Results 121 to 135 of 229
Thread: ΑΤΑΚΕΣ...!!!!
-
19-10-2009, 10:37 #121
dexa,ίσως να το δεις κι αλλιώς,θα σου δώσει την ευκαιρία να μην είσαι τόσο αυστηρή απέναντί της,κατανοώντας τα αίτια.
Η νέα σου εικόνα,της υπενθυμίζει την "αδυναμία"της να αλλάξει τη δική της,η σύγκριση την κάνει να αυτοενοχοποιείται πιο έντονα,αμύνεται γιατί είναι κάτι που την πονάει,κάτι που εσύ,η δυνατότερη,μπορείς ίσως να τη βοηθήσεις να το αγγίξει,αν την προσεγγίσεις όχι ανταγωνιστικά,αλλά με κατανόηση και ανθρωπιά.Είμαι σίγουρη πως δεν το θέλει,αλλά υποφέρει.Κάνε την υπέρβαση,πήγαινε εσύ κοντά της.
Συγχαρητήρια επίσης για τα ωραία σου αποτελέσματα!
- 19-10-2009, 16:15 #122
sabe καλα να εισαι βρε μανα μου!!
Να ηξερες πως γελασα οταν διαβασα την απαντησεις που εδωσες ,οχι με εσενα βεβαια ,αλλα γιατι οποιος ξερει την πεθερα μου ξερει επισης οτι σιγουρα δεν ισχυει αυτο που λες.
Θα σου πω το εξης.
Η πεθερα ειναι εκεινη η γυναικα που γεννηθηκε μεγαλωσε και συνεχιζει και ζει στο χωριοτης.
Αρχοντισσα και κακομαθημενη και απο γονεις και απο αδερφια και στην συνεχεις αντρα και παιδια.
Ολα αυτα παντα στα πλαισια του χωριου.
Μια γυναικα που ξερει πως να ταιζει και ποτιζει κοσμο!!ΦΙΛΟΞΕΝΗ!!!
Αλλα και με την κουτοπονηρια επισης του χωριου.
Και με μια τρελλη αφελεια συναμα.Π.χ εχει παει στην γερμανια με τον πεθερο εκεινα τα χρονια για δουλεια .και ακουγε τις γατες να νιαουριζουν και τις ειχε μια χαρα,γιατι λεει ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ....!!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛ Α ,ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!
Αλλα και οτι τις ερθει στο στομα της το πεταει και δεν χαριζει τιποτα....και σε κανεναν....!!!
Μας ετρωγαν 5 χρονια να παντευτουμε επιτελους και οταν το πηραμε αποφαση ,σε ανυποπτη στιγμη γυριζει μπροστα στην κοπελα που θα μας παντρευε και λεει..τωρα κουσουρι ηταν και αυτος ο γαμος....!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....!!!!
Δεν ειναι τοσο περιπλοκα τα πραγματα και μην προσπαθεις να δινεις τετοιες εξηγησεις .Ειναι πολυ πιο απλα,γι'αυτο και εγω απλα δεν ακουω!!Οταν αρχιζει και παρεκτρεπεται απλα δεν ακουω ,και αν αυτη συνεχιζει το μουχαμπετι απλα φευγω!!
Τοσο απλες γυναικες ,τα ελλατωματα η τα προτερηματα η τα λαθη τους η τα αστεια τους ,ακομα και οι προσβολες τους ειναι και αυτες στηριγμενες πανω σε ενα απλο μοτιβο,που δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λογος.
ΦΙΛΙΑ!!!
26-04-2010, 23:22 #123
ο πρώην φίλος μου, στον πρώτο μήνα γνωριμίας, (ήμουν 58 κιλά, 1,68ύψος) με ρώτησε που βρίσκω εσώρουχα στο νούμερο μου!
επίσης επέμενε πως τη μέρα που με πρωτοείδε φορούσα κορσέ και πως τον ξεγέλασα!
Οταν μετά από τον συνεχόμενο ψυχολογικό πόλεμο πήρα 5 κιλά ντρεπόταν να βγάλω το φορεματάκι στην παραλία γιατι κατα τα λεγόμενα του,δεν ήταν ωραίο να φαίνεται ο μεγάλος κώλος μου!
Τον χώρισα, αλλά ακόμα με στοιχειώνει η κριτική του...
27-04-2010, 10:46 #124
Ο πρωην μου , παλια που ειχα ξαναπαει 48-49 'πολυ αδυνατισες , να τρως και τετοια'
και οταν γυρισε απο κατι δουλειες και με ξαναειδε μετα απο 4 μηνες, ειχα περασει την πιο βασανιστικη- βουλιμικη περιοδο της ζωης μου και ειχα παει 54. 'ναι εκανες και μαγουλα, ηταν το πρωτο που προσεξα' 'θες να παμε να φαμε τιποτα?' και χωρις να προλαβω να πω λεξη 'α ναι εσυ κανεις διαιτα'
(......)
27-04-2010, 13:46 #125
Η καλυτερη ατακα που εχω δει σε ταινια ειναι...
(σορυ εχει σεξουαλικο περιεχομενο η ατακα)
"ΜΩΡΗ ΓΙΑ ΒΡΩ ΤΟ Μ@@@Ι ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΚΑΦΗ"
βεβαια ειναι αποκρουστικη οταν την καλοσκεφτεις...αλλα οταν την πρωτο ακους γελας μαλλον!εγω γελασα τουλαχιστον!χαχ
28-04-2010, 10:34 #126
Κι αυτός, αφού δεν ήταν αρχαιολόγος, τι ήθελε ... στον τόπο της ανασκαφής? χαχαχα! Καλά να πάθει, άστον να κουράζεται!
Αρνητική για την ψυχολογία ατάκα (την είπε σε μένα μια χοντρόγρια): ʼντε και του χρόνου διπλή, όχι όμως στα κιλά, όπως συνηθίζεις... Τι να πει κανείς για τη βλακεία της αλληνής...
Θετική για την ψυχολογία ατάκα (την είπε σε μια φίλη μου ο άντρας της, την ώρα που του γκρίνιαζε πως πάχυνε): Αφού αγάπη μου οι πόρτες μας σε χωράνε ακόμα, δεν υπάρχει πρόβλημα!
28-04-2010, 10:40 #127
μπραβο support o αντρας της φιλης σου.....!!!!
να ναι καλα ο ανθρωπος!
06-05-2010, 23:23 #128
Originally posted by dexa
μια οικογενειακή φίλη (η οποία μόλις είχε γυρίσει από την αγορά):
"Μαρινούλα, βρήκα ένα καταπληκτικό μαγαζί, με... τεράάστια νούμερα! Χωράω μέσα, εγώ, η μαμά σου, ο Λευτέρης... Έχει και καλές τιμές! Να πας να ψωνίσεις!"
MA EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΝΙΞΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ?!?!?!?!?!?
Πως αντεδρασες αληθεια?
06-05-2010, 23:28 #129
Originally posted by Maria-Eleni
Τι λέτε τώρα... η μέλλουσα πεθερά μου δεν είναι άνθρωπος των λόγων, είναι άνθρωπος των έργων. Μία περίοδο πήρα 5 κιλά σε ένα μήνα μετά από τρομερό άγχος και άθλια διατροφή. Με το που με βλέπει με τραβολογά στο μπάνιο και με έβαλε να ζυγιστώ...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!! Θεα η πεθερουλα σου!!!!!
Γελουσα μονη μου οταν το διαβασα....οι γειτονες θα νομιζουν πως ειμαι τρελη...:-p
06-05-2010, 23:32 #130
Originally posted by allalumaki
Μου λέει πέρυσι στην παραλία η κόρη μιας φίλης (5 ετών), της οποία η μαμά είναι σιλφής "εσύ γιατί είσαι πιο χοντρή από τη μαμά μου?", τι να τις πω και το συμπαθούσα το κορίτσακι ........
07-05-2010, 00:30 #131
εχω παει σε παιδικο παρτυ σε ενα σχολειο να δω την ανηψια μου...
Καθομαι σε μια μερια ορθια και περιμενω να ξεκινησει το θεατρακι που θα πεζαν τα παιδια ..καποια στιγμη, γυρναει μια γιαγια μπροστα μου και μου λεεϊ :
Χιλια συγνωμη κοριτσι μου, ελα να κατσεις, δεν μπορεις να καθεσαι ορθια στην κατασταση σου...
εχω βαρεθει να λεω..δεν ειμαι εγκυος, χοντρη ειμαι!!! Αυτη ειναι παντα η απαντηση μου και κομπλαρουν ολοι!
Φυσικα στην γιαγια καθησα, γιατι ειχε πορεια το εργο και θα κουραζομουν στην κατασταση μου!!!!!!!
07-05-2010, 01:03 #132
στο κρεβατι του γαμου μας (πριν λιγες μερες)
μου ειπε ενας poly αδυνατος θειος του ανδρα μου (με παχουλη κορη κ γυναικα μεγαλων διαστασεων)
κατι που δε συγκρατησα λογω του σοκ,
αλλα η δευτερη προταση ελεγε "αλλα να μη τρως πολυ"
εμεινα καγκελο. Φυσικα δεν ετρωγα ολο το βραδυ τιποτε αλλα κ να ετρωγα τι λγοος του επεφτε.
ουσιασικα με ειπε χοντρη 3 μερες πριν το γαμο μου, στον δε γαμο με κοιτουσε διαρκως, ημουν απτις πιο ωραιες νυφες με βαση σχολια αλλων.
3 μερες μετα ο γαμο ειπα του ανδρα μου ξανα το σκηνικο κ του υποσχεθηκα οτι θα χασω αλλα 10 κιλα
κ την επομενη φορα που θα ειμαστε με το θειο του θα τρωω ασταματητα ετσι για να του τη σπασω!
07-05-2010, 01:04 #133
Originally posted by asximi36
εχω παει σε παιδικο παρτυ σε ενα σχολειο να δω την ανηψια μου...
Καθομαι σε μια μερια ορθια και περιμενω να ξεκινησει το θεατρακι που θα πεζαν τα παιδια ..καποια στιγμη, γυρναει μια γιαγια μπροστα μου και μου λεεϊ :
Χιλια συγνωμη κοριτσι μου, ελα να κατσεις, δεν μπορεις να καθεσαι ορθια στην κατασταση σου...
εχω βαρεθει να λεω..δεν ειμαι εγκυος, χοντρη ειμαι!!! Αυτη ειναι παντα η απαντηση μου και κομπλαρουν ολοι!
Φυσικα στην γιαγια καθησα, γιατι ειχε πορεια το εργο και θα κουραζομουν στην κατασταση μου!!!!!!!
07-05-2010, 20:33 #134
2 ατακες που θελω να σας πω..η πρωτη πριν 15 μερες μπαινει μια πελατισσα στο μαγαζι που δουλευω και μου λεει "καλε πως αδυνατισες?της λεω λαθος κανετε εχω παχυνει.Μου λεει απο περσι που εχω να σε δω εχεις χασει..και της απανταω απο περισυ που εχετε να με δειτε εχω παρει 21 κιλα!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
Ατακα Νο 2...το τρως ολο το φαι σου βλεπω! (σημ.παλι πελατης!!)
και η δικια μου απαντηση "το δικο σου φαι τρωω και σε νοιαζει τοσο πολυ???????¨¨
07-05-2010, 21:47 #135
stileto η ατακα νουμ2 ολα τα λεφτα!!!! μπραβο! χαχα
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή