Θα αδυνατίσω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    ʼντε καλά πας!Καλή συνέχεια και όχι ακρότητες έ; :) :) :) Κι εγώ είμαι <<καθαρός>> κάμποσες μέρες! :) :) :) ;)

Member
    Μπράβο σου! Και το ίδιο εγώ εδώ και αρκετό καιρό!Από τότε που άνοιξα αυτό το θέμα, μόνο μία φορά ξέφυγα...

Μπράβο σας παίδες.
    Εγώ πάλι έπεσα στην λούμπα.
    Είχα γενέθλια της μικρής μου κόρης και το σπίτι γέμισε νοστιμότατα φαγητά και γλυκά. Ε δεν άντεξα.
    Αυτό που μου την δίνει είναι ότι πλέον είναι καθαρά μηχανικό το όλο θέμα. Βλέπεις ένα πιάτο με κρέπες ας πούμε και ΠΡΕΠΕΙ να το φας όλο. Δεν υπάρχει σκέψη, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Τα πόδια, τα χέρια όλο το σώμα δεν υπακούουν στις σκέψεις που προσπαθούν να σε νουθετήσουν.

Member
    ratataplan και εγώ που τα αποφεύγω τι κατάφερα;
    Μάλλον ο μεταβολισμός μου δεν τα πάει και τόσο καλά πλέον και είμαι ακόμα στο ίδια κιλά. Δεν το βάζω κάτω όμως. Συνεχίζω!

Senior Member
    η επιμονη και η υπομονη φερνει τα επιθυμητα αποτελεσματα!!οποτε συνεχισε κουκλιτσα!

Senior Member
    jasmine ο μεταβολισμος ειναι περιεργο πραγμα τελικα.
    Εχει τα πανω του τα κατω του ,θυμωνει,πεισμωνει,προχωρα� �ι και αν νευριασει κολλαει!!!!!!!
    Η αληθεια ειναι οτι εμεις τον προκαλουμε χρονια ολοκληρα ,και οταν πια γινονται τα νευρα του κροσσια μας εκδικηται,μας κανει αντιποινα.
    Θελει να τον παρουμε με το καλο.Και χρειαζεται υπομονη και επιμονη καλη μου.
    Μην το αγχωνεσαι.Με ψυχραιμια θα φτασεις στον στοχο σου.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Member
    Επιτέλους! 54.6 είμαι σήμερα. Αυτές τις μέρες έχω τόσο άγχος για τη σχολή και τα μαθήματα που δε σκέφτομαι τίποτα άλλο. Πότε θε περάσει ένας μήνας...τουλάχιστον πέφτουν τα κιλά! :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123