na phgainw poy8ena...ntynomai apaisia me oso poio fardia rouxa....ntrepomai gia mena k ayto pernaw k stous alloys.....syxenomai ton eayto mou.....alla pragmatika den trww toso wste na eimai se aythn thn katastash....alla tis perissoteres fores pernaei ebdomada gia na paw toyaleta..ti na kanw???esy ti diatrofh ekanes???
16-04-2007, 21:50 #4
aronimpaka,
καλώς ήλθες στο eatingdisorders.gr
Θα σε παρακαλούσα θερμά να μην χρησιμοποείς greeklish σε αυτό το φόρουμ.
17-04-2007, 01:49 #5
Aronimpaka μην αγχωνεσαι βρε κοπελια!!
Εμενα με επιασαν απο την πρωτη ημερα αλλα κοντεψα να αποκτησω αιμοροιδες!!
Ενα τετοιο μου ελειπε να ειμαι σετ!!Και ετσι τα σταματησα.
Θα σου ξαναπω οτι αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ταλαιπωρησε χωρις αποτελεσμα.Και ειναι πολυ σοβαρο το οτι εισαι δυσκοιλια.
ΝΟΜΙΖΩ οτι πρεπει να μιλησεις ακομα και με τον οικογενειακο γιατρο σας να αλλαξεις σκευασμα .υπαρχουν και αλλα πιο καινουργια σε σχεση με το xenikal,και οχι τοσο βαρβαρα.
Και το κυριοτερο να κανεις μια διατροφη που να σε βοηθαει να πηγαινεις τουαλετα τουλαχιστον μια φορα την ημερα.
aronimpaka ειναι πολυ σοβαρο αυτο .πρεπει να το λυσεις.θα νιωσεις καλυτερα και πανω απ'ολα η υγεια!!
μπορεις να ζητησεις και κατι ειδικα γι'αυτο.πολλα παιδια εδω παιρνουν βοηθεια για να ειναι συνεπης στην τουαλετα!!
Και οσο για τα κιλα σου εισαι υπερβολικη!!
Εισαι 1.63 και 74 κιλα.υποθετω οτι θελεις να χασεις τουλαχιστον 10.Σιγα τα κιλα!!
Αντιμετωπισε τα με ψυχραιμια μην αφηνεις να σε βαζουν απο κατω!!
με αυτο που σου λεω και μια υποτιποδη ασκηση ειναι θεμα δυο μηνων.ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ελα κοπελια μην το βαζεις κατω !!Και τα φαρδια ρουχα μπορει να ειναι ομορφα εαν τα φορεσεις με στυλ!!!Ειναι θεμα χρονου.βαζε μικρους στοχους.εχουμε 17/4 μεχρι την πρωτομαγια κυνηγησε τα τρια κιλα ισως και τεσσερα εαν εισαι τυχερη.Μην το βιαζεις το πραγμα!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!
21-04-2007, 15:42 #6
καλισπερα...... σημερα κλεινω βδομαδα με τα xenikal κ μετα λιπης διαπιστωσα πως οχι μονο δεν με βοηθησαν να πας στην τουαλετα αλλα αντιθετα με βοηθησαν να παρω 1 κιλο ενω εκανα κανονικη διατροφη με ψητα βραστα κ φρουτα μονον....ποσοτητα λογικη..εως στερητικη....εχω απογοητευτει....η πσυχολογια μου δεν ειναι καθολου καλη αυτον τον καιρο κ δεν ξερω ποιο θα πρεπει να ειναι το επομενω βημα μου......
30-04-2011, 21:32 #7
καλησπερα....καλως σας βρηκα!!!!!
φιλη aronimpaka εγω πηρα τα xenical και παρολο που δεν μπορω να πω ακομα αν βοηθησαν στην απωλεια βαρους
γιατι μόνο 4 μερες τα παιρνω...σιγουρα ομως βοηθησαν στο θεμα της τουαλετας....ειμαι κι εγω δυσκοιλια...
δοκιμασε το τσαι bekunis...ειναι απο βοτανα και πολυ αποτελεσματικο!!!!!!
01-05-2011, 01:16 #8
Εγω κανω δυνατο τσαι σεννας (αναλογα ποσο προβλημα εχω). 2-3 φλυτζανια οταν εχω προβλημα. Κινητοποιει τα εντερα και δεν δημιουργει ανοχη. Το συγκεκριμμενο το πηρα απο το tsai.gr και γενικα παιρνω χυμα τσαι απο εκει γιατι πινω ΠΟΛΥ και δε με συμφερει λιπτον και τα σχετικα.
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή