To pira apofasi - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60

Thread: To pira apofasi

Junior Member
    Αγαπητοί συναγωνιστές (ξυπνησε ο Γκεβαρα μέσα μου!!!), κατεθεσα σημερα τα χαρτια μου στο ΙΚΑ. Θα σας ενημερωσω οταν υπάρχουν νεα από το πότε θα περασω επιτροπή.Μου ειπαν οτι θα παρει περιπου ενα μήνα. Να περασει γρηγορα αυτός ο παλιομήνας!!!

Senior Member
    Συμφωνο!!!!!
    ΠΑΛΙΟΜΗΝΑ!!!!!!!!!
    Να περασεις γρηγορα ,να δωσει εγκριση και τι παλιο ικα ,και επιτελους το παιδι μας να βαλει το δαχτυλιδακι του,που το εχουμε ετσι χωρις.........!!!!!!!
    Δεν επιτρεπεται!!!!!!!!!!!
    Περιμενω νεα!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1

Junior Member
    Εχω νεοτερα! Κατεθεσα αυτοπροσώπως τα χαρτια μνου στο ΙΚΑ στα Μελισσια και μου εδωσαν ημερομηνια για Επιτροπή. Περνάω στις 12 Ιουλίου. Μου ειπαν οτι αν εγκριθει μπορώ και την επομενη μερα, που λεει ο λογος, να χειρουργηθώ. Μετραω τις μερες αναποδα σαν φανταρος!!!!

Senior Member
    31 kαι σημερα!!!!!!!!
    Αντε ολοι μαζι με την vm να βοηθησουμε στο μετρημα ,μηπως και περασουν οι μερες πιο ευκολα!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!1

Senior Member
    12 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ VM,XAIΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!

Senior Member
    VM 27 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΟΝΤΕΥΕΙ!!!!
    Υπομονη ,υπομονη υπομονηηηηηηηηη!!!!!
    .................................................. ...........
    Μια λεμονια θα ανθισει στην γειτονια.!!!!!!!!!
    Που ελεγε και η Βουγιουκλακη.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Junior Member
    Μίλησα με τον κ.Σαχπαζίδη και εκλεισα ημερομηνία για το χειρουργείο μου. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ!!! Είτε θα μου το εγκρίνει η επιτροπή είτε όχι, θα το κάνω. 28 ημέρες έμειναν......ήδη ψάχνω να βρω τι δικαιολογία θα πώ στη δουλεια για να πάρω άδεια και να μη ρωτήσουν πολλά-πολλά. Το κακό είναι ότι υπάρχουν συνάδελφοι που είναι και καλές φίλες και δεν μπορώ να πετάξω ένα "οικογενειακοί λόγοι" και να μείνει εκεί. Ξέρουν την οικογένεια μου!!!! Καμιά καλή ιδέα ρε παιδια;;;; Ελπίζω να μην καταλάβουν κάτι όταν επιστρέψω στη δουλειά τη Δευτερα, 3 μερες χειρουργημένη. Ουφ!!!Τι πρόβληαμ και αυτό!!!

Senior Member
    MΠΡΑΒΟ,VM.EΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ;ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ,ΠΕΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΛΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΧΟΛΗ,ΣΚΟΛΗΚΟΪΔΙΤΗ,...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ(ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ),ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ;ΠΑΛΙ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ......ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!!!

Junior Member
    Θα το ξερει μονο μια φιλη που εκανε την επεμβαση 2 χρονια πριν και κανεις αλλος μεχρι να γινει. Μετα απο κανα μηνα θα τους το πω. Φοβαμαι πως με το παραμικρο σχολιο, οσο και αν αγαπαω τους φιλους μου, θα τσαντιστω πολυ ή μπορει να μου μεταδωσουν τις φοβιες τους και δεν θελω να μπω σε ενα χειρουργειο κουβαλώντας αρνητικες σκεψεις. Ασε που ειναι πολυ δυσκολο καποιος που δεν εχει βρεθει ποτε στη θεση σου (να εχεις 50 κιλα +) να κατανοήσει το "γιατι δεν κανεις διαιτα;"Και αν κατι παει λαθος σε μενα;Και δεν χασω κιλα; Θα κουβαλαω και αυτη την αποτυχημενη προσπαθεια;

Senior Member
    ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ;ΕΤΣΙ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;;ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ(ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΧΑ!ΧΑ!)!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by vm
    Θα το ξερει μονο μια φιλη που εκανε την επεμβαση 2 χρονια πριν και κανεις αλλος μεχρι να γινει. Μετα απο κανα μηνα θα τους το πω. Φοβαμαι πως με το παραμικρο σχολιο, οσο και αν αγαπαω τους φιλους μου, θα τσαντιστω πολυ ή μπορει να μου μεταδωσουν τις φοβιες τους και δεν θελω να μπω σε ενα χειρουργειο κουβαλώντας αρνητικες σκεψεις. Ασε που ειναι πολυ δυσκολο καποιος που δεν εχει βρεθει ποτε στη θεση σου (να εχεις 50 κιλα +) να κατανοήσει το "γιατι δεν κανεις διαιτα;"Και αν κατι παει λαθος σε μενα;Και δεν χασω κιλα; Θα κουβαλαω και αυτη την αποτυχημενη προσπαθεια;
    ετσι ακριβως οπως το σκεφτεσαι να το κανεις.
    δεν χρειαζεται να εχεις κι αλλα αγχη και αλλονων αγωνιες εφοσον νοιωθεις καλυτερα να μη το πολυσυζητησεις. σου φτανουν οι δικες σου..
    σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ετσι θα το εκανα..
    για την δουολεια, εγω λεω να βρεις καποιο ιατρικομ λογο ωστε να καλυφθει η αδιαθεσια σου αν δεν νοιωθεις απολυτα καλα χωρις να σε ζαλιζουν και χωρις να χρειαζεται να το κρυβεις εντελως. οπως πχ αφαιρεση χολης , κατι γυναικολογικο (αφαιρεση κυστης)η κατι τετοιο
    υπομονη μεχρι την ημερομηνια σου, το σημαντικο ειναι οτι εχεις παρει την αποφαση !

Senior Member
    13 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!
    ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!
    Μπραβο κουκλιτσα,που εισαι σαν καραμελιτσα!!!
    Ευχομαι ολα να πανε καλα ,και τα κιλα να εξαφανιζονται στο 1''.
    Οσο για τις φιλες και κολλητες,εγω εκανα βεβαια και χολη μαζι με τον δακτυλιο,αλλα ετσι και αλλιως ειναι μια καλη δικαιολογια ,γιατι και αυτος γινεται λαπαροσκοπικα,μενεις μονο μια νυχτα μεσα ,και μπορεις ανετα να τους πεισεις γι'αυτο.
    Εγω πηγα χωρις να πω σε κανεναν εκτος απο τον αντρα μου και τους γονεις.Και την επομενη αφου βγηκα τους το ειπα λεγοντας''γιατι να σας ανησυχησω?μια μερα ηταν .το εκανα βγηκα.για να τρεχεται και εσεις στα νοσοκομεια?''.
    Θα βρεις κατι μην το στεναχωριεσαι και αυτο.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    24 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!
    Κοντευει η μερα !!!!
    vm πως εισαι ?καλα?
    Ηθικον?Ακμαιοτατον!!!!!
    Γραψε νεα!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    vm καλή σου επιτυχία!!

Το ότι δεν το λες σε όλους, καλά κάνεις. Μόνο σ'αυτούς που κρατάνε αισιόδοξη στάση και θα σε ενθαρρύνουν. Όσο για τους άλλους, δε χρωστάς τίποτα και σε κανέναν.

Junior Member
    Με εχει πιασει ενα αγχος, μια αγωνια, σαν τον καιρό που εδινα πανελληνιες!!!!23 και σημερα!!!!Και επειδη πολυ το φιλοσόφισα και δεν κανει καλο, στη δουλεια θα τους πω πως θα τρεξω για τα γυναικολογικά μου και την τυχόν κούραση ή ταλαιπωρία που θα νιώθω από Δευτέρα θα την δικαιολογήσω ως ίωση. Πόσο χαλια θα ειμαι;;;Τα ραμματα δεν πονάν πολύ εεε;;;;;;Ουφ, σας πρήζω και εσας!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast