Results 16 to 20 of 20
Thread: Καλώς σας βρήκα!
-
12-06-2007, 20:29 #16
Λοιπόν να πω και εγώ λίγα πράγματα για μένα!Είμαι 21 ετών σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων και είμαι υπέρβαρη!Είμαι περίπου 84 κιλά και όχι κ πρώτο μποι (1,66) που σημαίνει οτι πρέπει να χάσω πάνω από 25 κιλά. Η αλήθεια είναι πώς και 10 να χάσω πάλι ευχαριστήμένη θα είμαι. Από μικρή είμαι στρουμπουλό παιδάκι αλλά οχι υπέρβαρο. Παρόλα αυτα πάντα είχα να αντιμετωπίσω τα σχόλια συγγενών και συμμαθητών. Περίπου στα 15 όταν πήγαινα τρίτη γυμνασίου όταν αρχισε δηλαδή να με πειράζει που έχω παραπανίσια κιλά άρχισα να κάνω διάφορες δίαιτες , που είχαν αποτέλεσμα μεν αλλά κρατούσε πολύ λίγο. και έτσι αντε πάλι από την αρχή... Μετά από έξι χρόνια δίαιτας έχω καταλήξει να εχω παχύνει περισσότερο από κάθε αλλη φορά. Ετσι τώρα δεν αρχίζω απλά από το μηδέν αλλα από χειρότερη θέση απο οτι ήμουν. Και πιο είναι το βασικό πρόβλημα μου? Η χάλια ψυχολογία μου. Χιλιάδες φορές πιάνω τον εαυτό μου να τρώω χωρις να θέλω απλά για να γεμίσω ενα κενό που έχω στο στομάχι. Ενα έχω να πω:ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!
- 13-06-2007, 10:44 #17
Και αλλο ενα θα πω εγω χριστινα!!1
Το ποσο σε καταλαβαινω δεν λεγεται!!!!!!!!!1
Εγω και οι περισσοτεροι εδω μεσα ,να εισαι σιγουρη.
Και αυτο το πραγμα με τους συγγενεις!!!!!Μα τι κακο θεε μου!!
Καλυτερα οι ξενοι παρα οι συγγενεις!!
Ευχομαι αυτο που ψαχνεις να το βρεις.Μακαρι να μπορεσουμε να βοηθησουμε!!
Οποτε θελεις να μιλας και να λες οτι θελεις και οπως θελεις οπως λεει και η kyveli.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
13-06-2007, 12:12 #18
Δεν υπαρχει λογος να χασεις πανω απο 25 γιατι τοτε θα εισα λιποβαρη. Στα 64 - 63 ειναι το ιδανικο σου βαρος, οχι παρακατω. Βαλε εναν πρωτο στοχο τα 10 ας πουμε ή πες οτι θα χανεις 3 κιλα τον μηνα. μικρούς στόχους και χωρίς βιασύνη και κάθε φορά που πετυχαίνεις τον κάθε στόχο κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Κάντο χωρίς άγχος και κάντο να είναι όμορφο... χαλαρά και με δωράκια... σαν ιδανικός γκόμενος χαχαχα
13-06-2007, 12:52 #19
Μου αρεσει αυτο με τα δωρακια...............!!!!!!!!!
Ελπιδα εδωσες ιδεα!!!!!!!!!
Ευχαριστω!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
(Πρεπει να σκεφτω τι να ζητησω απο τον αντρα μου................)
13-06-2007, 19:03 #20
Originally posted by elpida
Δεν υπαρχει λογος να χασεις πανω απο 25 γιατι τοτε θα εισα λιποβαρη. Στα 64 - 63 ειναι το ιδανικο σου βαρος, οχι παρακατω. Βαλε εναν πρωτο στοχο τα 10 ας πουμε ή πες οτι θα χανεις 3 κιλα τον μηνα. μικρούς στόχους και χωρίς βιασύνη και κάθε φορά που πετυχαίνεις τον κάθε στόχο κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Κάντο χωρίς άγχος και κάντο να είναι όμορφο... χαλαρά και με δωράκια... σαν ιδανικός γκόμενος χαχαχα
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....