Results 61 to 75 of 229
Thread: ΑΤΑΚΕΣ...!!!!
-
03-07-2008, 04:46 #61
Moonbear, πάλι καλά που σου ζήτησαν συγνώμη με αγκαλιές και φιλιά και όχι προσφέροντάς σου φαγητό. Στη δική μου οικογένεια πάντα η λύση ήταν το φαγητό. Μάλωνε ο μπαμπάς με τη μαμά; Να τα γλυκά για να μη στεναχωριόνται τα παιδια. Χτύπαγα; Θύμωνα; Έπαιρνα καλούς βαθμους στο σχολείο; Με μάλωναν; Πάντα υπήρχε κάποιο αγαπημένο μου φαγητό στο τραπέζι για με επιβραβεύσει ή για να βρουν την εξιλέωσή τους. Και τώρα που ξεσπάω στο φαγητό όποτε αισθάνομαι άσχημα η μάνα το μόνο που έχει να πει είναι "πάλι τρώς; Δενβλέπεις την κοιλιά σου που κρέμεται;"
- 03-07-2008, 14:04 #62
Ειλικρινά δεν μπορώ να ψυχολογήσω κάποια πράγματα...έχω συμφιλιωθεί με τους δαίμονες του παρελθόντος,αν και όχι τελείως,είμαι 32 και τρέμω στην κριτική της μητέρας μου...δεν είναι ότι το κάνει με κακία,απλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να εκδηλωθεί απέναντί μου όπως θα έπρεπε,με αποτέλεσμα εγώ να τα ακούω όλα και να πληγώνομαι...νομίζω ότι κάτι τέτοιο τρέχει...και τί τακτική είναι αυτή ρε smith,να κάνεις τον άλλον χώμα και μετά να τον επιβραβεύεις....καλύτερα μην κάνεις τίποτε!!!!!!!!
03-07-2008, 15:18 #63
Moonbear, λανθασμένη τακτική αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Νομίζουν πως η αντίδραση του "θύματος" είναι ναζάκια ή κάτι τέτοιο μάλλον, δεν ξέρω τι να πω. Κι εμένα η μάνα μου δεν τα λέει απο κακία. Ξέρω πως είναι απο αγάπη και ενδιαφέρον αλλά θα προτιμούσα να μου πει σ'αγαπάω για να το δείξει, και όχι να μου λέει "πάλι τρώς;" "δεν θα παντρευτείς;" "πως ντυθηκες έτσι;", "το αγόρασες αυτό το χάλι;" "τι χοντρά πόδια που έχεις!" .
07-07-2008, 20:59 #64
Η μαμα μου προχθες: "Αχ!Θελω να χασω 3-4 κιλα!Γιατι να μην ημουν κ εγω ανορεξικη οπως εσυ τοτε?"
Ενταξει το ξερω οτι προσπαθει να καταλαβει κ οτι το πε για πλακα...Αλλα γιατι να μην καταλαβαινουν οτι στην πλακα λεγονται τα σοβαροτερα πραγματα;
08-07-2008, 22:15 #65
Έτσι είναι smile002 ...ειπώνονται πράγματα χωρίς να τα εννοούν,χωρίς όμως και να κατανοούν στην ουσία και τα αισθήματα του άλλου...και καλά να στην λέει ο κάθε καλοθελητής "φίλος" ή μη,όταν όμως είναι κάποιος που τον αγαπάς και τον εκτιμάς τόσο πολύ (όπως η οικογένειά σου)...ε τότε είναι κάπως....
08-07-2008, 22:18 #66
απλα ειναι εξοργιστικο οποιοσδηποτε που δεν ειναι "απο μεσα" να πεταει πραγματα χωρις να εχει συναισθηση τι λεει...κ ειναι ακομα πιο εξοργιστικο γιατι κ να μιλησεις σε τοιχο θα τα πεις επειδη δεν θα καταλαβουν πληρως αν δε το ζησουν...υπομονη λοιπον με τις ατακες κ...οψομεθα!!!
08-07-2008, 22:25 #67
Σωστήηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
09-07-2008, 08:21 #68
Το τι έχουν ακούσει τ'αφτάκια μας και τι τους μέλλεται ακόμα ν'ακούσουν...
Μία είναι η λύση: Υπουργείο Εσωτερικών-Υπουργείο Εξωτερικών...Ή αλλιώς :μπενάκης-βγαινάκης...
Κοινώς,απ'το ένα αφτί θα μπαίνουν(αναπόφευκτο) κι απ'το άλλο θα βγαίνουν (επιλογή)
19-07-2008, 14:34 #69
ΧΑΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΧΕΕΧΧΕΕΧΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΛΑΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ....ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΚΡΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ.ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΓΥΡΝΑΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ "ΚΥΡΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ Μ"Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ"ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΤΟΣΤ ΜΟΥ"Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ"ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ"ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΣΤ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΜΙΑΧΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΑΘΗΝΑΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ΄)ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΙΟΛΑΣ!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ!ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Σ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ¨)
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΧΕΧΕΧΕ
19-07-2008, 15:25 #70
Δυστυχώς τα παιδιά μπορεί να είναι πολύ σκληρά και πετάνε αλήθειες με πολύ λάθος τρόπο που πονάνε πολύ....και σε ένα μεγάλο ποσοστό φταίνε και οι ίδιοι οι γονείς που δεν τα μαθαίνουν να συμπεριφέρονται σωστά και από μικρή ηλικία να σέβονται το διπλανό τους....δεν αναφέρομαι στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας που είναι τελείως απαράδεκτο και που οφείλει να τα επηρεάζει με θετικό τρόπο και όχι να αναμασάει τακτικές του παρελθόντος...
21-07-2008, 11:59 #71
Απο προσωπικη εμπειρια,εχω να πω οτι τα παιδακια ναι,ειναι σκληρα..Οκ,ποτε δε βρεθηκα στη θεση του να εισπραξω καποιο σχολιο,αλλα μεταξυ τους γινεται πανικος..Τωρα τι να πω,αν υπαρχουν δακαλοι που το ενισχυουν αυτο το πραγμα..τοτε πως να κατηγορησεις τα παιδακια..
21-07-2008, 13:01 #72
όταν ήμουν μικρή πήγαμε για μπάνιο με τον αδερφό μου κατα 4 χρόνια μικρότερο και ένα φίλο του. εύσωμο παιδάκι εγώ πλατσούριζα ανέμελα... στην ακροθαλασσιά μακρύα από τα μικρά. σε κάποια φάση συναντάμε μια φιλική οικογένεια με τα παιδάκια τους... οπότε το ένα παιδάκι λέει στον αδερφό που και στον φίλο του...
ρε δείτε εκεί την χοντρή!!! ο αδερφός μου... που; να ρε εκεί η χοντρή! ο αδερφός μου ξανά ... που λες ρε; ο άλλος ο μικρός να έρχεται να στέκεται δίπλα μου για να καταλάβουν! ο αδερφός μου που με είχε συνηθίσει να του λέει έπειτα.... ρε χαζέ αυτή δεν είναι χοντρή είναι η αδερφή μου!!! χεχεχεχεχε αχ το αδερφάκι μου το καλό!!!
21-07-2008, 14:06 #73
Αχ!Ψυχή μου!Τι γλυκούλης αδελφούλης!
21-07-2008, 15:03 #74
Τα παιδια μπορουν να ειναι σκληρα ειδικα σε μικρη ηλικια επειδη δε συνειδητοποιουν τη βαρυτητα που μπορει να εχουν οσα πουν σε καποια στιγμη.Πιστευω οτι το κανουν ασυνειδητα κ οτι δε σκοπευουν να πονεσουν τον αλλο.Βεβαια φταινε οι γονεις κ το σχολειο εν μερει αν αναπαραγει προτυπα κ τα μαθαινουν εμμεσα να κατηγοριοποιουν αυτοματα τους ανθρωπους απο μια πολυ μικρη ηλικια ("χοντρος"-"λεπτος").Επισης νομιζω οτι σ αυτες τις περιπτωσεις να ακους αρνητικα σχολια για οτιδηποτε απο ενα μικρο παιδι ποναει πιο πολυ επειδη εγω τουλαχιστον οταν μου τυχαινε σκεφτομουν οτι "ακομα κ το μικρο το βλεπει το ταδε ελαττωμα φαντασου οι υπολοιποι!"
21-07-2008, 21:47 #75
καλα smile εισαι στο μυαλο μου..Πολλες φορες που το εχω συζητησει,ειχα στο μυαλο μου αυτο ακριβως..Οτι το παιδακι βλεπει αυτο που βλεπουν οι αλλοι,μονο που ακομα δεν ξερει να κρυφτει και να μην το πει..Κι ετσι..τα θεωρουμε σκληρα..
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία