Results 1 to 15 of 74
Thread: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .....ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ!!
-
17-05-2007, 03:04 #1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .....ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ!!
Νομιζω οτι πρεπει να μπουμε σε μια σειρα για να μην χανομαστε!!!
καλο θα ηταν να αναφερουμε καποια στοιχεια ο καθενας για τον ευατο του ωστε να ξαναγνωριζομαστε και να ξαναθυμομαστε ποιος ειναι ο καθενας και γιατι βρισκετε μαζι μας!!
φιλια!!
- 17-05-2007, 03:10 #2
Ειμαι η dexa.
Eιμαι 34 χρονων ,παντρεμενη με ενα κοριτσακι.
Μενω καπου στην Μακεδονια.
Εχω προβλημα παχυσαρκιας και απο της 8/5 /2007 εχω βαλει δακτυλιο.
Χαιρομαι που βρισκομαι εδω μαζι σας.Με εχεται βοηθησει και ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισεται να με βοηθατε οποτε χρειαστει.
ΦΙΛΙΑ!!
17-05-2007, 09:49 #3
Είμαι η artemis, είμαι καλά και θα γίνω καλύτερα.
Είμαι 36 χρονών (πωπω!!), χωρισμένη με μια κόρη κούκλα.
Έχω πρόβλημα παχυσαρκίας από τα 20 μου.
Με αφορμή μια μεγάλη θλίψη που πέρασα στις 22/4/07 και έπαθα προσωρινά ανορεξία, βρίσκομαι σε δίαιτα και το παλεύω με όλα τα μέσα. (δίαιτα, αθλητισμό)
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχω χάσει 7 κιλά και μου μένουν άλλα 26.
Στόχος μου να χάνω ένα κιλό την εβδομάδα κατά μέσο όρο.
Έχω στόχο σε 7 μήνες να είμαι στα επιθυμητά για εμένα κιλά.
Δηλαδή τον Νοέμβριο !
17-05-2007, 11:47 #4
Λοιπόν είμαι η Ελπίδα.
Είμαι 25 χρονών, από Αθήνα....
Τα τελευταία δύο χρόνια απο healthy και στρουμπουλός τύπος πέρασα σε mode obssesive dieter και στη συνέχεια σε βουλιμική με επεισόδια υπερφαγείας, διουρητικά και σπανιότερα με εμετούς και καθαρτικά και φυσικά με περιόδους festing αλλα ανορεξικιά με τις κρίσεις υπερφαγίας δεν με λες....
Από 76 κιλά 61 και τώρα πάλι 69 παλεύω με έναν υγιή τρόπο να ξαναδώ τα 61 με τελικό σκοπό τα 56
ύψος 1,63,
τρομοκρατημένη από το καλοκαίρι που έρχεται,
διάθεση ασανσέρ
και χαίρομαι που είμαι μαζί σας γιατί με ακούτε χωρίς να με λυπάστε ή να τρομάζετε και γιατί με ακούτε χωρίς να προσποιήστε ότι καταλαβαίνετε γιατί απλά μεσά στις ΔΠΤ όλοι είμαστε αδέρφια και η ιστορία του ενός θα μπορούσε εύκολα να είναι η ιστορία του άλλου
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους μας
17-05-2007, 13:30 #5
Είμαι η smoke και είμαι 21. Μένω Αθήνα και είμαι φοιτήτρια.
Πρόβλημα βάρους δεν έχω (τα τελευταία χρόνια κυμαίνομαι από 42 μέχρι 49 με ύψος 1,56) αλλά έχω την "τιμή" να έχω περάσει από όλες τις διατροφικές διαταραχές!
Ξεκίνησα με ανορεξία και έχασα πολλά κιλά αλλά δεν το άφησα να εξελιχτεί τόσο ώστε να κινδυνεύω.
Στη συνέχεια άρχισαν τα βουλιμικά επεισόδια, τα οποία ακολουθούνταν από εξαντλητικό fasting, γυμναστική και μερικές φορές καθαρτικά.
Τώρα μου έχουν μείνει μόνο τα επεισόδια υπερφαγίας και αυτά έχουν μειωθεί. Αλλά έχω πάρει γύρω στα 4-5 κιλά και η ψυχολογία μου έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα... Ξέρω ότι δεν είμαι χοντρή, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είμαι ακόμα καλύτερη...
18-05-2007, 22:33 #6
Eιμαι το μαρουλακι!19 χρονων στα 20,φοιτητρια στο ομορδο Ρεθυμνο!
Παντα αδυνατη,παντα αυτο π λενε "φιτ"ασχοληθηκα με τον αθλητισμο απο τα 8 μου αλλα εδω κ εναμιση χρονου λογω ατυχηματος τα εκοψα ολα.Ηρθε και η κορτιζονη για ενα προβλημα υγειας που ευτυχως λυθηκε...Αποτελεσμα;;Βουλιμ� �κα επεισοδια εξαιτιας της στερησης τοσα χρονια και 20 κιλα επιπλεον.
Τη βουλιμια την εχω ξεπερασει.Τωρα παλευω με διατροφη με ασκηση(αεροβια κυριως)να επανελθω στα φυσιολογικα κιλα μου...
Εχω βαλει στοχο τον Σεπτεμβρη να εχω φτασει το στοχο μου!
Καλη δυναμη σε ολους σας!
19-05-2007, 13:18 #7
είμαι ο κώστας είμαι 24 πρώην παχύσαρκος. είμαι απο λάρισα
έκανα δακτύλιο και μπαιπας το 2003 και έχασα 80 κιλά...
αλλά...
19-05-2007, 14:34 #8
ΕΙΜΑΙ Η ΦΙΦΗΚΑ,28 ΕΤΩΝ ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ.
ΕΒΑΛΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ 1-2-07 .ΗΜΟΥΝ 106 ΚΙΛΑ ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 80 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ...
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ...
19-05-2007, 15:55 #9
ειμαι η κατερινα απο ρεθυμνο εχω ενα μαγαζι που πουλαω χρωματα για κθε διαθεση¨)στα 13 μου ημουν 106 κιλα εκανα διαιτα και εφτασα στα 64 μετα στην εφηβεια εφτασα τα 85 ωσ φοιτητρια ξανακατεβηκα στα 64 και τωρα ξεκινησα απο 78,5 και ειμαι αισιωσ και δυνατα στα 70,3 με την βοηθεια διαιτολογου και την δικη σασ!λακια!!!
19-05-2007, 16:28 #10
Originally posted by viola17583
είμαι ο κώστας είμαι 24 πρώην παχύσαρκος. είμαι απο λάρισα
έκανα δακτύλιο και μπαιπας το 2003 και έχασα 80 κιλά...
αλλά...
Δεν εχει αλλα Κωστα!Καταφερες κατι που αλλοι ανθρωποι δεν μπορουν.Εισαι παραδειγμα και τα εχεις παει περιφημα!
19-05-2007, 17:00 #11
Είμαι η Solitude, 24 χρονών, φοιτήτρια στη Θεσ/νίκη και (θέλω να πιστεύω) πρώην βουλιμική.. Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά σας διαβάζω συνέχεια, μου έχετε δώσει πολύ δύναμη και σας ευχαριστώ! Ήθελα να ξαναγράψω όταν θα ένιωθα έτοιμη, όταν θα πίστευα ότι άφησα πίσω μου τον εφιάλτη.. γιατί αυτή την υπόσχεση είχα δώσει στον εαυτό μου στην αρχή της χρονιάς.
Μετά από 5 μήνες πιστεύω πια (αν όχι ότι απαλλάχτηκα τελείως) ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο και ότι το πιο σημαντικό έχει γίνει - και αυτό ήταν η αλλαγή τρόπου σκέψης!
Είμαι 1.73 ύψος, μέσα σε αυτούς τους 5 μήνες κατάφερα να φτάσω τα 70 κιλά από 80 και αν και θέλω να χάσω 5 κιλά ακόμα, νιώθω μια χαρά γιατί απαλλάχτηκα επιτέλους από το άγχος... έβαλα και γω τη γυμναστική στη ζωή μου και το παλεύω πια με διατροφή. Και αν και υπάρχουν τα επεισόδια υπερφαγίας που και που, μπορώ πια και τα ελέγχω και δεν ξανακυλώ στον εφιάλτη τύψεις-τουαλέτα-αυτομαστίγωμα και φτου κι απ'την αρχή! Τέλος!
Το θέμα είναι στην ψυχολογία μας παιδιά... Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια - όλα μέσα στο κεφάλι μας είναι... και θέλει πολύ δουλειά από μέσα, για να φτάσουμε στο σημείο να δείχνουμε και από έξω μας καλά! Όσα κιλά και να είμαστε!
Φιλιά και καλή συνέχεια στην προσπάθεια ολωνών!
19-05-2007, 19:35 #12
ειμαι η free,19 ετων και φοιτητρια στην αθηνα...παλευω με τις διατροφικες διαταραχες 3 χρονια πια...εχω να κανω βουλιμικο επεισοδιο 6 μηνες και ειμαι περηφανη για αυτο..πηρα 25 κιλα σε 2,5 μηνες και απο αδυνατη εγινα παχουλη..εξαιτιας της εμμονης που ειχα...τωρα πλεον προσπαθω να ξεπερασω ολα αυτα και να αλλαξω σελιδα στην ζωη μου...να προχωρησω για μενα και για τα ατομα που θελουν να με βλεπουν καλα!
19-05-2007, 21:36 #13
Είμαι η Μυρτώ,22 χρονών,φοιτήτρια στη Θες,βουλιμική εδώ και 5 σχεδόν χρόνια,σε πολύ καλή ψυχολογία και διάθεση τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά με λάθος τρόπο διαχείρισης της συναισθηματικής πίεσης-πέφτω με τα μούτρα στο φαί.
Πολλά φιλιά και καλή δύναμη σε όλους!
20-05-2007, 11:13 #14
Είμαι η jasmine, είμαι 20, φοιτήτρια και μένω στην Αθήνα.
Από τα 16-17 είμαι βουλιμική.
Αυτόν τον καιρό τα πάω καλά, έχω ένα μήνα περίπου χωρίς βουλιμικό επισόδειο, προσέχω τη διατροφή μου και συνεχίζω.
Είμαι 1.58 και 56 κιλά.
23-05-2007, 13:51 #15
Είμαι η Red Circle. Ειμαι 38 χρονών, μητέρα 2 παιδιών, χωρισμένη με μια υπέροχη σχέση 3 χρόνια τώρα. Μένω Αθήνα.
Νομίζω πως είμαι πολύ καλά. Είμαι σε δίαιτα κάτω των 1000 θερμίδων εδώ και 17 βδομάδες, με εντατική γυμναστική καθημερινά. Τελευταίο βουλιμικό μου επεισόδιο ήταν 13 Ιανουαρίου 2007.
Τις τελευταίες 2 βδομάδες ζήτησα απελπισμένη βοήθεια από τον κ. Δελλή (VitaEqualis), όπου με προέτρεψε από εδώ μέσα το Μαρουλάκι νομίζω? Είμαι υπερβολικά ευχαριστημένη από τον κ. Δελλή διότι του εξέθεσα το προβλημά μου πλήρως και εγγράφως και επιτέλους είναι ο μόνος διαιτολόγος που έχω πάει και που πήρε το πρόβλημα μου ως δεδομένο και στα σοβαρά. Μετά από 17 βδομάδες αποδίσει τώρα (μάλλον) και η δίαιτα και η γυμναστική και έχω χάσει άλλα 2 κιλά (κοιταξτε την μπαρούλα μου!!!!). Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και γι'αυτό αισθάνομαι πολύ καλά.
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα... Σας παρακολουθώ ανελειπώς και σας ευχαριστώ που υπάρχετε διότι όντως είστε καταπληκτικά άτομα και με έχετε βοηθήσει πολύ.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....