Results 31 to 45 of 74
Thread: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .....ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ!!
-
15-07-2007, 12:33 #31
Μπράβο κοπελιά! Έτσι έτσι, θέλει στόχους. Συμφωνώ με 2sweet2b4go10, πρώτα να ιεραρχήσεις τους στόχους σου και επίσης η δίαιτα που κάνεις τώρα είναι οκ γιατί είναι καλοκαίρι, δεν έχεις και διάβασμα. Αλλά, από Σεπτέμβριο θα πρέπει να τρως περισσότερο (δεν κάνω πλάκα) γιατί διάβασμα, γυμναστήριο θέλουν ενέργεια, είσαι και στην ηλικία που επιβάλλεται να παίρνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά (ναι μαμά!). Κι αν κάποια στιγμή κουράζεσαι απ'τη δίαιτα ή τη γυμναστική, μην αγχώνεσαι, κάνε ένα διάλειμμα και ξαναξεκίνα γιατί μόνο αν σου είναι ευχάριστο θα το συνεχίσεις για καιρό ;)
- 16-07-2007, 08:07 #32
Καλημέρα!!!Είμαι η Ζωή είμαι 27 και δεν ήμουν ποτέ ανορεξική ή βουλιμική αλλά ειδικά όταν
δεν είμαι καλά παίρνω κιλά γιατί φυσικά το ρίχνω στο φαΪ..τώρα εξαιτίας της απώλειας ενός μέλους της οικογενειάς μου από καρκίνο πήρα 12-14 κιλά...:( αλλά θα τα χασω ελπίζω!!
17-07-2007, 16:52 #33
Είμαι το allalumaki, 39 ετών μητέρα 2 μικρών παιδιών.
Είμαι 1,66 και 90 κιλά. Πάντα ήμουν γύρω στα 65, είχα πάει και 59 κάποτε και 76 μία φορά αλλά μέχρι εκεί. Με κρίσεις υπερφαγίας σε όλη μου τη ζωή, το έλεγχα όμως μέχρι τώρα και δίαιτες και γυμναστική τις υπόλοιπες μέρες. Μετά τις δύο γέννες που ήταν συνεχόμενες με έχει πάρει η ανηφόρα και δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα. Χαίρομαι που υπάρχετε και εσείς και δεν νοιώθω μόνη...........
18-07-2007, 23:41 #34
Είμαι η Noucca, έκλεισα τα 30 πριν από λίγες μέρες, έχω μια σχέση που οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο γάμο και είμαι παχύσαρκη έως νοσογόνα παχύσαρκη.
Η σχέση μου με την παχυσαρκία ξεκίνησε από τα 11. Πάντα είχα μερικά κιλάκια παραπάνω, αλλά έκανα γυμναστική και ποτέ δεν είχαν αποτελέσει πρόβλημα μέχρι τα 11 που σταμάτησα τη γυμναστική και ταυτόχρονα είχαμε ένα θάνατο στην οικογένεια. ʼρχισα να τρώω με ζήλο (το φαγητό έρεε άφθονο στο σπίτι από τους τεθλιμμένους επισκέπτες) και η μητέρα μου βρισκόταν σε άλλη διάσταση (από τη θλίψη) για να μου κόψει τη φόρα.
Στο λύκειο ήμουν 80 κιλά, έκανα αυστηρή δίαιτα μαζί με μία φίλη, έφτασα τα 70 και τη μέρα που σταμάτησα τη δίαιτα άρχισα να τα ξαναπαίρνω. Στα 18 ήμουν 85 κιλά, στα 22 είχα φτάσει τα 90 και μετά έπιασα δουλειά σε ένα παιδικό σταθμό. Εκεί άρχισα να τρώω μαζί με τα πιτσιρίκια, τσίμπαγα και μπισκοτάκια και πριν το καταλάβω είχα φτάσει τα 112. Πήγα σε διαιτολόγο, έκανα το πρόγραμμα φανατικά, έχασα 20 κιλά και όταν με χώρισε ο μέγας έρως τα ξαναπήρα με τόκο. Στα 120 κιλά άλλαξα διαιτολόγο και κάθε φορά που έφτανα τα 100 σταματούσα τη δίαιτα.
Πριν από 3 χρόνια με απέλυσαν και έφυγα από την Αθήνα ακολουθώντας τον αγαπημένο μου και τη δουλειά του. Βρέθηκα σε μια νεκρή πόλη, χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους κι ενδιαφέροντα. Πήρα 30 κιλά και ήμουν ράκος.
Για να μην τα πολυλογώ, το Γενάρη έβαλα δακτύλιο, πάω καλά (αν και θα μπορούσα καλύτερα) και το έχω πάρει απόφαση ότι η χοντρή Noucca μπορεί επιτέλους να γίνει μια ανάμνηση.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :D
03-08-2007, 11:52 #35
me lene eleytheria kai eimai kala....i propsathw toylaxiston. arithmw 28 xronia. i kyra voylimia irthe anapantexa sti zwi moy otan imoyn foititria( o tote filos moy itan tromera proskolimenos panw moy enw egw ithela na tin kopanisw). telika tin kopanisa alla mexri tin lekani. ayti i katastasi kratise 2 xronia gia alla 4 emeina makria tis(apo lekani) kai twra ksana mana moy erxetai foyrtsati.....
08-08-2007, 12:06 #36
Γειά σας.
Είμαι η Καρολίνα, απο Αθήνα, παρά ούτε έναν μήνα.. 31 ετών, με ένα κοριτσάκι. Ανέκαθεν είχα τάση υπέρβαρου ατόμου, κάποια στιγμη κατάφερα και έφτασα στα 70 κιλά με ύψος 1,70 (δεν νομίζω να μου πήγαινε κάτι παρακάτω παρότι δεν είμαι σίγουρη ποσο θα έπρεπε να είμαι!).
Μετά απο 1 έτος σχέση με τον νύν σύζυγο (και με όνειρα για ένα διαζύγιο πια!) και 3 έτη γάμου μαζί του... ανέβηκα πλέον στα 85 (ήμουν περισσότερο.. κατέβηκα σιγά σιγα σε 2 χρόνια, από τα 108 μετα το τέλος της εγκυμοσύνης μου!).
Βασικά, προσπαθώ πολύ να χάσω και το θέεεεελω πολύ, αλλά νομίζω πως δεν με βοηθάει και η ψυχολογία μου... ένας γάμος που θέλω να ξεφύγω.. με ένα μωρό ούτε 2,5 ετών που δεν ξέρω εάν ΠΡΕΠΕΙ λόγω αυτού να "ξεφύγω"... ενδιαφέρον κανένα κτλ κτλ... και δράμα... καταλαβαίνετε.
09-08-2007, 06:51 #37
ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ............ΚΑΥΓΑΔΕΣ ,ΦΩΝΕΣ ,ΥΣΤΕΡΙΕΣ ,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.........ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ!!!!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΑΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ(ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΟΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΖΥΓΟ ,ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΠΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΙ.......
ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;;;;;ΟΧΙ!!!!ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΩΗΘΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 32 ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒιΒΑΣΤΩ ΜΕ ΧΛΙΑΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ή ΕΣΤΩ ΧΛΙΑΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΕΙΚΟΝΑ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ;;;;;
Συγγνωμη για το ξεσπασμα....
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ!!!
09-08-2007, 11:53 #38
Originally posted by ΣΟΦΗ
...............ΟΣΥΖΥΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΖΥΓΟ ,ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΠΛΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΙ.......
ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;;;;;ΟΧΙ!!!!ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΩΗΘΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 32 ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒιΒΑΣΤΩ ΜΕ ΧΛΙΑΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ή ΕΣΤΩ ΧΛΙΑΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΕΙΚΟΝΑ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ;;;;;
Συγγνωμη για το ξεσπασμα....
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ!!!
Αχ Σόφη μου σαν να "βλέπω" τον εαυτό μου! Ούτε εγώ έχω να του προσάψω κάτι πολύ συγκεκριμένο (όπως.. μοιχεία π.χ.).... αλλά είναι όλα εκείνα τα.. απλά.. καθημερινά.. που όμως δεν αντέχονται. Πλέον (και για κάποιους άλλους λόγους) έχω φτάσει σε σημείο να τον ΜΙΣΩ! (με απείλησε κάποια στιγμή με το θέμα "επιμέλεια παιδιού").
Όχι.. δεν είμαι υπέρ του να κάτσω σε έναν τέτοιο γάμο που μόνο δυστυχισμένη με κάνει.. αλλά απο την άλλη ακούω ένα σωρό πράγματα για την ψυχολογία των παιδιών μετά απο ένα διαζύγιο. Πραγματικά.. έχω χάσει "τον μπούσουλα"! Ξέρω ΤΙ ΘΕΛΩ, δεν ξέρω ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!
09-08-2007, 14:46 #39
Βρε κοριτσια (Σοφη και Καρολινα), το ξερω πως βγαινω εκτος θεματος και ζητω χιλια συγγνωμη απο ολους γι αυτο, αλλα κοριτσια, εισαστε τα πιο καταλληλα ατομα να μου δωσετε μια απαντηση σε καποια πραγματα που σκεφτομαι εδω και 3 μηνες, απο τοτε που παντρευτηκα δηλαδη....
Ζω 2 χρονια με τον αντρα μου, περναμε υπεροχα μαζι, ειχαμε να αντιμετωπισουμε παααρα πολλα προβληματα και πριν και μετα τον γαμο, ομως παρόλες τις αντιξοοτητες ειμαστε πολυ δεμενοι και αγαπημενοι και ατενιζουμε το μελλον με τεραστια αισιοδοξια...παραλληλα, απο τοτε που συνηδητοποιησαμε πως γιναμε πια μια οικογενεια οι δυο μας, νιωθω πως τιποτα δεν μπορει να σπασει αυτον τον δεσμο, πως θα ειμαστε για παντα μαζι και πως για παντα θα υπαρχει αυτη η αγαπη μεσα μας.....
Οταν λοιπον παντρευτηκατε εσεις, νιωθατε το ιδιο? Η υπηρχαν καποια πραγματα τα οποια πιστευατε πως θα αλλαξουν και τελικα φτασατε σε αυτο το σημειο επειδη δεν αλλαξανε τελικα???
Επ'ουδενι δεν θελω να αναφερετε προσωπικες λεπτομερειες, μονο μια γενικη προσεγγιση στο θεμα...
Και παλι ζητω συγγνωμη γι αυτο, αλλα ενιωσα πως επρεπε να αδραξω την ευκαιρια...
Σας ευχαριστω πολυ... :)
09-08-2007, 17:56 #40
ΕΙΜΑΙ Η ΓΩΓΩ 37 ΧΡΟΝΩΝ,ΜΑΜΑ , ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΜΑ -ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ), ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ!!!!!!!!!!! ΤΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ..........Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!! ΔΙΑΙΤΕΣ , ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ !!!!!!!!!!ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΨΥΧΩΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ!!!! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 63 ΚΙΛΑ!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ 90 ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΑΣΧΗΜΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΕΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ!!!!!!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑ............ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΜΗΧΑΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΑΠΕΡΝΩ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!...........
09-08-2007, 18:06 #41
Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕΓΑ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............Τ ΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ??????? Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΛΕΚΙΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΑΘΟΥΜΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!
ΤΟΝ ΚΑΜΥ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΒΟΥΑΡ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑ ΒΑΡΕΤΟΥΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
09-08-2007, 18:28 #42
ΕΒΕΛΥΝ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΡΕΛΑ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ(ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ).ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ,ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΒΡΑΧΟΣ ,ΝΑ ΛΙΩΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.......ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.......ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ;;;;;;;;;;ΠΟΛΥ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ........ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ......ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΔΕΙΧΝΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΉΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.......
10-08-2007, 15:51 #43
Σοφάκι σε υπερ-ευχαριστώ, μου εδωσες την τελεια απαντηση......
10-08-2007, 16:42 #44
ΝΕΟΦΕΡΤΟΣ
ειμαι ο Νικος και αισθανομαι ελαφρως ενοχος.. Ειμαι διαιτολογος και ξερω οτι πολλοι απο εσας εχετε περασει-περνατε δυσκολες καταστασεις εξ'αιτιας "συναδελφων" μου..Δεν ειμαι εδω για να διαφημιστω αλλα περισσοτερο να αφουγκραστω..
Ειμαι υπερβαρος κι εγω αλλα το παλευω οσο μπορω.. Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω εναν εναν ξεχωριστα..
φιλια πολλα Νικος
29-08-2007, 16:00 #45
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Ελένη 24 χρόνων από Αθήνα. Είμαι βουλιμική από τα 16 μου και χωρίς να το έχω καταλάβει εδώ και 9 ολόκληρα χρόνια ζώ μία κατάσταση που όλο λέω πως θα αλλάξει...αλλά όλο ίδια είναι...στα χειρότερα μου, είχα βουλιμικά (υπερφαγια ακολουθούμενη από εμετούς) επεισόδια έως 3 φορές τη μέρα , κάθε μέρα για μήνες ολόκληρους ασταμάτητα....και φυσικά σε αυτό το διάστημα έχανα κιλά, γεγονός που απλώς ενίσχυε τη βουλιμική μου συμπεριφορά. Ελπίζω όπως και όλοι σας σε ένα ?καθαρό? μέλλον......
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....