To pira apofasi
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60

Thread: To pira apofasi

Junior Member

To pira apofasi

Geia se olous! Simera eggrafika sto forum. Diavazontas tis empeiries kai tis apantiseis ton melon, eimai sigouri pos tha vro aksiologous "simmaxous" edo!!Eimai 29 eton kai apofasisa na topothetiso daktylio. Eimai 1,57 kai 110 kg (apistefto to na mporo na leo ta kila mou kapou xoris na ntrepomai!!) Simera exo rantevou me to giatro kai exo ena agxos....Elpizo ola na pane kala! Ektos apo tin oikogeneia mou, kanenas allos den gnorizei kati. Akoma kai oi pio stenoi mou filoi den thelo na to mathoun. Den ksero giati. Isos epeidi tha fano sta matia tous adinami pou den mporesa na xaso kila me diaita mono. Isos epeidi fovamai mipos den iparxei apotelesma kai gino rezili, pou oute i epemvasi tah me adinatisei!! Xreiazomai omos na ta leo kapou kai tah tin plirosete eseis agapita meli.

Senior Member
    vm.καλωσηρθες!!!Αν και δεν ειμαι απο τα παλια μελη να εισαι σιγουρη οτι εδω μεσα θα βρεις πολλους φιλους που θα σε βοηθησουν με τις γνωσεις τους και τις εμπειριες τους.Εμενα με βοηθησαν πραγματικα πολυ και αισθανομαι τυχερη που με καποιους εχουμε γινει πραγματικα φιλαρακια!!!!!!!!!!!Οσο για το αν εισαι δειλη.....για μενα εισαι πολυ δυνατη γιατι 1ο :πηρες μια πολυ σοβαρη αποφαση για την ζωη σου ,2ο :ειναι πολυ δυσκολο να μην μιλας γι΄αυτο με τους φιλους σου οι οποιοι αν ειναι φιλοι σου πραγματικα θα σε βοηθησουν.Σου ευχομαι το σημερινο ραντεβου να ειναι η αρχη της επιτευξης του στοχου σου και περιμενω με ανυπομονησια νεα σου(βλεπεις κι εγω αποφασισα να βαλω δακτυλιο και δεν βρισκω χρονο με τον καλο μου για να παμε στον γιατρο). ΥΓ : Συγγνωμη για πριν στο chat ομως ειχα πελατη στην δουλεια.ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Senior Member
    vm.please γραφε στα ελληνικα γιατι μου βγηκαν τα ματακια μου για να το διαβασω!

Junior Member
    ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!Υποσχομαι οτι θα γραφω στα ελληνικά από εδώ και πέρα. Το ραντεβού με το γιατρό ακυρώθηκε γιατί έλειπε στο εξωτερικό και η γραμματέας ξεχασε να με ειδοποιήσει. Καταπληκτικό???Να ξερω να την προσλάβω αν την απολύσει ο γιατρός!!Τετοιο διαμάντι γραμματέα!!Θα πάω τη Δευτέρα στο νοσοκομείο να τον δω τελικά.

Originally posted by ΣΟΦΗ
    vm.please γραφε στα ελληνικα γιατι μου βγηκαν τα ματακια μου για να το διαβασω!

Member
    vm καλως ορισες στο eating disorders!!!
    πολυ χαιρομαι που ανακαλυψες την παρεα μας και ελπιζω να τα λεμε συχνα.
    ειμαι η φιφηκα 28 ετων, αυριο κλεινω 4 μηνες με το δαχτυλιδακι μου! Εχω χασει 28 κιλα!!!
    ειμαι πολυ υπερηφανη για την αποφαση μου.και θα το λεω οπου βρεθω κι οπου σταθω.
    Να μην ντρεπεσαι και να μη φοβασαι.Για μενα ειναι ο,τι καλυτερο εχω κανει μιας και η λεξη διαιτα ηταν αγνωστη.
    Για oτιδηποτε θελησεις θα ειμαστε διπλα σου! πολλα φιλια!

Senior Member
    και γω 8εωρω οτι πηρες μια πολυ σωστη αποφαση η οποια πραγματικα θα σου αλλαξει την ζωουλα σου...δεν θα σου πω να το μοιραστεις με φιλους κ.τ.λ, ειναι δικαιωμα σου το τι θα κανεις..και για να προτιμας να μην μιλησεις θα εχεις τους λογους σου..παλεψε το μοναχουλα!...εννοειται με την παρεουλα μας φυσικα!...φιλια!και μην σταματησεις...κυνηγησε αυτο το ονειρο, θα σε λυτρωσει!

Senior Member
    vm, μην στεναχωριεσαι για το ραντεβου , H ΔΕΥΤΕΡΑ "ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ".Αλλωστε
    σημασια εχει οτι εισαι αποφασισμενη οποτε κανενα ακυρωμενο ραντεβου δεν μπορει να σε απομακρυνει απο το στοχο σου.Ανυπομονώ την Δευτέρα να μάθω νέα σου.Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υ.� �:Ευχαριστώ που γράφεις στα ελληνικά.

Senior Member
    VM μετα την δευτερα και εφοσον γινει το ραντεβου σου ,θα σε παρακαλεσω να μας πεις σε πιο νοσοκομειο πηγες ,με πιο γιατρο μιλησες ,και τελος πανω κατω λιγα πραγματα γιατα διαδικαστικα εαν εχεις την καλοσυνη!!!!!!!!!
    Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!1

Senior Member
    VM,ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!! !!!!!!!

Senior Member
    vm καλη επιτυχια!!
    Περιμενουμε τις εξελιξεις!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Junior Member
    Λοιπον, η Δευτερα ηρθε και πηγα στο γιατρο.Μιλησα με τον κ. Σαχπαζίδη στο Ιατρικό Ψυχικού. Αν και στην αρχή με ξένησε λίγο η προφορά του σιγά-σιγά με κέρδισε. Ποια η γνώμη σας για τον συγκεκριμένο γιατρό?
    Μου εξηγησε τη διαδικασία και τις πιθανές επιπλοκες, μου τονισε ότι αν και εγω δεν προσεχω δεν θα χασω όσο βαρος θελω -θα πρεπει να αποφευγω παχυντικα φαγητά που δεν "κολανε" π.χ. παγωτα, αλκοολ, κρεμες γαλακτος κτλ.Η ηλικια μου βοηθαει ακόμα γαι σταθερή απώλεια βαρους. Μου έδωσε τη γνωμάτευση και θα ξεκινήσω τη διαδικασία του ΙΚΑ από αύριο κιόλας.
    Τι πρέπει να κάνουμε αφού πάρουμε γνωμάτευση από τον γιατρό που αποφασίσαμε ότι θα μας εγχειρίσει: 1. προσκομιζουμε τη γνωματευση στο ΙΚΑ της περιοχής μας στον τομέα "ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ" 2. εκει κανουμε αιτηση για να περασουμε απο επιτροπή (περναμε απο επιτροπη από το 1ο θεραπ. του ΙΚΑ Πεντελης, καπου στα Μελισσια. Προσκομίζουμε μαζί με την αιτηση προσφατες εξετασεις αιματος (μεγαλη σημασία στις εξετασεις θυροειδή - να ΜΗΝ ειναι ουτε στο ελαχιστο αυξημενες) και ο,τι αλλη εξεταση δειχνει οτι ο παχυσαρκος χρήζει αδυνατισματος (π.χ. παθηση όπως διαβήτης, πολυκυστικες ωοθηκες, κτλ) 3. περιμένουμε τηλ. απο ΙΚΑ για να μας πουν ποτε περναμε επιτροπή, κατι που συνηθως παιρνει σχεδον 1 μηνα. Και μετα, πρωτα ο Θεος, περιμενουμε εγκριση ή απορριψη.
    Δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω την εγκριση του ΙΚΑ ή να παω τελειως ιδιωτικά. Η διαφορά δεν τόσο μεγαλη στο χρηματικό.
    Θα μαθετε νεα μου συντομα!!! Φιλια σε ολους!!

Senior Member
    vm,μπραβο!Μπήκες στην διαδρομή για την τελική ευθεία!!!!!!Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να οριστεί ημερομηνία της επέμβασης σύντομα. Αν έχεις την καλοσύνη πες μου αν υπάρχει περίπτωση απόρριψης από την επιτροπή του Ι.Κ.Α .Τι σου είπε ο γιατρός γι'αυτό από την εμπειρία του και ποιά είναι η διαφορά στα χρήματα.Ευχαριστώ!!!!!!!!

Junior Member
    Δυστυχώς μου ειπε πως υπάρχει μεγαλη περιπτωση απορριψης απο το ΙΚΑ, αν και εχω ΔΜΣ 44. Ισως επειδη τον τελευταιο καιρο οι επεμβασεις αυτες γινονται ολο και περισσοτερο γνωστες και σιγουρα υποβαλλουν και περισσοτεροι ανθρωποι αιτησεις για καλυψη εσοδων. Το ΙΚΑ δεν φημιζεται και για τη γενναιοδωρία του!!! Η διαφορά των χρηματων ειναι περιπου 1500 Ε.

Senior Member
    Ευχαριστώ,vm!!!!!!!!

Senior Member
    Ευχαριστουμε vm για τις πληροφοριες!!!!!
    Θα φανουν πολυ χρησιμες σε αλλα παιδια .
    Ευχομαι να γινουν ολα κατ'ευχην και καλη επιτυχια!!!!!!!!
    Σοφακι ερχεται και η σειρα σου.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1

Page 1 of 4 123 ... LastLast