To pira apofasi - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60

Thread: To pira apofasi

Senior Member
    VM,TI KANEIΣ; ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΗΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΛΑ.ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΟΚΙΛΩΝ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    Μαggy,εμενα με δεικτη 34,42 δεν μου δινει εγκριση το ΙΚΑ.Πρεπει να εχουμε τουλαχιστον 40 για να εγκρινει,δυστυχως. Μονο στο ΙΚΑ ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα.Εαν ειχαμε αλλο ταμειο θα μας καλυπτε αλλά βλεπεις είμαστε από τις τυχερές!!

Member
    Σόφη, έχεις δίκιο.. Όσα διαβασα στο φορουμ από προσωπικές εμπειρίες που είχαν κάποιοι από το ΙΚΑ μου επιβεβαιώνουν την κακή εντυπωση που είχα απο πρίν...
    Στην περίπτωση αυτή, που δεν καλύπτεται καθόλου από ασφάλεια, πόσο είναι το κόστος?

Senior Member
    ΠΕΡΙΠΟΥ 5000-4500. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!

Junior Member
    Μπήκα αισ'ιως στη 2η βδομάδα μου και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Πόνοι δεν υπάρχουν πια, λίγο οι τομούλες τραβάνε, αλλά ειναι λογικό. Την πρώτη εβδομάδα εχασα 2 κιλά (μονο) αλλά ο γιατρός μου ειπε να μην ανησυχώ και να μην βιάζομαι. Δεν γινεται να τα χασω ολα μεσα σε 3 μηνες. Το ιδανικό ειναι 4-5 κιλα το μηνα. Δεν μπορώ να πω οτι πειναω, αλλα νομιζω οτι μου λειπει το φαγητο σαν αισθηση, σα συνηθεια. (τωρα ειμαι στη φαση αλεσμενα,κρεμες) Δεν ειχα καθολου ζαλαδες και φροντιζω ν απινω χυμους, γαλα και τις βιταμινες μου.

Maggy, εδωσα 3500 Ε. Υπολόγισε οτι αν δεν σε καλυψει το ΙΚΑ θα σου στοιχίσει συνολικα γυρω στις 5000 Ε.

Senior Member
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ VM.ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!!!!!!!

Senior Member
    vm που εισαι?
    Φανταζομαι τωρα οτι θα εισαι πολυ καλυτερα απο τον πονο.
    Μηπως ειναι καιρος να βαλεις ενα τικερακι που θα κατεβαινει με στιλ και φαντασια?!
    Περιμενουμε νεα για το δαχτυλιδακι σου!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Junior Member
    Σημερα κλεινω 15 απο την επεμβαση και ολα ειναι πολυ καλυτερα. Δεν εχω καθολου πονους, οι τομες εχουν δεσει και φαινονται ελαχιστα. Χτες εφαγα και κατι που μασιεται για πρωτη φορα, μπιφτεκι, και ολα ειναι καλα γενικα. Ειμαι -4 κιλα (μου φαινονται λιγα, αλλα ειμαι αισιοδοξη). Θα παω για την πρωτη μου ρυθμιση στις 24 Ιουλιου.

Senior Member
    Μπραβο vm !!!
    Σε 15 ημερες 4 κιλα δεν ειναι καθολου λιγα!!!!
    Σε εναν μηνα 8!!!Φαντασου!!!
    Τελειωνοντας ο αυγουστος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΑ 100 ΚΙΛΑ !!!!

Μετην δυναμη του φεγγαριου!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

Junior Member
    Με τη σκεψη και μονο οτι η ζυγαριά θα δειξει διψηφιο, τρελαινομαι!!!
    Το ΣΚ αρχισα και την κανονική τροφη και ψιλοαγχωνομαι μηπως χανω λιγοτερα, αλλα το ελεγχω και δεν ξεφυγα. Εφαγα λιγο και σωστα. Η τροφη κατεβαινε κανονικοτατα (1η ρυθμιση τελη Ιουλιου). Τελικα τα παντα στο κεφαλι μας ειναι.....

Junior Member
    Σημερα παω για την πρωτη μου ρυθμιση και αισιως ειμαι 6 κιλά κατω. Από ό,τι εχω ακουσει δεν ποναει ουτε καταλαβαινεις κατι. Εντυπώσεις αυριο!!!!!

Senior Member
    καλη τυχη

Senior Member
    Συναγωνίστρια, συνδαχτυλοφορούσα vm, συγχαρητήρια για την απόφασή σου έστω και καθυστερημένα (σήμερα πήρα είδηση το topic).

Πες μας μερικές πληροφορίες παραπάνω για την επέμβασή σου. Τον έσφιξε από την αρχή το δακτύλιο; Τον έραψε στο στομάχι; Υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει; Τη βαλβίδα πού την έχεις, στα πλευρά ή στην κοιλιά; Σε ενοχλεί κάποια τροφή;

Μην ανησυχείς καθόλου, πήρες την καλύτερη απόφαση και με τον καιρό θα το επαληθεύεις ξανά και ξανά και ξανά. Εγώ για να φανταστείς, δεν έχασα καθόλου μετά την επέμβαση, και από το πρώτο σφίξιμο (3,5cc) μέχρι το δεύτερο (σύνολο 6cc) είχα χάσει μόνο 5. Τώρα βέβαια πήρα την κατιούσα, 22 και δεν προλαβαίνω να ζυγίζομαι!

Είδα που λέγατε για τον πόνο στον ώμο. Κι εγώ πονούσα, γιατί; Ξεχνούσα να ρωτήσω τον γιατρό τότε που πονούσα και μια φίλη μου που έκανε παρόμοια επέμβαση, μου είπε ότι σου γεμίζουν την κοιλιά με αέρα στο χειρουργείο και κάνει 3 μέρες να φύγει. Ισχύει;

Member
    Καλή συνέχεια vm. Ευχομαι να φτάσεις και συ στο σημειο της noucca "Τώρα βέβαια πήρα την κατιούσα, 22 και δεν προλαβαίνω να ζυγίζομαι! "
    Φιλιά!!

Senior Member
    VM!!!!!!!!!1
    Φιλη μουουου!!!!!!!!1
    Μπραβο και παλι μπραβο!!!
    Τα πας πολυ καλα!!Και πρωτου το καταλαβεις θα φυγεις απο την πρωτη δεκαδα και θα πας για την δευτερη!!
    Το σφυξιμο δεν ποναει καθολου!!Ουτε θα το καταλαβεις.
    Περιμενουμε οπωσδηποτε νεα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!ΔΑΚΤΥΛΙΤΣΑ!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234