Results 136 to 150 of 229
Thread: ΑΤΑΚΕΣ...!!!!
-
02-06-2010, 19:32 #136
Η πεθερα μου μια εβδομαδα πριν:Φυτεψα μαρουλια,ελα να σου δωσω,να τα τρως σκετα,ολη μερα τετοια να τρως..Απαντηση:καμια,πηρα τα μαρουλια μπηκα σπιτι κι εβαλα τα κλαμματα..Σε σχεση ομως με τις αλλες,πιο διακριτικη τη βρισκω τη δικια μου κι ας της εχω αχτι...
- 03-06-2010, 15:41 #137
γεια σας παιδια.........διαβαζω της ατακες εχω σκασει στα γελια με επιασε λοξιγκας...ακουστε τι μου ειπαν εμενα...ημουν σε ενα γαμο στα ζωνιανα...κουμπαρα παρακαλω, οταν τελιωσε ο γαμος και ευχοταν στο ζευγαρι ερχετε ενα κοριτσακι και μου λεει... με ολη την δυναμη της φωνης του...ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΟΣΑ ΚΥΛΑ ΕΙΣΤΑΙ??????????παιδια ολος ο κοσμος γυρισε....και σκυβω και του λεω 50 και τρωγω και παιδακια...και εφυγε τρεχοντας...ολο το βραδι με εβλεπε και κρυβοτανε.....
03-06-2010, 15:59 #138
Ενας συμφοιτητης:Εισαι μυαλο θανατηφορο
2ος συμφοιτητης(με ειρωνικο υφακι):Και κορμι θανατηφορο
Απαντηση:Ναι,γιατι αν πεσω πανω σου επερχεται ο θανατος,θες να δοκιμασεις?
Αμαν πια....
03-06-2010, 16:00 #139
Originally posted by ntinoula
Αμαν πια....
03-06-2010, 19:35 #140
Στην πολη που μενω υπαρχει ενα μαγαζι με νεανικα ρουχα πολυ μοδατο και καλα.Ποτε δεν ειχα μπει μεσα,αλλα μια φορα αναγκαστικα να μπω για να παρω δωρο σε μια ξαδερφη του αγοριου μου.Μεσα υπηρχαν 2 σκυλομουρες πωλητριες και καθολου κοσμος.Κατευθυνομαι προς τα φορεματακια να ριξω μια ματια,περιμενοντας πως θα ερθουν να με εξυπηρετησουν.Οπως φανταζεστε δεν κουνηθηκαν απο τη θεση τους και σε καποια φαση ακουω τι μια να λεει:τι λες αγαπη μου?Δεν ειναι εδω για τα κυβικα της!Σκυλες..Λες και θα τους ετρωγα το ψωμι,ενα δωρο ηθελα να παρω..
03-06-2010, 20:14 #141
Στην πολη που μενω υπαρχει ενα μαγαζι με νεανικα ρουχα πολυ μοδατο και καλα.Ποτε δεν ειχα μπει μεσα,αλλα μια φορα αναγκαστικα να μπω για να παρω δωρο σε μια ξαδερφη του αγοριου μου.Μεσα υπηρχαν 2 σκυλομουρες πωλητριες και καθολου κοσμος.Κατευθυνομαι προς τα φορεματακια να ριξω μια ματια,περιμενοντας πως θα ερθουν να με εξυπηρετησουν.Οπως φανταζεστε δεν κουνηθηκαν απο τη θεση τους και σε καποια φαση ακουω τι μια να λεει:τι λες αγαπη μου?Δεν ειναι εδω για τα κυβικα της!Σκυλες..Λες και θα τους ετρωγα το ψωμι,ενα δωρο ηθελα να παρω..
21-06-2010, 21:57 #142
η ατάκα που γουστάρω πολύ έρχεται από την αγαπημένη μου θεία, η οποία ενώ παντρεύτηκε στα 50 κιλά με το πέρασμα του χρόνου, των παιδιών κλπ έβαλε άλλα τόσα. χρήσιμη για αφρατούλες που πάχυναν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ενώ ο άντρας τους έμεινε σανίδα...ακούστε λοιπόν σκηνικό :
φίλη θείας (που είχε καιρό να την δει και την πετυχαίνει σε γάμο φίλης μετά από χρόνια):βρε μαρία πως πάχυνες έτσι εσύ?
θεία μαρία:έκανα πετυχημένο γάμο αγάπη μου γι αυτό!
φίλη θείας: και ο γιάννης γιατί δεν πάχυνε?
θεία μαρία: γιατί ο γιάννης ακόμα με βλέπει και λιώνει..
22-06-2010, 17:51 #143
Αμαν πια....
22-06-2010, 18:06 #144
Originally posted by ntina65
γεια σας παιδια.........διαβαζω της ατακες εχω σκασει στα γελια με επιασε λοξιγκας...ακουστε τι μου ειπαν εμενα...ημουν σε ενα γαμο στα ζωνιανα...κουμπαρα παρακαλω, οταν τελιωσε ο γαμος και ευχοταν στο ζευγαρι ερχετε ενα κοριτσακι και μου λεει... με ολη την δυναμη της φωνης του...ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΟΣΑ ΚΥΛΑ ΕΙΣΤΑΙ??????????παιδια ολος ο κοσμος γυρισε....και σκυβω και του λεω 50 και τρωγω και παιδακια...και εφυγε τρεχοντας...ολο το βραδι με εβλεπε και κρυβοτανε.....
22-06-2010, 18:07 #145
Originally posted by Loula83
27-06-2010, 21:08 #146
Το πεπόνι παγώνει,το παγώνι δεν πεπόνει!!!
27-06-2010, 23:37 #147
περιγραφω στο αγορι μου ενα τετραδιο που θελω να παρω "...εχει και χοντρο εξωφυλλο..."
απαντηση "οπως εσυ αγαπη μου"
του εκανα οτι θυμωσα αλλα πεθανα στο γελιο! ειμαι χοντρη και το ξερω! και το ξερει κι αυτος γιατι εχει ματια! ποιος ο λογος να κοροιδευομαστε!!!!
ο καημενουλης ομως ενιωσε τοσο ασχημα που του ξεφυγε...
αλλα ειχε τοση πλακα! αυτος να νιωθει ασχημα ταχα γιατι με προσεβαλε και εγω γιατι να εχω προσβληθει,για το πασιφανες???
27-06-2010, 23:42 #148
εφοσον στον λεει με αγαπη φυσικα και δεν τον παρεξηγεις.εμενα μ ενοχλουν οι αλλοι που στο λενε δηθεν για το καλο σου κ καλα : α γλυκεια μου παχυνες γιατι ετσι?
κ απο μεσα τους χαιρονται.ασε που οι περισσοτεροι που κανουν σχολια για τους αλλους οι ιδιοι ειναι χαλια!
28-06-2010, 11:58 #149
γεια σας κορίτσια, μερικές ατάκες είναι άπαιχτες. Εγώ ποτε δεν μπόρεσα να ανταποδώσω στην κακία τους. Γινόμουν μπαρούτι και απλά χαμογελούσα και μετά μούτζωνα τον εαυτό μου.
Οι χερότερες γυναικες παντως ειναι αυτές όταν σε συναντάνε σε κοιτάνε απο πάνω μεχρι κατω (τα βλεπεις τα ματια τους...σκανάρισμα!!!) και προτου σου πουν καλημερα, ρίχνουν: "Πάχυνες ε?" ή "Γιατι πάχυνες έτσι?" Γκρρρρ! αντε και......... Οταν ομως χανεις κιλα, υπήρξα πριν 3 χρονια 54 κιλα, δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
28-06-2010, 12:05 #150
Να σας πω την δική μου χειρότερη μου φάση: ημουν γύρω στα 70 κιλα και μένω εγκυος αλλά με προβλήματα και παιρνω ορμόνες και ενέσεις όλο του 9μηνο! Αποτέλεσμα εβαλα πολλά κιλα αλλά ήμουν χαρούμενη για την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Οταν τελικά φανηκε η κοιλια μου ότι ημουν εγκυος και όχι απλά χοντρή πήγα στο χωριό του άντρα μου και, εγω όλο χαρά και τουρλωτή κοιλιά, η θεία του με βλεπει πρωτη φορά και το πρωτο που λεει : "Πως έγινες έτσι?". Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει!!! Η ηλίθια απλά γέλασα!!!! Ακομα το σκεφτομαι και γινομαι τουρμπο!!!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή