Δυσμορφοφοβια!βοηθεια!!!δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 284
    Junior Member
    kai gt dld otan se koitane epimona prepei opwsdhpote na pistevoun oti eisai asxhmh opws les kai oxi apla na 8avmazoun auto pou vlepoun?
    pi8anotero to vriksw na koitane kai autoi panw sou oti akrivws vlepeis kai esy ston ka8refth. prepei loipon na antistrepseis otidhpote arnhtiko se 8etiko kai 8a deis pou ola 8a alaksoun

Junior Member
    προφανώς το βλέπει από την πλευρά της θρήσκειας όπου υποστηρίζει ότι η αυτοκτονία είναι αμάρτημα

Senior Member
    AYTOKTONIA =KOLASH.Η αυτοχειρεια ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια γιατι η ζωη μας ειναι δωρο του θεου και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ την παιρνει .

Senior Member
    και πού ξέρετε με ποιές πράξεις πάμε στη κόλαση και στον παράδεισο??τί είναι κόλαση και τί παράδεισος??αλλά όσον αφορά την αυτοκτονία είμαι εντελώς αρνητική και κάθε άλλου είδους πράξη που αφαιρεί τη ζωή κάποιου,ενάρετου η\'όχι.γιατί άλλωστε ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε??ακριβώς γιαυτό που λέει η afrula η ζωή είναι δώρο του Θεού και μόνο Εκείνος την παίρνει.πολύ φιλοσόφησα ε??χαχαχαχα

Member
    Η ζωή είναι δώρο ζωής και καλά θα κάνουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να την ευχαριστηθούμε.
    Προσωπικά κόλαση δεν υπάρχει εκεί πάνω παρά μόνο εδώ κάτω και αυτή είναι και την ζούμε όταν είμαστε χάλια.

Senior Member
    AYTOKTONIA =KOLASH.Η αυτοχειρεια ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια γιατι η ζωη μας ειναι δωρο του θεου και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ την παιρνει
    Για να γινω λιγο αιρετικος....
    Γιατι αραγε αφου ειναι δωρο το παιρνει πισω?

Εγω νομιζα οτι ειναι τιμωρια...γιατι εκδιωχθηκαμε απο τον παραδεισο που θα παμε οσοι αξιζουμε οταν πεθανουμε και εν πασει περιπτωση μη μου απαντατε γιατι ως γνωστον αγνωσται αι βουλαι και δεν χρηζουν λογικης οπως μας ελεγε ο θρησκευτικος μας μιας και δεν υπαρχουν ουσιαστικα απαντησεις...ή πιστευεις ή δεν...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αν δεν το έπαιρνε πίσω δε θα ήταν δώρο. Σκέψου να μπορούσαμε να ζούμε χωρίς τέλος...Θα ήμασταν τελείως άπραγοι, δε θα μας ενδιέφερε καθόλου η εξέλιξή μας, δε θα κινητοποιούμασταν και ίσως να ενδιαφερόμασταν ακόμα πιο λίγο για την ψυχή μας και τη σχέση μας με τους άλλους.
    Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι μπορείς να εκτιμήσεις περισσότερο την αξία τους. Από τη συνειδητοποίηση ότι δε θα υπάρχουν για πάντα... Για να τα κάνεις όσο γίνεται πιο όμορφα και πιο γεμάτα...

Κι εγώ πιστεύω ότι η κόλαση εδώ είναι όταν ζούμε δύσκολες στιγμές, όχι σαν τιμωρία αλλά σαν ένα πέρασμα στην περαιτέρω ωρίμανση της ψυχής μας, της ολοκλήρωσης του εαυτού μας...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Και μάλλον βγήκαμε λίιιιγο εκτός από το θέμα της κοπέλας. Αφρούλα, κάνε τη ζωή σου όσο πιο όμορφη μπορείς. Είναι δική σου και κανενός άλλου. Είναι το δώρο σου.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Συγνώμη λάθος:ήθελα να πω \"αν το έπαιρνε πίσω δε θα ήταν δώρο\"

Senior Member
    εγω παντως τη κολαση τη ζω εδω χρονια τωρα!!!Αλλα τι να κανουμε Θεος ΕΙΝΑΙ και κανει οτι Θελει.Πιστευω ορισμενες φορες οτι το κανει και σκοπιμα γιατι αν ημουν φυσιολογικος ανθρωπος τωρα παρα τις αρχες που εχω μπορει να χα παρει τη κατηφορα.

Member
    Afrula όλο για κάποιο λόγο γινονται. Για να γίνεις εσύ καλύτερος άνθρωπος και να γίνουν μαζί σου και όλοι όσοι σε στηρίζουν. Σκέψου πόσο πόλύ θα χαίρεσαι τη ζωή όταν ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.. Αν δεν το είχες ζήσει δε θα μπορούσες να εκτιμήσεις την ευτυχία.

Senior Member
    πιστευες αληθινα οτι θα ξεπεραστει?Εγω οχι μπορει να εξαφανιζεται αλλα τσακ παλι θα ρχεται.Οπως και τα 8 στα 10 ψυχολογικα δεν θεραπευονται.Εννοω αγχος,ψυχωση,σχιζοφρενεια,� �αταθλιψη τα τελευταια σταδια.Δυστυχως ετσι θα ζουμε μια ζωη οποιοι τα χουμε .Ετσι πρεπει να ζησουμε με αυτα και να μαθουμε να ελεγχουμε τη σκεψη μας πραγμα σε μενα πολυ εξωπραγματικο!!

Senior Member
    Εγω νιωθω να ζω σε 2 κοσμους.Στον δικο μου που ολα ειναι καλα και του κοσμου που με βλεπουν ασχημη,ασπρη ,χοντρη.Σπανια και ο δικος μου κυριαρχειται απο τον 2ο!!!Και ετσι οδηγουμαι εντελως στην ΤΡΕΛΛΑ!!!Α και κατι ευχαριστο εχω να σας πω!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ!!!

Senior Member
    παιδια με τα ψυχοφαρμακα τι γινεται???Απο 19 χρονων παιρνω.Εσεις ?Θα τα σταματησετε?Θα τα παιρνουμε μια ζωη?Γιατι ειναι χημικα και καρκινογονα γμτ!!!

Senior Member
    Originally posted by afrula
    παιδια με τα ψυχοφαρμακα τι γινεται???Απο 19 χρονων παιρνω.Εσεις ?Θα τα σταματησετε?Θα τα παιρνουμε μια ζωη?Γιατι ειναι χημικα και καρκινογονα γμτ!!!
    Κοιτα εγω εχω ρωτησει το γιατρο μου και μου εχει πει οτι δεν ειναι καρκινογονα. Δεν εχει αποδειχτει κατι τέτοιο.

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast