Results 1 to 7 of 7
Thread: ιδιωτικές ασφάλειες
-
18-05-2007, 10:27 #1
ιδιωτικές ασφάλειες
χθες επικοινώνησα με την ιδιωτική μου ασφάλεια ΕΘΝΙΚΗ στην οποία έχω τα τελευταία 8 χρόνια απεριόριστο πρόγραμμα με100% κάλυψη για ασθένεια ή ατύχημα και μου είπαν ότι ο δαχτυλιος δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση διότι θεωρείται κοσμητική εγχείρηση! ακόμα και αν είσαι 160 κιλά με υπέρταση και διαβήτη όπως η μητέρα μου!!
Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι η παχυσαρκία σε άτομα με ΜΔΣ πάνω από 35 θεωρείται ασθένεια ανά τον κόσμο! Αυτοί όμως διαφωνούν.... υπάρχει κάποιος που να έχει ΕΘΝΙΚΗ και να έχει καλύψει τα έξοδα της εγχείρησης; pleaaase
- 18-05-2007, 11:45 #2
Ζητα απο τον γιατρο σου μια γνωματευση-βεβαιωση που να λεει οτι εχεις παθογονο παχυσαρκια με πολλα και σοβαρα προβληματα υγειας.
Η παθογονο παχυσαρκια εχει αναγνωριστει παντου ως πολυ σοβαρη ασθενεια που προκαλει εως και το θανατο!!
Να την πας και να τους πεις σε περιπτωση που δεν αναλαβουν την ασφαλεια της επεμβασης να σου δωσουν αυτοι μια αλλη βεβαιωση που να λεει οτι δεν αναγνωριζουν την παθογονο παχυσαρκια ως ασθενεια οτι την θεωρουν κοσμητικη επεμβαση ,και γι'αυτο δεν καλυπτουν τα εξοδα της επεμβασης.Ζητα τους να αναλαβουν την ευθυνη.
Με το συμβολαιο που εχεις καλη μου ειναι εντελως αδικαιολογητοι!!
ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ και περιμενω ανυπομονα νεα σου!!!
ΦΙΛΙΑ!!1
18-05-2007, 12:52 #3
ευχαριστώ dexa θα έχω νέα γι' αυτό μετά τη συνάντηση με τον γιατρό που θα έχω στις 23 Απριλίου οπότε και θα αποφασίσω εάν θα κάνω το lap band. θα σε ενημερώσω σχετικά. Μακάρι να είναι αρκετά χαζοί ώστε να μου δώσουν μια τέτοια απάντηση γιατί θα την πάρω και θα πάω στο συνήγορο του πολίτη και σίγουρα θα βγω οικονομικά πιο κερδισμένη!
2000 εύρο το χρόνο τους πληρώνω!!! Ευτυχώς που τα δύο τελευταία χρόνια έχω κάνει δυο παιδιά και τους τα παίρνω πίσω.
18-05-2007, 13:42 #4
Μ'επιασες γιασμην!!!
Μπραβο!!!
Ακριβως κουκλα μου δεν παιρνουν την ευθυνη ζωης η θανατου για κανεναν πελατη τους.
Ειμαι σιγουρη οτι ετσι θα κανεις την δουλεια σου.
Με ψυχραιμια και ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!!!!!!1
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
18-05-2007, 13:50 #5
ΕΧΩ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ...
ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ 3 ΜΟΥ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ...
04-06-2007, 18:12 #6
Εχω ΑΣΠΙΣ,8χρονια ,100% καλυψη,Δεν τους ενδιαφερει η ΜΔΣ δεν πα να ειναι και....200!!!.Αν ομως τους παω γνωματευση ΚΑΙ αποτελεσματα εξετασεων που να δειχνουν προβληματα υγειας ΛΟΓΩ της παχυσαρκιας τοτε με καλυπτουν....
Εν ολιγεις λιπον πρεπει πρωτα να φτασω στα ...τελευταια μου(!), αλλα εγω.."δυστιχως"(!!!) αισθανομαι...ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!!!!
06-06-2007, 00:59 #7
jeronimo2003 εαν και εφοσον εχεις τα κιλα που δικαιολογουν την επεμβαση παχυσαρκιας,αλλα απο οτι καταλαβα η περιπτωση σου δεν ανηκει στην κατηγορια νοσογονος παχυσαρκια που σημαινει δεν εχεις ΔΜΣ απο 40 και πανω ,γιατι δεν συζητας με τον γιατρο σου να το δικαιολογησει αυτοσ με μια βεβαιωσει απο μεροσ του ετσι ωστε να δικαιολογησει η ασφαλεια την επεμβαση και να σου δωσει τα χρηματα.Αλλωστε το εαν εισαι τωρα 100 η 110 η 120 δεν ειναι κακρια τα 130 η 140 η150 και βαλε ,οποτε ειναι θεμε χρονου μετα να ακολουθησουν και τα προβληματα υγειας.
Περιμενω νεα σου.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία