Results 31 to 39 of 39
Thread: ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ!!!!
-
25-05-2007, 14:09 #31
γεια σασ,μηπωσ καποιοσ εχει να μου πει για το prevent h precom?
- 25-05-2007, 14:53 #32
Αναστασια το γνωριζω εδω και χρονια
Το εχω χρισιμοποιησει και εχω χασει κιλα.
Γνωριζω και πολυ κοσμο που το εχει κανει,αλλος τα καταφερε και αλλος οχι.
Ειναι αναγνωρισμενο απο τον εοφ σημαντικο αυτο,αλλα θελει υπομονη.
Αντικαθιστας 2 γευματα με την σκονη η οποια ειναι υποκαταστατο φαγητου.
ποτε θα τα φας επιλεγεις εσυ.το γευμα που θα φας θα ειναι περιπου τον 500-700 θερμιδων,και συμπληρωνεισ τις θερμιδες που υπολοιπονται απο την σκονη,Εχει 300 θερμιδες η δοση,περιπου εαν θυμαμαι καλα.Χανεις καλα σε κιλα και χανεισ και λιπος.
Το ξαναλεω οπως ολες οι διαιτες θελει υπομονη συντηρηση αφου πετυχεισ τον στοχο σου αλλιως τα ξαναβαζεις οπως παντα συμβαινει με τις διαιτες.
Οτι και να αποφασισεις καλη επιτυχια.
Αφου επισκεπτεσαι το chat μην φευγεις χωρις ενα γεια .Ισα που προλαβαινουμε να σου πουμε μια καλημερα και γινεσαι αερας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
29-05-2007, 16:37 #33
Αχ βρε dexa όταν έλεγες την περίπτωση με τον δακτύλιο που είχες επικοινωνήσει με τον σύλλογο και σου έλεγαν τα διάφορα ώστε να σου πουν εκείνοι τι θα κάνεις... νόμιζα ότι ήταν βλαμμένοι οι άνθρωποι και κομπλεξικοί, παίζοντας τον ρόλο του γιατρού και ειδικού... αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. Μίζα κοίταζαν να βγάλουν και από σένα, δίκιο είχες!!!!
Τις εκπομπές δυστυχώς δεν τις είδα, αλλά φαντάζομαι θα έγινε πανικός... Κρίμα να μην υπάρχει τσίπα και ηθική ρε γαμώτο... Πόσο έυκολα περνάς όχι μόνο στην άλλη πλευρά, αλλά και να εκμεταλλευτείς οικτρά αυτούς τους οποίους κάποτε συνέπασχες!!!
edit: ʼννα Δρούζα τώρα... Η απάτη των κέντρων αδυνατίσματος...(ΝΕΤ)
03-08-2007, 17:37 #34
Πού το βρήκα και το ξέθαψα αυτό το θέμα ούτε εγώ ξέρω. Αλλά χαίρομαι που το έκανα γιατί βλέπω ότι είμαι η μόνη που έχει αντίθετες απόψεις.
Έχουμε και λέμε:
1. Ευαγγελάτος - Θεός. Έχω την αίσθηση ότι καταπίνετε αμάσητα όσα σας λέει. Διάβασα κάπου "Δεν ξεχνώ τις εκπομπές για τα στρώματα. Όλη η Ελλάδα άλλαξε στρώμα." Και απαντάω "Πόσοι από αυτούς βρήκαν αυτά που έλεγε ο Ευαγγελάτος και πόσα ήταν τα έσοδα των καταστημάτων με στρώματα εκείνο το μήνα;".
Και συνεχίζω: Η κουνιάδα μου είναι χημικός σε μια εταιρία καλλυντικών. Τη ζητάνε μια μέρα στο τηλέφωνο και της λένε "αν δε μας δώσεις το τάδε ποσό, αύριο είσαι στον Ευαγγελάτο". Τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα και όντως το επόμενο βράδυ μια "αισθητικός" κατήγγειλε ονομαστικά την εταιρία. Χωρίς αποδείξεις χωρίς τίποτα. Τώρα εκκρεμεί μήνυση.
2. Θυμηθείτε το διάστημα περίπου από το Οκτώβρη του 2006 και μέχρι την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής. Τα ταμεία δέχτηκαν να πληρώνουν τις επεμβάσεις παχυσαρκίας, η Δρούζα μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με τους γιατρούς και τους ευτυχείς εγχειρισμένους. Φωτογραφίες πριν και μετά. Συγκινητικά σχόλια από πρώην παχύσαρκους που βρήκαν πάλι τη ζωή τους. Δεκάδες άλλοι δημοσιογράφοι ακολουθούσαν αυτή την τακτική. Από εκεί που ήθελες 5 μέρες για να κλείσεις ραντεβού με την επιτροπή του ΙΚΑ, πήγε στους 2 μήνες. Ο κόσμος ρούφαγε υπνωτισμένα τις πληροφορίες για τη "νέα" επαναστατική μέθοδο.
3. Μάιος του 2007. Βγαίνει ο Ευαγγελάτος και "καταγγέλλει" το δακτύλιο, δείχνει βίντεο με αδύνατες κοπελίτσες που θα βάλουν για να χάσουν 1 κιλό. Δείχνει πρώην παχύσαρκες να λαδώνονται. Εμφανίζει έγγραφα που αποδεικνύουν παράνομη ανάμειξη γιατρών στις εταιρίες που εισάγουν τα υλικά. Την άλλη μέρα η Δρούζα φωνάζει "ΜΗΝ κάνετε δακτύλιο, είναι απατεώνες". Στους καλεσμένους είναι οι ίδιοι γιατροί που φώναζαν με πάθος ότι έχουν εγχειρίσει τη μισή Ελλάδα και όλοι τους ευγνωμονούν, μόνο που τώρα λένε ότι δε θα έκανα ποτέ μια τέτοια επέμβαση. Την ίδια εβδομάδα η Τατιάνα βγάζει μια κοπέλα που τη βοήθησε να κάνει δακτύλιο, της έδωσε και λεφτά για κοιλιοπλαστική και τώρα έχει γίνει μια κουκλάρα.
4. Τα βίντεο του Ευαγγελάτου τα παρακολουθείτε ποτέ ή απλά σας έχει πέσει το σαγόνι από το σοκ και το δέος;
Παρατηρούσα τον "γιατρό" που θα εγχείριζε την αδύνατη (με έναν κρυφό φόβο - το παραδέχομαι - μην τυχόν δείξει τον δικό μου γιατρό). Για να σας φρεσκάρω τη μνήμη, το βίντεο ήταν το εξής:
Ένας τύπος, αρκετά κιλά, πάει σε ένα γιατρό. Ο γιατρός φοράει (πολύ βολικά) την κλασσική λευκή ρόμπα. Ο γιατρός εξετάζει τον "πελάτη" ο οποίος φοράει πράσινη μπλούζα με κάποιο σχέδιο. Ο πελάτης φεύγει. Μετά από λίγο πάει η αδύνατη. Λέει στο γιατρό ότι την έστειλε ο χοντρούλης που είδαμε στην αρχή του βίντεο. Του λέει ότι θέλει να χάσει 5-6 κιλά και ο γιατρός την εξετάζει. Ο γιατρός πλέον φοράει μια πράσινη μπλούζα με το ίδιο σχέδιο που είχε ο προηγούμενος πελάτης του. Ή τον αγάπησε πολύ ο εν λόγω χοντρούλης και του χάρισε τη μπλούζα του, ή μπέρδεψαν τους ηθοποιούς και ο χοντρός πήρε πτυχίο ανάμεσα στα γυρίσματα.
Τα έχω παρμένα με τον κύριο που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος. Έχω παρακολουθήσει όσες εκπομπές του είχαν θέμα κάτι που κατείχα. Παιδικοί Σταθμοί, Υδραυλικοί-Ηλεκτρολόγοι, Δακτύλιος. Και στις 3 περιπτώσεις είδα να λέει τα ανείπωτα ψέματα, τα βίντεο έδειχναν στημένα και το συμπέρασμα ήταν ή το γνωστό "σε κάθε κλάδο υπάρχει και κάποιος απατεώνας" ή κάποιο άλλο τραβηγμένο από τα μαλλιά.
Δεν ξέρω από ποιον τα παίρνει για να χτυπάει συγκεκριμένους κλάδους σε κάθε εκπομπή του, αλλά σίγουρα έχει χ*στεί στο χρήμα!
Και τώρα στο πραγματικό θέμα: Κλέβουν ή δεν κλέβουν οι γιατροί; Είναι δυνατόν σε έναν κλάδο που απέκτησε ξαφνικά μεγαλύτερη δόξα και από το κάθε reality να μην υπάρξουν και οι 5-10 αλητάμπουρες που θα προσπαθήσουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι; Έπρεπε να μας το πει ο Ευαγγελάτος;
Υ.Γ.: Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά του τα είχα μαζεμένα και μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία να εκτονωθώ.
03-08-2007, 17:42 #35
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ..........ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ "ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ " ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ............ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΧΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑ ΣΟΚ.............ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!
03-08-2007, 17:45 #36
Α!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΙΑ ΔΝΕ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 50..000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ 800.000ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ!!!!.......ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΛΛΕΣ 50.000 ΧΙΛ. ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΑ !!!!! ΑΚΟΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ................... ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04-08-2007, 13:15 #37
noucca κανεις δεν τα αμφισβητει αυτα τα οποια εγραψες και σιγουρα συμβαινουν.
Αλλα συμβαινουν και ολα τα υπολοιπα η μερος σημαντικο αυτων.
Οποτε απο το χειροτερο διαλεγουμε το κακο.
Αυτο με τον συλλογο το εζησα εγω η ιδια ,και με ταλαιπωρουσαν 3-4 μηνες.
Οποτε δεν υπαρχει θεμα αμφισβητησης απο μερους μου για κατι το οποιο ακουσα και ειδα.
Οσο για τους γιατρους να ηταν 10-12 αυτοι που 'λιποτακτουν'' ουτε αισθηση θα μας εκανε.
Μηπως οι οντως γιατροι με την κλασικη εννοια της λεξης γιατρος ειναι μονο 10-12?
Αυτο με ανυσηχει εμενα!!!
Οσο για τις υπολοιπες εκπομπες οπως πχ.των παιδικων σταθμων πορει να εχει σκηνοθετησει τα μισα βιντεο και ρεπορταζ που δειχνει αλλα σιγυρα τα αλλα μισα ειναι αληθεια και οπως ειπες και εσυ πολυ σωστα δεν χρειαζομασταν τον ευαγγελατο για να μαθουμε τα περισσοτερα απο αυτα ........
Απλα ενω τα ξερεις και τα εχεις δει η διαφορα ειναι οταν τα βλεπουμε πολυμαζι και δημοσια και εκει εκ των πραγματων αντιδρας και λογω φιλοτιμου και λογω ντροπης.
Θα μου πεις γιατι αλλαξαν αυτοι οι παιδικοι σταθμοι που ειχαν κανει τα τερατα εις βαρος των παιδιων??Φανταζομαι οι περισσοτεροι ΟΧΙ και ειμαι σιγουροι οτι και οι περισσοτεροι γονεις συνεχιζουν να στελνουν τα παιδια τους εκει και κανουν τα στραβα ματια.
Γιατι nucca moy οτι υπαρχουν επαγγελματιες κοπροσκυλα που εκμεταλευονται τους παντες και τα παντα στον βωμο του κερδους υπαρχουν και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητει και σε ολα τα επαγγελματα αναιξεραιτως.
Αλλα και οτι ο κοσμος σχεδον τις περισσοτερες φορες συμπριφερονται σαν προβατα ειναι και αυτο μια μεγαλη αληθεια.Πανε ολοι στο τσουρμο!!!Οπου βλεπουν τους πολλους εκεις τρεχουν για να μην τους βρει ο κακος λυκος και τους φαει εαν ειναι μακρια απο το κοπαδι!!
Ο Ευαγγελατος δεν ειναι ο καλυτερος δημοσιογραφος του κοσμου αλλα για εμενα ειναι απλως οδοντοκρεμα!!!!Αλλου ειναι το προβλημα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
04-08-2007, 14:19 #38
Με το... σύλλογο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Η ιστορία της κυρίας ήταν όντως συγκινητική (ολόκληρο βιβλίο Γκίνες μπήκε) αλλά ποτέ δε μου έκατσε καλά γιατί μιλούσε σαν να έλεγε παραμυθάκια σε μικρό παιδί. Όσες είστε μαμάδες θα με καταλάβετε.
Αυτό που με νευριάζει με τον Ευαγγελάτο είναι ότι πιάνει ένα πασίγνωστο θέμα και το παρουσιάζει σαν το μέγα το μυστήριο της ζωής που μόνο αυτός έλυσε. Και αυτό που με νευριάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου, η θεια μου, η πεθερά μου και πάει λέγοντας, παλεύουν να πνίξουν το λυγμό και με ρωτάνε έντρομες "Είδες τι έδειξε χθες ο Ευαγγελάτος;". Και νομίζουν ότι κινδυνεύω αφάνταστα επειδή είμαι Νηπιαγωγός, έχω βάλει δακτύλιο και ο άντρας μου χτίζει σπίτια, και αναλώνω τη μισή μέρα να τους εξηγώ ότι αυτά που τους αποκαλύφθηκαν στην πραγματικότητα τα ήξεραν απλά κανείς δεν τους τα είχε παρουσιάσει ως τώρα τόσο Χολιγουντιανά.
Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές, πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτούς που αντιπαθούμε...
04-08-2007, 16:32 #39
Όντως τα παρουσιάζει τόσο τραγικά που λες ότι ήρθε το τέλος του κόσμου! Δεν ξέρω αν αυτά που λέει είναι όντως αλήθεια ή όχι αλλά κάποια πράγματα ήδη τα γνωρίζαμε, δεν είναι και οι φοβερές αποκαλύψεις.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή