ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
    Senior Member

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ!!!!

Ειδατε εχτες τον Ευαγγελατο?
    Τελειος ο δημοσιογραφος!!!!!!!!!
    Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!
    Απο ποιους?????????
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
    Μετα τι να πουμε για τον υπολοιπο κοσμο???
    Που δεν μας καταλαβαινουν γιατι δεν ηταν ποτε στην θεση μας?!/!
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ!!!

(Καποτε καπου αλλου τα ελεγα αλλα με περνουσαν για τρελλη!!ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!)_

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    AAAA δεν το είδα χθές, κάνε μια περίληψη

Senior Member
    Επιασαν την προεδρο παχυσαρκων την γνωστη σε ολους Δωρα με κρυφη καμερα να εχει συνενοηθει με συγκεκριμενο γιατρο και για καθε ατομο που εστελνε για δακτυλιο επαιρνε αυτη 600 ευρω!!!!!!!!
    ΑΚΟΥΤΕ !!!!!
    Η Δωρα που γυριζει ολα αυτα τα χρονια στην τηλεοραση και λεει οτι βοηθαει τους παχυσαρκους γιατι απλα τους ποναει.Απο αλλυλεγγιη!!!!!!!!!
    (εχω προσωπικη πειρα για αυτο τα εχω παρει στο κρανιο πολυ ασχημα)!!!!!11

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Έλεος!!!! μωρά καλά τους κάνει ο Ευαγγελάτος!!!!

Junior Member
    Ξεφτίλα!!

Δεν άντεξα να δω αν είπε τίποτα για τα κέντρα αδυνατίσματος.

ʼλλο πανηγύρι εκεί!

Εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε πιστεύω είναι στο κόστος όλων αυτών των επεμβάσεων. Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό.

400% κέρδος η εταιρεία του γνωστού ιατρού που εισάγει τους δακτύλιους!

Ήμαρτον Παναγιά μου πια... έλεος. Δεν υπάρχει πουθενά και τίποτα?

Senior Member
    ρε παιδια εννοειται πως υπαρχει εκμεταλλευση...!..ειναι λογικο...η παχυσαρκια πλεον ΜΑΣΤΙΖΕΙ..σε ολοκληρο τον κοσμο η εκμεταλλευση ειναι τεραστια και ειδικα στην χωρα μας ακομα μεγαλυτερη..καλως-κακως ετσι εχουν, δεν αλλαζει κατι..και ολοι οι γιατροι εοχυν τις ακρες τους...καρφι δεν τους καιγεται για το τι ακουγεται ή και για το τι γραφετε...κα8ημερινα σε ενα μονο νοσοκομειο της αθηνας γινονται 12 επεμβασεις που σημαινει περιπου 4000 επεμβασεις τον χρονο..τα ατομα που τις κανουν ειναι δυστυχισμενα με τα κιλα τους, επιζητουςν την λυτρωση τους μεσω αυτης της επεμβασης..την εχουν τοση αναγκη που οχι 600 ευρω θα εδιναν επιπλεον ως μιζα αλλα και 2000 ευρω...και εκει κανει την εμφανιση της η εκμεταλλευση η οποια ειδικα στις μερες μας υπαρχει παντου και παντα!...και αυτο δεν μπορει να αλλαξει οποτε απλα συμβιβαζομαστε!

Senior Member
    τι να σας πω ρε κοριτσια...εμεινα με ανοιχτο το στομα...την εβλεπα καθε τρεισ και λιγο στην τηλεοραση να εκπροσωπει ενα τοσο ευαισθητο θεμα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ενδιαφεροταν γιατι ειχε προσωπικη εμπειρια.θα επρεπε να ντρεπεται που ειχε και το θρασοσ να βγει στην τηλεοραση να υπερασπιστει τον εαυτο τησ και το δικιο τησ την ωρα που στην καμερα φαινοταν καθαρα η ταριφα τησ πετωντασ και το θειικο"μηπωσ ηταν η εκπτωση γιατρων ξαναλεω κυριε ευαγγελατο?"καταφερε να αδυνατισει και εχασε την ψυχη τησ...ξεχασε...λησμονησε τον πονο την αγωνια την προσπαθεια την θλιψη...τη σιχαινομαι με ολο το νοημα τησ λεξησ...

Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
    ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ,ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ''ΚΑΘΑΡΟΣ''????
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΕΑΣ,ΨΩΜΙ.ΓΛΥΚΑ Κ.Τ.Λ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ? ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ...

Senior Member
    ενταξει φιφικα συμφωνω με αυτα που λεσ αλλα εδω μιλαμε για γιατρο που δεχτηκε να κανει δακτυλιο σε ανθρωπο με 62 κιλα!!!!και με τη συμφωνη γνωμη τησ ΚΥΡΙΑΣ που τιποτα αλλο απο μια σιχαμενη και παντα "παχυδερμη"στην ψυχη...αδυνατιζει το σωμα παχαινει και αναισθητοποιειτε η ιδια...αηδια μου ερχεται.

Senior Member
    Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες καταστάσεις θυμάμαι μια ωραίααααα ιστοριούλα με κάποιον νεαρό και τα τριάντα αργύρια...Λέτε ν' αποκλείονται οι γιατροί από ομοειδείς ιστορίες;

Γιατι το οτι δεχτηκε να εγχειρησει κοπελα με 60 κιλα και 1.70 υψος;;;;Ουστ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!

Senior Member
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που στο φιλικό - συγγενικό του περιβάλλον δεν έχει τουλάχιστον ένα άσχημο περιστατικό με γιατρούς.Είναι μετρημένοι αυτοί που κάνουν ευσυνείδητα και ηθικά το λειτούργημα τους.

Εγώ έχω κάνει μια λίστα με αυτούς που τους θεωρώ καλούς και έγκριτους επιστήμονες και τους επισκέπτομαι στην Αθήνα.

Δεν εμπιστεύομαι εύκολα άλλους.

Senior Member
    Ο μεγαλος πονος για μενα ειναι ο περιφημος συλλογος παχυσαρκων!!!!!!!!
    Βρεθηκε η πιο γνωστη παχυσαρκη στην ελλαδα να πιασει κοτσους αλλους και τα κιλα που εχασε θα τα συμπληρωνε σε ευρω με τα δικα μας κιλα!!!!!!!!!!
    Ογιατρος οπως αρκετοι γιατροι εκανε τη συνηθη απατεωνια,αυτη να μου πειτε με τη φιλοτιμο ,που σταθεικε και εκανε αυτη την μαλ...κια ,αυτη που εβγαινε στην σεμινα χρονια πριν και παρακαλουσε να την βοηθησουν στα 240 κιλα!!!!
    Τι να την κανεις πρωτα ,να την φτυσεις??
    ΦΙΛΙΑ!!!1

Εγώ δεν την είδα την εκπομπή αλλά μου την περιέγραψε η αδερφή μου. Όντως αυτή η Δώρα τελικά μεγάλη απατεώνισα και καλά έκανε που την έβγαλε στην φόρα. Ευτυχώς που την ανακαλύψανε νωρίς και δεν κορόιδεψε πολύ κοσμάκι! Μεγάλη ξεφτίλα!
    Στον αν είναι ο Ευαγγελάτος δημοσιογράφος δεν συμφωνώ καθόλου. Μπορεί να έχει δίκιο σε κάποια θέματα που παρουσιάζει αλλά ο τρόπος του είναι απαίσιος!! Προσπαθεί πολύ αλλά δε το έχει, θα έπρεπε να τον εξαφανίσουν από την ΤV.
    Φιλιά πολλά σε όλους.

Senior Member
    συμφωνω με την ανετουλα...δεν θα επρεπε να υπαρχει στην tv το συγκεκριμενο ατομο καιρο τωρα!>....δεν ειναι εκπομπη αυτο που κανει..μονολογος ειναι!..

Page 1 of 3 123 LastLast