Results 16 to 27 of 27
Thread: Test Δυσανεξίας
-
03-03-2008, 14:22 #16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΠΟΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΣΤ? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- 09-04-2008, 22:13 #17
Originally posted by SALLONIKIOS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΠΟΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΣΤ? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
http://www.biomeridian.com/products.htm
18-04-2008, 23:06 #18
Τεστ τροφικής δυσανεξίας
Μιας και μιλάτε για τροφική δυσανεξία θα ήθελα να πω και τη δικιά μου εμπειρία που ίσως βοηθήσει κάποιους.
Πριν ενα χρόνο περίπου, ήθελα να χάσω λίγα κιλά και ξεκίνησα δίαιτα, περιορίζοντας τα γευματά μου. Παράλληλα απο καιρο είχα ενοχλήσεις στο στομάχι μου αλλα δεν έδινα σημασια - μιας και συνήθως ήταν άδειο αφου δεν έτρωγα πολύ. Καποια στιγμη περνώντας απο το Κολωνάκι είδα μια διαφήμιση που έλεγε:smartest-μου αρέσει να ζώ χωρίς δίαιτα.Δεν ήθελα να μπω μέσα κατευθείαν και έτσι μπηκα στη σελίδα τους http://www.smartest.gr και εκεί είδα οτι έχουν ενα τέστ τροφικής δυσανεξίας χωρίς να σου παιρνουν αίμα. Πηρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι η εξέταση έκανε 150 Ευρώ. Εγώ βέβαια ρώτησα και αλλού και μου πανε διπλασια και τριπλασια λόγω του οτι σου παίρνουν αίμα- εγω όμως φοβομουν να δωσω αιμα. Ετσι Πήγα στο Smartest. Εκει με ανελαβε μια διατροφολόγος εκανα το smart test και την αλλη μερα πήρα τα αποτελέσματα. Αυτο που μου κανε εντύπωση ήταν οτι αντί να μου φουσκώσουν τα μυαλα με φαμφάρες του στυλ "σε ενα μηνα θα αδυνατισετε" ή "τερμα τα προβλήματα με το στομάχι σας" μου είπαν οτι "ναι μεν το test σας δείχνει ποιες τροφές πρέπει να περιορίσετε αλλά και εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτο το προγραμμα διατροφής". Αυτο λειτουργησε θετικά για μενα και σημαινει οτι το τεστ ειναι μεν ΣΩΣΤΟ στα αποτελέσματα αλλα δεν κανει θαυματα απο μόνο του. πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς τον εαυτό μας. Εγω πάντως ακολουθησα τις συμβουλές και είδα όντως αποτελέσματα...
Για το φίλο που ρώτησε το μηχάνημα ήταν ένα μεγάλο ασημί αλλά δεν θυμάμαι μάρκα νομίζω λέει στο site www.smartest.gr κρατάσ στο ένα χέρι το ένα άκρο και σου ακουμπούν κάποιο ακροδέκτι στο άλλο (οχι δεν τσιμπαει ) και σου βγαζει αποτελέσματα. τωρα τι και πως δεν ξέρω αλλά για μενα δούλεψε. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε την Όλγα στο Smartest... :)
18-04-2008, 23:20 #19
Οταν λες ειδες αποτελεσματα? Εχασες κιλα κ αν θες να μου πεις ποσα σε ποσο καιρο?
Ενας φιλος μου που πηγε κ αυτος μου ειπε το ιδιο, οχι μονο εχει χασει κιλα αλλα ειχε κ ημικρανιες και τωρα λεει δεν εχει με την διατροφη που κανει. αν θυμαμαι καλα εδωσε 150ευρω για να ελεγξει 140 τροφες.
18-04-2008, 23:30 #20
Βρε eygenia εσυ μπορει να εχεις τα χιλια δικια,αντε τωρα να πεισεις εμενα την απιστη οτι αυτα που λες δε συνιστουν μια ωραιοτατη και ευστοχοτατη διαφημιση....
18-04-2008, 23:53 #21
μερικα πραγματα που πρεπει να τονισουμε υπαρχει δυσανεξια σε υδατανθρακες καθως και δυσανεξια σε πρωτεινες (πχ δυσανεξια στην λακτοζη,κοιλιοκακη κ.λ.π ).σε καμια περιπτωση δεν παχαινεις αντιθετα μπορει να αδυνατησεις για εχεις δυσαπορροφηση.η διαιτα του αιματος εφερε στο προσκηνιο τα τεστ δυσανεξιας ,αλλα η διαιτα αυτη δεν εχει επιστημονικη βαση.Υπαρχουν διαφορα τεστ δυσανεξιας αλλα προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι .Να πουμε και κατι αλλο σημαντικο αν εχεις δυσανεξια αυτο φαινεται σε μια ιστολογικη εξεταση γιατι αλλαξει η δομη των εντερικων λαχνων αλλα φαινεται μονο αυτο δεν δειχνει οτι οφειλεται σε καποιο συγκεκριμενο τροφιμο. διαφορα τροφιμα ενοχοποιουνται για παραγωγη αεριων -φουσκωμα η διαγνωση γινεται με βαση τα συμπτωματα και αποκλειεται το συγκεκριμενο τροφιμο
18-04-2008, 23:58 #22
Τροφική Δυσανεξία
Έχεις δίκο τωρα που ξαναβλέπω το κείμενο μου αμα το στραβοκοιτάξεις φαινεται ψευτοδιαφημιστικό. Αν ήταν έτσι όμως
1- δεν θα απαντουσε η zeta οτι συμφωνεί
2- υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που σε κάνουν τοσο χαρούμενο που θες να τα μοιραστεις με όλους.
Τωρα αν παρ ολα αυτα δεν με πιστευεις παρ τους τηλ. και δες οτι δεν λεω ψεματα. Αμα πιστευεις οτι διαφημίζω το Smartest πήγαινε αλλού - εγω το κάνω για να βοηθηθούν κι άλλοι επειδή το δοκίμασα. Σοορυ και για το ύφος μου
19-04-2008, 00:19 #23
Και γω θα ηθελα να πω ειμαι ιδιατερα δυσπιστη σε τετοια, μου εκανε τρομερη εντυπωσει ομως οτι του φιλου μου του αποκλεισανε π.χ.
να τρωει μαυρη σοκολατα αλλα σοκολατα γαλακτος μπορει να τρωει και σε αρκετη ποσοτητα. Ειναι κ χορτοφαγος
και παρ'ολα αυτα εχει 14 παραπανισια κιλα τα οποια παλευει 2 χρονια να χασει και με την διατροφη που του εδωσαν βλεπει αποτελεσματα.
Το μελλον θα δειξει ποσο αποτελεσματικο ειναι το τεστ.
19-04-2008, 00:33 #24
Το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να μη βοηθηθει ο κοσμος,πιστεψε με...Απλα οι κερδοσκοποι που εκμεταλλευονται τον πονο και την απογνωση των ανθρωπων που υποφερουν απο τα κιλα τους ειναι ουκ ολιγοι οπως ολοι γνωριζουμε και
επισης αμφιβαλλω στο κατα ποσο η υπαρξη μιας τροφης στο διαιτολογιο ευθυνεται για το παραπανω βαρος,τη στιγμη που οι προσλαμβανομενες θερμιδες καποιου το δικαιολογουν απολυτα.Αλλο προβληματα απο το πεπτικο και αλλο παιρνω και χανω βαρος.Γνωμη μου...
Παντως σου ζητω συγνωμη αν εκανα λαθος....
19-04-2008, 00:48 #25
το εχω δοκιμασει και αυτο το τεστ... αλλα πτοκοπη δεν ειδα..
κατι φρυγανιεσ ρυζιου μου εδινε να τρωω...
και μουσακα γιατι και καλα το μεταβολιζε ο οργανισμοσ μου..
βεβεα η μαλακια μου ιταν οτι στο πατηοσ μου να χασω κιλα πηγα μαλλον σε γιατρο απατη..
μιας και ο τυπος ηταν φυσικοθεραπεφτης... αλλα εκανε και αυτα..
τεσπα..
19-04-2008, 01:04 #26
Δια της τριβής παράγεται θερμοτητα και δια της συζητησης αποτελέσμα. Μου αρέσει που διαφωνούμε. Το θέμα είναι οτι αυτα τα τέστου σου δείχνουν την πόρτα και εσυ πρε΄πει να την ανοίξεις και να προχωρήσεις. Αν δεν βάλεις τον εαυτό σου σε προγραμμα, το τεστ δεν κανει μαγεια απο μονο του. και επειδη εχω ακούσει για διάφορους τσαρλατάνους που σου παίρνοιν αίμα και μπλα μπλα μπλα μπλα και τσεμωνουν πανω απο 500 ευρω προσοχη. Φυσικα να πω οτι νομίζω οτι αν τρως σωστα και με μετρο αλλάζει ο μεταβολισμος σου που σημαινει οτι καις πιο γρηγορα τις θερμιδες η κατι τετοιο (δεν θυμαμαι τι μου χε πει η Όλγα στο Smartest) και έτσι χανεις και κιλά κυριως λίπος.
04-09-2008, 20:46 #27
TOSH DIAFHMISH EXEI KANEI TO SMART TEST, TOSA EXEI PLHRWSEI, PISTEYW DEN EXEI ANAGKH NA KANEI DIAFHMISH KAI EDW MESA, ELEOS!!!! KATANTATE A3IOLYPHTOI!!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία