Results 1 to 5 of 5
Thread: δίαιτα Βουτσινά
-
03-05-2007, 03:42 #1
δίαιτα Βουτσινά
Γειά σας. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο site και βρήκα πολυ ενδιαφέρουσα αυτή την ανταλλαγή απόψεων και την στήριξη ανάμεσα στα μέλη. Λοιπόν η ιστορία μου. Μετά από "δίαιτα" πήγα 56 κιλά. Δυστυχώς μετά την γέννα μου είμαι 102 και η ζυγαρία δεν λέει να ξεκολλήσει. Μέσα σε όλα αυτά μου παρουσιάστηκε και θυροειδής, οπότε άστα να πάνε. Την Δευτέρα επεσε στα χέρια μου ένα άρθρο σχετικά με την δίαιτα της Βουτσινά. Η τιμή φυσικά που ζητάει για τα χάπια γύρης θεωρώ ότι είναι εξωφρενική. Την έχει κάποιος που θα μπορούσε να μου την στείλει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ξέρω ότι δεν είναι για πολύ αλλά τουλάχιστον να δεις την ζυγαριά να κουνιέται λίγο προς τα ΚΑΤΩ για να παίρνεις θάρρος.
- 03-05-2007, 13:44 #2
Καλως ηρθες negreponte!!
Δεν ξερω σε ποια διαιτα αναφερεσαι.Εχω το βιβλιο της Βουτσινας με πολλες διαιτας για διαφορες περιπτωσεις ,το αγορασα απο το telemargeting.
Οσο για τα χαπια γυρης δεν νομιζω να τα εχει αποκλειστικοτητα.Φανταζομ� �ι οτι υπαρχουν στα φαρμακεια η σε καταστηματα με πικολογικα προιοντα.
Ο αντρας μου παιρνει γυρη ,αλλα οχι σε μορφη χαπιου αλλα εχει το μεγεθος τραχανα σε βαζακι.Νομιζω οτι κανει την ιδια δουλεια με τα χαπια.Τα πηραμε απο καταστημα βιολογικων προιοντων.
Βοηθαει τον μεταβολισμο,το κυκλοφοριακο,την αποφυγη εγκεφαλικων και εμφραγματων και δινει δυναμη και ενεργεια .Το παιρνεις μεχρι 6 μηνες,κανεις ενα διαλειμμα για 6 μηνες και ξανα απο την αρχη.Το βαζακι κοστιζει περιπου 7-8 ευρω και κραταει περιπου 15-20 ημερες.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε οσους ειναι αλλεργικη στην γυρη.Κατα τα αλλα μπορει να το παρει ο καθενας.Ειναι σαν το βασιλικο πολτο κανει λιγο πολυ καλο παντου.
ΦΙΛΙΑ!!
03-05-2007, 14:15 #3
les na parw k egw gyri??
kali fasi, den to exw ksanakousei..
tha psaksw na vrw..
thanks...filakia
03-05-2007, 15:08 #4
Κακο δεν κανει.Καλο κανει αρκει να μην εισαι αλλεργικη στην γυρη.
Καλη επιτυχια!!
ΦΙΛΙΑ!!
03-05-2007, 16:30 #5
Μήπως μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο.( τίτλος, εκδόσεις και που θα το βρώ?) Εχω διαβάσει ότι η γύρη βοηθάει τον μεταβολισμό. Ισχύει ή όχι?
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....