χαιρετώ την κοινότητα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Member
    Διαφωνώ!
    Η μαμά σου είναι κακιά! Οπως και η δικιά μου... διότι Κυβέλη μου αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα... και λίγο χειρότερα μάλιστα, αφου έτρωγα ξύλο σε καθημερινή βάση....
    Όχι δεν μπορω να δικαιολογίσω ότι είναι καλή και απλά δεν ξέρει πως να χειριζεται το θέμα... Είναι και οι δυό εγωίστριες και με κακία.... Το συνειδητοποίησα τώρα... τόσο αργά.... και με την βοήθεια των παιδιών μου... διότι Κυβέλη μου, εάν εγω συμπεριφερόμουν στα παιδιά μου με αυτόν τον τρόπο τότε θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ κακό... Γιατί να διακαιολογήσω την μανα μου???
    Συμφωνώ!
    Ποια μαμά???? Καλώς ή κακώς μάνα δεν είχα ποτέ... συνεπώς όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσω τόσο καλύτερα... Υπάρχουν τόσα ορφανά παιδακια ξέρεις!!!!

Senior Member
    αυτη η συνειδητοποισ ποναει και πιστευω οτι ποτε κανενα παιδι δεν το παραδεχεται απολυτα για την μητερα του κατι τετοιο..αλλα παιδια θεωρω και γω οτι μερικες μανες δεν ειναι γεννημενες για να γινουν μανες...απλα εγιναν κατα λαθος...δυστυχως!

Red κοίτα... γενικώς δεν είχα και την πιο εύκολη ζωή, όπως νομίζω πολλοί άνθρωποι.. ο καθένας με τις δικές του δυσκολίες...

Οι μαμάδες μας, ίσως μέσα από εμάς, ΚΑΚΩΣ, προσπαθούσαν να εκπληρώσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες, οράματα και εικόνες.... το ξαναλέω, ΚΑΚΩΣ...

Παρόλαυτά, επειδή έχω περάσει πάρα μα πάρα πολλές ώρες να με αυτοψυχαναλύω για να δω γιατί έχω τα κόμπλεξ και τα προβλήματα που έχω (ξέρω nido δεν υπάρχει αυτοψυχανάλυση , εννοώ όμως ότι έχω αναλύσει όσο μπορώ τον εαυτό μου και μην έχοντας τη δυνατότητα επαγγελματικής βοήθειας...), έχω καταλήξει λοιπόν ότι κάποια μειονεκτήματα δε χαρακτηρίζουν ένα άτομο εξ ολοκλήρου... και ότι οι συγκοιρίες και οι καταστάσεις επιδεινώνουν άσχημες πλευρές μας...

ΟΧΙ λοιπόν, οι μαμάδες μας δεν είναι κακές ως άνθρωποι.. αλλά έκαναν τους ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ χειρισμούς, σχετικά με το θέμα των κιλών των παιδιών τους. Οι άνθρωποι αλλάζουν, μετανιώνουν ξανασκέφτονται, ωριμάζουν.... Η δική μου μαμά, ποτέ δεν ωρίμασε επί του συγκεκριμένου θέματος, και ποτέ δεν άλλαξε την αδυσώπιτη στάση της σε μένα... ΑΛΛΑ ΩΡΙΜΑΣΑ ΕΓΩ, όπως και συ κούκλα μου... και έστω και αργά, ή γρήγορα, είδες πράγματα και αξιολόγησες καταστάσεις.
    Και αν η μαμάδες μας ήταν ανώριμες και χαζές (ή και είναι ακόμη), εσύ, εγώ και άλλοι, έχουμε το κότσια(να μην πω κάτι άλλο) και αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα όπως είναι τώρα με τα εφόδια και το μυαλό που μας δίνει η ζωή.

Senior Member
    kybeli ,Free διαπιστωνουμε οτι υπαρχει προβλημα με μαμα.its ok!ειναι δυσκολο χοντρο και ανελεητα ψυχοφθορο...ομωσ ρε κουκλαρεσ εδω κανουμε μια προσπαθεια για μασ για την παρτη μασ οχι να αποδειξουμε σε καμια μαμα η σε κανενα μπαμπα η σε κανενα βλακα στην τελικη ποσο "καλεσ" ειμαστε εφοσον γι αυτουσ αυτο ειναι το κριτηριο.FREE η σταση τησ μαμασ σου δεν διαφερει απο την κυβελη και ισωσ ειναι και σε χειροτερο σημειο επειδη απλωνε χερι απανω σου αλλα μπορεισ να πεισ με σιγουρια οτι η μαμα σου περα απο οτι ειναι μαμα σου και δεν θελω να με παρεξηγησεισ ειχε επιπεδο?για μενα δεν ειχε.αυτο βοηθησε εσενα ομωσ και σημερα βοηθαει τα παιδια σου αυτη η σταση τησ ωσ αντικειμενο προσ αποφυγη...ολα εχουν και την καλη τουσ μερια...δεν ειμαι μανα οποτε σδεν ξερω αν εχω το δικαιωμα να μιλαω και ποσο μαλλον να κρινω..

Page 2 of 2 FirstFirst 12