Results 1 to 4 of 4
Thread: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
-
24-05-2007, 11:06 #1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Text
Καλημερα, παρολο που ειμαι αρκετο διαστημα απουσα μπηκα σημερα μιας και εχω μαζεψει αρκετο υλικο για να μοιραστω μαζι σας.
Εχουν αλλαξει τοοοσα ,αυτο ομως που ενδιαφερει και εσας ειναι οτι εβαλα δακτυλιο πριν απο 2 μηνες.Ειμαι η πρωτη ασθενης που μπηκε χειρουργειο χωρις να εχει μιλησει με γιατρο και χωρις να ξερω ποιος με χειρουργει...Δεν καταλαβαινετε και πολλα υποθετω....Η ζωη μας ειναι γεματη ''σημαδια'',αλλες φορες τα αγνοουμε ενω αλλες φορες ειμαστε εκει με ανοιχτο το στομα και δεν πιστευουμε πως κατι τετοιο συμβαινει σε εμας.Στην περιπτωση μου λοιπον,την ιδια μερα φιλοι μου μιλησαν για την συγκεκριμενη μεθοδο και τον ιδιο γιατρο.Παρολο που δεν γνωριζοταν μεταξυ τους,τα σχολια ηταν ακρως θετικα.Στην μια περιπτωση ειχα κανει η ιδια την επεμβαση και στην αλλη η κορη της.Με βομβαρδισαν με πληροφοριες εκεινη την ημερα.Το βραδυ φθανοντας στο σπιτι εκλεισα ραντεβου οχι για να τα πω με τον γιατρο αλλα για επεμβαση!Κανονικα αυτο θα επρεπε να γινει ρεπορταζ για τον ΕυαγγελατοΗ ολη διαδικασια δεν εγινε σωστα αλλα δεν φανηκε να ενοχλει και καποιον εννοω απο το team του γιατρου.Εγω ομως εκει απτοητη.Εγχειρηστηκα μεσα σε μια εβδομαδα απο το τυχαιο συμβαν και ενω υπηρχε στο χερι μου ενα καρτελλακι με ονομα γιατρου,εγω δεν τον ειδα ουτε καν μετα την επεμβαση.Την ωρα μονο που ηταν να φυγω ηρθε ενας αλλος γιατρος για να υπογραψει το οκ. Για να ειμαι ειλικρινης δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα κατι απο τα παραπανω,δεν ηθελα για αλλη μια φορα να γεμισω το μυαλο μου με αρνητικεσ σκεψεις...Για να μην σας κουραζω..αν και vegeterian καταφερα να χασω 12 κιλα αυτους τους 2 μηνες και συνεχιζω...Πολλα ακουγονται στην ΤV για αυτες τις επεμβασεις..δεν ξερω αν κρυβουν μελλοντικους κινδυνους η οτιδηποτε αλλο...μεχρι στιγμης νιω8ω πολυ ομορφα και ειμαι σιγουρη that it'll get even better.τα φιλια μου.να ειστε καλα.
- 24-05-2007, 11:13 #2
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΙΣΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ,ΡΩΤΑΩ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ.
24-05-2007, 12:36 #3
BLEMMA7 ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Η περιπτωση σου ειναι λιγο σαν το x files..
''Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...''!!!!
Παρ'ολα αυτα ενα μεγαλο μπραβο γιατο θαρρος που εχεις ,για το ρισκο που πηρες και για το οτι δικαιωθηκες τελικα και εχασες 12 κιλα σε 2 μηνες και αισθανεσαι τοσο καλα!!!!
Ευχομαι να συνεχισεις το ιδιο καλα μεχρι να φτασεις στο στοχο σου.
Σοφη δεν θα σου ντε και καλα καντο.Γιατι πια ξερω οτι εισαι μια ετσι και μια γιουβετσι.
Πριν παρεις την οποιαδηποτε αποφαση δωσε μια ευκαιρια και στον δακτυλιο.Ενημερω σου γι'αυτον και αν μετα αποφασισεις να μην τον βαλεις πολυ καλα θα κανεις.Και αυτο γιατι ετσι θελεις και ειναι δικαιωμα σου.
Το θεμα ειναι να το παρεις αποφαση γιατι το θελεις πολυ.
ΦΙΛΙΑ!!!
24-05-2007, 15:21 #4
DEXAKI Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ,ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ,(ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ )ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΑΙ !!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια