Results 16 to 30 of 74
Thread: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .....ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ!!
-
25-05-2007, 05:11 #16
Originally posted by RedCircle
Τις τελευταίες 2 βδομάδες ζήτησα απελπισμένη βοήθεια από τον κ. Δελλή (VitaEqualis), όπου με προέτρεψε από εδώ μέσα το Μαρουλάκι νομίζω? Είμαι υπερβολικά ευχαριστημένη από τον κ. Δελλή διότι του εξέθεσα το προβλημά μου πλήρως και εγγράφως και επιτέλους είναι ο μόνος διαιτολόγος που έχω πάει και που πήρε το πρόβλημα μου ως δεδομένο και στα σοβαρά. Μετά από 17 βδομάδες αποδίσει τώρα (μάλλον) και η δίαιτα και η γυμναστική και έχω χάσει άλλα 2 κιλά (κοιταξτε την μπαρούλα μου!!!!). Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και γι'αυτό αισθάνομαι πολύ καλά.
- 25-05-2007, 05:20 #17
Είμαι η dance, 21 ετών, φοιτήτρια, από Αθήνα και λατρεύω το χορό!
Μικρή ήμουν μάλλον αδυνατούλα και κάπου στο λύκειο λόγω ερωτικής απογοήτευσης (η ΚΛΑΣΣΙΚΗ πλέον ιστορία...) έφτασα τα 98 κιλάκια με ύψος 1,72. Σήμερα έχω φτάσει αισίως τα 80, με κάποια σκαμπανεβασματάκια 75-78 τον τελευταίο καιρό. Είμαι δυσαρεστημένη που ξαναπάτησα τα 80, αλλά ως εκεί. Ξαναξεκίνησα στο διαιτολόγο μου και θα φτάσω το στόχο μου αυτή τη φορά μια και καλή και δεν θα ξανασχοληθώ με δίαιτες!
Βοήθειά μου ;-)
30-05-2007, 11:36 #18
είμαι η Kyveli, 25 ετών, 1.67.
Είμαι από την Αθήνα, τελειώνω φέτος (μετά από 10μήνες καταλήψεων) το πολυτεχνείο, ετοιμάζω τη διπλωματική και την ερευνητική μου τώρα.
Είμαι βουλιμική από τα 16.5 μου, αλλά ανέκαθεν είχα πρόβλημα με το βάρος μου. Από τα 3-4 μου θυμάμαι τη μαμά μου να με κυνηγάει να μην τρώω, και τη νονά μου που επίσης με μεγάλωνε(2η μαμά) να με κυνηγάει να τρώω!!
Πραγματικά υπέρβαρη υπήρξα περίπου σε ηλικία 11 ετών, 47κιλά, τα οποία και έχασα... έκτοτε, ανεβοκατεβαίνω ανά 2-3 χρόνια περίπου.(μιλάμε για σκαμπανευάσματα των 5-8kg)
Κατάφερα να ξεφύγω από τη βουλιμία γύρω στα 20 μου, αφού πέρασα μέσα από την ψυχολογική καταρράκωση. ʼρχισα διατροφή και ήμουν υπέροχα ψυχολογικά και σωματικά.
Όταν έπαθα κατάθλιψη (από την κλασσική αιτία, έρωτας) πήρα και 20 κιλά, μέσα σε 3 μήνες περίπου, τα οποία έχασα με δίαιτα μετά από 1.5 χρόνο, όταν συνήλθα ψυχολογικά.
Εδώ και 1 χρόνο ξαναγύρισα στα παλιά λημέρια της.. τουαλέτας... σύναψα σχέσεις με τον παλιό μου φίλο "εμετό", χωρίς όμως τις ψυχολογικές επιπτώσεις που είχα παλιά.
Αυτή την περίοδο παλεύω να χάσω 7 κιλά, που έχω την ψευδαίσθηση ότι όταν απαλλαγώ από αυτά θα είμαι και πιο χαρούμενη.... (ναι το ξέρω ψευδαίσθηση, πάντως έτσι νιώθω). Η μέθοδος που ακολουθώ είναι υγειινή διατροφή, λίγη γυμναστικούλα και τις ατασθαλείες που κάνω κάθε μέρα τις "εξηλεώνω" δήθεν με το να επισκεφτώ το μπάνιο.
30-05-2007, 21:11 #19
ειμαι η Χαρά και είμαι καλά ....χαίρομαι πολύ που σας είδα . απέχω απο τα forum kairo και μπαίνω για να βλέπω τα νέα σας . 36 χρόνων 70 κιλα 1.70 υψος και παλευω χρόνια να μη δείχνω νταρντάνα με απέλπιδες προσπάθειες . είμαι υγιείς και χαρούμενη . Δεν είμαι βουλιμική απλά παχουλή . Μπορώ να καταλάβω το άγχος γιατί βρέθηκα κι εγώ στο δίλλημα .διαβάζω ιστορίες των φίλων μας . Θέλω να ξέρετε πως κανεις μας δεν είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και πως τα πάντα είναι στο μυαλό μας . Χαίρομαι που εδώ μέσα διαβάζοντας τις ιστορίες σας ανακαλύπτω πολοί σημαντικούς ανθρώπους εγκλοβισμένους στην εμφάνιση που δυστυχώς μας μπολιάζουν καθημερινά το μυαλό να υπηρετούμε .Θέλω να ξέρετε πως πιο δυναμικούς ανθρώπους απο εσάς δεν έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου και χαίρομαι που είμαι ανάμεσά σας .το μόνο που μπορώ να κάνω επειδή δε μπορώ να δώσω συμβουλές σε τόσο λεπτά θέματα που αφορούν στη βουλιμία είναι να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους σωματική και πνευματική υγεία ώστε να μπορώ να σας συναντώ .
χαρά
09-06-2007, 01:12 #20
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!1
04-07-2007, 20:05 #21
Μην αμεληται την ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ...ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ''!!
ΦΙΛΙΑ!!!
04-07-2007, 22:11 #22
λοιπον εγώ είμαι φοιτήτρια στον πειραιά, έχω πρόβλημα με τα κιλάκια μου, είμαι στα 86 και στοχεύω τα 60, από σήμερα είμαι σε διαδικασία δίαιτας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!!!
04-07-2007, 22:54 #23
Είμαι η Μάρω, 45 ετών, χωρισμένη και μητέρα ενός γιού 22 ετών.
Ημουν πάντα απο αδύνατη έως πετσί και κόκκαλο.
Στα 32 μου χρόνια, κι όταν ήδη είχα παιδί 9 χρονών, ήμουν 48 κιλά δηλαδή 2 κιλά λιγότερα απο όσο ήμουν πρίν παντρευτώ και κάνω το παιδί!
Εκείνη την εποχή μετά απο διάφορα συναισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που ήρθαν όλα μαζί ξέσπασα στο φαγητό και το ποτό, έτσι κέρδισα τα πρώτα 30 κιλά και πήγα στα 78.
Προσπάθησα να τα χάσω με διάφορες δίαιτες, κέντρα αδυνατίσματος και λοιπές αηδίες.
Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρω να προσθέσω άλλα 20 και να φτάσω τα 98 (παραλίγο να τα εκατοστήσω).
Εδώ και 4 χρόνια ξύπνησα, σταμάτησα τις δίαιτες-αστραπή που χάνεις 10 κιλά σε 10 μέρες και παίρνεις 20 μέσα στην επόμενη βδομάδα που θα σταματήσεις.
Αρχισα να προσέχω τη διατροφή μου, ξε-αγχώθηκα (όσο μπορώ), και μπήκα σε ένα ρυθμό απώλειας 6 κιλών το χρονο (κατά μέσο όρο).
Εχω χάσει κάπου 25 κιλά κι έχω γύρω στα 15 ακόμα για να φτάσω στον τελικό μου στόχο.
Στο μεταξύ βάζω μικρούς στόχους για να τους πετυχαίνω και να μην μου φαίνεται βουνό ο τελικός στόχος κι αγχώνομαι.
Για παράδειγμα 5 κιλά απο τον Απρίλιο μέχρι το Δεκαπενταύγουστο. Μετά ξεκούραση, διακοπές και βλέπουμε.
13-07-2007, 14:22 #24
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
13-07-2007, 23:25 #25
θα περασεις γλυκια μου του χρονου αν δεν περασεις φετος...μην σε ανησυχει αυτο..η ζωη ειναι μπροστα σου!
14-07-2007, 03:35 #26
tricky spider καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και καλή αντάμωση στα 70 κιλά(κι εγώ είμαι τώρα 95 και στόχο έχω τα 70)!!!!!!Όσο για τις εξετάσεις μην στεναχωριέσαι ,εαν πραγματικά το θέλεις προσπάθησε και του χρόνου,άλλωστε όπως λέει και η free.....η ζωή είναι μπροστά σου !!!!!!!
14-07-2007, 14:28 #27
Είμαι η Hilda (Εβελίνα δηλαδή) και είμαι 27. Ήρθα στο Cardiff για διδακτορικό, κι εδώ άρχισα να έχω επεισόδια υπερφαγίας. Είμαι 90 κιλά κι έχω αρχίσει γυμναστική (περισσότερο ως μια δραστηριότητα, αφού δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω) και υγιεινή διατροφή, γιατί έχω βαρεθεί να κάνω δίαιτα. Μετράω τις μέρες να φύγω και είμαι περήφανη που το παλεύω (και διατροφικά και ψυχολογικά).
Φιλιά και καλή δύναμη σε όλους!!
14-07-2007, 23:22 #28
@ tricky spider: ακόμα κι αν δεν περάσεις φέτος, έχεις κι άλλη ευκαιρία. Κι αυτό το χρόνο μπορείς να τον αφιερώσεις σ'εσένα, στο διάβασμά σου, στη δίαιτά σου και γενικά να περάσεις όμορφα και με όσο λιγότερο άγχος γίνεται. Και μια συμβουλή....προσοχή στο μηχανογραφικό!!...εγώ έκανα λάθος ένα κουτάκι και πέρασα αλλού γι'αλλού :D
Φιλιά
15-07-2007, 02:24 #29
Tricky_Spider ,μπραβο γλυκια μου,ετσι πρεπει να σκεφτεσαι και μην ξεχνας οτι ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!!!!!!!!
15-07-2007, 09:02 #30
tricky spider
καλωσορισες και καλη δυναμη σε ολες τις προσπαθειες σου!
ειναι πολυ καλο που εισαι ευδιαθετη και δυνατη και ετοιμη για καινουρια ξεκινηματα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!
καλο θα ηταν ομως, για τεχνικους καθαρα λογους, να ιεραρχησεις τους στοχους σου γι αυτην την χρονια γιατι ετσι θα τα καταφερεις ευκολωτερα.
με αυτο εννοω, οτι ειναι ΠΟΛυ δυσκολο και μας αποδυναμωνει το να εχουμε πολλα μετωπα συγχρονως ανοιχτακαι να προσπαθουμε με ολες μας τις δυναμεις για ολα ανεξαιρετως..ειναι ετσι πιθανο να κουραστουμε και να τα παρατησουμε, η να αποτυχουμε σε καποιο που ηταν το σημαντικοτερο απ ολα αλλα δεν το ειχαμε σκεφτει...
αν λοιπον το σημαντικοτερο για σενα αυτη τη στιγμη ειναι να περασεις στην σχολη που θελεις, εγω σου προτεινω να επικεντρωθεις σε αυτο, και το θεμα διατροφης-γυμναστηριου, αν μεν σου βγαινει ανωδυνα και φυσικα, το κανεις για οσο μπορεσεις και μακαρι να φτασεις εκει που θελεις..αν ομως δεις οτι ζοριζεσαι, να εισαι ετοιμη να χαλαρωσεις τις προσπαθειες σου εκει, για να σου μεινει ορεξη για το διαβασμα σου :)
(αν το αδυνατισμα ειναι πιο σημαντικο για σενα απ την σχολη, αντιστρεφεται το προγραμμα, κι αφηνεις την σχολη στην τυχη...)
πολλες ευχες για καλη δυναμη σε οτι κι αν αποφασισεις :)
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή