οι πρώτες μέρες μετα το Lap Band
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

οι πρώτες μέρες μετα το Lap Band

παιδιά pleease!!!! κάποιος να μου πει πωσ αισθάνεσαι από την στιγμη που θα βγεις απο το χειρουργείο( μετά από το Lap Band)και για τους επόμενους δύο μήνες. Αύριο θα δω τον γιατρο(έναν που χειρουργεί στην ομάδα του Γαβριήλ )και φοβάμαι πωσ θα δειλιάσω. υπάρχουν κι' άλλοι που ένιωθαν όπως εγώ.

Senior Member
    Γιασμήν,δεν ξέρω αν στο έχω ξαναναφέρει,αλλά στην κοινότητα www.daktylios.gr ενδέχεται να μπορείς να λύσεις όλες σου τις απορίες, καθώς εκεί είναι πάρα πολλά μέλη με δακτύλιο και θα σε καταλάβουν.Εύχομαι να καλυφθείς...

Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Καλημερα γιασμην!!
    Εγω εκανα δακτυλιο στης 8/5 2007.
    Την πρωτη ημερα πονας.Αλλα πονας υποφερτα.Αλλωστε δεν σε αφηνουν ετσι.Σου χορηγουν παυσιπονα συνεχεια..
    Την επομενη που θα πας σπιτι μπορει για ακομα 2 αντε τρεις ημερες να εχεις ενοχλησεις.Θα αισθανεσαι οτι τα μεσα σου ειναι λιγο ανακατεμενα.Και ισως να ποναει η πλατη λιγο η ο αριστερος ωμος.
    Ολα αυτα ομως ειναι του βαθμου πονος που περναει με ενα depon αναβραζον και εαν χρειαστει voltaren υποθετο 50αρη .
    Εγω απο την τριτη ημερα ημουν σχεδον τελειως καλα.
    Ξερω παιδια που απο την πρωτη ημερα ηταν τελειως καλα.
    Απο εκει και περα εξαρταται ποσο θα βοηθησεις εσυ τον δακτυλιο.Εαν τον πιεζεις με το ζορι με παραπανω φαγητο θα προκαλεις εμετο και πονο.
    Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου.
    ΦΙΛΙΑ!!!!

Junior Member
    ευχαριστω Κλεάνθη, μπήκα στο site και πήρα αρκετές πληροφορίες.
    χίλια ευχαριστώ dexa
    κανόνισα με τον γιατρό να κάνω το lap band στις 14.06.2007 στο Ιατρικό κέντρο. Μαλον με το ΤΕΒΕ αλλά θα δω όπως είπαμε και το Θέμα της ιδιωτικής ασφάλειας.

Senior Member
    Καλημερα γιασμην .
    Θα περιμενουμε ανυπομονα νεα σου.
    Μην χαθεις μεχρι τοτε.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    Γεια σου γιασμην.
    Σημερα διαβασα το μυνημα και εχω να σου πω οτι βρε μανα μου ειναι δυσκολο αυτο που προσπαθησες να κανεις μονη σου.
    Οδακτυλιος θα σε βοηθησει να το κανεις γιατι πολυ απλα δεν σου αφηνει περιθωρια για κατι αλλο.Δεν θα μπορεις να τρως γιατι δεν θα εχει περιθωρια το στομαχι σου να χωρεσει φαγητο τοσο οσο ετρωγες ισως μεχρι τωρα.
    Οσο για τις πρωτες μερες μεχρι να προσαρμοστεις και εσυ και το στομαχι σου αναποφευκτα θα εισαι μονο με υγρα και δεν θα σε ενοχλει γιατι δεν θα θελεις να φας.
    Περιμενω νεα απο τον γιατρο.
    ΦΙΛΙΑ!!!1