Δυσμορφοφοβια!βοηθεια!!!δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 284
    Senior Member
    Τι να οσυ πω Afrula...μην περιμενεις απαντησεις...και αν δωσει καποιος απαντηση...νομιζω ξεγελαει τον εαυτο του...ακομα και αν σε ηξερε καποιος προσωπικα δυσκολο να δωσει απαντηση σε κατι τετοιο.
    Τηρεις πιστα τις οδηγιες των γιατρων?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ναι

Senior Member
    Αυτο δεν θα στο απαντησω εγω.

Δεν σε κοιταει κανενας επιμονα--και το ξερεις κιολας--, απλα εχεις στο μυαλο σου οτι οταν βγεις θα συμβει αυτο, ε και ο κοσμος να χαλασει, αφου αυτη την πεποιθηση εχεις η ιδια χτισει, τοτε ... θα το βλεπεις να συμβαινει ακομα και... να ... μην συμβαινει.
    Ανατριχιαστικο ετσι?
    Κατι πρεπει να κανουμε ομως για αυτο σωστα?
    .
    Nα ξερεις ομως, αν θες ενα χερι βοηθειας, θα πρεπει να κουνηθεις και εσυ λιγακι πρωτα...

Πχ , αν σου πω την επομενη φορα που θα βγεις εξω να σκεφτεις οτι εισαι μια κουκλαρα (ακομα και να μην εισαι) και οτι σε κοιτανε επειδη θελουν να μαθουν το νουμερο σου -ακομα και οι γυναικες- , θα το κανεις αυτο?
    Ή μαλλον πιο σωστα,

περιεγραψε μου πως θα ηταν να βγεις εξω σημερα-αυριο και να εισαι μια πανεμορφη κουκλαρα σαν αυτα τα μοντελα ή οι πιτσιρικες που εχουν καποιοι εφοπλιστες.
    Τι βλεπεις στον δρομο,τι ήχους ακους,τι νοιωθεις?Πες μου καθε μα καθε λεπτομερεια.

Αυτο μπορεις να το κανεις?

Senior Member
    Γιατι βλεπω οτι εχεις κατι εναντιον των φαρμακων και αναρωτιεμαι μηπως κανεις καποιου ειδους \"εκπτωση\" σε αυτα.
    Αν βλεπεις οτι δεν μπορεις να αντεπεξελθεις συζητα το με τους γιατρους...μην σκεφτεσαι ωχ θα με γεμισουν με φαρμακα ή κατι τετοιο...να εισαι οσο το δυνατον πιο ειλικρινης.
    Ειμαι εδω και μια δεκαετια κατω απο φαρμακευτικη αγωγη και δεν νομιζω ποτε να ξεκοψω πληρως...αλλα εχω βρει ισορροπιες.
    Δεν μπορω να προτεινω κατι αλλο απλως ειλικρινια στην σχεση σου με τον γιατρο...μην φοβασαι τις λυσεις και δωσε χρονο στον εαυτο σου...μπορει ολα να φτιαξουν και να μη το παρεις καν χαμπαρι πως εγινε αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δε θελω να βγω ετσι γιατι δεν αντεχω τα βλεμματα!!!μηπως φταιει και ο μαγνητισμος μου μου χουν πει ολοι οι δικοι μου αλλα το νιωθω κι εγω οτι εχω μαγνητισμο.Μπορει να με κοιταζαν γιατι τους αρεσα γιατι κυριως με κοιταγαν ανδρες.Δε θελω να με κοιταζουν θελω να περνω απαρατηρητη αλλα δε γινεται απο τι βλεπω ειτε ειμαι ομορφη ειτε με βλεπουν χοντρη ειμαι και ψηλη και ξεχωριζω αλλα φυσιολογικα 1.76.ΒOLTSEED σευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου ειλικρινα για τη βοηθεια σου τετοια αναλυση ουτε η ψυχολογος δεν εχει κανει που επρεπε!!!!

Senior Member
    Και εγω afrula...την τελευταια φορα που δεν ημουν καλα (προσπαθεια να κοψω την φαρμακευτικη αγωγη κλπ)...ηθελα να ειμαι σκια...να μην ριχνω καν την σκια μου...αλλα αυτο δεν γινεται...ακομα και αν δεν ημουν ιδιαιτερα σημαντικος...εδινα ιδιαιτερη βαρυτητα μες το μυαλο μου στον εαυτο μου...και κατα καποιον τροπο αυτο με εφερνε παλι στο επικεντρο.
    Τρελλο ε?
    Ενπασει περιπτωση τιποτα δεν ειναι λογικο σε αυτη τη ζωη.

Senior Member
    το αντιθετο keepwalking .An δεν ειχα παρει φαρμακα ακομα σπιτι μου θα μουν και δε θα ξερα τι ειναι τα goodys ta hondos kai που ειναι η Ομονοια.Εξακολουθω και παιρνω και με εχουν βοηθησει.Αλλα πρεπει να τελειωνει καποτε η φαρμακευτικη αγωγη ετσι δεν ειναι?Γιαυτο μιλησα για το tavor γιατι θελω να κοψω το μισο του μισου!!!!και δε μπορω!!!Μιλαμε για σωματικη εξαρτηση .Ετσι κι αλλιως ναρκωτικο δεν ειναι?Παθαινω μονιμη ταχυκαρδια και δεν το αντεχω.Θα προσπαθησω με ομοιοπαθητικη.

Senior Member
    Εχεις δεχτει ενημερωση απο τον γιατρο σου για αυτο που αντιμετωπιζεις?
    Δεν θα με εξεπλητε αν οχι...ουτε εγω δεχτηκα.
    Sorry δεν εχω αλλες απαντησεις να δωσω...μερικες προτασεις δεν ειναι αρκετες...εδω βγαζουμε τους γιατρους αχρηστους που μας εχουν απεναντι τους και εχουν σπουδασει το αντικειμενο...εχουν εμπειρια κλπ κλπ.
    Αλλα μπορει να δωσουμε περισσοτερη βαρυτητα στα γραφομενα καποιου τυχαιου σε ενα φορουμ...και ας μην μας εχει δει ποτε...συμπεριλαμβανομενου και εμενα...αυτο και αν ειναι τρελλο!!!!

Senior Member
    ο γιατρος με βλεπει 10 λεπτα και δεν μακουει αλλωστε τα ιδια θα του πω.Λετε να αλλαξω γιατρο?Εγω λεω ναι .

Senior Member
    Αν δεν σε λογαριαζει αλλαξε!!!!!!!!!!

Senior Member
    afrula ,

κατ\'αρχας να σαι καλα για τα καλα σου λογια.

.

Στο θεμα τωρα,

ελπιζω να γνωριζεις και εσυ η ιδια μεσα σου ,οτι αν αλλαξεις γιατρο, παλι στον καινουριο θα του λες τα ιδια και τα ιδια.
    Μεθοδο πρεπει να αλλαξεις.
    Τα φαρμακα οπως βλεπεις ισως και να μην σε βοηθανε, οποτε μαλλον θα πρεπει να το καταπολεμησεις αλλιως.

Πριν απο καποιο διαστημα μου ειχαν συμβει πολλα μαζεμενα στην ζωη μου που απαιτουσαν πολυ (ΜΑ ΠΟΛΥ) τρεξιμο αλλα και επισης και ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ,κατι που μου εφερε μεγαλο αγχος στην προσπαθεια μου να ανταπεξελθω σε ολες μου τις υποχρεωσεις(συν οτι επρεπε να το πολεμησω ΜΟΝΟΣ).Δεν κοιμομουν, δεν ετρωγα για μερες ολοκληρες ουτε ψιχουλο,οι σκεψεις μου ηταν ολες στα ταδε προβληματα και το τι θα γινει αν γινει αυτο, αν γινει το αλλο, αν γινει το παραλλο.Επισης ειχα μια απιστευτη ταχυκαρδια σχεδον ολη την μερα κατι που με αγχωνε ακομα παραπανω μιας και φοβομουν μην παθω και τιποτα.

Ξερεις τι, πηγα σε εναν παθολογο να δω τι εχω -για την ανορεξια κυριως μην παθω τιποτα απο ελειψη βιταμινων- και μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα περα απο ΑΓΧΟΣ για τα χ θεματα που με απασχολουσαν.
    Μου ειπε αν θελω να μου δωσει κατι σαν αγχολυτικα να σταματησουν οι ταχυκαρδιες, αλλα σαν πεισματαρης που ημουν αποφασισα να το καταπολεμησω μονος μου.

και το νικησα τελικα

συν οτι ελυσα με επιτυχια ολα τα θεματα που με απασχολουσαν που σε οσους το εχω πει απλα θα ειχαν σηκωσει τα χερια ψηλα απο την αρχη.

.
    Τα φαρμακα καλα ειναι, ομως αν δεν προκειται για καμια ασθενεια στυλ βαριας καταθλιψης ή δεν μας δινει αυστηρες εντολες να τα παρουμε ο γιατρος,τοτε καλο ειναι να τα αποφευγουμε και να δοκιμαζουμε αλλους τροπους.

.

Τωρα εγω θα ηθελα Αφρουλα να δοκιμασουμε αυτον τον αλλο εναλακτικο τροπο λοιπον.

Για αρχη θα ηθελα να μου πεις αυτο που σε ρωτησα να κανεις πιο πανω, το οποιο ΑΠΛΑ απαιτει να φανταστεις και τιποτα αλλο.Μην βγεις εξω, απλα καθισε, χαλαρωσε και φαντασου με καθε λεπτομερεια αυτο το μικρο request που σου ζητησα πιο πανω.

Οπως σου ξαναειπα, εγω με χαρα θα προσπαθησω οσο μπορω να σε βοηθησω -αν και βλεπω ηδη εισαι σε καλυτερο δρομο- ομως και εσυ πρεπει να συμβαλεις σε αυτο.

.

Λοιπον/?

Senior Member
    Nιωθω ωραια αλλα περιμενω να ακουσω ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ.Boltssed επειδη βρισκομαι σε ενταση μεγαλη και απιστευτη ταχυκαρδια τι να σκεφτω να μου περασει η ιδεα τωρα?Να εστιασω σε μενα και τον καθρεφτη μου?Ξερεις τι?Μπορει να ειναι κιολας που δεν ειμαι σε δραση ξερω γω.Τελειωσα τη σχολη πηγα σημερα πηρα τη βεβαιωση κατα ταλλα ομως δεν εβγαινα εξω.Εδω και 15 μερες εβγαινα γυρω απο το σπιτι μου ξερεις πλατεια κανα περιπτερο και σπιτι .Καταλαβες τι θελω να πω..

Senior Member
    Γεια απο μενα ελπιζω να σου πανε ολα καλα afrula.

Senior Member
    σε ευχαριστω keepwalking επισης.

Senior Member
    Originally posted by afrula
    Nιωθω ωραια αλλα περιμενω να ακουσω ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ.
    Αυτο πως θα το ακουσεις?Με ποιον τροπο και απο ποιον?Θα σου το πει μια ψηλη ξανθια γκομενα?Tι θα φοράει και με ποιον τροπο θα στο πει?Μηπως ψυθιριστα στην φιλη της?Μηπως δυνατα με τσαμπουκα μπροστα σου? Μηπως επισης αυτος που θα στο πει ειναι ο ηλικιωμενος περιπτερας στην γωνια?

Ειπαμε να βαλεις λεπτομερεια -ειναι σημαντικο και για αυτο σου ζηταω να συνεργαστεις..- και εσυ μου απαντας με ..9 λέξεις ολες και ολες.... που ουτε καν προσεγγιζουν το οπτικοακουστικο σου ερεθισμα.

Εξαλου σου ειπα να θεωρησεις οτι εισαι ενα μοντελο με μεγαλες καμπυλες και βλεμα που σκοτωνει , οποτε το να ακουσεις οτι ειναι ασχημη , ειναι οχι παραλογο αλλα ακυρο εντελως.

Να εστιασω σε μενα και τον καθρεφτη μου?
    Σε εχει βοηθησει αυτο ποτε?Οταν το εκανες αυτο στο παρελθον ειχες επιθυμητα αποτελεσματα?Αν οχι, τοτε γιατι το ρωτας τωρα?

Μην γυρναμε παλι στο σημειο μηδεν..

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast