γεια και απο μενα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

γεια και απο μενα

Γεια σας,
    ειμαι η Στελλα. ειμαι 18 ετων, εχω υψος 1,58 και δεν ξερω ποσα κιλα ζυγιζω γιατι εχει να ζυγιστω πανω απο 1 χρονο. την τελευταια φορα που ανεβηκα σε ζυγαρια ημουν 58 κιλα και απο την καταθλιψη που επαθα εχασα 8 κιλα μεσα σε ενα μηνα. απο τοτε δεν εχω βρει τις ισοροπιες μου. οταν καταλαβα πως αρχισα να παιρνω ξανα βαρος βρηκα αλλη διεξοδο στο προβλημα. Τωρα οι φιλοι μου λενε πως εχω χασει αρκετα κιλα αλλα εγω δεν τους πιστευω γιατι λενε ψεματα, βλεποντας τον εαυτο μου δεν εχω καμια διαφορα απο πριν. Δεν εχω ανορεξια γιατι δεν ειμαι λεπτη αλλα κατα καιρους με πιανουν κρισεις και δεν τρωω καθολου ή οτι φαω το κανω εμετο.. οι γονεις μου δεν ξερουν τιποτα και γι' αυτο μπροστα τους τρωω κανονικα..
    απο μικρη ειχαι πολυ γυμνασμενο σωμα, και ακομα εχω ομως απο τοτε που εχω αυτα τα προβληματα με το φαγητο καταλαβαινω πως ισως να εχω χασει αρκετο μυηκο βαρος γιατι κουραζομαι πολυ πιο ευκολα απο πριν και δεν εχω δυναμη να κανω τιποτα.
    Θελω να χασω πολλα κιλα. ομως δεν θελω να νιωθω συνεχεια κουρασμενη. εχω εξετασεις πολυ σημαντικες και καθοριστικες για το μελλον μου και πρεπει να τα παω καλα.

αυτα για μενα.
    φιλια
    xxxx

Senior Member
    Kαλως ηρθες eeyore.!!!!
    Αυτο που θα σου πω σ'αυτο το θεμα ειναι αυτο.
    Αυτη την στιγμη αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι η υγεια σου.
    Και οι εξετασεις που δινεις και εχουν τοση μεγαλη σημασια για σενα.
    Σε παρακαλω παρε διακοπες απο το φαγητο και προς στιγμη θεωρησε το ως μεσο για να για να εισαι καλα και υγειης.Μην το αφηνεις να σε απασχολη τοσο πολυ.
    Ομως θελω να τρως για να εχεις τις δυναμεις σου.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1

Junior Member
    σε ευχαριστω πολυ για το γλυκο καλοσορισμα =))

προσπαθω να μην το σκεφτομαι αληθεια.. αλλα δεν λεει να φυγει απ' το μυαλο μου και απο τη στιγμη που μου εγινε εμμονη ιδεα πως πρεπει να αδυνατισω πολυ, συνεχεια αυτο σκεφτομαι και θελω να τα καταφερω.. δεν μπορω να σταματησω τωρα γιατι και να προσπαθησω να φαω κανονικα παλι φουσκομενη νιωθω..το εχω δοκιμασει.. δεν μπορει να μεινει φαγητο.. οτι φαω νιωθω ασχημα μετα.. ακομα και τις ριζοκοφρεττες φοβαμαι να φαω!!

Senior Member
    ΜΠΕΣ ΣΤΟ CHAT ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ΦΙΛΙΑ!!!!!

Junior Member
    Originally posted by dexa
    ΦΙΛΙΑ!!!!!
    χθες βγηκα και δεν προλαβα να δω το μηνυμα σου =/

Senior Member
    Originally posted by dexa
    ΦΙΛΙΑ!!!!!

καλώς όρισες...

Γιατί εμένα τ κιλά που είσαι τώρα μου φαίνονται για το ύψος σου απολύτως φυσιολογικά???
    και δε νομίζω ότι μόνο εμένα μου φαίνονται φυσιολογικότατα αλλά σε όλους... Μιας και σου αρέσει να γυμνάζεσαι, προσπάθησε να βάλεις υγειινούς τρόπους διατροφής στη ζωή σου και τα κιλά σου θα παραμείνουν εκεί που πρέπει για πάντα... Γυμναστικούλα και σωστό φαγάκι σημαίνει τέλειο κορμάκι...

Το να μη θες να φας τίποτε, δεν είναι ούτε υγειινό, ούτε θα σε βοηθήσει στη δίαιτά σου.