Results 1 to 2 of 2
Thread: its me again
-
18-06-2007, 18:41 #1
its me again
αγαπητοτατοι φιλοι,
θα προσπαθησω να συμμαζεψω οτι διαβασα ως απαντηση στο μηνυμα μου και να πω δυο λογακια...
σας ευχαριστω για το καλωσορισμα και την ευχαριστη ατμοσφαιρα... το κλικ για να χασω το βαρος ηταν η αποφαση να διαλυσω το γαμο μου... ναι καλα διαβασατε....η περιοδος ηταν δυσκολη, εμενα στο εξωτερικο και ειχα φορτωθει ενα συζυγο ο οποιος αποδειχτηκε οτι δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που εδειχνε πριν...και μετα απο 3 χρονια και 20 κιλα παραπανω αποφασισα ενα ωραιο βραδυ μετα απο την κλασσικη ψυχροτητα στο σπιτι οτι πρεπει να αρχισω να προσεχω τον εαυτο μου επιτελους και να βαλω τελεια στα αγχη και τα προβληματα μου, και ενα απο αυτα ηταν και το βαρος... επεστρεψα στην πατριδα (ημουν και στο εξωτερικο βλεπετε) και αρχισα τα παντα απο την αρχη... δυσκολη αποφαση αλλα τελικα ευκολα κυλησε η ολη διαδικασια...
δεν θεωρησα οτι χρειαζομουν καποια δραστικη αλλαγη για να χασω βαρος απλα προσεθεσα αλλες ασχολιες και συνηθειες...
Ευχομαι σε ολους σας να τα πατε τελεια και με το λιγοτερο δυνατο κοπο....
οσον αφορα το βιβλιο που ειπα, δεν ειχε σχεση με το να με βοηθησει να χασω βαρος για οσους δεν καταλαβαν αλλα με το να μου φτιαξει τη διαθεση αφου ακομη το χαζευω και χαμογελαω μετα απο τοσα χρονια...ηταν πολυ ευχαριστο και το εβαλα στο μηνυμα μου για να αρχισω κουβεντουλα σχετικα και με αυτο το θεμα της ζωης ολων μας και οχι για να κινησω αλλες διαδικασιες και ερωτηματα... και οσον αφορα το θεμα διαφημισης του βιβλιου θελω να πω οτι εχουμε γινει πια ολοι καχυποπτοι και βλεπουμε πολυ δυστροπα καθε καλοπροαιρετη συμβουλη απο καποιον ακομη και αν ειναι φιλος μας...και αυτο με εχει ειλικρινα κουρασει γιατι στην ελλαδα περιμενω να ειμαστε πιο θερμοι απο τη δυτικη ευρωπη που εχω φαει με το κουταλι ως πολιτης τουλαχιστον 10 χρονια απο τη ζωη μου...αυτα φιλτατοι....
τα ξαναλεμε συντομα
Ειρηνη
υγ τα κιλα τα εχασα σε περιπου 5 - 6 μηνες, δεν ξερω ακριβως γιατι δεν κρατησα πολυ κακες σχεσεις με τη ζυγαρια καθολη τη διαρκεια της διαδικασιας
- 19-06-2007, 02:55 #2
Ειρηνη καλησπερα.
Δεν ξερω πως φανηκε το σχολιο γιατο βιβλιο αλλα εαν συμπερανω απο τις απαντησεις σιγουρα οχι οπως ηθελα να φανει.
Καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο και τα συνγχαρητιρια μου στα εδωσα επανειλημενες φορες για το κουραγιο και την δυναμη που ειχες να χασεις τα κιλα μονη σου με απλα υγειηνη διατροφη.
Αλλα η αληθεις ειναι οτι θελεις τα ελληνοαγγλικα .δεν ειχα καταλαβει καλα τι ηθελες ναπεις.
Με αυτη την δημοσιευση σου που ειναι πιο λεπτομερεις καταλαβα πιο καλα τη ηθελες να μας δωσεις να καταλαβουμε.
Στην ελλαδα ειμαστε πιο θερμοι το πιστευω και εγω,αλλα εδω μεσα και αλλου.... και ενω εκ των πραγματων ειμαστε κρυμενη πισω απο την ανωνυμια ...ο καθενας μπορει να την εκμεταλευεται και να φερεται οπως θεωρει πρεπον και καθως οπως ταιριαζει στην καθε περιπτωση.
Σ'Αυτο που αναφερεσαι ,εγω απο προσωπικη πειρα καταλαβαινω πολυ καλα τη θελεις να πεις και πως αισθανεσαι,μια και μετα απο εναν χρονο σχεδον κυκλοφοριας μεσα σε τετοιες σελιδες εχω αποκτησει ηθελημενα η οχι εμπειριες και αναμνησεις οχι ευχαριστες,οπως ομως και χαρουμενες και ευτυχησμενες.
Απλα μαθαινεις και στην συνεχεια επιλεγεις και εσυ μετην σειρα σου πως να φερθεις.
Δικαιολογησε την καχυποψια μας ,γιατι οπως κατανοεις γινονται πολλα και εχουν γινει πολλα και ισως ειναι και ενας τροπος να προφυλακτουμε στο μελλον.
Αυτο που θελω να σε διαβεβαιωσω ειναι οτι εδω μεσα ολοι ειναι ισοι χωρις καμια εξαιρεση απολυτως .Και δεν νομιζω καποιος αλλος να το αμφισβητει αυτο με καθε επιφυλαξη παλι γιατι ποτε δεν ξερεις.
ΦΊΛΙΑ!!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....