ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Member

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΝΑΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΩ... ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΤΑΚΕΣ......

"Aι παγαινε απο κει χοντρελα..."

Υπαρχει ανθρωπος πανω των 9 χρονων που να ξεστομιζει κατι τετοιο σε συνανθρωπο του?
    Apparently there is.
    Μου αποκαλυφτηκε μια πτυχη της καθημερινοτητας των υπερβαρων που δεν φανταζομουν.
    Ενταξει, φανταζομουν οτι μια στις τοσες, θα πεσεις σε βλαμμενο αλλα δεν φανταζομουν οτι φρασεις σαν την προηγουμενη ειναι common practise μεσ την καθημερινοτητα.

Θυμωσα.
    Θυμωσα παρα πολυ.
    Και στεναχωρεθηκα.
    Και μετα ξαναθυμωσα.

θυμηθηκα ενα περιστατικο οπου μια μαλακισμενη στο δρομο μου ελεγε να παρω το παιδι αγκαλια, οτι ηταν ψυχολογος και επεμενε. Οταν ευγενικα της υπεδειξα οτι δεν ειμαστε στο γραφειο της αλλα θενκ γιου βερι ματς, με αποκαλεσε χοντρελω(ειπαμε τα κιλα της εγκυμοσυνης ηταν μπολικα) και ενω δεν με ενοιαζε το obvious, με τρελλανε η κακια πισω απο την πραξη.
    Εχετε δει θηλαζουσα λεχωνα να τα παιρνει με ολες αυτες τις ορμονες?
    Bουτηξα μια καρεκλα και αρχισα να την κυνηγαω μες την λαικη...:P

Θυμηθηκα χτες ποσο πολυ με ειχε σοκαρει.
    Θυμηθηκα την κολλητη μου που χρονια ειχε προβλημα. Στα 13 εμοιαζε για 30...Ποσες φορες πλακωθηκα στο ξυλο με τ αγορια που επιμενανε να την λενε χοτο (χοντρη στα ροδιτικα)
    Την αποψη μου περι παχους την εχω πει, και τα προσωπικα μου κολληματα επισης.
    Πιστευω οτι οταν εχεις κιλα, σε περιοριζουν πολυ για πολλα πραγματα, απο το να βαλεις ενα τακουνι, να ανεβεις μια σκαλα, μεχρι να βρεις δουλεια.
    και θεωρω οτι ολοι εχουμε τον σταυρο να κουβαλησουμε σε αυτην την ζωη.Δεν λυπαμαι τους υπερβαρους αλλα τους συμπονω και τους καταλαβαινω...(apparently οχι ολοκληρωτικα)...

Αυτο που for the life of me δεν μπορουσα να καταλαβω, ηταν αυτη η φανερη απορριψη και η προσβολη...Τοσο χαμηλο επιπεδο?
    και μετα θυμηθηκα το δικο μου προβλημα, με την εμφανιση μου...και εκανε κλικ.
    Συνειδητοποιησα οτι εγω, σαν ΛΙΛΙ, δεν εχω προβλημα ουσιαστικο με μενα, και πριν φαω την απορριψη απο τον αντρα μου, i was enjoying my age..Ι was a mother,not a υποψηφια γκομενα...
    Το πηγα πιο μακρια...σε μια παρεα αν καθονται μαυροι και λευκοι...ποσοι απο σας θα το προσεχατε?
    Στην Αμερικη, στην Γαλλια, στην Ολλανδια, ειναι common practice, να βλεπεις ολα τα χρωματα...εδω, το προσεχεις.
    Δεν νοικιαζουν σπιτια σε αλλοδαπους, μαναδες λενε στα παιδια τους οτι οι Αλβανοι εχουν ηπατιτιδα και να μην καθονται μαζι. Απο το να φτασεις να εχεις λογους να αποφυγεις καποιον μεχρι να τον βρισεις η να τον προσβαλλεις, ειναι μεγαλο βημα.

Στο θεμα των υπερβαρων ομως,τι χορδη σας ξυνει ρε πουστη μου??
    Εχω ακουσει, δεν θα το κρυψω, στον περιγυρω μου, σχολια.
    Και δεν καταλαβαινω.
    Ενταξει, το εχω πει, εγω δεν νιωθω ελξη για τους στρογγυλους αντρες (ουτε για τους φουσκωτους μποντιμπιλντεραδες btw)γιατι αυτη η στρογγυλαδα στον σκληρο δισκο μου δεν εξισωνεται με αρρενοπωτητα...Ασχετα αν εχω αγαπησει αντρα με προβλημα βαρους και ουκ ολιγοι παχυνανε μετα που τα φτιαξαμε( η μαγειρικη μου βλεπεις)
    Απο κει και επειτα ομως αν μου την πεσει ενας δεν θα γυρισω να τον προσβαλλω για το βαρος του ουτε να θυμωσω που "τολμησε" να μου την πεσει.
    Αν ηταν καποιος παραπληγικος θα φωναζατε
    "ει αναπηρε, σακατη?"

Η απαντηση που λαβαινω ειναι...Ο χοντρος μπορει να κανει κατι γι αυτο.
    χαλοουυυυ!
    δεν ξερετε τι λετε.
    Ο υπερβαρος ειναι ενας ανθρωπος που δεν ξερει που ειναι η εισοδος της εξοδου.
    Που μπορει να νιωθει καλα( να μην ξερει οτι εχει προβλημα, να μην το θεωρει προβλημα)* η οχι.
    Που μπορει να το παλευει, η μπορει να μην εχει κουραγιο ουτε να βαλει τα παπουτσια του το πρωι.
    ειναι ανθρωποι που σε γενικες γραμμες εχουν δεχτει πολλα πυρα και προστατευτονται η αυτο καταστρεφονται.
    Αλλα που ειναι γραμμενο γαμωτο το κερατο μου οτι εσυ, εγω, αυτος μπορουμε να σταθουμε απο πανω τους και να τους πουμε το οτιδηποτε;
    Ποιος εισαι συ που θα κρινεις και θα πεταξεις φαρμακι στον αλλον μονο και μονο επειδη σε ενοχλει το παρουσιαστικο του?
    Ποιος σου δινει το δικαιωμα να πατας ετσι πανω στον αλλον, και μαλιστα με τοσο ευκολο στοχο?

και ενταξει, απ οτι καταλαβαινω, ενας ανθρωπος με προβλημα βαρους, εμαθε να αναισθητοποιειται, να μην το αφηνει να το βιωσει,το προσπερναει.
    Εγω ομως που τα ακουω αυτα, θελω να δειρω αυτον που τα λεει, και να κλαψω για αυτον που τα ακουει, και να κλαψω και για μενα που αρρωσταινω με κατι τετοια..

no wonder που μετα αν θελησω να μιλησω για λογους υγειας μετα, φοβαμαι μην το παρεξηγησει ο δεκτης...εχει καταφαγωθει το δερμα εκει και εχει μεινει το γυμνο νευρο..
    και αυτο εχει γινει και γινεται καθημερινα, απο αγνωστους....και γνωστους...

Σταματηστε να ειστε pricks, μαλακισμενα...

Όταν γύρισα στην Ελλάδα πάχυνα πολύ μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παρόλο που μέχρι τότε γυμναζόμαουν αρκετά ήμουνα από φυσικού μου curvy οπότε βάλε κι άλλα 10-15 κιλά και χωρίς γυμναστική και φαντάσου πώς είχε γίνει το σώμα μου από τον Αύγουστο που γύρισα μέχρι τα Χριστούγεννα που ήρθε ο Χάσμπαντ (τότε Αρραβωνιαστικός) επίσκεψη.

Έρχεται λοιπόν και αυτός ο ίδιος δεν το πρόσεξε καν, το σημαντικό ήταν ότι είχαμε μερικές μέρες μαζί και απλά χαιρόταν για αυτό.

Το βράδυ βγαίνουμε και μιλάμε βέβαια γερμανικά, επειδή έχω και καλή προφορά περνιέμαι προφανώς κι εγώ για ξένη. Καταρχήν με κοιτάγανε με μίσος και ανεξήγητο φθόνο. Εγώ να λέω, μπα, το φαντάζομαι. Μετά άρχισαν και σχολίαζαν κιόλας ελεύθερα όπως περνάγαν δίπλα μας "μα είναι δυνατόν τέτοιος παίδαρος να είναι με αυτήν τη χοντρέλω;" "Μα πώς της κάθεται αυτός έτσι που είναι;" κι άλλα τέτοια και τις επόμενες μέρες π.χ. στο λεωφορείο μια μάνα στην κόρη της "κοίτα ακόμα και η χοντρή τον έδεσε εσύ ακόμα να βρεις" (τότε που είμασταν μακριά φόραγα πολύ το δαχτυλίδι επειδή μου έλειπε). Μετά από κάμποσες μέρες άρχισα να τα περιμένω: άλλη μια μάνα στην κόρη της στη στάση είπε πάλι κάτι του στιλ μα πώς βρήκε αυτή τέτοιο άντρα και άμα δεν απάνταγα θα έσκαγα, γυρνάω και της λέω "παίρνω καλές πίπες, μαντάμ!"

Όταν 2 μήνες αργότερα γύρισα για να παντρευτούμε δεν άκουσα ούτε μία φορά τέτοια σχόλια...

Με αυτό θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο οι άντρες στην Ελλάδα αλλά και οι γυναίκες δεν θεωρούν τις υπέρβαρες αντάξιές τους...δεν τις θεωρούν καν γυναίκες με ίσα δικαιώματα και ανάγκες...

Junior Member
    Originally posted by RedCircle

Με αυτό θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο οι άντρες στην Ελλάδα αλλά και οι γυναίκες δεν θεωρούν τις υπέρβαρες αντάξιές τους...δεν τις θεωρούν καν γυναίκες με ίσα δικαιώματα και ανάγκες...

Δυστυχώς αυτό συμβαινει παντου ακόμα και 5 κιλά παραπάνω να εχεις καμια φορά το ακους η αν έχεις πρόβλημα περίφέρειας (λες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα γι αυτό).

η απάντηση που έδωσες στην "κυρία" με έκανε να σκάσω από τα γέλια! χαχαχαχα, να'σαι καλά...
    Λοιπόν... και γω εχω σχέση με έναν ξένο, όμορφο ψηλό, άψογο το παλικάρι.
    Η έννοια μου όταν ήμασταν έξω, στην Ελλάδα ήταν ότι θα με βλέπουν κάποιοι και κάποιες και θα σκέφτονται ότι του πέφτω λίγη... αλλά και στη Σουηδία μετά που ήμασταν (Σουηδός είναι) ε, εκεί κομπλεξαρίστηκα ακόμη πιο πολύ γιατί είχα πάρει και 6 κιλά και βλέποντας και τις Σουηδέζες, δε μπορούσα η έρημη έκανα μόνη μου τη σύγκριση!!!

Πιστεύω ότι τα σχόλια, οι σκέψεις κλπ είναι παντού το ίδιο... Δυστυχώς. Τουλάχιστον Ευρώπη που έχω ταξιδέψει και μείνει κατά διαστήματα, για άλλες ηπείρους δε γνωρίζω... Μια καλή μου φίλη, που βρισκόταν Νέα Υόρκη και είχε καμιά 15αρια κιλάκια παραπάνω μου έλεγε μέσα στην τρελή χαρα "αχ άστα παιδί μου τι να στα λέω, εδώ θεωρούμε στιλάκι!" Όχι όμως ότι έτσι ένιωθε και καλύτερα με τον εαυτό της, γιατί συνέχιζε να νιώθει υπέρβαρη.

Όσον αφορά την ερώτηση "μα τι στο διάτανο έχουμε και ενοχλούμε τους γύρω μας ρε γαμώτο μου;" νομίζω, τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία ότι ξυπνάω είτε συναισθήματα αηδίας είτε οίκτου.
    Το χαρακτηριστικό παράδειγμα αηδίας και μίσους είναι η μαμά μου, χεχε, κρατάει τα σκήπτρα με τρομερές ατάκες και μορφασμούς...
    Γενικότερα έχω τον οίκτο του στυλ "αχ κρίμα και θα μπορούσες να δείχνεις τόσο καλύτερα, ναι ναι έχεις ωραίο σωματάκι, αλλά τι να το κάνεις που έχεις παραπανίσια κιλα" οι πιο γνωστοί μου μου πετάνε και μια υπενθύμιση "Αχ θυμάσαι τότε που ήσουν 57 κιλά, τότε ήσουν άψογη, έδειχνες τέλεια, πολύ σέξυ!"
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ εσείς τι λέτε ΔΕ θυμάμαι? Αλτσχάιμερ έχω πάθει? είναι ανάγκη να μου το λέτε κιόλας?

Επίσης καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αυτός ο οίκτος "αχ καημένο μου πώς είσαι έτσι....τςτςτς" είναι σαν ιός! Τους τρώει να κάνουν το σχόλιο φωναχτά είτε για να τους ακούσουν και άλλοι και να πουν το ίδιο(να επιβεβαιωθούν κιόλας ότι τι καλά εμείς δεν είμαστε έτσι) είτε να του ακούσεις και εσύ μπας λέει και ξυπνήσεις!!! Μα αν είναι δυνατόν! ο κόσμος είναι ηλίθιος ρε γμτ ώρες ώρες....

Senior Member
    για μενα δεν υπαρχει χειροτερο ειδοσ ρατσισμου...θυμαμαι μια φορα στη σχολη μου περιμεναμε ουρα γαι να ψηφισουμε στισ φοιτητικεσ εκλογεσ και ηταν μια παρεα με κατι θεογκομενεσ αλλα πραγματικα πολυ ομορφεσ κοπελεσ ολεσ γυρω μου δηλαδη ημουν η μονη αναμεσα χοντρη και γυρναει και λεει στην παρεα τησ"κοριτσια μη σπρωχνετε εχουμε ενα προβλημα ογκου εδω περα"η δικαιωση μου ξερετε ποια ηταν?θα σασ φανει παραξενο και περιεργο ...ολα τα αγορια με υπερασπιστηκαν και τησ ειπαν"μη μιλασ πολυ γιατι θα σου φυγει το κραγιον και πρεπει μετα να χρωματισεισ κανα εργαλειο"χε χε χε δεν ηταν πολυ αστειο ?ενιωσα απιστευτα ομορφα και τα παιδια δεν τα ηξερα!!!!θελω να πω οτι δεν υπαρχει ανθρωποσ που να συμφωνει με σχολια που αφορουν παρουσιαστικο κακεντρεχη...χαρακτηρα οκ...πιστευω δηλαδη οτι αν με ελεγε μαλακισμενη δεν θα επενεβαινε κανεισ...να σημειωσω οτι εγω ουδεποτε ειχα μιλησει με την συγκεκριμενη κοπελα η δεν ειχαμε ποτε διαφορεσ πρωτη φορα την εβλεπα στην σχολη...η συμπεριφορα τησ ηταν αδικαιολογητη...σοκαριστηκ� � μου ηρθε να κλαψω...ομωσ ολα τα παιδια με υπερασπιστηκαν και ιδιωσ τα αγορια και δεν μπορω να εξηγησω γιατι...πορει να ηταν και απο οικτο...ξερω και γω?εμεισ οι γυναικεσ ειμστε πολυ σκληρεσ...πρεπει πραγματικα και το πιστευω να εχεισ κακια μεσα σου για να κρινεισ και να προσβαλλεισ τον αλλο γιατο παρουσιαστικο του...

Καρδούλα μου κάπως έτσι έρχεται για αυτές η ... επιβεβαίωση.
    Πιστεύουν ότι λένε εξυπνάδα και κακαρίζουν μεταξύ τους σα χαζές και νιώθουν ακόμη πιο γκομενάρες...Ηλίθιος ο κόσμος...

Με εκνευρίζουν απίστευτα όλα αυτά... Και να αναφέρω ακόμη κάτι που προσωπικά με κάνει τούρμπο... Όταν προσπαθούν να μου κάνουν κήρυγμα και να με διδάξουν άτομα που ΠΟΤΕ στη ζωή τους δεν είχαν πρόβλημα με το βάρος τους... και αναλώνονται σε μονολόγους "πρέπει να κάνεις λίγο δίαιτα, άρχισε μία σωστή διατροφή και θα δεις πώς θα τα χάσεις τα κιλά! μετά όλοι εσένα θα κοιτάνε και θα θαυμάζουν!" (μου βάζουν και δέλεαρ μέσα, λες και είμαι 3 ετών).
    ΡΕ ΓΜΤ και τι ξέρεις εσυ από διαιτές????? Δε θέλω καλοθελητές που δείχνουν τον καλό τους εαυτό και δε θέλουν να με κοροϊδέψουν αλλά να μου μιλήσουν για πράγματα που δεν έχουν καν ιδέα! Είμαι 25 και είμαι σε μία μόνιμη δίαιτα από τα 4 μου! Τυφλή δεν είμαι, επίγνωση έχω, μπορώ και βλέπω πώς είμαι! δε χρειάζεται να το υπεραναλύουμε!

Senior Member
    ναι ρε κοριτσι εχουν γινει ολοι exper!εμενα μου αρεσει οπωσ το ξεκινανε"ασε τουσ αλλουσ να λενε εμενα θα ακουσεισ και θα δεισ πωσ θα τα χασεισ τα κιλα!"χε χε χε τι να πεισ...και εγω εκανα μικρη ρυθμικη στη γκραβα στισ εγκαταστασεισ...το πιστευεισ οτι παρολο το βαροσ μου ειμαι εκπληκτικα ευλυγιστη?νομιζω οτι φταιει αυτο εκανα απο τα 4 μεχρι τα 8

χεχε... και γω το ίδιο... παρόλο που σταμάτησα τον πρωταθλητισμό στο συγκεκριμένο άθλημα(γιατί μετά ακολούθησαν άλλα) σε μικρή ηλικία σχετικά είμαι απίστευτα ευλίγιστη ακόμη και τώρα που είμαι 25 ετών γαϊδάρα! χεχε... Και ενημερωτικά, τότε με έδιωξαν από την ομάδα του πρωταθλητισμού γιατί ήμουν 1κιλό πιο παχιά και με είχαν στην ομάδα "συντήρησης" μέχρι να το χάσω... Ποτέ δεν το έχασα και απλώς έφυγα...
    τα κορίτσια στη ρυθμική να δείτε τι βουλιμικά επεισόδια έχουν και σε τι κουλά μέρη κρύβουν τα φαγητά. Τα ξενοδοχεία δε θέλουν να τις φιλοξενούν στις διοργανώσεις γιατί μετά βγάζουν κρυμμένες ομελέτες μέχρι και από τα κουρτινόξυλα, από μέσα από τα καζανάκια κλπ.

RedCicle δεν ξέρω αν ήταν εν τη ρίμη του λογου που έγραψες για την Ελλάδα και τον ρατσισμό με το πάχος, αλά έτσι το βιώνεις εσύ? ότι κυρίως Ελλάδα είμαστε τόσο κομπλεξάρες ώστε να την πούμε στους άλλους και να τους μειώσουμε? (ακόμη σκέφτομαι την απάντηση που έδωσες στη στάση του λεωφορείου! ΧΑχαχαχαχαχα)

Senior Member
    Εισαι ειδωλο!!Εισαι θεα!!!
    Να ημουν απο μια μερα οταν εδινες αυτες τις καταπληκτικες απαντησεις και να συμπληρωνα κιολλας!!!!
    Το τι σε χαρηκα δεν λεγεται!!
    Καλλως η κακως μεσα στο προγραμμα ειναι ολα.
    Η αληθεια ειναι οτι σημερα χειροτερος ρατσισμος απο τον ευσωμων ανθρωπων δεν υπαρχει πουθενα στην υφηλιο.Ειναι ετσι στημενη η κοινωνια σημερα.Τι περιμενουμε οταν τα ιδανικα κιλα για τις γυναικες θεωρουνται τα 45-50 αντε 55 εαν ξεπερνας το 1.70.
    Οταν ο κοσμος ενω καποτε κατεκρινε αυτους που προσβαλαν την ηθικη το σπιτι την οικογενεια την γυναικα τα παιδια την μανα του διπλανου ,τον ψευτη τον κλεφτη τον ανωμαλο πασης φυσης ,οταν καποτε τους απασχολουσαν προβληματα τυπου δουλειας επιβιωσης καλης αποκαταστασης γιατα παιδια τους ,καταληξαμε τωρα το μεγαλυτερο προβλημα ολων να ειναι ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ!!!
    Δηλ.για να εισαι καλος ανθρωπος καλη μανα ,καλη συζηγος ,καλη κορη,καλη επαγγελματιας ,καλη φιλη κτλ πρεπει να εισαι 50 κιλα.
    ΣΤΑ 51 ΚΑΙΓΕΣΑΙ!!!!!
    Και εγω και ο καθενας σαν εμενα πρεπει αυτο να το καταλαβει και να το δεχτει?????????/
    Ως λογικο επιχειρημα???????????
    Δηλ.πρεπει να τρελαθουμε η να πεσουμε στα ναρκωτικα ΓΙΑΤΙ????
    Για να γινουμε ιδιοι μετους αλλους?????????/
    Ε!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!
    Σ'αυτο τον κοσμο καλως η κακος οπως εχει κοντους,ψηλους ,καλους η κακους ,ανθρωπους με ευγενεια και αγενεις ,λογικους η παραλογους ετσι θα εχει και χοντρους!!1
    Και περα απο το γεγονος οτι τα κιλα επιβαρυνουν την υγεια ,οποτε καλα ειναι να μην υπαρχουν,να μην ξεχναμε οτι ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ να θελει να ειναι ευσωμος η οχι.
    Καταντησαμε να θεωρουμε οτι ειναι πιο λογικο να πεσεις στα ναρκωτικα παρα να θελεις να τρως!!!
    Για ολους αυτους του δηθεν λογικους ,τους δηθεν με επιπεδο και τροπους,τους δηθεν κοινωνικα αποδεκτους ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ!!!!
    Και μπορω να προκαλεσω οποιον θελει απο αυτους και να συγκρινουμε τις ζωες μας και να δουμε για το ποιος στην πραγματικοτητα εχει κενα στην ζωη του κατα ποσο μπορει να ειναι πιο ευτηχισμενος η πιο πετυχημενος οικογενειακα η κοινωνικα η επαγγελματικα ,και να του αποδειξω οτι ολα αυτα με το μονο πραγμα που δεν εχουν να κανουν η δεν εξαρτιουνται αμμεσα ειναι ποσα κιλα κουβαλαει καποιος πανω του!!!
    Και θα σας πω και αυτο.Στα χρονια που ειμαι χοντρη γιατι ειμαι χοντρη και δεν εχω προβλημα να το πω,εχω ακουσει και εχω δει τα κερατα!!!Παντα σε σχεση με τα κιλα μου.
    Αυτο που ανακαλυπτω ειναι οτι ενα 95%ασχολουνται με τα κιλα μου γιατι πολυ απλα δεν εχουν κατι αλλο να πουν ,και απλα πιανουν το εμφανη και το ευκολο για να σχολιασουν ,και αυτο γιατι στην ουσια αυτοι το πιο πιθανο ειναι να εχουν πραγματικα και χειροτερα προβληματα σε σχεση με τα κιλα .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    καλα εμεινα?μεσα στα καζανακια?ενταξει οταν σε πιανουν βουλιμικα επεισοδια δεν ξερεισ και τι κανεισ..οποτε τισ δικαιολογω...φανταζομαι τη πιεση δεχονται...και εγω οταν εκανα ρυθμικη μπορει τοτε να ειχα γινει κοκκαλο αλλα θυμαμαι οτι μου ειχαν διατροφη...dexa δε χρειαζεται να αποδειξουμε τιποτα...οταν το επιπεδο ειναι low και μπροστα στα ματια τουσ να το δουν δεν θα το πιστεψουν...γιατι απλα δεν θελουν...και εχεισ δικιο για τα ναρκωτικα...αλλεσ τρυπιουνται με ηρωινη για να αδυνατισουν οι να παραμεινουν αδυνατεσ...σε παλαιοτερεσ καταστασεισ και οταν η ψυχολογια μου ηταν σκατα το ειχα σκεφτει!!!το πιστευεισ?μου το βαλανε στο μυαλο σαν ενδεχομενο!και σασ ρωταω ρε κοριτσια αν το ειχα κανει τωρα θα ημουν ενα αδυνατο junkyγιατι?για να τουσ κανω τη χαρη?να πληρω τισ προυποθεσεισ των προτυπων των δυτικων κοινωνιων...?ε οχι!!!!!!!ημαρτον δηλαδη!!!δεν μπα να λενε!η κατασταση ειναι προσωρινη...αλλαζει...και αν δεν αλλαξει its ok...ειμαι πληρησ με φιλουσ με οικογενεια με αρραβωνιαστικο...δεν μου λειπει τιποτα...!!!!!δεν ΜΑΣ λειπει τιποτα!!!!

Senior Member
    Katerina23 εισαι μεσα στο θεμα!!!
    Με επιασες καλη μου και χαρηκα πολυ γιατην συμφωνια αποψεων!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!
    (Γιατι τοσο απλο ειναι το θεμα!!)

ΦΙΛΙΑ!!

Junior Member
    Δυστυχώς στην Ελλάδα οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι το εύκολο θύμα. Ο στόχος που πάνω του μπορούν όλοι να βγάλουν το δηλητήριό τους για τον αδιάφορο σύζυγο, την αυταρχική πεθερά, το απαιτητικό αφεντικό και πάει λέγοντας!! Μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικός ο παχύσαρκος, δεν εντάσσεται δηλαδή στο Μ.Ο της ανθρώπινης εμφάνισης, τον κάνουν οι άλλοι περίγελο αδιαφορώντας για τα συναισθήματά του. Η RedCircle μίλησε για ρατσισμό και απέναντι στους ξένους. Είναι βλέπετε και αυτοί διαφορετικοί απο "εμάς" επομένως δεν γίνεται να ενταχθούν στον κόσμο μας. Και για 'μας που έχουμε ζήσει στο εξωτερικό και έχουν δεί τα μάτια μας 2-3 πράγματα παραπάνω αυτή η αντίληψη του μικρόκοσμου που επικρατεί στην Ελλάδα, είναι ακόμα πιο ακατανόητη και ανόητη. Επιπλέον είναι και θέμα παιδείας όπως η πλειοψηφία της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Όταν διαιωνίζεται η αγένεια και η απανθρωπιά τι να περιμένει κανείς να αλλάξει? Katerina23 οι κοπέλες στη σχολή σου δεν έχουν ποτέ δεί στα σπίτια τους τι είναι η κατανόηση και η στοιχειώδης ευγένεια. Γιατί λοιπόν περίμενες κάτι διαφορετικό? Και η μόνη διέξοδος για να νοιώσουν καλά για τον εαυτό τους είναι να μειώσουν τους άλλους. Εσύ λοιπόν, ως άτομο που έχει ένα πρόβλημα εμφανές (γιατί δυστυχώς η ανοησία και η χυδαιότητα τους δεν φαίνεται) ήσουν το ιδανικό θύμα.

*****RedCircle, το σκιηνικό στην λαική ήταν κορυφαίο και σε παρακαλώ να δεχτείς τα συγχαρητήριά μου από καρδιάς! Είσαι η θεά μου!!! Να είσαι πάντα καλά!!*****

Senior Member
    ε ναι ρε dexaki α στο καλο πια!!!με το ζορι junkia¨)βρε κοριτσια επειδη ειμαι απο κρητη και εχω αμεση επαφη και σχεση με τουριστεσ που επισκεπτονται το νησι εγω βλεπω και κοπελιτσεσ με τα τοπακια τουσ και ασ ειναι 20 κιλα παραπανω και ειναι μια χαρα με το μαγιο στουσ δρομουσ τρεχουν και γελανε και φαινεται οτι δεν τουσ ενδιαφερει...ετσι πρεπει να ειμαστε και μεισ...ακομπλεξαριστεσ...βλε πω τισ κολλητεσ μου που θελουν λεει να χασουν κιλα{μη σασ πω οτι πρεπει να βαλουν κιολασ αντικειμενικοτατα ετσι?}και αν εχει φουσκωσει λιγο οι κοιλιτσα απο το μεσημεριανο δεν βγαινουν εξω!!!!και μια διαπιστωση οσον αφορα οτι το πραγμα ειναι θεμα επιπεδου καλοσυνησ και να κρινεισ τα πραγματα καλοπροαιρετα...μια εικονα μιασ τουριστρια με μαγιο 20 κιλα παραπανω εχει την εξησ αντιμετωπιση απο τισ ελλληνιδεσ καλλονεσ¨)"καλα δεν ντρεπεται να κυκλοφορει με τισ πατσολεσ εξω το σουργελο?"και γω και καθε μια απο εμασ σκεφτεται"μακαρι να ειχα την δυναμη και να μουν καλα με τον εα;υτο μου να μπορουσα να το κανω και γω"εχω αδικο κοριτσια?και τισ χαιρομαι πραγματικα που παντα οι δικοι τουσ ειναι κατι διμετρη ξανθοι σαν μοντελα!εχουν πιασει το νοημα αυτεσ οι γκομενεσ!καλημερα!!!!

Member
    Ρε φιλαράκια....
    Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την συμπαράσταση...
    ΑΛΛΑ... πρέπει να διευκρινήσω κάτι....
    Η ιστορία που περιέγραψα (όπως λέω και στην εισαγωγή του ποστ) δεν είναι δικιά μου... Βρήκα το αρθράκι κάπου και μου άρεσε και το έβαλα εδώ...

Πάντως την απάντηση την θεωρώ κι εγώ θεϊκιά...!!!!

Φιλακια σε όλους!!!

Member
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ Η ΠΑΧΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ?ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ,ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΞΩ Η' ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΦΑΙ,ΕΤΡΩΓΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΩ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...
    ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... ΟΧΙ ΠΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...8 ΣΤΙΣ 10 ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΧΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΙΣΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ''ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ'' ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Junior Member
    Ξέρεις ποιο είναι το πιο εκνευριστικό απ' όλα? Εντάξει υπάρχει ρατσισμός, υπάρχουν πάρα πολυ ανεγκέφαλοι! Όμως υπάρχουν αυτοί που για να κερδίσουν την εύνοια του κόσμου κάνουν κάτι δηλώσεις του τύπου "δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση αλλά μόνο η εσωτερική" κ.τ.λ. Βέβαια αυτού του τύπου οι δηλώσεις ξεστομίζονται απο κάτι δίμετρες και δίμετρους γκόμενους, οι οποίοι για να διατηρηθούν στα κιλά τους τρώνε μόνο μαρούλια κι αγγούρια!
    Εκεί που βγήκα απο τα ρούχα μου είναι όταν η κυρία Παραρίζου δήλωσε ότι έτυχε μπροστά σε ρατσιστική συμπεριφορά μπροστά σε παχύσαρκο και δήλωσε δημόσια "ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΟΝΤΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ 20 ΚΙΛΑ" Είδατε εσείς καμιά διαφορά? Μάλλον έχασε κιόλας!
    Αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο. Που σε υποστηρίζουν ενώ απλά θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου για να φαίνονται αυτοί πιο όμορφοι και διαφορετικοί! Τουλάχιστον αν σε πει ο άλλος χοντρή ή βόδι στον δρόμο, έχει τα αρχίδια και στο λέει κατάμουτρα, αν όμως αρχίζει τις αρχίζει τις βλακείες περί ψυχικού κόσμου και άλλες τέτοιες αηδίες, ενώ δεν τις πιστεύει ή δεν τις έχει βιώσει ούτε στο ελάχιστον τότε ειλικρινά αυτοί είναι για πολλές μπουνιές!!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast