Results 166 to 180 of 229
Thread: ΑΤΑΚΕΣ...!!!!
-
22-10-2010, 13:14 #166
ας επαναφέρω το θεματάκι.....
τις προάλλες, ήρθε στη δουλειά ενας παλιός συνάδελφος που έχει συνταξιοδοτηθεί, προσωπικά δεν τον θυμόμουν καθόλου
οπότε του λέει ένας άλλος για μένα "τη γνωρίζεις την κοπέλα? είναι είναι η κόρη του ΤΑΔΕ" γιατί ο πατέρας μου ήταν χρόνια στη δουλειά αυτή (έχει συνταξιοδοτηθεί κι αυτός πλέον) και σίγουρα τον ήξερε
κι απαντάει αυτός: "όχι δεν την γνωρίζω, έχω δει μια φορά τη άλλη του κόρη, παλιά στα γραφεία όταν είχε πρωτοέρθει να πιάσει δουλειά, αλλά αυτή ήταν πολύ αδύνατη", γυρνώντας και κοιτώντας εμένα όταν έλεγε ότι η αδερφή μου ήταν αδύνατη...
χο χο χο, σημειωτέον δεν έχω αδερφή, έναν αδερφό έχω όλο κι όλο...
"εγώ ήμουν του λέω, δεν έχω αδερφή" και γελάγαμε όλοι βεβαίως βεβαίως...
"πω πω, και πώς έγινες έτσι?" με ρωτάει
"ε, μετά από 2 εγκυμοσύνες μου έμειναν κιλά, είδατε τί μπορεί να σου κάνουν 2 εγκυμοσύνες καμιά φορά?" του λέω .........
- 22-10-2010, 13:18 #167
Originally posted by nina76
ας επαναφέρω το θεματάκι.....
τις προάλλες, ήρθε στη δουλειά ενας παλιός συνάδελφος που έχει συνταξιοδοτηθεί, προσωπικά δεν τον θυμόμουν καθόλου
οπότε του λέει ένας άλλος για μένα "τη γνωρίζεις την κοπέλα? είναι είναι η κόρη του ΤΑΔΕ" γιατί ο πατέρας μου ήταν χρόνια στη δουλειά αυτή (έχει συνταξιοδοτηθεί κι αυτός πλέον) και σίγουρα τον ήξερε
κι απαντάει αυτός: "όχι δεν την γνωρίζω, έχω δει μια φορά τη άλλη του κόρη, παλιά στα γραφεία όταν είχε πρωτοέρθει να πιάσει δουλειά, αλλά αυτή ήταν πολύ αδύνατη", γυρνώντας και κοιτώντας εμένα όταν έλεγε ότι η αδερφή μου ήταν αδύνατη...
χο χο χο, σημειωτέων δεν έχω αδερφή, έναν αδερφό έχω όλο κι όλο...
"εγώ ήμουν του λέω, δεν έχω αδερφή" και γελάγαμε όλοι βεβαίως βεβαίως...
"πω πω, και πώς έγινες έτσι?" με ρωτάει
"ε, μετά από 2 εγκυμοσύνες μου έμειναν κιλά, είδατε τί μπορεί να σου κάνουν 2 εγκυμοσύνες καμιά φορά?" του λέω .........
ελεος
26-10-2010, 09:00 #168
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Περισι τα χριστούγεννα πήγαμε Συρία να γνωρίσω για πρώτη φορά τα πεθερικά μου και τους συγκενεις εκεί. μέσα στους πολλούς που ήρθαν να μας δούν, ήρθε και ένας ξάδελφος της πεθεράς μου, γύρψ στα 60 κε πανω κάτω 80 κιλά με τις κόρες του οι οπίες ήταν περι στο 1.50 ύψος με τα χέρια αναταση!!!!και στα 70 κιλά, δλδ παχουλές για το ύψος τους.
και γυρνάει και κάνει αυτός στην πεθερά μου "σαν να είναι λίγο χοντρή η νύφη σου? Δεν βρήκε καμιά πιο αδύνατο ο καημένος να πάρει?" και η κορυφαία απάντηση της πεθεράς μου "Τουλάχιστον εμείς άμμα θέλουμε να την πουλήσουμε, είτε με βάρος την δόσουμε είτε με ύψος, πάει ακριβά (είμουν 125 κιλά περίπου και 1.67 ύψος). Εσύ τις δικές σου μόνο με βάρος μπορείς να τις πουλήσεις γιατί από ύψος, θα μήνεις μπατιράκι!!!!" Φυσικά εννοείτε πως όλοι εκεί γέλεσαν εκτώς από τις κόρες του και τον ίδιο!!!! χαχαχαχα
26-10-2010, 11:33 #169
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα κορίτσια!!!!
Περισι τα χριστούγεννα πήγαμε Συρία να γνωρίσω για πρώτη φορά τα πεθερικά μου και τους συγκενεις εκεί. μέσα στους πολλούς που ήρθαν να μας δούν, ήρθε και ένας ξάδελφος της πεθεράς μου, γύρψ στα 60 κε πανω κάτω 80 κιλά με τις κόρες του οι οπίες ήταν περι στο 1.50 ύψος με τα χέρια αναταση!!!!και στα 70 κιλά, δλδ παχουλές για το ύψος τους.
και γυρνάει και κάνει αυτός στην πεθερά μου "σαν να είναι λίγο χοντρή η νύφη σου? Δεν βρήκε καμιά πιο αδύνατο ο καημένος να πάρει?" και η κορυφαία απάντηση της πεθεράς μου "Τουλάχιστον εμείς άμμα θέλουμε να την πουλήσουμε, είτε με βάρος την δόσουμε είτε με ύψος, πάει ακριβά (είμουν 125 κιλά περίπου και 1.67 ύψος). Εσύ τις δικές σου μόνο με βάρος μπορείς να τις πουλήσεις γιατί από ύψος, θα μήνεις μπατιράκι!!!!" Φυσικά εννοείτε πως όλοι εκεί γέλεσαν εκτώς από τις κόρες του και τον ίδιο!!!! χαχαχαχα
26-10-2010, 11:35 #170
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα κορίτσια!!!!
να σου πω ...
1)εισαι τυχερη που τα πεθερικα ειναι μακρια
και
2)δεν ξερω πως θα εξελιχθει αργοτερα το πεθεροειδες αλλα μεχρι στιγμης καθαρισε για παρτη σου με baygon και της χρωστας χαρη!
χαχαχαχα
26-10-2010, 13:35 #171
Τα πεθερικά μου με αγαπάν πολύ. Κάθε βδομάδα που τους παίρνουμε τηλέφωνο, δεν ρωτάν τον αντρα πότε θα πάμε να τον δουν, αλλα του λεν "πότε θα έρθουν η Πωλίνα και το μωρό να τους δούμε?" σαν να μην τους νιάζει αν αυτός θα πάει ή όχι!!!!
01-12-2010, 16:45 #172
Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο....Καθώς έτρεχα πάνω κάτω στους διαδρόμους, ακούω από μακριά ένα παιδάκι, πρέπει να ήταν γύρω στα 8, να λέει "μαμά, κοίτα μια χοντρή" και ακούω και την μαμά να λέει "τί είπες? δεν άκουσα αγάπη μου" (εγώ τον άκουσα από 40 βήματα μακριά και εκείνη δεν άκουσε? τέλος πάντον,)¨"να μια χοντρή μαμά" ξαναλέει ο μικρός ενώ ήμουνα ήδη στα 5 βήματα μακριά. Περάω λοιπόν και του λέω "Το ξέρω αγάπη μου ότι είμαι χοντρή, αλλά εσύ ξέρεις πως η μαμά σου είναι γαηδούρα?" και προχώρησα 10 βήματα πιο κάτω που ήταν το γραφείο που θα πήγαινα. γύρισα πίσω μου και την είδα να έχει΄αλλάξει 1000 χρώματα και μια γιαγιούλλα πήγε κοντά και της έκανε επίπληξη λέγοντάς της πως αν μαθένει στον μικρό από τώρα τέτια συμπεριφορά, τί θα γίνει άμμα μεγαλώσει, και πως είναι μεγάλη γαϊδουριά να κοροηδεύουμε τους άλλους.
Το απόλαυσα όσο δεν φαντάζεστε.
01-12-2010, 19:22 #173
Πωλινάκι, να σου κάνω μια πρόβλεψη? Το παιδάκι αυτό μεγαλώνοντας θα γίνει παχύσαρκο. Στα οκτώ έχουμε ικανότητα διάκρισης και ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να πληγώσει και τι όχι. Πιστεύω απόλυτα αυτό που λέγεται πως ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι. Όσο για τη μαμά και την απαράδεκτη ανατροφή του μικρού, θα τα βρει μπροστά της.
01-12-2010, 21:32 #174
ρε παιδια, εγω λεω να μην ειμαστε τοσο υπερευαισθητοι σε ολα.
δεν εχω παιδια αλλα ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι τα περισσοτερα δεν ειναι σε γυαλα κ δεν ερχονται σε επαφη μονο με τους τους γονεις τους.
τουλαχιστον αυτα που ξερω εγω- κ υπαρχουν πολλα στο περιβαλλον- κουβαλανε διαφορες λεξεις κ εκφρασεις απο τις παρεες τους.
επισης πωλινακι μου φαινεται λιγο υπερβολικο η μαμα του παιδιου να προσποιηθηκε οτι δεν ακουσε για να το ξαναπει το παιδι πιο δυνατα.
επισης αβα, δε νομιζω πως στοχος του παιδιου ηταν να πληγωσει την πωλινα με το βιονικο αφτι, μιας κ εκεινη ηταν μακρια οταν το παιδι μιλησε...
συμπερασμα:μπορει οντως η μαμα να το εμαθε ετσι το παιδακι, το παιδακι να αναφωνισε ¨κοιτα μια χοντρη¨για να πληγωσει την πωλινα κ η μαμα να εκανα οτι δεν ακουσε για να το ξαναπει το παιδιακι
ΑΛΛΑ
μπορει και τα πραγματα να ειναι καπως αλλιως.
δε χρειαζεται να πιανομαστε απο το παραμικρο.
κ εγω οταν ημουν μικρη αν εβλεπα λάϊβ καποιον αφρικανο ελεγα "κοιτα ενας μαυρος", γιατι δεν υπηρχαν μαυροι στο οικειο περιβαλλον μου κ ηταν κατι που μου εκανε εντυπωση, ηταν ξενο με τις οικειες παραστασεις μου.
αυτο δε σημαινει οτι οι γονεις μου ηταν ρατσιστες ή οτι το λεγα για να πληγωσω το μαυρο η οτι εγινα μαυρη οταν μεγαλωσα η οτι η μανα μου εγινε μαυρη.
01-12-2010, 21:41 #175
Εγώ πάλι,(Πωλινάκι θα μου επιτρέψεις-ελπίζω-να εκφράσω τη γνώμη μου,
χωρίς να θέλω να σου στερήσω τη χαρά που υπερασπίστηκες τον εαυτό σου)
έχω την αίσθηση του μη ισότιμου ανάμεσα σε έναν ενήλικα κι ένα παιδί,
που φαντάζομαι ούτε κατάλαβε γιατί η άγνωστη κυρία είπε ξαφνικά τη μαμά του γαϊδούρα.
ʼλλο να πιάσεις τη μητέρα κατ'ιδίαν και να της εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου
κι άλλο να τα λες στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά(όπου νύφη=παιδί).
Οι γονείς για ένα παιδί αυτής της ηλικίας είναι πρότυπα,ήρωες,ο κόσμος τους
ολόκληρος.Δε νομίζω πως δικαιούμαστε να τους γκρεμίζουμε από το βάθρο τους
χωρίς καν να καταλαβαίνουν το γιατί,που οι συσχετισμοί στο δικό μας κεφάλι σχημάτισαν.
01-12-2010, 22:49 #176
Δεν διαφονώ μαζί σου Ναταλάκι μου, και ηληκρινά αν δεν έκανε έτσι η μαμά ούτε που θα έδεινα συμασία. Αλλά τα πήρα με την μαμά που τον έκανε να το πει δεύτεση φορά. Γιαυτό εκφράστικα και εγώ έτσι. Αφού η ίδια δεν εκφράστικε από μόνη της, και το έκανε μέσω του ίδιού της του παιδιού, τότε και εγώ απάντησα με τον ίδιο τρόπο προς το παιδί για να τα ακούσει αυτή. Ξέρω πως δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά μόνο έτσι μπορούσε να γίνει.
Εγώ ποτέ δεν θα επέτρεπα στον δικό μου γιο να εκφραστεί έτσι, ούτε για μια φορά, πόσο μάλλον να τον παροτρίνω να το πει και δευτερη. Γιαυτό τα πήρα, επειδή δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε να μεγαλώνουν τα παιδιά τους έτσι
01-12-2010, 22:59 #177
Originally posted by smart
ρε παιδια, εγω λεω να μην ειμαστε τοσο υπερευαισθητοι σε ολα.
δεν εχω παιδια αλλα ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι τα περισσοτερα δεν ειναι σε γυαλα κ δεν ερχονται σε επαφη μονο με τους τους γονεις τους.
τουλαχιστον αυτα που ξερω εγω- κ υπαρχουν πολλα στο περιβαλλον- κουβαλανε διαφορες λεξεις κ εκφρασεις απο τις παρεες τους.
επισης πωλινακι μου φαινεται λιγο υπερβολικο η μαμα του παιδιου να προσποιηθηκε οτι δεν ακουσε για να το ξαναπει το παιδι πιο δυνατα.
επισης αβα, δε νομιζω πως στοχος του παιδιου ηταν να πληγωσει την πωλινα με το βιονικο αφτι, μιας κ εκεινη ηταν μακρια οταν το παιδι μιλησε...
συμπερασμα:μπορει οντως η μαμα να το εμαθε ετσι το παιδακι, το παιδακι να αναφωνισε ¨κοιτα μια χοντρη¨για να πληγωσει την πωλινα κ η μαμα να εκανα οτι δεν ακουσε για να το ξαναπει το παιδιακι
ΑΛΛΑ
μπορει και τα πραγματα να ειναι καπως αλλιως.
δε χρειαζεται να πιανομαστε απο το παραμικρο.
κ εγω οταν ημουν μικρη αν εβλεπα λάϊβ καποιον αφρικανο ελεγα "κοιτα ενας μαυρος", γιατι δεν υπηρχαν μαυροι στο οικειο περιβαλλον μου κ ηταν κατι που μου εκανε εντυπωση, ηταν ξενο με τις οικειες παραστασεις μου.
αυτο δε σημαινει οτι οι γονεις μου ηταν ρατσιστες ή οτι το λεγα για να πληγωσω το μαυρο η οτι εγινα μαυρη οταν μεγαλωσα η οτι η μανα μου εγινε μαυρη.
09-12-2010, 09:31 #178
Κόρης ψυχοκόρης της μακαριτισσας της γιαγιάς μου, που είχα καιρό να την δω
"Βρε ίδια χοντρή όπως σε θυμάμαι είσαι"
απάντηση δικιά μου ( ποτέ δεν την πήγαινα είναι αλήθεια)
"Και εσύ, ίδια αγενής όπως σε θυμάμαι είσαι", με χαμόγελο, και την καλή έννοια χαχαχα
...χαχα μετα απο 2 χρόνια βλέπω φωτο της στο fb τετραπαχη ειναι χαχαχαχα,, εκδικείται χρυσά μου το σύμπαν, εκδικείται!!!!!
09-12-2010, 10:50 #179
Φραση γνωστης της μητερας μου,οταν με ειδε το προηγουμενο Σαββατο. μετα απο 1 χρονο περιπου:
"Αδυνατισες ε;Πωπω,τελικα ο,τι θελει ο καθενας μπορει να το κανει"
Ναι,ναι λεω εγω.
Και γυρναει στη μαμα μου και της λεει: "Ειδες για ποτε εγινε ανθρωπος;;;"
Εγκεφαλικο!!!
09-12-2010, 11:05 #180
εγω παιδια μερικες φορες αναρρωτιεμαι τι νοημα εχουν οι ατακες μας...
φοβαμαι οτι κανουμε διαγωνισμο ποιος θα πληγωσει περισσοτερο τον αλλον...
κ αυτο το σκεφτηκα βασικα μετα απο κατι που μου συνεβη πριν χρονια κ μ εκανε να "σταναχωρηθω"..
ημουν σε φαση διαιτας (παλι...!!!) κ καθε μερα μου λεγε μια που μου φερνε τον καφε στη δουλεια (κ η οποια ηταν το πολυ 48 κιλα!!)
-"πωπω αδυνατισες!!!εγω παχυνα!! πρεπει να χασω"
ε εγω της ελεγα τα κλασικα, "τι λες βρε, μας δουλευεις, πλακα κανεις" κτλ
οποτε μια μερα μου γυρισε το μυαλο κ της λεω (αφου την κοιταξα στην περιφερεια με κριτικο ματι)
-"ναι , η αληθεια ειναι οτι εχεις παρει λιγο τελευταια!!"
(ψεμματα, απλα μου την ειχε βαρεσει)
ε, αλλαξε 800 χρωματα κ νομισα θα μου μειενι στα χερια... τελιακ το θεμα της δεν ηταν να μου την πει οπως νομιζα.. ειχε προβλημα το ατομο!!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή