Διαιτες Delivery - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Junior Member
    ακριβως το σαββατοκυριακο δεν σου στελνουν.: S
    τωρα βεβαια θα δουμε γιατι αν η απωλεια ειναι αυτη που λενε αξιζει τον κοπο και τα χρηματα..
    ειναι πολυ χορταστικες οι μεριδες και πολλες κ εχουν 1200 θερμιδες ανα μερα..
    εγς παλαιοτερα ειχα προσπαθησει με θερμιδομετρητη να τρωω 1100 την ημερα και σε 4 μηνες εχασα 10 κιλα αλλα πεινουσα τρελα και σιγουρα θα καταναλωνα περισσοτερες απο 1100 θερμιδες την ημερα που υπολογιζα..x D
    αυριο ξεκιναω και θα σας πω!!

φχαριστω πολy μαρουλακι γι την ευχη!!!___bb.

Junior Member
    Καλησπέρα κι από μένα....
    Κάνω Taste n Diet εδώ και καιρό και έχω να σας πω τα εξής:
    Έχω πληρώσει ένα πρόγραμμα 40 γευμάτων 750? τον Νοέμβριο. Την πρώτη εβδομάδα έχασα 2,5 κιλά, την δεύτερη 1, την τρίτη κανένα. Το διέκοψα γιατί μου προέκυψε ταξίδι, ξεκουράστηκα δυο εβδομάδες και ξανάρχισα. Την πρώτη εβδομάδα έχασα 1,5 κιλό, την δεύτερη κανένα και το ξανασταμάτησα. Έκανα ένα μεγάααααλο διάλειμμα δίαιτας που κράτησε δυο μήνες, πήρα δυο κιλά και το ξαναάρχισα. Την πρώτη εβδομάδα έχασα 1,5 κιλό, την δεύτερη 1, την τρίτη κανένα. Το πρόγραμμα τελείωσε, εγώ έχασα συνολικά 5,5 κιλά και έδωσα 750?.
    Τώρα, για την ποιότητα του φαγητού έχω να πω τα εξής: τα μεσημεριανά είναι άνοστα. δεν έχουν καθόλου αλάτι και αν θέλεις να είσαι συνεπής, δεν πρέπει να βάλεις επιπλέον. Οι σαλάτες είναι φρέσκιες αλλά εντελώς άνοστες. Τα γλυκά είναι πάντα καταπληκτικά. Τα βραδυνά κάπως πιο νόστιμα. Κάθε μεσημεριανό έχει λίγο κρέας και λίγο λύζι, ή πατάτες ή μακαρόνια. Τετάρτη έχει ψαρια που δεν σου δίνουν την αίσθηση του μπαγιάτικου αλλά δεν τρελαίνεσαι κι από την χαρά σου μόλις το βλέπεις. Γενικά υπήρχαν μέρες που άνοιγα το κουτάκι και με έπιανε αηδία.
    Σ' εμένα λειτούργησε κάπως γιατί ήξερα ότι δεν έπρεπε να φάω τίποτα άλλο άρα δεν τσιμπολογούσα απολύτως τίποτα (ούτε μια μαστίχα). Επίσης είναι βέβαιο ότι έτρωγα λιγότερο από όσο έπρεπε, δηλαδή από όσο μου έστελναν γιατί πολλές από τις σαλάτες δεν τις έτρωγα και επίσης πάντα άφηνα το φαγητό μου (όχι βέβαια γιατί χόρτασα αλλά γιατί αναγούλιασα). Ηταν πολύ βοηθητικό που δεν χρειαζόταν να μαγειρεύω και ερχόταν κάθε μέρα φαγητό και σίγουρα γλίτωσα και λεφτά από το Σούπερ Μάρκετ και λοιπές γουρουνιές του δρόμου. Πάντως νομίζω ότι δεν θα το ξαναέκανα. Τώρα προσπαθώ να συνεχίσω μόνη. Από ότι κατάλαβα το μενού τους στηρίζεται στο μοντέλο πρωί -υδατάνθρακες, μεσημέρι - πρωτεϊνες και φυτικές ίνες, απόγευμα - ζάχαρη, βράδυ - υδατάνθρακες και φυτικές ίνες.
    Καλή δύναμη σε όλους.
    Κλέλια

Junior Member
    μμ αλήθεια??
    γιατι εμενα μου ειπαν οτι το μενου εχει κανονικα αλατι!!μονο ενα μενου δν περιεχει αλατακι το medi που ειναι γι αυτους που εχουν πιεση!!μηπως εκανες κατι τετοιο εσυ??

τεσπα τα γευματα μου φανηκαν απιστευτα!!αυριο μολις φαω για πρωτη φορα μεσημεριανο θα σας ενημερωσω!!!

μακιαα σ ολους____*

Junior Member
    Κι εμένα μου είχαν πει ότι είναι κανονικά τα γεύματα αλλά ήταν τόσο μα τόσο ανάλατα...
    Μπορεί η εταιρία που κάνεις εσύ να είναι καλύτερη από την δική μου. Στο εύχομαι πάντως...

Senior Member
    δηλαδη Κλελια, αν καταλαβα καλα, η διαιτα επιασε σ εσενα ,αφενος βεβαια γιατι ηταν συγκεκριμενη και δεν τσιμπολογουσες,αφετερου δε, γιατι ηταν ανοστη, δεν τρωγοταν και συχνα σε εκανε να αναγουλιαζεις.....

εμενα σαν τιμωρια μου φαινεται αυτο...
    ειμαστε τοσο εγκληματικοι τυποι και πρεπει να τιμωρηθουμε?

υπαρχουν αποδεδειγμενα ευγευστα φαγητα που σου επιτρεπουν να χανεις βαρος, δεν χρειαζεται να μπεις στην λογικη της τιμωριας με αηδιαστικα φαγητα που προτιμας να μη τα φας κι ετσι αδυνατιζεις, γιατι αυτες τις "τιμωριες" τις παρατας πολυ συντομα και τα ξαναβαζεις ολα και αρκετα ακομα....

οσο για τα ανοστα φαγητα λογω αλατιου, μη μασατε στις σαχλαμαρες που σας λενε αυτοι. το αλατι δεν παχαινει, να βαζετε, οχι υπερβολικο, οσο να ικανοποιειται η γευση σας.
    αυτοι απλα βασιζονται στο να χανετε κιλα λογω αφυδατωσης, πραγμα που ΔΕΝ θελουμε με τπτ!!!

Junior Member
    Δεν έχεις άδικο σε όσα λες...
    Εγώ παρόλο που έχω πολλά κιλά παραπάνω από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έχω κάνει μόνον 3 δίαιτες στη ζωή μου. Η πρώτη με διαιτολόγο και ένα τεστ δυσανεξίας όπου μετά από τρομερή πείνα και παρόλογη δίαιτα έχασα σε 3 μήνες 8 κιλά και σχεδόν τα μισά μου μαλλιά, μια δεύτερη με (άλλη) διαιτολόγο που την βαρέθηκα μετά από 1 μήνα και 3 κιλά και αυτή με τα Τaste n diet. Σε όλες μου τις δίαιτες λειτούργησα σκληρά με τον εαυτό μου. Φυσικά πάντα ξαναπαίρνω τα κιλά που χάνω.

αυριο ξεκιναω και θα σας πω!!
    Tελικα ροζ_κιτρινουλα ξεκινησες;
    Νιωθεις ικανοποιημενη;

Junior Member
    γειαα σας!!
    λοιπον ξεκινησα δευτερα .ημουν 94 κιλα.
    μου ειπε η διατροφολογος τους να ξαναζυγιστω πεμπτη.τη πεμπτη ημουν 92 κιλα και την παρασκευη 91,5..
    αυτα απο κιλα
    οσο για τα φαγητα δεν ξερω τι λεει η μια κυρια λιγο πιο πανω οτι της φαινονταν ασχημα ,εγω παντως ξετρελαθηκα με ολα!το μονο που δεν μ αρεσε ηταν το γαλακτομπουρεκο ενα απογευμα αλλα ουτως η αλλως ποτε δεν μ αρεσε.
    δεν πεινασα ουτε στιγμη ..α και μ ειε η διατροφολογος ν βαζω αλατι αν μου φαινονται αναλατα..
    εβαζα λιγο στις σαλατες και λαδι επισης!!ολα τελεια + του οτι εχασα σε 2,5 κιλα..
    τεσπα αυτα απο μενα....bb

καλη συνεχεια!
    Μπραβο για τα κιλακια!

Member
    μπράβο!
    ας ελπίσουμε εσυ να κανεις τη διαφορά γιατι εγω ξερω τα ιδια και χειροτερα με τις αλλες...
    μια φιλη δε αρχισε πονοκεφαλους και υποψιάστηκε πως κατι βαζουν μεσα για να τους φουσκωνουν
    τους πηρε τηλεφωνο για τους πονοκεφαλους κι αυτοι ειχαν εξαφανιστει

τωρα το κανει κι η μαμα μου, οχι το ιδιο, μικρη εταιρεια στην επαρχια που βρισκεται... για να δω τι εχει κανει... αν και δεν με εχει παρει τηλεφωνο να μου πει νεα...και υποψιαζομαι πως... τσιμπολογαει πολυ κι αυτη και αυτο θελει να αποφυγει

εγω παλι κατι παρομοιο σκεφτομαι να κανω, εχει φαγητα μαγειρευτα ετοιμα εδω στη δουλεια σε πολυ καλη τιμη, σκεφτομαι να τρωω τις σαλατες και μισες μεριδες απ τα μαγειρευτα, σπιτι φρουτα και σαλατες
    παλι θα κανω εγω δηλαδη τις επιλογες αλλα αποφευγω το σουπερ μαρκετ μαγειρεμα πλυσιμο πιατων πεταμα χαλασμενων απ το ψυγειο...

με βοηθαει αρκετα... αν και η βασικη θεωρια αδυνατισματος λεει πως χρειαζεται να μαθουμε να φροντιζουμε τον εαυτο μας με κοπο κι οχι με λεφτα..............

δε πα να λενε οι θεωριες...

καλη επιτυχια πινκγιέλλοου, κι εγω ξεκινησα 95 και ειμαι 170 και χανω σχετικα καλα μιας και δεν εχω κανει διατα πολλα χρονια... βεβαια θελω να χασω αρκετα αργα, κι ενα κιλο την εβδομαδα θα ειμαι φουλ ευχαριστημενη
    μη σου φανει λιγο... αν και ημουν και εγω 17 και στις εξετασεις ειχα παρει παααρα πολλα επισης
    απο τοτε φουσκωνω και ξεφουσκωνω... εβαζα στοχους οπως ολες μας μαλλον το γρηγορο χασιμο...

ενιγουεϊ ευχομαι το ΚΑλυτερο

γραφε μας οχι μονο να βλέπουμε πως πας, αλλά και για ενισχυση!!

Senior Member
    γεια χαρά

θέλω να πω τον πόνο μου με τη σειρά μου για τις δίαιτες delivery

πήρα ένα πρόγραμμα taste and diet ξείνησα στις 18 Μαρτίου πλήρωσα 1046 ευρό και καλά προσφορά 2 μήνες + 1\2 δώρο που
    από ότι γράφει η κλέλια που πλήρωσε 750 το Νοέμβριο καταλαβαίνετε ότι μπιπ.. δώρο ήτανε

τα φαγητά ήταν με τον ίδιο τρόπο μαγειρεμένα, ανάλατα, εκτός απο τα γλυκά που ήταν όλα τέλεια και κάποια βραδυνά..μερικά μεσημεριανά τα έτρωγα με το ζόρι και δεν φημίζομαι ότι τρώω έτσι... και μυρίζανε πάντα το ίδιο...

υπήρχαν βρομάδες που το τηρούσα κατα γράμμα και δεν έβαζα και τίποτα επιπλέον και έχανα 0,300 γρ.

και όχι έχεις τρομερή κατακράτηση υγρών αλλά χαμηλά επίπεδα νερόυ.. και αργεί να πάρει μπρος ο μεταβολισμός σου και χαλάρωσε...
    τελικα από 103,9 με αφήσανε στα 101,5 δηλαδή 10 μήνες τι έκανα έχασα 2,4 κιλά .......

ούτε που θέλω να ξαναπάω και υποτίθεται ότι έχω και για 2,5 μήνες δωρεάν διαιτολόγο..

ήταν η τελευταία φορά που έδωσα λεφτά σε τέτοιου είδου επιχείρηση

αλλά αυτά πάντα είναι η δική μου εμπειρία...

τώρα συνεχίζω διατροφή μόνη μου και απο την Τετάρτη θα αρχίσω δίαιτα με μια διατολογο- διατροφολόγο
    σοβαρή μου φαίνεται.. μου είπε ότι δεν θα χάνω πάνω απο 3 κιλά το μήνα δηλαδή το επιτρεπόμενο όριο αν και μου φαίνεται μικρή η απώλεια πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα έχει σωστό αποτέλεσμα

και επίσης βαρέθηκα όλες τις δίαιτες που σε τρεις μήνες χάνεις 15 κιλά και μετά σε 6 βάζεις 15+15.... γιατί τόσα χρόνια αυτό κάνω
    μία φουσκώνω μία ξεφουσκώνω και φτου και απο την αρχή!!!

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα!!!!

Αγωνιστικούς χαιρετιισμούς σε όλους

http://ticker.7910.org/wg__99__22rM0...HNuaWZmZmY.gif

Member
    μπράβο eve30++

ο στόχος που βάζεις ακούγεται πολύ καλός

ωστε ετσι ε; 3 κιλα το μηνα... κι εγω υπολογιζα 4, για τον πρωτο τουλάχιστον... καλα ειναι και τα νερά...

να σου υπενθυμισω πως ζεις/υπάρχεις και περνάς καλά από σήμερα... δεν περιμένεις να χάσεις πρώτα... οπότε όποτε χάσεις, αρκεί να τρως υγιεινά, να αισθάνεσαι ικανοποιημένη

εγώ με τα 2 κιλα που εχω χάσει νιώθω λες και τα εχω χάσει όλα! κουφο κι αυτο... βασικα ειχα βαρεθει να αισθανομαι ασχημα το στομαχι μου, τωρα το αισθανομαι ελαφρυ και γεμάτο όσο χρειάζεται (μολις εφαγα ενα σαντουιτς χιχιχιχι)

λοιπόν... για να δειτε τι εκμετάλευση υπάρχει... η μαμά μου πληρώνει 40 ευρω την εβδομαδα (6 μερες)!!! νομιζω χωρις βραδυνο

εχει χασει λεει 4 κιλα. δε νομιζω να ειναι μηνας....
    και λεει το φαϊ της αρεσει (σημερα εχει κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι)

ααααααααααχχχχχχχ επαρχια....

Junior Member
    τελικα η ροζ-κιτρινη τι εκανε????

Page 2 of 2 FirstFirst 12