θελω να χάσω περιπου 20 κιλα,τι να κανω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Junior Member

θελω να χάσω περιπου 20 κιλα,τι να κανω?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ!
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.70 ΜΕ 86 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 91, ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ (ΠΡΙΝ ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ)
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΑ WEIGHT WATCHERS ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ!
    ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΒΑΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ..

ΑΠΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ "ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΩ." ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!
    ΜΟΝΟ ΤΑ WEIGHT WATCHERS ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ!
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΛΑΜΕ "ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΧΟΝΤΡΕΛΑ!!"
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
    ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ..
    ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ,ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ! ΠΗΓΑ 82 ΚΙΛΑ, ΕΦΥΓΑ 76 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΙΝΑ 91-92 !!

Junior Member
    Μαρία, πρέπει να κάνουμε κουράγιο και να τα καταφέρουμε.

Ψάχνω εδώ και καιρό τους πόντους των weight watchers και οταν απευθύνθηκα έμαθα κι εγώ ότι κλείσανε.
    Αν τους έχεις εσύ ή κάποιος άλλος μπορώ να τους βρω κι εγώ;
    Η αδελφή μου στην Αγγλία που κάνει weight watchers έχασα αρκετά κιλά αν και δεν είναι παχύσαρκη, και μου είπε ότι είναι το καλύτερο σύστημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει σ αυτό.

Junior Member
    pes mou ti akrivws thes k an mporesw tha voithisw, exw kapia vivliarakia alla k egw prospathisa moni mou alla den ta katafera

mou steilane xtes mia diaita pou mia kopela exase 35 kila kai genika exei mpoliko fai to mono pou leei ine oti den prepei na parekleineis katholou giati ama to kaneis tha prepei na tin ksanarxiseis apo tin arxi, se endiaferei na stin steilw na tin ksekinisoume parea?
    na iparxei kai antagwnismos dld..ti les??
    isws voithisei ayto..egw mallon parakseui tha tin arxisw

Junior Member
    Βασικά θέλω τους πόντους από τα weight watchers. Υπάρχει περίπτωση να μου στείλεις κάποια αντίγραφα? Γιατί αυτά που έχει η αδελφή μου στην Αγγλία στηρίζονται στην Αγγλική διατροφή, και δεν ταιριάζουν στην Ελληνική.

Στείλε τη δίαιτα να την δω, αν κι εγώ επί του παρόντος περνάω κρίση αφαγίας. Τρώω και με τρώει και ότι τρώω δεν μπορώ να το κρατήσω. Πρέπει όμως να μπω σε μια σειρά γιατί αρχίζω και νοιώθω αδυναμία.

Αν δεν θέλει ιδιαίτερα μαγειρέματα μάλλον θα έχεις συνοδοιπόρο στην προσπάθεια!

Καλή επιτυχία και πάλι και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Junior Member
    vasika ine oloklira vivliarakia, poly paidema...
    pantws den nomizw na katafereis pola xwris autous,
    liga lathakia na kaneis -mexri k otan pigena ekana-
    einai san na min kaneis tpt..

i nootropia tous ine na min trws polu amulo kai na trws polla laxanika kai meiwmeno ladi sto fai,pou i alitheia ine oti akoma etsi to trww k den mou leipei kiolas, episis katholou tiganita,mexri k tin omeleta sto fourno tin kanw.

tha stin steilw apo to spiti ti diaita to vradu!!

filakia k good luck

aaa ti enoeis den mporeis na to kratiseis?kaneis emeto?ayto paei gia neuriki anoreksia..den aksizei na to kaneis ston eauto sou..prospathisa polles fores na to kanw..alla den aksizei gia kanena...

Junior Member
    Μαράκι,

εγώ σήμερα έφαγα χόρτα με λίγο λάδι και μια μπριτζόλα στεγνή.
    Έχω κάτσει στον καναπέ και προσπαθώ να μην σκέφτομαι ότι δεν θέλω να τα κρατήσω.
    Πήγα γυμναστήριο και έκανα 50΄διάδρομο σε γρήγορο βάδισμα.
    Πίνω νερά, και περιμένω να μου στείλεις τη δίαιτα!

:-)

Junior Member
    ΔΙΑΙΤΑ!

το πρωινο ειναι το ιδιο και για τις 7 μερες
    Πρωινο --μισο γκρειπ φρουτ ή αλλο φρουτο (μηλο,ακτινιδιο..)+1 φετα ψωμι+ καφε η τσαι(μετριο με υποκαταστατο)

1η μερα
    μεσημερι --κοτοπουλο βραστοη ψητο + ντοματα
    βραδυ -- ψαρι βραστο η ψητο η τονο νερου +λαχανικα+1 φετα ψωμι η παξιμαδακι η φρυγανια + 1 φρουτο

2η μερα
    μεσημερι -- φρουτοσαλατα (μηλο+ακτινιδιο+πορτοκαλι+α χλαδι-οσα θες)
    βραδυ--μπιφτεκια χωρις ψωμι μεσα, +ντοματα+ελιεσ+αγγουρι+μαρο υλι+σελινο (βραστο)

3η μερα
    μεσημερι -- ψαρι η τονο +λαχανικα+1 φρουτο
    βραδυ -- μοσχαρι+μαρουλι+ντοματα+αγ� �ουρι+ σελινο(βραστο)

4η μερα
    μεσημερι --2 αυγα βραστα+απαχο τυρι+αγγουρι η ντοματα+1 φετα ψωμι
    βραδυ -- κοτοπουλο +σπανακι+πιπεριες+μαρουλι

5η μερα
    μεσημερι --απαχο τυρι+σπανακι η μαρουλι+1 φετα ψωμι
    βραδυ -- ψαρι η τονο σαλατα η λαχανικα+ 1 φετα ψωμι

6η μερα
    μεσημερι-- φρουτοσαλατα
    βραδυ-- κοτοπουλο +μαρουλι+ντοματα+1 φρουτο
    7η μερα
    μεσημερι -- κοτοπουλο+ντοματα η καροτα με μπροκολο + 1 φρουτο
    βραδυ--κρεας (οτι θεσ)ψητο η βραστο σελινο+αγγουρι+ντοματα+πιπ� �ρια(πρασινη)

σημειωσεις

στα φρουτα ΟΧΙ φραουλες +μπανανες
    ποσοτητες σε λογικα πλαισια (μετα τη πρωτη εβδομαδα θα το μειωσεις απο μονη σου)
    τελευταιο γευμα μεχρι τις 20.30 το πολυ (αρα υπολογισε μεσημεριανο γυρω στις 14.00)
    Λαδι ΚΑΘΟΛΟΥ!
    το σελινο αν θες το τρως και ωμο (εγω λεω να το βρασω και να το ψιλοκοψω στη σαλατα)
    το ψωμι (μια φετα του τοστ σε ποσοτητα)
    δεν πρεπει να παρεκλινεις ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΑ (ΠΧ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΣΤΩ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ??

παμε απο σαββατο παρεουλα??τι λες??να λεμε εδω περα τη προοδο μας...τι λες??

Junior Member
    Μ Ε Σ Α !!!

Junior Member
    ωραια!! τελεια! θα την ξεκινήσει και αλλη μια κοπέλα!
    ειμαστε 2...ειμαστε 3...ειμαστε χιλιοι δεκατρεις!!

Junior Member
    Η ζυγαριά έχει κολλήσει και η ψυχολογία μου πάλι δεν είναι η καλύτερη.

Junior Member
    μην απελπιζεσαι..παντα κολλαει..προσπαθησε να μην ζυγιζεσαι συχνα..καθε βδομαδα με 10 μερες..
    ξεκινησες αυτην που σου εδωσα?
    νερα πινεις?
    λοιπον πηγα κ πηρα απο το φαρμακειο ενα υγρο που βοηθαει το μεταβολισμο με γευση κερασι, 25 ευρω εκανε νομιζω.
    minceur λεγετε ειναι της εταιριας ORTIS και ειναι συμπληρωμα διατροφης με πρασινο καφε κ γευση κερασι.σημερα ξεχασα το πρωι να πιω οποτε το ξεκιναω απο αυριο. και θα προσπαθησω να παω 2 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο και θα γυριζω απο τη δουλεια με τα ποδια (γυρω στα 45 λεπτα δρομος) οταν σχολαω.
    λεω να παω να παρω και γυρη απο καταστημα βιολογικων προιοντων.δευτερα ειπε θα φερει.
    οτι μπορω παραπανω για να εχω αποτελεσματα και να μην απογοητευομαι!

να προτιμας τα ακτινιδια για να πηγαινεις τουαλετα.

ενημερωνε με...θα σου λεω και γω πως παει...δυναμη δειξε..θα τα καταφερουμε κοπελια!
    αλλωστε αξιζει να τα παρατησουμε? το εχω παρει πολυ αποφαση! θα φτασω μεχρι το τελος!
    αν δεν τα καταφερω τωρα δεν θα τα καταφερω ποτε!

Junior Member
    αα και παντα κολλαω στα 6-7 κιλα που χανω...χαλαρωσε λοιπον

Msmaria ... πιστεύω να ξέρεις ότι η δίαιτα που έχει αναρτηθεί είναι "χημικού" τύπου....

Λες ότι θες να χάσεις 20 κιλά και επίσης αναφέρεις ότι παλαιότερα σε προηγούμενες προσπάθειες με διαιτολόγους είχες όντως χάσει αλλά το πρόβλημα ήταν να τα κρατήσεις...

Προσωπική ταπεινή μου άποψη είναι πάνω στην απελπισία μην καταφεύγεις σε χημικές δίαιτες μιας και χαλάνε τον μεταβολισμό... Από τη στιγμή που κύριο πρόβλημά είναι όχι να χάσεις τα κιλά, αλλά να τα κρατήσεις κιόλας προσπάθησε να φτιάξεις έναν.. ατσαλένιο μεταβολισμό γρήγορο σαν αστραπί!

Καταλαβαίνω όλην αυτή την ψυχολογική σύγκρουση μέσα σου "πρέπει να αδυνατίσω" και "σε όποιον αρέσω για τους άλλους δε δίνω δεκάρα".... αλλά πιστεύω έχεις βιώσει και την απόλυτη χαρά να είσαι σε κιλά που σου αρέσουν...

Η σκέψη που κάνουμε πολλές φορές με τις χημικές δίαιτες είναι "έλα μωρέ, ας τα χάσω και μετά θα τα διατηρήσω, δενυπάρχει περίπτωση"...
    Η "σκοτεινή πλευρά" των χημικών είναι ότι ναι θα χαθούν κάποια κιλά ο μεταβολισμός όμως θα καταστραφεί... Μετά λοιπόν όταν τελειώσει η χημική και θα προσπαθήσουμε να "κρατήσουμε το νέο βάρος" επειδή ο μεταβολισμός είναι αργός και κατεστραμένος θα παχύνουμε αρχικά, καθότι πλέον θα έχουμε μια φυσιολογική διατροφή...

Παχαίνουμε= πέφτει η ψυχολογία= πάει περίπατο το ζύγισμα=παχαίνουμε σταδιακά ΑΡΑ τρώμε πιο πολύ γιατί είμαστε ψυχολογικά down... και μετά να'μαστε πάλι από την αρχή...

Όλα τα παραπάνω βασίζονται στη δική μου εμπειρία και στα προσωπικά διαιτιτικά μου βιώματα...

Δε θέλω να επηρεάσω αρνητικά την όλη προσπάθεια απλώς να πω μία πλευρά που μερικές φορές πάνω στον ενθουσιασμό της χημικής δεν τη σκεφτόμαστε...

Ο διαιτολόγος που σε έβαζε να τρως κάθε λίγο και λιγάκι αύξησε τον μεταβολισμό σου από ότι υποψιάζομαι, οπότε η απώλεια βάρους ήρθε πιο φυσιολογικά... η εν λόγω χημική έχει 2 γεύματα τη μέρα.

Senior Member
    koritsia εφοσον υπαρχει τοση αποφαση και δυναμη μεσα σας γιατι δεν ξεκινατε απλα διατροφη?αφου ειστε αποφασισμενεσ το θελετε το ονειρευεστε γιατι πρεπει να κανετε αυτου του ειδουσ την διαιτα που δεν επιτρεπει καμια ατασθαλεια?ανθρωποι ειμαστε και μιλαω επειδη και εγω εχω βουλιμικα επεισοδια αλλα φανταζομαι τον εαυτο μου σε αυτη την διαιτα και επειδη την ωρα τησ κρισησ δεν μπορω να με κοντρολαρω {δν ξερω για σασ} θα αποτυγχανα και αυτο θα με {σκοτωνε}.γιατι να μην αφηνουμε ενα παραθυρακι στον ταλαιπωρο πια εαυτο μασ και στην ψυχη μασ και να μη αυτομαστιγωνομαστε στην καθε μασ ατασθαλια...αν κανετε ενα λαθοσ ψυχολογικα ειστε ετοιμεσ να ξαναζησετε το "φτου και παλι απο την αρχη?"γιατι αυτη η διαιτα απο οτι καταλαβα ειναι κυκλου...ευχομαι τα καλυτερα και καλα αποτελεσματα δεν θελω να σασ επηρεασω η να σασ απογοητευσω...απλα νιωθω το ιδιο με σασ και πιστευω οτι βοηθαω με την γνωμη μου ειτε ειναι σωστη ειτε λαθοσ...τεσπα καλη αρχη κουκλαρεσ!!!!summer is coming!!!!!

Senior Member
    ξαναλεω και θα ξαναλεω!...οχι διαιτες...αυτη η διαιτα δεν επιτρεπει λαδι που διαβασα παραπανω..ειναι δυνατον?..θα στουμπωσετε ρε παιδια...δεν θα πηγαινετε κανονικα τουαλετα, θα εχετε φουσκωματα και πολλα αλλα.!και γω με μια παρομοια ειχα χασει 15 ...και????? τα κρατησα?????....τιποτα δεν κρατησα,,,πηρα και αλλα 12 επιπλεον...το πρωινο ποιο ειναι?...γκρειπφρουτ+1 φετα ψωμι του τοστ??...αν ειναι δυνατον....βεβαια και θα τα χασετε....θα γινετε κορμαρες σε λιγο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...
    1)δεν παιρνετε ολες τις απαραιτηες βιταμινες
    2)μια μερα ατασθαλιας, θα σας παει την ψυχολογια στον πατο
    3)θα ξαναπαρετε τα χαμενα κιλα πισω...
    αυτα ειναι τα καθεκαστα των χημικων διαιτων!....κοριτσακια μου ΔΙΑΤΡΟΦΟΥΛΑ...προσοχη στα γλυκακια, στο ψωμι και στ αναψυκτικα..μια γνωστη μου ετσι ειχε χασει 60 κιλα!...χωρις να στερηθει απλα ειχε περιορισει εως ειχε κοψει βεβαια αυτα που ανεφερα παραπανω..το χετε παρει αποφαση....τουλαχιστον καντε κατι σωστο...μην επιστρεψετε σε φαυλους μελλοντικους κυκλους...ετσι πηρα τα κιλα που εχω τωρα!και ξερω και απο βουλιμικα(3χρονια ημουν) και απο διαιτες(απειρες εχω κανει)...

Page 1 of 3 123 LastLast