ΒΟΥΛΙΜΊΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

ΒΟΥΛΙΜΊΑ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΝΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΝΜ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

Junior Member
    ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ε? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΞΥΠΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.. ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ, ΟΚ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ (ΕΜΕΤΟ) ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ...... ΑΝΤΕ..... ΚΑΠΟΙΟΣΣΣΣ??? ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Junior Member
    ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣ????? ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ? ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΩΤΕ??? ΧΑΧΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!! ΟΚ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΤΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ ΧΘΕΣ?? ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ. ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ post ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ, ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CHAT ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 'Η ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9-10,ΟΚ?

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΗΣ!!

Senior Member
    Vassiliki καλώς ήρθες!!!

Το να έχεις αυξημένη όρεξη πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι απόλυτα φυσιλογικό. Όταν λες χάπια εννοείς αντισυλληπτικά? Ενδέχεται κι αυτά να σου αυξάνουν λιγάκι την όρεξη. Κι εγώ τους τελευταίους μήνες έχω πρόβλημα με την περίοδο μου. Έχω να αδιαθετήσω κανονικά από τον Αύγουστο. Το Δεκέμβριο είχα πάρει ορμόνες και αδιαθέτησα αλλά από τότε τίποτα...Νέκρα...
    Θέλεις να μας πεις τι έφαγες? Μήπως αυτό που εσύ θεωρείς πααααρα πολύ είναι απλά λίγο παραπάνω από το κανονικό?

Junior Member
    twra egw den 3erw me pion milaw i an milaw me kapoion kan! kainourgia s'auto to pragma
    kai asxeti me to internet kai ola auta
    egw paei enamisi xronos p vasanizomai mauto to pragma tis voulimias
    niw8w polu asxima
    8elw para polu na to 3eperasw alla den 8elw na to ma8ei kaneis apo tous dikous m kai genika apo olous dld
    ntrepomai afantasta gi auto p kanw i idia ston eauto m
    ti na kanw
    ?????????????????

Πρωτα απο ολα καλωσηρθες στη παρεα μας. Σε βλεπω ιδιαιτερα αγχωμενη τρομοκρατημενη;; ή κανω λαθος;;
    Μην ντρεπεσαι κουκλα μου για αυτο. Απο οσο μπορεις να δεις σε αυτο το φορουμ δεν εισαι η μονη σε αυτο το κοσμο και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι για να ντρεπεσαι. (Πιστευω οτι η κατασταση μας ειναι αναστρεψιμη). Δε ξερω τους δικους σου αλλα καλο θα ηταν να ψαξεις για ενα ατομο στο οποιο μπορεις να ανοιχτεις και να εμπιστευτεις. Εστω καποιος φιλος. Μην κλεινεις τα ματια σου επειδη ντρεπεσαι -δεν υπαρχει και λογος για αυτο- αν μπορεσεις καλο θα ηταν να βγαλεις αυτα που νιωθεις και κρατας βαθια μεσα.

Μπορεις αν θελησεις να περιγραψεις πως πιστευεις οτι ξεκινησε η ιστορια αυτη. Που το στηριζεις οτι εισαι βουλιμικη συννεφουλα;;

Καλη αρχη!

Senior Member
    η8ελα κατι να ανφερω στην Τζενη σχετικα με τα reductil.νομιζψ αν περνεις καποιο αντικατα8λιπτικο η γενικα μαζι κ αλλα φαρμακα δεν σε πιανουν.αν κ ισως εχεις δικιο οτι μας πιανουν μονο στην αρχη,γιατι βλεπω οτι 5 μερες π τα περνω δεν μ χουν μειωση κα8ολου σχεδον την ορεξη,αλλα το παλεβω.