Results 76 to 90 of 284
-
02-06-2008, 12:37 #76
Originally posted by MANTHES
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΠΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΙΞΩ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
Όσο για το οτι δεν το έκανες για να τη θίξεις, γι\' αυτό ήμουνα σίγουρη απο την αρχή. Απλά, κάποια πράγματα, όπως οτι κατέθετες την προσωπική σου γνώμη και αίσθηση, δεν είναι πάντα αυτονόητα.
Χαίρομαι που το ξεκαθάρισες, τουλάχιστον σε μένα.Μάκια...
- 02-06-2008, 12:39 #77
Και τι να κανω να τους πρηζω συνεχεια ??????ειμαι ασχημη??????Θα φουνταρουν εκεινοι .......χα!
02-06-2008, 12:41 #78
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
ΦΟΙΒΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.
ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
02-06-2008, 12:42 #79
Παιδια για να βρισκομαστε ολοι εδω σημαινει ολοι εχουμε προβλημα αυτοεκτιμησης αυτοπεποιθησης κ.α .Αλλοι σε μεγαλο βαθμο αλλοι σε λιγο.Να κανακευουμε τον εαυτο μας
οτι δεν εχουμε τιποτα ειναι ενα μεγαλο ψεμα!!!!!!!Πρεπει να παραδεχτουμε ειμαστε αρρωστοι εχουμε προβληματα και μετα σιγα σιγα πιστευω λυνονται η καταλαγιαζουν τα πραγματα.
02-06-2008, 12:44 #80
ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 12:45 #81
Μαντη νομιζω οτι εχεις κολλησει στον πολεμο.Εννοω οτι καθομαι και ασχολουμαι με ασημαντα πραγματα και στεναχωριεμαι ενω γυρω μου βλεπω τερατα να συμβαινουν.Κανενας δε μπορει να κανει κατι μοναχα Ο ΘΕΟΣ!!!!!
02-06-2008, 12:46 #82
ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ Ή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΚΤΛ.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 12:46 #83
ΟΙ δικοι μας μενουν για παντα!Οι φιλοι, οι γνωστοι ,το αγορι μου ???????Σιγα μη κατσουν με μια ψυχακια!!!!!!!!
02-06-2008, 12:47 #84
Originally posted by MANTHES
ΦΟΙΒΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.
ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟΜάκια...
02-06-2008, 12:49 #85
Δηλαδη αν εχεις καταθλιψη η ψυχωση δεν εισαι αρρωστος?κανεις μεγαλο λαθος αλλιως ποτε δε θα γιατρευτεις!!!!!!!Γενικα μιλαω.
02-06-2008, 12:49 #86
Originally posted by afrula
Μαντη νομιζω οτι εχεις κολλησει στον πολεμο.Εννοω οτι καθομαι και ασχολουμαι με ασημαντα πραγματα και στεναχωριεμαι ενω γυρω μου βλεπω τερατα να συμβαινουν.Κανενας δε μπορει να κανει κατι μοναχα Ο ΘΕΟΣ!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 12:53 #87
Τα λόγια σου είναι μελωδικά και μου δίνουν έναν επιπλέον τόνο στη χορωδία του φόρουμ.
ΦΟΙΒΗ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΤΣΟΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΜΕΛΩΔΙΚΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
02-06-2008, 14:30 #88
ΨΙΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 7ΜΗΝΕΣ
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΗς ΕΧΩ ΠΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ \'\'ΚΑΛΛΟ\'\' ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
02-06-2008, 14:48 #89
Originally posted by afrula
Και τι να κανω να τους πρηζω συνεχεια ??????ειμαι ασχημη??????Θα φουνταρουν εκεινοι .......χα!
02-06-2008, 18:37 #90
Δεν έχω γνώσεις ψυχιατρικής ούτε ψυχολογίας, παρόλ\' αυτά έχω περάσει από δεκάδες φάσεις στις οποίες ήμουν έρμαιο της κατάθίψής και της αγχώδους διαταραχής που μου χτύπησαν τη πόρτα πριν απο κάποια χρόνια, σε αυτές τισ φάσεις όταν μου κολλούσε κάποια ιδέα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου παραπάνω, και τύχαινε να έχω αυξημένο άγχος εκείνη τη στιγμή ή τη χρονική περίοδο γενικότερα, ως \"δια μαγείας\" το μυαλό μου έκανε τη σύνδεση, οτι αυτή η σκέψη προκαλεί το αγχος.. και για να το συνδέσω με την περιπτωσή σου παραθέτω ένα παράδειγμα: όταν κοιταζόμουν στο καθρέφτη μου είχε κολλήσει οτι οι κόρες των ματιών μου είναι απίστευτα διεσταλμένες και ένιωθα οτι τα ματια μου, σαν καθρέφτης της ψυχής μου, έδειχναν πόσο άδεια είμαι. (Δεν το πίστευα ακριβώς αλλά ηταν μια αισθηση που υπήρχε στο μυαλό μου όποτε σκεφτόμουν οτι έπρεπε να κοιτάξω στο καθρέπτη η να δω κάποιον στα ματια...)
Το παράδειγμα έιναι ψιλοάκυρο αλλά θέλω να πώ ότι μερικές φορές οι φοβίες ειναι εκφραση ενος γενικότερα αγχωμένου μυαλού που θέλει να βρεί μια εικόνα ή μια αφορμή για να εκφραστεί χωρις να είναι η αιτία... Και εγώ ένιωθα οτι οι φοβίες μου ήταν παραλογες όμως το διάστημα που΄είχα κρίσεις πανικού δεν μπορούσα να τις διώξω από το μυαλό μου, οταν ο πανικός έφυγε σιγα σιγα έφυγαν και οι ιδέες απο μόνες τους!
Εφόσον ήδη κάνεις φαρμακευτική θεραπεία εγώ θα σε ρωτούσα έχεις δει σημαντική αλλαγή στις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σου? οι σκεψεις αυτες που ερχονται και παρότι δεν είναι και πολύ βασιμες ούτε ιδιεταιρα σαφείς δεν μπορείς να τις αφήσεις πίσω? που κολλάν στο μυαλο σαν τσιχλα στα μαλλια?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....