Πειτε μου καλη αρχη..την χρειαζομαι!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49

Πειτε μου καλη αρχη..την χρειαζομαι!!!

Γεια σας!!!
    Ειμαι αρκετα αισιοδοξη τωρα που σας γραφω γιατι επιτελους εκανα το μεγαλο βημα κι πηγα σε διαιτολογο,εχω ξεκινησει "διατροφη" απο την παρασκευη 23/2 κι μεχρι στιγμης ειμαι καλα,ειναι πολυ νωρις ακομα ευχομαι κι βαζω τα δυνατα μου να καταφερω να πεταξω απο πανω αυτα τα κιλα.
    Χρειαζομαι ψυχολογικη στηριξη κι σκεφτομαι να απευθυνθω σε εναν ειδικο ωστε να εχω κι μια βοηθεια ακομα.
    Δεν ξερω αν τελικα θα φτασω στο τερμα αλλα η προσπαθεια εχει μεγαλη σημασια τελικα..αυτη η απραγια με σκοτωνε!!! Επιτελους τωρα κατι κανω!!!!
    Ευχαριστω οσους με βοηθησατε να παρω καποιες αποφασεις!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Aggelaki μου μπράβο σου!!!! Νομίζω πως πήρες την σωστή απόφαση και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!! Ψιτ και αν κολλήσεις κάπου,μην το βάλεις κάτω,στο τέλος όλα τα εμπόδια τα ξεπερνάμε!!!

Αggeloudaki σε ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σου κι θα προσπαθησω να θυμαμαι αυτο που μου λες κι να ξεπερναω τα τυχον εμποδια...
    Καλη συνεχεια κι σε σενα !!!

Senior Member
    καλη δυναμη αγγελακι
    μη ξεχνας οτι το σημαντικο ειναι να εισαι ηρεμη και να περναει ο καιρος...
    να επικεντρωνεσαι στη μερα που περναει ,να εισαι οσο πιο κοντα μπορεις σε αυτο που θελεις να κανεις γι αυτη τη μοναδικη μερα και να μη κοιτας ουτε μπρος ουτε πισω..
    θα τα καταφερεις

Καλή δύναμη Αγγελικούλα.
    Να είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις μέχρι το τέλος.

Junior Member
    aggelaki ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την ενθαρυντικα σας λογια κι την βοηθεια που μου δινετε! Ειναι πολυ σωστα αυτα που μου λετε κι τα σκεφτομαι συνεχεια για να παιρνω πιο πολυ δυναμη.Ξερω πως εχω μεγαλο αγωνα μπροστα μου αλλα ειμαι αποφασισμενη να τρεξω μεχρι το τελος!!
    Μου δινει μεγαλη δυναμη που διαβαζω τις ιστοριες σας κι βλεπω πως υπαρχουν ανθρωποι που τα εχουν καταφερει!

Senior Member
    Αγγελάκι καλή επιτυχία κούκλα μου!Δείξε επιμονή και θέληση!Ετοιμάσου να τα διαλύσεις τα κιλάκια! Κάνεις σωστή και μεθοδική προσπάθεια, οπότε θα τα πας καλά, εφόσον είσαι αποφασισμένη.Καλή συνέχεια και να μας ενημερώνεις.

Γεια σας !! Σημερα πηγα στην διαιτολογο.Περασε η πρωτη μου βδομαδα κι ειμαι μειον 1κιλο κι 200γρ.
    Ειμαι ευχαριστημενη μεχρι στιγμης,δεν πεινασα καθολου,μερικες μεριδες μαλιστα ειναι πιο πολυ κι απο αυτο που θα εβαζα εγω για να φαω κι ομως καταφερα να χασω.
    Ισως σας φαινονται λιγο αυτο που εχασα αλλα αν σκεφτειτε οτι εχω θυροειηδη, τον τελευταιο χρονο ετωγα λογω στεναχωριας, εκοψα το τσιγαρο(4 πακετα την ημερα), πριν 3 μηνες γεννησα, ειμαι κλεισμενη στο σπιτι με ενα μωρο που ειναι ξυπνιο ολη νυχτα(τα΄χω δει ολα) κι θηλαζω δεν τα πηγα καλα...?

Senior Member
    Τέλεια κοπελιά΄και δεν είναι λίγα μια χαρά είναι. Καλή συνέχεια....

Αλλη μια εβδομαδα περασε πετωντας απο πανω μου 1 κιλο !! Ειμαι ευχαριστημενη γιατι τα καταφερα χωρις να νιωθω πεινα.Ελπιζω να τα καταφερνω για πολυ ακομα.

Member
    kΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

Senior Member
    aggelaki για το κιλάκι σου μην ανυσηχείς, το βρήκα εγώ και το μάζεψα αυτήν την εβδομάδα... :P

Member
    ʼντε καλή επιτυχία ......... αγγελάκι !!!!

Σιγά σιγά θα πέσουν τα βρωμόκιλα και δεν θα το καταλάβεις!!!

Κοριτσια σημερα παω για ζυγισμα αντε να δουμε τι θα δουμε!!!!!

Ελπιδα γιατι εσκυψες κι το πηρες βρε ??? Δεν μου λεγες να σου πεταγα κανα ευρωπουλό;τα οποια φευγουν αμεσως χωρις να παιδευομαστε ? )
    Μαρινακι μακαρι να πεσουν τα ατιμα!!! Να ρωτησω αυτο με το φιογκακι δεν το καταλαβαινω...
    κι κατι αλλο φατσουλες γιατι δεν μπορω να βαλω ?

Page 1 of 4 123 ... LastLast