θελω να χάσω περιπου 20 κιλα,τι να κανω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Συμφωνω απολυτα με την free...Αφου το αποφασισετε γιατι δν κανετε κατι πιο ισσοροπημενο;;Για να χασετε 5 κιλα ποιο γρηγοραα;;;Ταοποια θα ειναι υγρακ μυικος ιστος που τα χρειαζεται ο οργανισμος σας;;;
    .
    Ακολουθει προτιπο διατροφης(σημειωνω ΠΡΟΤΥΠΟ)που με βοηθαει να χανω 1 πρπ κιλο τη βδομαδα.
    .
    πρωι:δημητριακα με λιγο γαλα ή ενα τοστακι ή 2-3 φρυγανιες με λιγο μελι

μεσσ:κατι ψητο με σαλατουλα ,1-2 κουταλακια λαδακι κ λιγο τυρακι ή οσπρια μαγειρεμενα με λιγο λαδακι ή κανα λαδερο με 1 φετα ψωμι

απογ κανα φρουτακι η κανα μπαρ δημητριακων ή ενα γιαουρτακι..

Οσο για το βραδυ μπορειτε να φατε 2-3 φρουτακια,σαλατα με λιγο τονο κ κανα παξιμαδακι...

Αυτο θα σας βοηθησει να χασετε χωρις στερησεις και υπερβολες.!

Παλεψτε τωρα που το εχετε παρει αποφαση αλλα με τον σωστο τροπο!!

Καλη δυναμη!!!!

Junior Member
    ευχαριστω πολυ παιδια αλλα βρισκομαι σε τετοια απογνωση που ουτωσ η αλλως τρωω με το ζορι! εχω παθει τρελλο ψυχολογικο και θελω τουλαχιστον τα 10 πρωτα κιλα να φυγουν γρηγορα..εχω βρει τον τροπο να τα κραταω και για καιρο εχω μεινει στα ιδια(τα εχω καταφερει) χωρις να παρω..απλα χρειαζομαι κατι να με πιεζει εστω και νοητα!
    πχ σαρακοστη εκανα πρωτη φορα νηστεια ολες τις μερες απο το κρεας και μ.εβδομαδα απο λαδι, γαλα κλπ, δηλαδη η πιστη μου ηταν πιο δυνατη απο τη πεινα μου...
    σε αυτη τη φαση λοιπον που αμα παραστρατησω θα πρεπει να ξαναρχισω απο την αρχη εμενα με κραταει αυτο...δεν με αφηνει να παρασυρθω.
    επισης παιρνω σιδηρο και συμπληρωμα διατροφης που δεν παχαινει..τουαλετα παω κανονικα λογω ακτινιδιων (ευτυχως)
    αλλα ημουν σε τετοια φαση που ειχα φτασει στο σημειο να προσπαθω να κανω εμετο..πιεζομαι παρα πολυ ψυχολογικα και ειδικα η τελευται χρονια ειναι μαυρη για μενα..
    πιστευω θα μου κανει λιγοτερο κακο να μην φαω για λιγο καιρο λαδι (μιας κ τα χορταρικα εχουν φυτικα ελαια απ οσο ξερω) απο το να αρχισω να βγαζω οτι τρωω...ηδη τωρα με το ζορι τρωω και αυτα τα 2 γευματα...απλα δεν πρεπει να το αφησω με τιποτα...

αισθανομαι απαισια...οποτε με βλεπει η οικογενεια του αγοριου μου αισθανομαι οτι με σκαναρει κανονικοτατα..πιστευω οτι αμα τους ρωτησω τι ποσοστο λιπους εχω πανω μου θα μου πουν χωρις μετρηση...τα λεω αστεια...αλλα ειναι χαλια τα πραγματα!!

ευχαριστω παντως

Senior Member
    και τι μασ νοιαζει η οικογενεια των αλλων?ειναι αυτο κινητρο?ο εαυτοσ σου να σε νοιαζει και πωσ θα φτασεισ στο επιθυμητο βαροσ σωστα και υγιεινα !!!ουτωσ η αλλωσ θα χασεισ τα πρωτα γρηγορα γρηγορα...ετσι σκεφτομουν και γω πριν παω σε διαιτολογο...μαλακιεσ διατροφεσ και φεξε μου και γλιστρησα ...και ποσο χαζη αισθανομαι τωρα που αναγκαζα τον εαυτο μου να ακολουθει διαιτεσ τυπου ατκινσ δεν μπορεισ να φανταστεισ!εχω χασει 6 κιλα σε διαιτολογο μεσα σε 3 βδομαδες αλλα ΠΑΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!εσυ θα χασεισ 8 σε 2 βδομαδεσ και μπραβο σου αν τα καταφερεισ ομωσ μπορει να παρεισ πισω μεχρι και 5 αν ολισθησεισ...ΕΚΕΙ ειναι η διαφορα και στο να επιτεψεισ στον εαυτο σου να ειναι ανθρωποσ και να εχει αδυναμιεσ...καθιστε ρε κοριτσια οτα;ν παλια εκανα τετοιου τυπου διαιτεσ καμια φορα δεν αντεχα και την εσπαγα ετρωγα μια σοκολατα και ξυπνουσα το πρωι και ειχα ενα κιλο πανω οταν στην δευτερη βδομαδα του διαιτολογιου το ξαναεκανα ξυπνησα το πρωι και οχι μονο δεν ειχα παρει ειχα χασει και 700γρμ...μαθε στον εαυτο σου να τρωει σωστα για να κανει καυσεισ...χωρισ φαι δν γινεται τιποτα σε παρακαλω ξανασκεψου το...

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με κυβελη, κατερινα, φρι και μαρουλακι..
    το εχω πει πολλες φορες αλλα θα το ξαναπω, εστωκι ενας να επωφεληθει καποτε απο αυτο..
    οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε παχυνει κανοντας τετοιου τυπου διαιτες...δεν ειναι η λυση για μονιμα αποτελεσματα κι εμας αυτο που μας ενδιαφερει ειναι ενα μονιμο αποτελεσμα κι οχι να ανεβοκατεβαινουμε μεχρι να γινει το νευρικο μας συστημα εντελως κουρελι...

οσο για το μαρακι που περιγραφει την τωρινη της κατασταση ως "εχω παθει τρελο ψυχολογικο..", εχω να της πω οτι οταν εχουμε ψυχολογικη πιεση η λυση που βοηθαει ειναι να παρουμε ψυχολογικη στηριξη, κι οχι η διαιτα...

Junior Member
    οτι ψυχολογικη υποστηριξη και να χω παντα καποιος θα βρεθει να μου το κολλησει στα μουτρα..απο την πωλητρια οταν θα παω να παρω ενα παντελονι μεχρι και την αδερφη του που απο τροπους σκιζει!

θα το ριξω και στο περπατημα κανενα 45λεπτο τη μερα μολις γυριζω απο τη δουλεια να σφιξουμε κιολας και μετα θα μαι οκ...
    αλλωστε ηταν μια περιοδος που ετρωγα πολυ, δεν ετρωγα ολη μου τι ζωη πολυ και ξερω οτι μπορω να συγκρατησω τον εαυτο μου πλεον...γιατι ειδα πως εγινα την μοναδικη φορα που αφεθηκα και πιστεψτε με δεν την ξαναπαταω.. επισης σκεφτομαι στα 10 να σταματησω λιγακι να δω πως λειτουργει ο οργανισμος μου και αν τα παιρνω αμεσως οποτε και να μην την ξανακανω...

η κοπελα που την εκανε παντως εδω και αρκετους μηνες δεν εχει παρει ουτε μισο κιλο...εχω την αισθηση οτι δεν ειναι χημικη!

ειναι πως λειτουργει στον καθενα, εγω ας πουμε στην διαιτολογο πηγα 81 εφυγα 76(αφου ειχα κολλησει) και εγινα 91 ...
    15 κιλα πηρα ενω εχασα 5 ...ελεος δηλαδη!!

Διαιτολόγος δεν είμαι,αλλά έχω κάνει άπειρες.... η δίαιτα βασίζεται σ συνδυασμό τροφών κατά την ταπεινή μου άποψη και όταν λέει "καθόλου λάδι" ή δεν έχει πρωινο και άλλα 4 γεύματα εκείμε παραπέμπει..

Παρόλαυτά αν εσύ πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει και νιώθεις ότι θα κρατήσεις τα κιλά που θα χάσεις μετά ακολουθώντας μια δομημένη διατροφή τότε είμαστε μαζί σου. Πάντως όσον αφορά τον διαιτολόγο δε νομίζω ότι έφταιγε η διατροφή που σου είχε δώσει που μετά ξαναπήρες τα κιλάκια...

Επίσης νομίζω ότι είναι λίγο παγίδα να συγκρίνουμε πώς λειτουργεί η κάθε δίαιτα (χημική ή διατροφής) στο κάθε άτομο, γιατί αυτό είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων... Παρόλαυτά εμείς αν θες θα σου φωνάζουμε κιόλας για να νιώθεις ότι είσαι κυνηγημένη, μιας και σε σένα λειτουργεί. (βρε κοπελιά, να σου δανείσω τη μαμά μου για 2 βδομαδούλες να δεις τη γλύκα του να "στο λένε κατάμουτρα?" χεχε...)

Junior Member
    hehehehe!! kali fasi...emena i giagia mou pou mou ta leei ine kriti opote...
    to thema ine i parotrynsi, oxi na mou lene katamoutra poso xontri ime...;-)
    den zugistika pantws blepw apotelesmata..k xairomai polu!
    aa kai logw grafeioy den mporw na trww toses fores, ase poou me kourazei, distixws emena to provlima mou ipirxe k iparxei "ta gluka!" haagen danz klp klp...tha kanoun kairo na me ksanadoune apla tha pigenw pio spania molis ta xasw...1 stis 10 meres ine polu kala pisteyw!! eee oi adynamies den kobontai k teliws...

pisteyw tha ta kratisw pantws..den iparxei periptwsi na ksanafusw ton eauto mou na ksefygei..ekei tha epimeinw k tha nikisw..

entaksei i diaitologos den eftege entelws alla etrwga sinexeia ta idia k ta idia kai meta ksespasa..etyxsan k 2-3 provlimatakia..e den thelei polu..arrwstisa, monimi sxesi k psiloafethika..kala na pathw! twra ematha!

molis katalava oti ta egrafa greeklish!!
    sorry den thelw na sas diskolepsw alla den prolabenw na ta ksanagrapsw...sorrryyyy

Κοριτσαρες μου αυτη η διαιτα ειναι απο τους weight watchers?

Αφου το αποφασισετε τοτε δν μπορουμε παρα να σας στηριξουμε!Μακαρι να εχετε αποτελεσματα και να τα διατηρησετε με μια πιο υγιειενη διατροφη αργοτερα!

Καλη δυναμη!

Senior Member
    συμφωνω με το μαρου_λακι μου...καλη επιτυχια, καλη αρχη, καλη συνεχεια..δεν ξερω!...τεσπα, ολα καλα θα πανε...θεληση να υπαρχει!

Junior Member
    den ine apo ta weight watchers alla epeidi piga 2 mines prin kleisoun (snif) ematha na ta diathrw k etsi skeftomai me pontous.

opote as ta xasw arxika k meta weight watchers style!

eyxaristw paidia ..me voithate para polu!!para polu omws!! to s.k. tha zugistw k tha sas pw apotelesmata..

filakiaa

Και αλλη μια ερωτηση!Ποσο καιρο σκοπευεις να τη κανεις αυτη τη διαιτα;Και οσο τη κανεις θα ειναι συνεχομενα;;Θα σ προτεινα ανα 2 βδομαδες να κανεις 1-2 μερες αναπαυλα ωστε να φας και το λαδακι σου κ κανα υδατανθρακα κ κανα φρουτακι παραπανω..

Senior Member
    συμφωνω με το μαρου_λακι..ειναι προτιμοτερο να εχει ενα κενο, ενα διαλειμμα ο οργανισμος γιατι ειναι μια διαιτα ακρως στερητικη!

Senior Member
    για 20 κιλά να μην κάνεις επέμβαση...μιλάμε για 20 κιλά...εγω έκανα επέμβαση γιατί ήθελα να χάσω 80!

Junior Member
    λεω στα 10 κιλα να κανω διαλειμματακι...βασικα το γαλα μου εχει λειψει μεχρι στιγμης να σας πω την αληθεια..
    το καλοκαιρι αντι για νερο πινω γαλα..΄-)

στα 10 θα κανω μιας κ ερχετε καλοκαιρακι να βγαλουμε τις κορμαρες στη παραλια...αλλιως εκανα στα 8.

για μπαλονι σκεφτομουν αλλα ειμαι φοβιτσιαρα και λεω να κανω μια καλυτερη προσπαθεια να γλιτωσω..αλλωστε κ με -10 φαινετε η διαφορα..οσο να πεις!

για ενχειρηση ενδιαφερομαι για τον κολλητο μου αν και εχει bmi 33...

Junior Member
    καλημερα..

δεν εχω ζυγιστει ακομα κ σημερα κλεινω εβδομαδα..
    χτες λοιπον εβαλα ενα υφασματινο παντελονι που δεν μου εμπαινε και σημερα εβαλα τζην!! απιστευτο!!

ειπα να μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου!!

αυριο ζυγιζομαι...να αλλαξω και τη signature..;-))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast