ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .....ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Senior Member
    καλησπερα ελενη και καλωσηρθες :)
    πολλα χρονια βρε κοριτσακι...
    ευχομαι να βρεις την ακρη συντομα, ειναι κριμα να ζεις σε τετοιο ζορι...

Member
    Γειά σας!
    Αν και ειμαι σχετικά καινουρια στην παρέα, τωρα που ειδα αυτό το topic ειναι ευκαιρία να σας ξαναπω για μενα..
    Είμαι η Μαγδα 29 ετών, παντρεμένη με δυο παιδάκια. Ο γιός μου ειναι σχεδόν τριών και η κορούλα μου 10μηνων.
    Είμαι 1,75 με 101 κιλά. Θυμάμαι τον εαυτό μου παντα να θέλω να χάσω κιλά αν και τα παραπανίσια μου μέχρι τα 20 χρόνια μου ήταν 3-5. Το σημαντικό όμως νομίζω ότι ειναι ότι ποτέ δεν είχα αποδεχτεί τον εαυτό μου... γιατί ποτέ δεν ήμουν αδύνατη...
    Από τα 20 μέχρι και τον γάμο μου στα 25 μου ήμουν στα 85 κιλά και για τον γάμο μου έχασα 12 κιλά σε 3 μήνες (αντικαθιστώντας 3 γεύματα με συμπληρωμα διατροφής σε σκόνη -prevent-). Σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο μου έμεινα εγκυος και έβαλα 18 κιλά τα οποία όχι μόνο δεν έχασα αλλά αύξησα κι ολας με την ψυχολογία που είχα κατά την λοχεία.. Στη συνέχεια ήρθε και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και βρέθηκα "αισίως" να τα εκατοστήσω.
    Τώρα ξεκινώ με διαιτολόγο για να χάσω τα 30 κιλά που με βαραίνουν ελπίζοντας ότι σε συνδυασμό με τη δική σας παρέα και υποστήριξη δεν θα τα ξαναπάρω...
    Εχω αναγνωρίσει πολλές φορές τον εαυτό μου σε όσα γράφετε και παίρνω κουράγιο, δύναμη και ιδέες για να αντιμετωπίσω τον δικό μου γολγοθά... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
    φιλια σε ολους

Senior Member
    Γεία και από μένα

Είμαι η gilie και είμαι 28 χρονών...σύντομα 29...

είμαι 1.73 και 100 κιλά περίπου

είμαι παντρεμένη εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο

παλεύω να αποχωριστώ την λεκάνη του μπάνιου μου και να πάψω να είμαι Βουλιμική, έχω 3 μέρες που δεν έχω πάει...παλεύω και να χάσω 32 κιλά, αυτός είναι ο στόχος και δεν έχω βάλει χρονικό περιθόριο για να αποβάλω όσο μπορώ το στρες...είμαι η κλασσική περιπτωση γιογιο ανεβοκατεβαζω κιλά σαν ασανσερ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ

γενικά θέλω να με καμαρώσω λιγάκι...

Member
    Αν και στο πρώτο το μου μήνυμα σε άλλο τόπικ συστήθηκα, αφού εδώ είναι ο κατάλογος....ξανά λοιπόν:

Είμαι 41 ετών και 91 κιλά. ύψος 1,67. παντρεμένη - δυο παιδιά, 10 και 14.

Παλαιότερα με παρακολούθηση διαιτολόγου είχα χάσει αρκετά κιλά, αλλά τα ξαναπήρα. Τώρα χρησιμοποιώ θερμιδομετρητή και αγωγή με ξενικάλ.

Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα... αλήθεια.

Γεια είμαι η ΑΝΤ και είμαι 31 χρονών.

Παντρεύομαι σε λιγότερο από μήνα, ο καιρός πλησιάζει, και δεν λέω να σταματήσω τις βουλιμικές κρίσεις. Είμαι 48 κιλά με 1.57 ύψος και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με το βάρος μου! Πήρα 3 κιλά μετά το καλοκαίρι μέσα σε 2 εβδομάδες. Κάνω εμετούς και παίρνω διουρητικά και υπακτικά, αν και τον τελευταίο καιρό τα έχω περιορίσει αρκετά. Οι βουλιμικές κρίσεις παρουσιάστηκαν έντονα τους τελευταίους 3 με 4 μήνες.
    Γυμνάζομαι συχνά, 3 φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα μπορεί να πηγαίνω πεζοπορί ή ορειβασία ή ο,τιδηποτε άλλο. Ταξιδεύω πολύ, για λόγους αναψυχής και έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και 1,5 χρόνο (είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό).

Η ψυχολογία μου είναι χάλια και όλη μου η διάθεση σκαμπανεβάζει ανάλογα με τον δείκτη της ζυγαριάς. Προ του γάμου αισθάνομαι πολύ πιεσμένη με την εικόνα μου. Χαίρομαι ειλικρινά που μπορώ κάπου να μιλήσω ανοικτά για αυτά και να μην ντρέπομαι.

Senior Member
    καλως ορισες ant!
    Γιατι τοσο πολυ αγχος κοριτσι μου .........????
    Οι αναλογιες σου ειναι τελειες !.............αλλα εχεις αυτο το αγχος που οσο παει και εντεινεται απο αυτα που διαβασα ..........εχεις κουβεντιασει ποτε με την ant απο τι προερχεται?
    Ενα ψιλοαγχος προ του γαμου .......λογικο.........αλλα με αναμεικτα συναισθηματα χαρας .............εσυ γιατι τοσο πεσμενη?
    Συνεχισε να γραφεις οπως σου βγαινουν , εδω δεν παρεξηγει κανεις μας ..............ισως γραφωντας συνειδητοποιησεις καποια πραγματα που δεν τολμας να εξωτερικευσεις!
    Καλως ορισες και παλι ...........και να σε σιγουρη οτι θα σε ακουμε παντα ...........οπως θα μας ακους και εσυ σε δυσκολες στιγμες μας .......

Senior Member
    πω πω βρε κοριτσακι μου (κοριτσακι βεβαια γιατι οχι?)...ετσι κ εγω, πευσι παντρευομουν και αντι να σκεφτομαι τον γαμο, το νυφικο, το ταξιδι μετα, σκεφτόμουν το μισο κιλο και οτι δε θα μου μπει το νυφικα και βλακειες τετοιες...

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

αυτο το βράδυ θα είσαι το κέντρο του κόσμου!!!

Senior Member
    Να μην τον ξεχναται τον καταλογο μας!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Γεια σας!(Δυστυχώς αυτά τα έγραψα το πρωί και εξαφανίστηκαν λόγω χακερ!!)
    Είμαι η efoula και είμαι 28.Γράφω σχεδόν ένα μήνα στο φόρουμ αλλά τώρα ανακάλυψα τον κατάλογο.
    Μένω με την οικογένειά μου στην Αθήνα.Έχω μία μεγαλύτερη αδερφή και έναν μικρότερο αδερφό.Έχω τελειώσει ψυχολογία στην Κρήτη αλλά τώρα κάνω μαθήματα σε παιδάκια..
    Είμαι βουλιμική..Είμαι σε θεραπέια πάνω σε αυτό το σύμπτωμα από τις αρχές του χρόνου..Έχω δει αρκετές αλλαγές!!Θα συνεχίσω τον αγώνα μου..

Senior Member
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟς ΚΑΤΑΛΟΓΟΣΣΣΣ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    Γειά σας!Κι εγώ συστήθηκα σε άλλο topic προσφατα οπως και η Λίνα,μπορώ όμως να το ξανακάνω.
    Λοιπόν, είμαι η Νίκη, 20 χρονών, ήμουν από την παιαδική μου ηλικία αδύνατη και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το φαγήτο(ή μάλλον ήμουν επιλεκτική στις τροφες που έτρωγα), ώσπου εμφάνισα στα 17,5 μου ανορεξία και έκανα πολύ αυστηρές δίαιτες. Στα 19, όμως το γύρισα σε βουλιμία μη εκκαθαριστικού τύπου. Κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν 1,5 χρόνια και είμαι αισιόδοξη. Συνεχίζω να κάνω βουλιμικά επεισόδια, δεν μπαίνω όμως στην διαδικασία της δίαιτας γιατί έτσι επιδεινώνεται η κατάσταση. Προς το παρόν, θέλω να εκμεταλλευτώ την βουλιμία με την έννοια να την δω ως ευκαιρία για να αλλάξω στάση ζωής, να με αποδεχτώ και να με αγαπήσω ανεξάρτητα του πόσα κιλά είμαι.
    Καλή μας επιτυχία στους αγώνες μας!!!

Senior Member
    Γεια κι από μένα.
    Είμαι η Μαρία, 41 ετών, διαζευγμένη και μητέρα μιας 8χρονης κόρης.
    Μετά την εγκυμοσύνη μου (παρότι μεγάλη ηλικιακά) έμπλεξα στα γρανάζια της νευρικής ανορεξίας, χάνοντας συνολικά 39 κιλά.
    Τον τελευταίο 1,5 χρόνο θεωρώ τον εαυτό μου βουλιμικό και wannarexic πλέον. Κάθε μέρα ελπίζω να ξαναβρώ τον χαμένο μου αυτοέλεγχο και αυτοσεβασμό.
    Είμαι 1.74 και 60-62kg. Οταν κατέβω στα 55kg (και όσο γίνεται πιο κάτω από εκεί) θα είμαι ένα ευτυχισμένο πλάσμα.-

Senior Member
    τι ειναι wannarexic?

Senior Member
    btw maria_p_40 έχουμε περίπου το ίδιο 'υψος και αναρωτιέμαι...βρε καλό μου δεν είναι λίγα 55 κιλά?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast