mia etsi mia allios
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

mia etsi mia allios

telika emeis oi ellines giati gia toys alloys dn mporo na gnorizo eimaste ratsistes...giati gia toys ellines pou dn einai paxysarkoi oi paxysarkoi einai alli ratsa einai anthropoi pou yparxoyn gia na gelane aytoi...oi perissoteroidld...leo ayto pou antimetopizv sthn kathimerinothta moy...px otan eimai gia kafe kinhseis kai gelekia psithiroi...me exoythenonei ayth h antimetopish....stis synenteyxeis gia doyleia dn syzhtame poioi protimoyntai...re paidia eimai treli?ti na po...prepei na stamathsv pia na klaio th moira moy kai na syneidhtopoihsv oti oti kanv tha to kanv gia thn katerina kai gia kanena allo...omvs einai diskolo...shmera einai mia kainoyria mera:)kalhmera!

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ, ΡΟΥΧΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΩ, Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΛʼΚΑ? " ΠΑΛΙ ΤΡΩΣ!!!" ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΒΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΜΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
    - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΤΑΜ
    - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!
    - ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΩΣΑ

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ.

ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΡΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΠΡΟΣ.

Member
    Συμφωνώ απολύτως με τον ρατσισμό που περιγράφετε ότι υπάρχει στην Ελλάδα. Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα με τόσα κέντρα αδυνατίσματος και τόσες διαφημίσεις για μια αδύνατη εμφάνιση. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ!!! ειδικά αυτή την εποχή εν όψη καλοκαιριού.

Ημουν 78 κιλά και πηγαινα σε μαγαζιά να πάρω ρούχα και μου λέγανε: "Δεν έχουμε στο νουμερό σας!" Ήμαρτον, είναι να μην αισθανθείς τόφαλος έστω και στα 78????

Και σας καταλαβαίνω απόλυτα και για τα ρατσιστικά σχόλια.
    Δεν προλαβαίνω να φάω πρωινό στο σπίτι οπότε παίρνω ένα τόστ στη δουλειά... Εκεί να δεις... Μέχρι να τελειώσει το ριμαδοτοστ εχω ακούσει τα ανήκουστα...Από το ¨Μπα? Καλή όρεξη!!!" μεχρι "Πάααλι τρως!!!" ΄ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... και όταν αντιδράσω και τους την πω... (του στυλ: "Μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο παρά με το φαγητό μου?")....είμαι η υστερικιά που με τσιμπισε μύγα....

Και από μικρα παιδιά εκπαιδεύονται έτσι οι Έλληνες... Οι μαθήτριες μου για παράδειγμα στην εφηβεία..."Μα καλά... να τα φτιάξει με την ʼρτεμη??? Τη χοντρή???" και η Αρτεμισ να είναι 55 κιλά αντι για 50 ας πούμε....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!

Φιλιά σε όλους σας

Senior Member
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ 45 ΧΡΟΝΩΝ...ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ...¨)Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΟΥΛΟΣ...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΑΤΑΣΑ ΕΤΣΙ...?ΑΥΤΟ ΔΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΑΚΙ" "ΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΡΩΕΙ" "ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΔΝ ΤΙΣ ΜΟΙΑΖΩ....ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ <ΦΙΛΗ>IF U KNOW WHAT I MEAN.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ"ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ"ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ...ΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    ρατσιστες δεν θα πει τιποτα!..εδω λεμε ημουν 57 και βρισκονοτυσαν ατομα να μου λενε οτι πρεπει να χαζω κι αλλο (με υψος 1,73)..ελεος δλδ!//τεσπα!//το θεμα ειναι να αδυνατισουμε για εμας και για κανεναν αλλο...ολοι οι υπολοιποι ας κοιτανε την δουλεια τους!...αρκετα αρρωστησα για ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...keep going girls!

Junior Member

Κορίτσια συνεχίζουμε!!!!

Γεία σου free Γειά σου Κατερίνα,

Μην μασάτε τιποτα, αποφάσισα να μην ξαναδώσω σημασία σε κανεναν, φυσικά συμπεριλαμβανομένου της οικογενειας μου, δεν ακουω κανέναν, τωρα μπαίνω καιγω σε μια σειρά, το πιστευετε ότι με ενοχλούν ακόμα και κουράγιο να μου δίνουν, με εκνευρίζουν , δεν ξέρω αν σας συμβαίνει το ίδιο, όμως θέλω να μ εαφήσουν ήσυχη, τα σχόλια του τύπου: άντε κοριτσι μου μπράβο, χάσε κανενα κιλό να γίνεις άνθρωπος, και θα δεις πως θα νιώσεις καλύτερα, εγω για σένα το λέω!!!!
    με ενοχλούν!!

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?!!!
    ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

(κατερίνα σου εχω απαντήσει στο U2U το είδες?)

Member
    Christy έχεις απόλυτο δίκιο...
    Εγώ κοντεύω τα 40 για να ανακαλύψω μόλις ότι όλη τη ζωή την πέρασα χαρακτηρίζοντας τον εαυτό μου ως τόφαλο και εχοντας αυτοεκτίμιση υπό του μηδενός, ξεκινώντας από την συμπεριφορά και τους χαρακτηρισμούς των γονειών μου οι οποίοι συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μου υπενθυμίζουν πόσο νοιάζονται για μένα γι'αυτό και με σθμβουλεύουν να αδυνατίσω ώστε να γίνω άνθρωπος κάποια στιγμή... όπως λες κι εσύ!!
    ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Πως μεγάλωσα? Με τι ιδέα για τον εαυτό μου!!! Να μου απαγορεύω τα πάντα διότι δεν έιμαι αποδεκτή ούτε για τους γονείς μου!!! Έχασα τη μισή ζωή μου!! Την καλύτερη! Τα νιάτα μου!!! Πως μπόρεσαν να μου το κάνουν αυτό???

Κι έχεις και την κωλοκοινωνία να επιβεβαιώνει... Αν δεν είσαι αδύνατος, δεν έχεις δικαιώματα στη ζωή... Είσαι προβληματικός... ΗΜΑΡΤΟΝ ξανά. Κοίτα πόσα αξιόλογα πλάσματα είμαστε εδω μέσα και υποφέρουμε για λίγα ψωροκιλά παραπάνω... ή και για πολλά... τι μ'αυτό... Δεν είμαστε άνθρωποι? Δεν έχουμε τα ίδια αισθήματα με τους αδύνατους??

Όσο για υποστήριξη... μηδέν! Μια κλωτσιά σου δίνουν εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία!
    Μονο εδώ υπάρχει κατανόηση!! ΕΥΤΥΧΩΣ

Senior Member
    Κουκλες ζουμε και βιωνουμε τα ιδια πραγματα...αναλωνουμε τουσ εαυτουσ μασ σε κινησεισ του τυπου"παιρνουμε ενα πακετακι μπισκοτα και αντι να παμε στο ταμειο να πληρωσουμε οπωσ κανει ολοσ ο υπολοιποσ"κανονικοσ"κοσμοσ εμεισ τρωμε και μιση ωρα να δουμε ποιο εχει λιγοτερα λιπαρα..το ποσοστο των υδατανθρακων ειναι προβλεπομενο για την διαιατα μου?αχ!η διαιατα μου λεει τοσο λιποσ ανα 100γρ και αυτο ειναι 150 αχ!πωσ θα το υπολογισω τωτα?"και τετοιου ειδουσ μαλακιεσ που μασ εχουν πασαρει οι αλλοι γιατι αν δν μασ τα πρηζανε και δν σχολιαζανε ισωσ και να μην το αγοραζαμε το γαμωμπισκοτο!το θεικο σημερα...που μου εχει και αποτοξινωση η διαιατολογοσ μου....μπαινει μια στο μαγαζι {εγω με τρελο κεφι και να νιωθω και αναλαφρη γιατι εχω ηδη χασει αλλα και το αδειο στομαχι ενα παραπανω}και μου λεει "καλημερα χοντρουλινο τι κανουμε σημερα"μου αρεσε που εβαλε το υποκοριστικο "λινο" για να με γλυκανει και ξερει οτι κανω και διαιτα!ειναι να μην φρικαρεισ?

Senior Member
    christi 80 προσπαθω να σου στει.λω 2u2 πανω απο 5 φορεσ εχω προσπαθησει και παντα μου λεει το το 2u2 που προσπαθω να σωσω ειναι αδειανο!για δωσε καμια πληροφορια που κανω λαθοσ γιατι καιω και λιγι\ο καρβουνο λεμε...¨) λακια!!!!

Junior Member
    Κατερίνα ούτε καιγω μπορώ να σου στείλω u2u μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Ας μας πεί κάποιος τι συμβαίνει, αν ξέρετε.

Μπορώ όμως να σου δώσω το email μου,(ύπαρχει στο προφίλ μου) και αν έχεις και messenger, είτε yahoo, είτε hotmail και θέλεις να μιλήσουμε πές το μου.

Φιλάκια