ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Γεια σας ειμαι 17 χρονων και καινουργια εδω, δεν ζω πια την ζωη μου!!ουτε εχω ελπιδες οτι θα την ζησω!!εχω πολλα παραπανω κιλα!!!ολοι νομιζουν οτι ειμαι καλα!ομως νιωθω πιο χαλια απο ποτε!!πραγματικα θελω να αλλαξω!!πωσ ομως???ξεκιναω αερομπικ και βολευ αλλα δεν νιωθω οτι φτανει αυτο!εχω πεσει ψυχολογικα!!νιωθω πιο μονη απο ποτε!!θελω να ζησω σαν κανονικοσ ανθρωπος!!!

Senior Member
    πες λιγα πραγματα παραπανω..ποσα κιλα εισαι,αν ειχες παντα περισσοτερα κιλα,αν εχεις κανει διαιτες στο παρελθον..
    καλωσηρθες!

ευχαριστω πολυ!!ειμαι λοιπον 17 χρονων και 115 κιλα παντα ειχα παραπανω κιλα αλλα οχι τοσα πολλα!!εχω προσπαθισει στο παρελθον να χασω κιλα αλλα οχι με την δικη μου θελιση αλλα με των γονιων μου!!

Senior Member
    Αγγελα τα πραγματα δεν ειναι τοσοσ τραγικα οσο τα βλεπεις!!!
    Δεν θα σου πω τα κιλα σου οτι δεν ειναι προβλημα για σενα,αλλα ειναι κατι που μπορεις να το αντιμετωπισεις .
    Ισως δεν εχεις καταλαβει οτι συ στα χερια σου εχεις μια περιουσια!!ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!!!
    Εισαι πολυ μικρη ,και μπορεις πολυ πιο ευκολα και να χασεις κιλα ,και να επανερθει το σωμα σου οπως πρεπει ,και ολα αυτα χωρις αγχος γιατι πολυ απλα εισαι μονο 17!!!
    Βαλε στοχους ,μικρους και εφικτους.Και απο την στιγμη που αθλησαι θα τα καταφερεις μεχρι να πεις κυμινο!!!!
    Μην πεσεις στην στερηση ,δεν το χρειαζεσαι αυτο και θα ηταν πολυ μεγαλο λαθος!!
    Απλα να προσεχεις ελαφρως τα γευματα σου καθως και τις ωρες που τρως τιποτα περισσοτερο καιτιποτα λιγοτερο!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!