Δυσμορφοφοβια!βοηθεια!!!δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 284
    Senior Member
    thesalo πιστευω σιγουρα ο boltssed σε επιασε εγω αν και εξυπνη :P δεν καταλαβα γρι...Boltssed βρηκα μια μεση λυση και νιωθω καλα με αυτη δε δινω σημασια σε κανενα βλεμμα μονο οταν θελω εγω!!!Παλια πιστευα οτι ηταν αμαρτια μεγαλος εγωισμος αν σκεφτομουνα οπως μου λες εσυ και εχω σκεφτει κι εγω αλλα τι να κανω???Πιστευω με συγχωρει ο Θεος αφου αυτη ειναι η αρρωστια μου.Σωστα?

Senior Member
    Να στε καλα και οι 2

Αφρουλα, αν πραγματικα με εμπιστευεσαι και ακους την γνωμη μου, ακου και αυτο λοιπον:
    δεν εχεις απολυτως καμια αρρωστια.Αντιθετα εισαι πιο υγιης απο ποτε με ισως καποιους παραπανω μικρους προβληματισμους , κατι που αν το δεις και απο αλλη οπτικη γωνια ειναι καλο, μιας και τα διληματα και οι ερωτησεις μας κανουν πιο ανοιχτομυαλους και εμπειρους.
    Αληθεια, τα παιδακια νομιζεις οτι ειναι χαζα που ρωτανε συνεχεια \"μαμα, γιατι αυτο, γιατι εκεινο,γιατι το αλλο?\"

Χαιρομαι παντως που εχεις βελτιωθει αρκετα : )

.

Θεσσαλω,θα σου απαντησω καποια αλλη στιγμη , ισως και να ανοιξω καινουριο θεμα κιολας, επειδη τωρα δεν εχω χρονο.

Senior Member
    το ξερω οτι εχω παιδικη ψυχη μου το λενε και οι δικοι μου...boltseed με λες κι εσυ μωρο ε?:P

Senior Member
    Μωρο μουυυυυυυυ :P

Aυτο που λεω παντως ειναι οτι γενικα ειναι καλο να εχουμε αποριες.

Senior Member
    Originally posted by afrula
    το ξερω οτι εχω παιδικη ψυχη
    Παιδική ψύχη = αγνή + ευαίσθητη +τρυφερή +άφθαρτη + καθαρή +μελένια …. πως τολμάς και αμφιβάλεις τότε ότι μπορεί να μην είναι όμορφη ;
    Οκ boltseed θα περιμένω

Senior Member
    τα αλλα ναι αλλα thessalo αφθαρτη και αμολυντη ουπς!!η πιο χαλια η δικη μου ειναι.ομορφη ψυχη ναι, εμφανιση ιδου το ερωτημα..

Senior Member
    Boltssed αν ηταν μονο αποριες 6 χρονια δε θα τρωγα καθε χαπι που υπαρχει μονο risperdal δε δοκιμασα γιατι φοβομουν το χει παρει ο αδερφος μου και ηταν φυτο!!

Senior Member
    ο αδερφος μου πασχει απο ψυχωσικη συνδρομη .Ειναι παλικαρι 1.90 ομορφος και νοσηλευτηκε στο Αιγηνητειο.Τι να πω?Στα 18 ειχε νευρα και η μαμα μου τον εκλεισε μεσα.Μεγαλο μεριδιο εχει και σε μενα οσον αφορα ευθυνες για την αρρωστια μου.Ποτε δεν εχω ακουσει κατι καλο για μενα μονο χοντρη,παρτσακλο,αχρηστη ,τεμπελα,τρελλη.Τα 2 τρελλα μας λεει αλλα δεν της κρατω κακια ειναι Ηπειρωτισσα παλαιων αρχων και εζησε στο βουνα και στα λαγκαδια εχει περασει πραγματα που εγω δε μπορω να φανταστω ξυπολητη,φτωχεια κλπ.Ειναι 68 και ο μπαμπας μου ειναι 70.Εγω ναι ειμαι μικρη στα 25 και ο αδερφος μου στα 28.

Senior Member
    Μα το προσωπάκι μας καθρεφτίζει την ψυχούλα μας αφρουλα . Υπάρχει περίπτωση να είσαι όμορφη ψύχη και να μην αποτυπώνετε στο χαμόγελο, στο βλέμμα στα χειλάκια ,στο πως μιλάς στις γκριμάτσες του προσωπάκι σου αφρουλα ; Όμορφη ψύχη = όμορφο προσωπάκι .

Όταν κάνεις μια όμορφη σκέψη ανθίζει το προσωπάκι μας, όταν στο σύνολο η ψυχούλα μας είναι γεμάτη από καλοσύνη, ευγένιε, ανθρωπιά , σαν μια ανθοδέσμη με υπέροχα άνθη τι πιστεύεις ότι θα φάνει στο προσωπάκι σου ;

Και όταν έχεις αυτό στο μυαλό δεν χρειάζεται να ρωτάς κανένα περαστικό με τα ματιά για να μάθεις εάν είσαι όμορφη, μπορείς απλά να ρίξεις μια ματιά στην ψυχούλα σου και να ανακαλύψεις ότι εξακολουθείς να είσαι μια πανέμορφη κουκλίτσα , ακόμα και όταν είσαι στενοχωρημένη και όταν είσαι κουρασμένη και αγχωμένη. Και όσο θα καλλιεργείς την ψυχούλα σου, όσο θα την κρατάς καθαρή και αγνή, όσο θα την φροντίζεις και δεν θα την ταλαιπωρείς με αμφιβολίες , μα θα είσαι ευγνώμον για ότι έχεις καταφέρει τόσο πιο λαμπερή ύπαρξη θα γίνεσαι .

Senior Member
    ax thessalo τα λες υπεροχα και εχεις δικιο

Senior Member
    Originally posted by afrula
    Boltssed αν ηταν μονο αποριες 6 χρονια δε θα τρωγα καθε χαπι που υπαρχει μονο risperdal δε δοκιμασα γιατι φοβομουν το χει παρει ο αδερφος μου και ηταν φυτο!!

Μου πηρε πανω απο 6-7 χρονια να βρω τροπο να χτισω την αυτοπεποιθηση μου και αυτο που ειμαι σημερα ,

και αυτο τελικα εγινε με καποιες λιγες ερωτησεις-απαντησεις.. ειδικες.. που σε κανουν να σκεφτεις βαθια μεσα σου και να ενεργοποιησουν το λιγο ξεχασμενο κομματι λογικης μας.
    Αυτο ναι, ειναι κατι που σε κανει πολυ δυνατο.

Απλα μερικες φορες κατι που δοκιμαζουμε και δεν δουλευει, καλο ειναι να το αλλαζουμε , οσο δυσκολο και να ειναι, ακομα και αν ειναι οι πεποιθησεις μια ολοκληρης ζωης.

Θεσσαλω πολυ ομορφα γραφεις.Ευγε

Junior Member
    ολα ειναι στο μυαλο σου.κανενας δε σε λεει ασχημη.αλλα ενταξει δε μπορουμε να αρεσουμε και σε ολους....ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια πολυ ομορφη και γλυκια κοπελα με χαμηλη αυτοεκτιμηση.

Senior Member
    Αfrula, απ’ό,τι έχω καταλάβει είσαι ένα πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι.
    Ας αντιστρέψουμε λίγο το θέμα σου. Ας υποθέσουμε ότι εγώ είμαι …κάπως ασχημούλα και με συναντάς στο δρόμο παρέα με άλλες 2-3 φίλες μου. Στη παρέα η μία είναι όμορφη σαν εσένα, η άλλη μέτρια και εγώ η …ασχημούλα.
    Τι θα σκεφτείς για μένα? Ότι συνάντησα και αυτήν που πρέπει να πάει στην κόλαση γιατί δεν είναι όμορφη? Ότι αυτή επειδή δεν είναι όμορφη, ….βρωμάει? Ότι αυτή που είναι ασχημούλα, δεν θέλω να την ξαναδώ? Ότι αυτή που είναι ασχημούλα, θα είναι και κλέφτρα? Θα με απορρίψεις έτσι με μια ματιά? Μπορεί να έχω τόσα να σου προσφέρω. Κοίτα τώρα, δεν σε ξέρω και όμως ασχολούμαι με σένα και θέλω να σε βοηθήσω. Δεν θα ήσουν μονόπλευρη αν με απέρριπτες γιατί είμαι ασχημούλα?

Senior Member
    μα δε θα σε απερριπτα λογω εμφανισης!!!

Senior Member
    Ακριβώς! Το ξέρω καλή μου. Αυτό είναι άλλωστε και το φυσιολογικό.
    Πιστεύεις λοιπόν ότι όλοι οι άλλοι κάτοικοι της πόλης σου δεν έχουν αυτό το απλό και φυσιολογικό χαρακτηριστικό? Μόνον εσύ είσαι που συγχωρείς ή που δεν δίνεις σημασία στην όχι και τόσο όμορφη εμφάνισή μου? όλοι οι άλλοι θα με τιμωρούσαν?

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast