Results 16 to 23 of 23
Thread: Δυσπιστία;
-
30-05-2008, 22:59 #16
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 30-05-2008, 23:22 #17
Ναι MANTHES έτσι είναι
12-06-2008, 09:32 #18
Το γέλιο τους κ η κοροϊδια είναι το κερασάκι στην τούρτα..
-Μπα εσυ έχεις κατάθλιψη που δεν κάθεσαι μέσα στο σπίτι;
Ναι γιατι με κάνετε χειρότερα όταν είμαι εδώ
-κ δεν μου λες, τι κανείς εκεί που πας; έχεις κάτι σοβαρό; παίρνεις φάρμακα; γιατί τι συμβαίνει;
άντε να απαντήσεις....
νευριάζω τόσο μέσα μου, ποτέ δεν θα καταλάβουν
τα θεωρούν όλα τόσο φυσιολογικά, τόσο δεδομένα, τι να πώ.....
14-08-2008, 21:14 #19
ερώτηση...
-γιατί πηγαίνεις στον τρελογιατρό, έχεις κάτι;
εεε τι να τους πεις!
15-08-2008, 04:04 #20
παρόμοια κατάσταση έχω κι εγώ με τους γονείς μου... όμως σκέφτομαι οτι υπάρχει και η άλλη πλευρά εκτός από αυτή που είπες εσύ. Οτι καλά καλά δεν καταλαβαίνω εγώ τί μου συμβαίνει και έχω την απαίτηση από τους γονείς μου να κατανοήσουν και να δεχτούν το ψυχολογικό μου πρόβλημα ή από τους φίλους μου ας πούμε. Εμένα οι γονείς μου μου χουν πεί πολλές φορές να κόψω τη ψυχοθεραπεία παρόλλα αυτά δεν νομίζω οτι δεν καταλαβαίνουν οτι κάτι τρέχει απλώς υποσυνείδητα αναπτύσσουν κάποιες άμυνες όπως και εγώ και όλοι...
18-08-2008, 12:36 #21
βασικά απορώ γιατι θεωρούν \"κακο\" το να πηγαίνεις σε ψυχίατρο, γιατι έχουν την περιέργεια να μάθουν κ ναι τους λεω εκει σας θαβω.. εχω πάρει το φτυάρι.. δεν ξέρω πάντως νομίζω πως όλοι θα έπρεπε κάποια στιγμη να επισκεφθούν κάποιον ειδικο κ πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κατι δεν σου πάει καλα. σκέφτομαι τι θα γινει στην περίπτωση που θα γύρναγα να τους έλεγα.. έσεις φταίτε που βλεπω ψυχίατρο κ δεν είμαι καλα
έμαθα τόσα χρόνια να κατηγορώ εμένα κ να κάνω κακο στον εαυτο μου, γιατι είναι τόσο περίεργο που έχετε κ εσεις ευθύνη πάνω σε αυτό.. δεν φύτρωσα
18-08-2008, 16:44 #22
Απλα δεν σε καταλαβαινουν.Δεν καταλαβαινουν αυτο που περνας γιατι δεν το εχουν περασει ποτε τους.Ειναι οπως οι εισαγωγικες εξετασεις στο πανεπιστημιο,αν δεν το εχεις νοιωσεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.Προφανως οι γονεις σου θελουν να πιστεψουν πως τους κοροιδευεις,ειναι πιο βολικο αυτο δεν συμφωνεις?Για τις ερωτησεις για τον ψυχολογο πες την αλλη φορα να σε παει ο πατερας σου και να περιμενει κιολας.(δεν πιστευω οτι θα διορθωσει κατι,το πιθανοτερο ειναι να εκνευριστει για τον χρονο του αλλα ποτε δεν ξερεις ....ισως σου πουν πως δεν το χρειαζεσαι για να μην ξαναπας).Ομως μη τους ακους.Για τα λεφτα και τον βοθρο,ο μπαμπακας σου μαλλον ειναι λιγο τσιγκουνακος,η δυσκολευεται να τα βγαλει περα οικονομικα.Νομιζω πως αν αποφασισεις να αναλαβεις εξ`ολοκληρου τον βοθρο δεν θα εχει παραπονο για καποιο χρονικο διαστημα γιατι πολυ απλα δεν θα τον \"παιρνει\" να μιλησει.Αυτα τα εχουμε βιωσει ολοι με τους γονεις μας.Αν δεν μπορεις να μεινεις μονη θα υπομεινεις και καποιες παραξενιες.Συμπερασμα ολων αυτων,αν και λιγο ασχημο ειναι πως υπαρχει μια επικοινωνιακη αποσταση μεταξυ των γονιων σου και εσενα που το βλεπω απιθανο να εξαλειφθει.Αυτο πρεπει να το παρεις αποφαση και να μην τους δινεις τοσο μεγαλη σημασια σε αυτα που λενε ουτε να τα αφηνεις να σε πληγωνουν.Δεν θελουν να σε πληγωσουν απλα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τον αντικτυπο που εχουν σε εσενα οι πραξεις και τα λογια τους.Μην τους παρεξηγεις αλλα μεχρι εκει μπορουν οι ανθρωποι.Πρεπει να δειξεις ανωτερωτητα και υπομονη.Συζητησε το και με τον ψυχολογο σου να δουμε τι θα σου πει.Κακα τα ψεματα αλλιως ειναι να σε συμβουλευει καποιος απο το χαρτι και αλλιως προσωπο με προσωπο.Οτι και να γινει μην χανεις το κουραγιο σου και εδω ειμαστε εμεις.Συνεχισε να κανεις αυτο που σε κανει να νοιωθεις καλυτερα.Αν θελεις να βγαινεις,να βγαινεις,αν σε κουραζουν οι γονεις σου με τα λογια τους να τους αποφευγεις.Καλυτερα να μαλωνεις που και που παρα καθε μερα.Την αλλη φορα που θα σου πουν \"-Μπα εσυ έχεις κατάθλιψη που δεν κάθεσαι μέσα στο σπίτι; \" σκεψου πως φευγεις για να μην χρησιμοπειεις την τουαλετα και γεμιζει ο βοθρος.(αλλα μη το πεις καηκες χεχεχε)(ουτε να γελασεις).Δες το απο την κωμικη πλευρα σαν να μην εισαι εσυ εκει.Συζητησε με τον ψυχολογο και το ενδεχομενο να μιλησει και ο ψυχολογος μαζι τους μπας και ξυπνισουν.Αλλιως τι να πω,ξεκινησε να παιζεις λοττο μπας και σου κατσει (χιουμορ).Δεν εισαι μονη ....
18-08-2008, 20:15 #23
εεε βέβαια Empneustn, είναι πιο βολικό να τους κοροϊδεύω, παρα να τους ρίξω ευθύνες!
χα, χα... αυτο το να με πάει ο πατέρας μου.. είναι πιο αστείο κ απο το λόττο!!!
\"Μην τους παρεξηγεις αλλα μεχρι εκει μπορουν οι ανθρωποι\" καλά τα λες!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση