ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι υπάρχει δυσδιάκριτα ελαφρώς περισσότερος ρατσισμός, στη συγκεκριμένη <<ομάδα>> ανθρώπων, συγκριτικά με άλλες:πχ μαύρους, κά.

Το θέμα είναι ότι πάρα πολλοί, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας, αυτοστιγματίζονται με την ίδια τους τη συμπεριφορά και πολλές φορές αποδίδουν οι ίδιοι τα δεινά, που ενδεχομένως τους συμβαίνουν, στο πάχος τους.

Με λίγα λόγια, φέρονται οι ίδιοι ρατσιστικά στον εαυτό τους!

ʼλλωστε, μια αιτία ( ή και αιτιατό ) τόσο εμφανής, είναι και μια εύκολη δικαιολόγηση ( ή και αυτοεπιβεβαίωση ; ) για οτιδήποτε άσχημο μας συμβαίνει.

Senior Member
    Συμφωνώ με τον Κλεάνθη, η άνθρωποι που δέχονται λίγο πρεισσότερο ρατσισμό από τους ξένους είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θεωρητικά έχουν επιλέξει το να είναι διαφορετικοί όπως π.χ οι παχύσαρκοι ή οι ομοφυλόφυλοι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα σχόλιο που είχα ακούσει "Και αλβανός, και χοντρός και *******!!!" το οποίο είχε προκαλέσει απίστευτο γέλιο στην εν λόγω παρέα με τα 2 τελευταία να είναι τα χαρακτηριστικά που κάναν αυτόν τον άνθρωπο το άκρων άωτον της γκαντεμιάς. Συγνώμη εγω που δεν το κατάλαβα έχω κάποιο πρόβλημα;

Senior Member
    Τελικά, το ν' αποδίδεις έναν ρεαλιστικό χαρακτηρισμό, που - μάλλον - δεν ταιριάζει στην πλειονότητα των ανθρώπων είναι κατακριτέο.Θέλει και ευθύτητα και θάρρος αυτό.
    Το γλείψιμο γουστάρουμε όλοι, έτσι;

Πάντα πρέπει να εξωραϊζουμε την κατάσταση μας με διάφορους τρόπους, όπως, πχ χρησιμοποιώντας υποκοριστικά:κοντούλης, χοντρούλης, ασχημούλης κτλ.

Senior Member
    Εχω επιλεξει????/
    Θελεται να με βοηθησετε!!!
    Τι σημαινει εχω επιλεξει .Εχω επιλεξει να ειμαι ομορφος και πλουσιος παιζει!!??
    Αυτοι που ειναι αδυνατοι και εμφανισημοι και τους πιανει μια μα...κια και γινονται ψωνια ταχα μου και καλα ,αυτο στιγματιζονται απο τον τροπο που αντιμετωπιζουν το ''προβλημα ''τους??
    Ηαυτοι ειναι οι φυσιολογικοι?!?
    Για μενα αυτο ειναι το προβλημα.Γιατι τα ΚΙΛΑ μου και τα ΚΙΛΑ του καθενος ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ??
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΟΡΦΙΑ μαθαμε οτι ειναι το φυσιολογικο?
    Ε!!!!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!!!!ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!!!!!
    ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!!!!!!

Τ Ε Λ Ο Σ !!!!!!!!1
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Αυτό που εννοώ με το έχω επιλέξει είναι ότι αυτοί που είναι απέξω θεωρούν ότι είναι επιλογή σου το να μην αδυνατίζεις γιατί όπως πολλές φορές θα έχετε ακούσει "Δεν είναι τίποτα, κόψε τα τηγάνιτα και βάλε και λίγο γυμναστική και θα δεις μεγάλη διαφορά!!!" ή "Δεν θα προτιμούσες να ήσουν αδύνατη;" Σαφέστατα και θα το προτιμούσα αλλα προφανώς χρειάζεται η υπέρβαση για να το φτάσω και να το συντηρήσω και δεν είναι καθόλου έυκολο και δεν είναι ότι δεν προσπαθούμε αλλα το dna και ο πανάγαθος δεν ηταν τόσο καλοί μαζί μου όσο ήταν με κάτι απίστευτα αδλυνατες φίλες μου που μεταβολίζουν τα απίστευτα και ενώ τρώνε τόοοοσο λίπος μένουν κόκκαλο.

Junior Member
    Den ksero an ftaine oi alloi kai o koinonikos ratsismos, alla simasia exei pos exo katantisei na niotho ego. Kserete poses fores den exo diathesi eksaitias tis emfanisis mou na vgo ekso??Pao se club, sta mpouzoukia, se bars kai nomizo oti OLOI emena koitane kai me koroidevoun. Tin xeiroteri ataka mou tin eipe gnostos mou (den tha ton apokaleso filo!!!). Milagame gia enan antdra kouklo pou tou aresoun oi tsoupotes ginaikes. Apanto loipon ego: " Fantazeste annamesa se oles sas se an mas evlepe se ena magazi, na protimouse emena??" kanontas humor ennoeitai. Kai i apantisi apo to atomo afto itan katapeltis: "Ti na sou po, mporei na exei vitsio na pigainei me mpaza". Kokalosa, den iksera ti na po. Distixos kolosa kai den apantisa. Ta les afta ta pragmata???

Senior Member
    πες του οτι μπαζο ειναι αυτος...μπαζα καλουνται κανονικα οσοι δεν εχουν την παραμικρη κοινωνικη μορφωση..ο "φιλος" σου ειναι μπαζο μεγαλο..εννοειται πως δεν τα λες αυτα σε μια κοπελα!!!...ελεος!..θελω να τον δω ομως, οταν θα χασεις τα κιλα!..μονο τοτε!..να δω αντιδραση!...ο χρονος εχει τα γυρισματα του, απλα τα πραγματα!..θα δεις μελλοντικα οτι αυτο το κοπλιμεντο θα του το κανεις και συ!..χιχι!!....πιστη κουκλιτσα και υπομονη και ολα θα πανε καλα!...θα νιωσεις σταδιακα τελεια με τον εαυτο σου και δεν θα κανεις παρεα με πραγματικα ΜΠΑΖΑ!..ΦΙΛΙΑ!

Senior Member
    vm,συμφωνώ με την free οτι πρόκειται για πολύ μεγαλο μπάζο όμως όπως λέει και ο σοφός λαός πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πολύ κρύο .χα,χα,χα.Μην επηρεάζεσαι από ανεγκέφαλα ,ανθρωπόμορφα τέρατα που είναι μπάζα μέσα τους και αυτό δυστυχώς δεν είναι κιλά που χάνονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    Vm: Πρόκειται περι μεγάλου μ.... αναμφισβητητα!
    Πέραν αυτού όμως... εχω καταλάβει και κάτι άλλο... Όσο "πατάμε" εμείς τους εαυτούς μας ΤΟΣΟ όλοι οι άλλοι το εκμεταλλεύονται και πατάνε από πάνω. Δεν πρέπει να μας μειώνουμε, όσο κι αν μας βγαίνει αυτό...
    Θύμάμαι μια φόρα που έλεγα για πλάκα σε μιά "φίλη" όταν έχασα την δουλειά μου: "Και τι να κάνω τώρα? Ούτε στη Συγγρού δεν θα με παίρνουνε πια σάυτή την ηλικία και σ'άυτά τα χάλια" και τι μου απάντησε: "Σώπα καλέ! Μην τα λες αυτά! Ξέρεις πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν?"
    Κοκάλωσα και αυτομουτζώθηκα! Καλά να πάθεις μ..., σκέφτηκα, αφού της έδωσες χώρο να σε μειώσει!!!
    Εγώ δεν είμαι έτσι... Αν κάποιος μειώσει τον εαυτό του προσπαθώ με την απάντησή μου να τον ανεβάσω... και μάλλον περιμένω να κάνει κι αυτός το ίδιο για μένα... μέχρι που τώω τη χλαπάτσα και συνέρχομαι....
    Πρέπει να έχουμε τουπέ τελικά! Καλύτερα να κομπλεξ ανωτερώτητας παρά κομπλεξ κατωτερότητας, αν είναι να διαλέξεις από τα δύο....

Junior Member
    Ποσο δικιο εχεις όταν λες ότι εμεις φταιμε σε μεγαλο ποσοστο!!Ποσες φορες δεν αφησαμε να μας πατησουν για να αισθανθουν οι αλλοι καλυτεροι, ομορφοτεροι,ανωτεροι?.Ποσε� � φορες δεν προσπαθησα και εγω να κανω φιλες μου να αισθανθουν ομορφες και θελητες επειδη πραγματικά το αξίζουν?..χωρίς να περιμένω ανταπόδοση για το κομπλιμέντο?.Ευτυχως όμως παντα υπαρχουν ατομα στο περιβαλλον μου που με ενισχυουν λεγοντας μου ότι αδιαπραγματευτα εχω το καλυτερο προσωπο και χαρακτηριστικα από ΟΛΗ την παρεα. ( στις καλες μου μερες το πιστευω και εγω!!!) Ποσο θελω να ευχαριστησω την καθηγητρια μου -χορού λατιν- που κάθε φορα που χορευουμε μαζι μου λεει πως αν ηταν αντρας θα με ειχε ερωτευθει παραφορα?και δεν είναι λιγο να το ακους αυτό από μια γυναικα-πειρασμο, όχι αστεια!!!
    Δεν πιστευα ποτε ποσο ωραια θα ενιωθα ως μελος εδώ!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
    Ας συνεχισω και τη δουλεια μου τωρα να δικαιολογησω τα λεφτα που μου δινουν!!!Τα λεμε συντομα παιδια!!

Senior Member
    Bασικά κανένα κόμπλεξ δεν πρέπει να έχουμε, είτε το ένα, είτε το άλλο.Και αυτό γιατί, και τα δυο είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος.Ο έχων κόμπλεξ ανωτερότητας προβάλλεται έτσι, γιατί ουσιαστικά νιώθει <<λίγος>> και έχει ανάγκη από το να προβληθεί!ʼρα,τελικά έχει κομπλεξ κατωτερότητας και αυτός!

Οπότε και τα δύο χαρακτηριστικά συντείνουν στο να υπάρχει γενικότερα μια εσωτερική μείωση της αξίας του ατόμου και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Το βέλτιστο είναι ο συμβιβασμός με τον εαυτό μας και η ισορροπία.

Page 2 of 2 FirstFirst 12